خبرگزاری قوه قضاییه: آقای دایی لطفا مستندات خود را منتشر کنید
قوهقضاییه:
🔹چند روز قبل و در آخرین مورد از سناریوی رسانهای ضد انقلاب برای تهییج احساسات مردم، عملیات کشتهسازی جدیدی با تیتر «کشته شدن یک دختر دانشآموز اردبیلی» آغاز شد.
🔹رسانههای ضد انقلاب مدعی شدند که روز پنجشنبه ۲۱ مهرماه تعدادی از ماموران لباس شخصی به مدرسه دخترانه شاهد اردبیل حمله کردند و عدهای از دانشآموزان این مدرسه را دستگیر و برخی از آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
🔹پس از این ادعا بود که اسامی متفاوتی توسط حسابهای فعال در شبکههای اجتماعی به عنوان کشتهشدگان این حمله مطرح شد، «آیتک رضایی» دختری بود که طبق این ادعا توسط ماموران امنیتی کشته شده است، اما خیلی زود مشخص گردید که آیتک رضایی چند ماه قبل خودکشی کرده بوده و حالا به ناچار موج رسانهای باید بر روی نام دیگری قرار میگرفت، این بار نام اسرا پناهی مطرح شد!
🔹خیلی زود متنهای احساسی برای «اسرا» و تصاویری از او شبکههای اجتماعی را تسخیر کرد و ماجرا تا جایی پیش رفت که در فراخوانهایی از مردم اردبیل خواسته شد که برای خونخواهی از اسرا به خیابانها بیایند.
🔹در این سوی ماجرا اما مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل شایعات و ادعای رسانههای معاند درباره جان باختن یک دانشآموز دختر در اردبیل را تکذیب کرد و گفت: هیچ دانشآموزی طی روزهای اخیر دستگیر نشده و این موضوع نیز کذب است.
🔹مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل نیز شایعات و ادعای رسانههای معاند درباره جان باختن یک دانشآموز دختر در اردبیل را تکذیب کرد.
🔹اما پس از مشخص شدن ابعاد ماجرا، علی دایی، بازیکن سابق تیم ملی، با انتشار پستی در صفحه مجازی خود، به موضوع واکنش نشان داد.
🔹دایی، متاسفانه همسو با موج غیرواقعی رسانههای ضد انقلاب، خبر دروغ کشته شدن یک دانشآموز در اردبیل را بازنشر کرد.
🔹حال و با روشن شدن واقعیت ماجرا، افکار عمومی از یک چهره ورزشی محبوب که هواداران بسیاری در کشور و به ویژه در شهر اردبیل دارد، انتظار دارند، نسبت به چنین موضوعاتی که به قول خود وی مسئله بزرگی است، با دقت و تحقیق موضعگیری کند.
🔹علی دایی همانطور که تاکید کرده است، عضو هیچ فرقه و گروهی نیست و دغدغه مردم را دارد، اما باید این نکته را مد نظر قرار دهد که یکی از اهداف پروژه کشتهسازی رسانههای ضد انقلاب، سوء استفاده از احساسات مردم و ویرانی ذهن و جان ایرانیان است.
🔹انتشار مطلب اشتباه از سوی علی دایی واکنشهای بسیاری را برانگیخت؛ حتی از وی درخواست شد برای اثبات ماجرا به خانه دختر فوت شده مراجعه کند و شخصا موضوع را پیگیری کند.
🔹در نهایت آقای دایی مجددا مطلب دیگری در این رابطه منتشر کرد و ادعای قبلی خود را تکرار کرد. اما نکته قابل تامل اینجاست که وی در پست جدید خود نیز سندی از ادعای خود ارائه نکرد.
🔹علی دایی حتی اظهارات خانواده دختر فوت شده را انکار میکند و مشخص نیست چرا مدرکی دال بر ادعای خود ارائه نمیکند.
🔹انتظار میرود اگر علی دایی، مستنداتی در خصوص ادعای مطرح شده درباره مرگ دختر دانش آموز در اردبیل دارد، هرچه سریعتر آن را به مراجع ذیربط ارائه کرده و موضوع را مورد پیگیری قرار دهد.
@kafesiasi
🔴برای کسب و کار مردم هم که شده اینستاگرام را برای همیشه مسدود کنید ❗️
🔹کدام عقل سلیمی می تواند قبول کند که حیات کسب و کارها و اقتصاد دیجیتال خود را در بستر پلتفرمی قرار دهیم که وابسته به دشمن درجه اول و متخاصم ما باشد⁉️ به گونه ای که هر لحظه که او اراده کند این کسب و کارها روی هوا می روند و هیچ کس هم دستش به جایی بند نیست تا حق مردم را اعاده کند.
🔸 بر اساس کدام منطق حکمرانی، اجازه داده ایم که کسب و کار مجازی مردم در بستر یک پلتفرمی راه اندازی شود که حتی نام کسب و کار اجاره ای هم نمی توان بر آن نهاد⁉️ قطعاً آیندگان به این نوع رفتارهای ما می خندند و چنین رفتاری، به سخره گرفتن بدیهیات حکمرانی است❗️
🔹مگر حکومت و دولت می تواند در این موضوع حساس و حیاتی، پای خود را کنار بکشد و شانه خالی کند❓ اگر مشکلی پیش آید و زندگی مردم مختل شود، اتفاقاً همین مردم از ما گله مند خواهند شد❗️
🔸اساساً اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای مجازی به معنای واقعی آن در کشور ما شکل نگرفته است. فروختن خیارشور، لباس زیر، شلوار و ... به صورت مجازی و آن هم در بستری که روی هوا است، شکل ضعیف کسب و کار مجازی و اقتصاد دیجیتال است. در زمینه اقتصاد دیجیتال اقدامات بزرگی در کشورهای دنیا شکل می گیرد که متأسفانه ما از آنها بی بهره ایم.
🔹غیرقابل انکار است که در حالت عادی، کاسب و سرمایه گذار در جایی سرمایه گذاری می کند که برایش منفعت دارد و خطر پذیری آن کمتر است؛ جایی که ثبات و امنیت شغلی داشته باشد، اگر حق او ضایع شد، بتواند حق خود را اعاده کند. در واقع، اگر مشکلی پیش آمد، دولت و حکومت خود را پاسخگو بداند؛ نه جایی که ممکن است هر لحظه به وسیله خود حکومت – به دلیل برخی ملاحظات و ضرورت ها - و یا آمریکا – با نیت اخلال در کسب و کارهای ایرانی و یا تحریم و ... - بسته شود و آن کاسب و سرمایه گذار حتی از یک ساعت آینده خود هم خبر نداشته باشد❗️
🔸علاوه بر این، اقتصادی که در بستر امثال اینستاگرام شکل گرفته است، اقتصادی غیر رسمی است و هیچ ضمانتی هم برای آن وجود ندارد. تجربه هم نشان داده است که اتفاقاً دود این اقتصاد غیررسمی و بدون پشتوانه به چشم مردم و حکومت رفته است.
👈👈برای مثال، اسفند ۱۴۰۰، پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا به نقل از سرهنگ پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا، گزارش داد که: «بیش از ۸۰ درصد کلاهبرداری ها با راه اندازی و تبلیغ پیج ها و کانال های تجاری و پلتفرم های خارجی از جمله اینستا گرام در حال وقوع است».
@kafesiasi
🎥 تظاهرات در فرانسه، ایتالیا، آلمان و بلژیک در اعتراض به بحران انرژی و افزایش هزینههای زندگی
@kafesiasi
🔹 تیم اندرسون، تحلیلگر مشهور استرالیایی در گفتوگو با کیهان
آزادی، اسم رمز آمریکا برای اقدامات تروریستی و جنگ اقتصادی علیه ایران
🔸 سرویس خارجی-
تیم اندرسون که به دلیل مواضع ضد استکباری و
ضد صهیونیستی اش از دانشگاه استرالیا اخراج شده، در گفتوگو با کیهان تاکید میکند «جنون خود بزرگبینی» آمریکا با ایجاد ارتباطات و اتحاد موثر بین کشورهای مستقل جهان با چالش جدی مواجه شده است.
همزمان با شکست اغتشاشات و آشوبهای داخلی، رهبر انقلاب در دانشگاه افسری در بیاناتی مهم، بر نقش پررنگ سرویسهای اطلاعاتی خارجی از جمله «سیا» و «موساد» در مدیریت و پیشبرد اغتشاشات تاکید کردند و فرمودند: «بعضیها تا ما میگوییم فلان حادثه را دشمن خارجی ایجاد کرده، روی این کلمه دشمن خارجی حساسیت دارند. فورا سینه سپر میکنند برای دفاع از سازمان جاسوسی آمریکا یا صهیونیستها! انواع تحلیل را، انواع لفٌاظیهای مغالطهآمیز را وسط میکشند برای اینکه اثبات کنند که نه، پای خارجیها، دست خارجیها در این قضیه وجود نداشته است.»
بماند که هر ناظری با یک برداشت منطقی از خصومتورزی غربیها طی چهل سال اخیر، نسبت به نقشآفرینی دشمنان در اغتشاشات اذعان میکند. همچنین بنا بر گزارشهای رسیده از نهادهای امنیتی شمار قابلتوجهی از جاسوسان خارجی هم در جریان اغتشاشات اخیر دستگیر شدهاند. اعترافهایی که برخی لیدرهایهای خارج نشین میکنند نیز قابل تامل است. جهتدهی آشوبهای داخلی از سوی آمریکا و متحدانش در منطقهای که ایران جزء معدود کشورهای باثبات آن است، حقیقتی است که از چشمان منصف تحلیلگران خارجی حوزه غربآسیا هم دور نمانده است. «تیم آندرسون» تحلیلگر امور غربآسیا و استاد سابق دانشگاه سیدنی استرالیا، در گفتوگو با تحریریه خارجی کیهان میگوید که چطور منابع سرشار و موقعیت ویژه غربآسیا موجب دستدرازی واشنگتن به این منطقه شده و همچنین تاکید میکند که چطور ناکامی آمریکا در کنترل کشورهای مستقل موجب به تلاش برای تجزیه و بیثبات سازی میشود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/251518
@kafesiasi
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند آتش سارقان
🔹روایتی از تلاش زندانیان بند سرقت برای فرار از زندان اوین
#حقیقت
#افشاگری
#فتنه_تجزیه_ایران_عزیز
#استراتژی_مرگ_با_هزاران_چافو
#صهیونیسم
🇮🇷@kafesiasi
✅ واکنش امام خمینی (ره) به درخواست تجمع برای حذف یک حکم اسلامی
🔹این روزها بحث حذف گشت ارشاد و آزاد گذاشتن حجاب اختیاری داغ شده است. برخی می گویند : حجاب فردی و رعایت آن اختیاری است، در مقابل نیز عده دیگری معتقدند: حجاب وقتی در محیط بیرون از خانه و جامعه است، بر زنان واجب است.
گروه اول می گویند به ما اجازه بدهید علیه حجاب تجمع کنیم.در ادامه برای جواب به این دسته افراد یک نقل تاریخی را بیان می کنم.
🔹جبهه ملی" در خردادماه سال 60 بیانیهای علیه لایحه اسلامی "قصاص" صادر كرد و ضمن "غیرانسانی" خواندن این حكم اسلامی، هواداران خود را به راهپیمایی در مسیر خیابان انقلاب به سمت دانشگاه تهران، در بعد از ظهر روز 25 خرداد دعوت كرد.
🔹امام (ره) در واکنش به این اقدام سخنرانی فرمودند. در بخشی از این سخنرانی شدیداللحن، فعالیتهای جبهه ملی را خطرناكتر از اقدامات سلطنت پهلوی خوانده و فرمودند: «در تمام طول سلطنت رضا شاه و محمدرضا شاه سبّ به اسلام در كار نبوده، و جبهۀ ملی سبّ اسلام كرده است... ما با اینهایی كه اظهار دوستی می كنند و تیشه برداشته اند و به ریشۀ اسلام می زنند باید چه بكنیم؟ در تمام طول سلطنت رضاخان و محمدرضا یك همچو جسارتی به قرآن كریم نشد. مسلمانها بدانند كه یك راهی الآن هست در كار، یك روشی الآن هست در كار، كه به طور ناشیگری اینها نقاب راكنار زدند. آنهایی كه در این راهپیمایی می خواهند شركت كنند، یا اظهار این را كردند كه شركت بكنند، یا تأیید كردند این شركت را، یا مردم را دعوت كردند به این شركت، اگر بدانند كه محتوای این معنا چیست، وای به حال ملتی كه ملی هایشان این باشد، و متدینینی هم كه اظهار تدین می كنند، آن باشد، و سرانشان هم این.»
بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی، ایستادگی در مقابل فعالیتهای ضداسلامی جبهه ملی را تكلیف شرعی خود دانسته و فرمودند: «من از اول یك خَلَجانی در ذهنم حاصل می شد راجع به بعضی اینها؛ لكن صبر كردم. صبر كردم و نصیحت كردم. صبر كردم، و هر وقت اینها آمدند ـ یعنی هر وقت نه ـ اما بسیاری اوقات، آنها را به مسائل اسلامی دعوت كردم؛ به عمل به قانون دعوت كردم؛ به حفظ و حراست جمهوری اسلامی دعوت كردم. كم كم آن احساسِ من زیاد شد. تا وقتی كه می بینم آن جناح منافق در میدان است و تأیید می كند. تا وقتی كه می بینم آن جبهه ای كه بر ضد اسلام است تأیید می كند. [برای] من تكلیف شرعی است، تا دیگر، تأیید نكنم. مگر من می توانم كه یك جریانی كه بر ضد اسلام و بر ضد كشور ما دارد انجام می گیرد، باز ساكت بنشینم اینجا و بگویم بیایید و با شما صحبت كنم. من اگر احتمال این معنا را می دادم كه اینها به اسلام برگردند و به قانون اساسی كه سوگند خورده اند وفادار باشند و قوانین اسلام را قبول كنند، من اگر احتمال این را می دادم ـ برای یك محظوری كه من در آن محظور هستم، و به خود این آقایان گفتم آن محظور را ـ باز آنها را دعوت می كردم و آنها را وادار می كردم به اینكه با هم بنشینند و به قانون عمل كنند. لكن بسیار غفلت می خواهد و بسیار ساده اندیشی می خواهد كه ـ این گروه هایی كه با هم ائتلاف كردند و این جبهۀ ملی كه بر ضد اسلام می خواهد راهپیمایی راه بیندازند، و ـ مسلمانها هم همین بنشینند تماشا كنند كه به ضد اسلام مقاله بنویسند و سبّ اسلام بكنند و حكم ضروری اسلام را «غیر انسانی» بخوانند!... جبهۀ ملی تكلیفش معلوم است؛ آن صریحاً به ضد اسلام قیام كرده.»
امام(ره) در مهمترین بخش بیانات خود در رابطه با انحراف جبهه ملی و كافر شدن آنان فرمودند: «می گویید كه قصاص، این قانون واضح اسلام، این قانون ضروری اسلام، این قانونی كه قرآن به آن تصریح كرده است، این قانونی كه مصلحت و امنیت كشور را تأمین می كند، شما این را یك قانون غیر انسانی می دانید. شما از ریشه هایتان خراب بودید! ... اینكه كسی بگوید حكم خدا غیر انسانی است، اسلام غیر انسانی است، این كافر است.»
بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی همچنین از نهضت آزادیها خواستند تا موضع خود را درمورد جبهه ملی مشخص كنند. ایشان ضمن مرتد اعلام كردن جبهه ملی خطاب به نهضتیها فرمودند: «جدا كنید حساب [خودتان] را از مرتدها. اینها مرتدند. جبهۀ ملی از امروز محكوم به ارتداد است.»
حال ، تکلیف با اینگونه اعتراضات معلوم است.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
✅ یک پیشنهاد به وزارت امور خارجه
🔹حالا که در پی ناآرامی های اخیر اتحادیه اروپا برخی از مقامات و شخصیت های کشور را تحریم کرده است ، شما هم به دنبال اعتراضات و اعتصابات اخیر مردم اروپا در فرانسه و آلمان و... مقامات آنها را تحریم کنید.
✍ سعید میرزایی
#مطالبه_گری
@kafesiasi