8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک
#انقلاب_اسلامی
🎥 قسمت چهارم: پزشکی
چی بودیم و چی شدیم
«پیشرفت و دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی»
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بده بستان منافقین و استعمارگران؛ حمایت نمایندگان کنگره آمریکا از وفادارترین مزدور خود یعنی "گروهک منافقین"!!
❌️۱۶۰ نماینده کنگره آمریکا طرحی را در حمایت از گروهک تروریستی منافقین امضا کردند. مریم رجوی هم از «ارزشهای آمریکایی» و «در سمت درست تاریخ ایستادن» نمایندگان تشکر کرد.
@kafesiasi
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تفاوت ارتش ایران، قبل و بعد از انقلاب
✅نیروهای مسلح یکی از ارکان اصلی هر نظام سیاسی هستند و در ایران هم از همان زمانی که ارتش به سبک امروزی شکل گرفت، این بخش از نیروهای مسلح، نقش مهمی را در معادلات کشور بر عهده داشتهاند.
💢در این بین به دلیل بی لیاقتی مردان سیاست، ارتش رضاخانی نتوانسته به وظایفش عمل کند و هر وقت نظام سیاسی مقتدری بر سر کار بوده و کاردانان، سیاست را در دست داشتهاند، ارتش هم موفقیتهای چشمگیری به دست آورده است.
@kafesiasi
⭕️ عذرخواهی شهرداری تهران از شهروندان برای روز و شب برفی
مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران:
🔸در معابر مناطق ۲ و ۵ مشکل تردد وجود داشت، همین روند موجب شد که مشکلاتی برای شهروندان ایجاد شود که ما از مردم عذرخواهی میکنیم.
#فرهنگ_عذرخواهی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_یک_شبهه | 📍حتما شما هم بارها از رسانههای معاند شنیدین که میگن امام خمینی گفته اقتصاد مال خره!
اینکه اصلا چنین جملهای از امام خمینی در هیچ سخنرانی یا مطلبی دیده نمیشه جای شکی نیست
اما بریم اصل سخنرانی رو که امام هم به اقتصاد هم به حیواناتی مثل خر اشاره کردن ببینیم تا بفهمیم منظورشون چی بوده
@kafesiasi