✅ واکنش ها به واکنش باهنر به حجاریان همچنان ادامه دارد......
💠گزارش اعتماد 👇👇👇
روزنامه اعتماد :: معادلات افزایش مشارکت در انتخابات
http://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/203112/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
بازگشت به صندوق رای؛ نصیحتی با چند برداشت » روزنامه ابتکار
https://ebtekarnews.com/12100
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
پیرموذن: گزینۀ خاتمی برای جبهۀ اصلاحات، مولاوردی بود
🔹عضو جبهۀ اصلاحات: دلیل اینکه فضای جبهه بهسمت انتخاب یک زن به ریاست پیش رفته این است که بتوانیم آرای قشر خاکستری و برخی زنان را جذب کنیم.
🔹با توجه به اینکه آذر منصوری محکومیت قضایی دارد عقل و اصلاحطلبی ایجاب میکند شخصی که احساس کند حضورش ضررآفرین است و باعث تعاملنداشتنِ جبهۀ اصلاحات با دیگر نهادها میشود کرسی ریاست را تحویل گزینۀ خاتمی یعنی مولاوردی بدهد.
🔹تعامل مولاوردی با سایر احزاب و اشخاص اصلاحطلب از آذر منصوری بیشتر است.
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
سناریوهای فریب!
یکم. از رایجترین تکنیکهای عملیات روانی، «تکنیک فریب» است. در این تکنیک، تلاش میشود تا حقیقت و عمق ماجرا را پنهان کنند و با خلق حواشی و تصویرسازیهای جعلی و غیرواقعی در حالی از مردم و افکار عمومی دم میزنند که در واقع به نام مردم به دنبال نان خودشان هستند. امروز با برخی از جریانهای سیاسی در کشور روبهرو هستیم که به هر بهانهای و با روشهای مزورانه به دنبال این هستند که خدمات خالصانه به مردم را پنهان یا سانسور کنند یا با اغتشاش رسانهای، تصویری غیرواقعی به مردم القا نمایند. این جریان مرموز سیاسی بشدت عصبانی است که چرا دولتی توانسته به انجماد برجامی، ترک فعل در حوزه مسکن و شهرسازی، قطع رابطه با همسایگان، رشد اقتصادی صفر درصدی، اشرافیگری مزمن، پدیده بیمسئولیتی دولت و صبح جمعههای پرکابوس و... پایان دهد.
دوم. جالب اینجاست که با جریانی سیاسی روبهرو هستیم که اگر در قدرت باشد همواره پز اپوزیسیونی میگیرد و به جای عمل به وعدهها و پاسخ به مطالبات مردم و افکار عمومی، با فرافکنی ژست طلبکارانه نیز میگیرد و با داد و قال و هیاهو در نهایت ناکارآمدی خود را پای این میگذارد که نگذاشتند من کار کنم! و ندا سر میدهند که آزادی نیست و مشکلات تقصیر نظارت استصوابی است و البته به این سؤال پاسخ نمیدهند که چطور جریان و جماعت شما کرسیهای قدرت را به دست گرفته است و از آنچه که فیلتر شورای نگهبان نام نهادهاید؛ عبور کردهاید؟! هر چند این جریان سیاسی مرموز حافظه تاریخی مردم را دستکم گرفتهاند، ولی مردم فراموش نکردهاند که این جریان وقتی در قدرت بود به جای کار و برنامه و تلاش همواره مدعی بود که در سیاست خارجی فقط باید دم کدخدا را دید، در اقتصاد باید چشم به بیرون داشت، در مسکن، دولت وظیفهای برای ساخت مسکن ندارد، در صنعت هم که با خودباختگی، میگفت توان ایرانی محدود به پخت آبگوشت بزباش و قرمهسبزی است!
سوم. حال اگر این جریان سیاسی پرمدعا در قدرت نباشد به لطایفالحیل روی میآورد تا تصویری سیاه از جامعه بسازد، آدرسهای غلط به افکار عمومی میدهد و مثل همیشه به جای کمی انصاف و اخلاق، طلبکار هم هست و نسخههای عجیب و غریب هم میپیچد!
سناریوهای فریبکارانه و عملیات روانی این جریان سیاسی وقتی انتخابات را میبازد و به تبع آن در قدرت نیست؛ یک سناریوی چندمرحلهای است: ابتدا مثل سال 88 سعی میکنند بگویند تقلب شده! در مرحله بعد تلاش میکنند بگویند انتخابات مهندسی شده بوده! بعد به مرحلهای میرسند که رأی مردم را با عینک حزبی و قبیلگی به رأی خوب و بد تقسیم میکنند، وقتی هم خدمات یک دولت پرکار و حاضر در میدان و صحنه را میبینند، میگویند رئیسجمهور باید استعفا دهد! در تازهترین اتفاق، یکی از رسانههای این جریان سیاسی پرمدعا، این ادعای واهی را به پیش کشیده که اساساً الان چیزی به نام دولت به معنای مرسوم آن هم نداریم!
بله! دولتی که امریکا را فعال مایشاء نداند، اقتصاد را به اما و اگر تلههای مذاکراتی گره نزند، سیاست همسایگی را احیا کند، عضویت در شانگهای را نهایی کند و در گام بعدی بریکس را پیگیری کند، نظم نوین منطقهای به نفع ایران و مقاومت ایجاد کند، به جای خوابیدن صبح جمعه، به شهرها و استانها سفر کند و پروژههای بزرگ آب و برق و سازندگی را اجرایی کند و به جای بالانشینی، در میان مردم باشد و صدای آنها را بشنود و رانت زراندوزان را قطع کند؛ دولت به معنای مرسوم جریان غربگرا نیست!
مشکل جریان سیاسی مورد اشاره به نسبت مسأله «فکری و معرفتی» با حوزه «حکمرانی و سیاستورزی» باز میگردد که انگارههای مادی و لیبرالی را دنبال میکند و وقتی دست خود را خالی میبیند به عملیات روانی و رسانهای روی میآورد.
#جریان_شناسی
@kafesiasi
✅ دو تیتر با یک مفهوم؟!
🔹چندی پیش روزنامه آرمان امروز تیتر زد:« دوراهی مشارکت حداکثری یا خالص سازی » ، امروز هم روزنامه مردم سالاری تیتر زده:« انتخابات رقابتی یا تشکیل مجلس یکدست» !!!
🔹در اینکه باید انتخابات رقابتی باشد، هیچ شکی نیست ، اما سئوال اینجاست که القا رقابتی نبودن از کجا آب می خورد و آیا تا کنون انتخابات ها رقابتی نبودند؟ واژه سازی مجلس یک دست یا حاکمیت یک دست هم از آن موضوعاتی است که در راستای شگرد دیو و پری سازی ارزیابی می شود.
🔹جالب است بدانید کسانی منتقد مجلس یکدست هستند که خود وقتی در تهران به طور کامل لیستی رأی آورده بودند از این حرف ها نمی زدند و آن انتخابات را کاملا دموکراتیک می دانستند!
✍ سعید میرزایی
💠 متن کامل گزارش مردم سالاری 👇👇👇
انتخابات رقابتی يا تشکيل مجلس يکدست - مردم سالاری آنلاين
https://www.mardomsalari.ir/report/198878/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D9%8A%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3-%D9%8A%DA%A9%D8%AF%D8%B3%D8%AA
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 شورای نگهبان در ایران و کشورهای دیگر به زبان ساده
حتما ببینید و منتشر کنید
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
چند نکته درباره تأیید یا رد صلاحیت های شورای نگهبان
💠آیا رد صلاحیت تعدادی از افراد فاقد صلاحیت موجب کاهش مشارکت می شود ؟!
✅ پاسخ:
🔹برخی افراد این شبهه را وارد می کنند اما تجربه چیز دیگری را نشان می دهد.
⤴️ سال 92 هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد و کسی حسن روحانی را نمیشناخت، اما بیش از 72٪ مردم در انتخابات شرکت کردند.
⤴️ سال 96 محمود احمدی نژاد رد صلاحیت شد و باز بیش از 73٪ مردم در انتخابات شرکت کردند.
⚠️ منتقدان و مطرح کنندگان این شبهه عمدتاً افرادی هستند که همینک دستشان از قدرت کوتاه شده و مجالی ندارند.لذا فاز طلبکاری بر داشته اند.
🔹حقیقت این است که اگر احساس میشود مردم حضور کمرنگتری نسبت به سالهای قبل دارند، نه رد صلاحیتها که انباشت ناامیدی ، بابت عملکرد برخی مسئولان و همچنین جوسازی ها، عدم انتشار و سانسور اخبار امید آفرین، در عوض انتشار گسترده اخبار منفی و یأس آفرینی و... عامل این نتیجه شده است، وگرنه در انتخابات های سالهای گذشته مانند : ۹۸ و ۱۴۰۰ مردم قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها چندان رغبتی به شرکت در انتخابات نشان نداده بودند ضمن اینکه وحشت کرونا هم بی تأثیر نبود.
🔹در وضعیت کنونی می توان گفت: عملکرد هشت ساله روحانی و انتقال میراث انبوه مشکلات به دولت سیزدهم ، جنگ شناختی و رسانه ای دشمن و برخی رسانه های داخلی و القائات ناتوانی دولت و مجلس در کنترل اوضاع و سر و سامان دادن اقتصاد و.... از جمله عوامل اصلی احساس مشارکت کم در انتخابات آتی می باشد. برای عبور از این مشکل حتماً بایستی تامل کرد و راهکار یافت. بهترین راهکار اجرای دقیق راهبردهای ( مشارکت، سلامت، امنیت، رقابت) مطرح شده توسط رهبر معظم انقلاب است که باید مورد توجه مسئولان و دلسوزان و مردم عزیز قرار گیرد.
✍ سعید میرزایی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمی دانم چرا وقتی یک نفر وسط زمین فوتبال سکته می کنه و می میره کسی فدراسیون فوتبال اون کشور و یا رییس استادیوم را مقصر مرگ اون فوتی معرفی نمی کنه ؟
#دوگانگی
@kafesiasi
کافه سیاسی
مطلب پایین را حتماً مطالعه کنید 👇👇👇
✅ شاهکار جدید روزنامه کرباسچی ؛ تبرئه پلیس فرانسه و محکوم کردن پلیس خودمان
✍ سعید میرزایی
🔹در حالی که خشونت بی حد و حصر برخورد پلیس فرانسه با مردم معترض بر هیچ کسی پوشیده نیست ، اما روزنامه ای که خود را هم میهن می داند با گزارش امروز خود ثابت کرد که بیش از آنکه هم میهن ما باشد، هم میهن فرانسوی هاست!
🔹این روزنامه در شماره امروز خود به مقایسه اعتراضات ایران و فرانسه پرداخته که حاوی نکات قابل تأمل است:
1⃣ این گزارش مرگ مهسا امینی را که بر اثر سکته در بازداشتگاه پلیس بوده با صفت دلخراش بیان می کند ولی کشته شدن نوجوان فرانسوی زبان ضرب گلوله پلیس را عادی! جالب اینکه در توجیه این قتل می گوید:« افزایش این نوع مرگ به دلیل تغییر قانون در فرانسه و باز گذاشتن دست پلیس برای بکارگیری سلاح گرم است!»
2⃣ نویسنده این یادداشت برای اثبات مردود بودن مقایسه اعتراضات ایران و فرانسه مدعی شده است:« در ایران ،پلیس اجازه هیچ تجمعی نداد، اما تشییع جوان فرانسوی بدون حمله پلیس انجام شد!»
معلوم نیست چرا باید پلیس ایران در حالی که خانم امینی سکته کرده و فوت کرده مجوز تجمع صادر می کرد؟ آیا صدور مجوز تجمع اعتراضی به معنای پذیرش قتل مهسا نبود؟
جالب اینکه نویسنده هم میهن درباره اوج گرفتن خشونت پلیس علیه مردم سریع عبور کرده و توضیح نمی دهد که چرا با وجود این پلیس های نازنین اوضاع فرانسه اینقدر ملتهب است؟
3⃣ دلیل دیگر نویسنده هم میهن برای مردود بودن این مقایسه، عدم اجازه میدانی به خبرنگاران در ایران و تهیه آزاد خبر در فرانسه است. در ادامه نیز نتیجه می گیرد که در ایران چون این نگاه وجود ندارد که مسایل باید به اطلاع مردم برسد، اما نمی گوید که در ایران برخی خبرنگاران حکم جاسوسان میدانی دشمن را دارند که نمونه آن خانم محمدی و خانم حامدی خبرنگاران شرق و هم میهن بودند.اما در فرانسه خبرنگاران جرات ندارند پا را فراتر از آنکه دیکته می شود گزارش نمایند.
4⃣ نویسنده هم میهن زیرکانه در یادداشت خود برای زنده نگه داشتن جنبش مهسا یک کد می دهد:« در حالی که کمتر از سه ماه به سالگرد مهسا امینی باقی مانده .....»
این جمله همان خطی است که دستگاه های امنیتی بایستی نسبت به آن فعال باشند . چرا که زمینه سازی ها برای بازنمایی آشوب در اواخر شهریور از هماکنون در حال کلید خوردن است.
5⃣نکته دیگر این یادداشت ، توجیه قطعی اینترنت و فضای مجازی در فرانسه است! این یادداشت زیرکانه خبر جعلی محدودیت اینترنتی را اینگونه نقل می کند:«سراجالدین میردامادی، فعال دانشجویی سابق که مقیم فرانسه است، چند روز پیش در توئیتر نوشت: «محدودیت اینترنتی اعلام شده توسط پلیس فرانسه صرفاً موقت و اختصاص به محلات آشوبزده (حتی نه همه آن شهرها) و صرفاً در ساعات شبانه و بهصورت هدفمند فقط شبکههای اجتماعی مورد استفاده برهمزنندگان نظم عمومی (بهویژه اسنپ چت) را شامل میشود و خدمات تلفن و پیامک شامل این محدودیتها نیست.» پس از آن نیز خبر از جعلی بودن این بیانیه داد. حتی اگر این بیانیه حقیقی بوده و این محدویتها اتفاق افتاده باشد، مسئله عجیبی نیست.»
6⃣ نکته پایانی این یادداشت ، اشاره به بازداشت شدن پلیس قاتل جوان فرانسوی است که با شلیک مستقیم وی را به قتل رسانده است. اما نویسنده هم میهن که ذهن آشفته ای دارد با ایجاد شبهه چندین باره می نویسد:« نمیدانیم با همه مامورانی که از حدود قانونی فراتر رفتهاند، برخورد صورت گرفته یا نه. آیا کسانی در مرگ مهسا مقصر بودند؟ نمیدانیم.»
✅ نکته پایانی:
در حالی هم میهن مقایسه اعتراضات ایران و فرانسه را مردود اعلام می کند که در این یادداشت موضوعات مهمی چون: نقش ۱۵ سفارتخانه بیگانه ، دهها شبکه ماهوارهای ، نقش سلبریتی ها و حتی پدر و مادر مهسا امینی در تحریک و دامن زدن به اغتشاشات سانسور شده است!؟ آیا در فرانسه پلیس و نیروی امنیتی کشته شده است ؟
از جناب آقای کرباسچی باید پرسید آیا اجرای قانون فرانسه در ایران و استفاده از سلاح گرم توسط پلیس را می پسندند؟ آیا سختگیرانه ترین قوانین علیه سلبریتی ها را بر می تابند؟
آقای کرباسچی و دوستان، شما خواسته یا نا خواسته پیاده نظام دشمن شده اید ؛ چرا که اینگونه پلیس فرانسه را تطهیر و بر پلیس ایران شورش می کنید!
متن کامل یادداشت هم میهن
👇👇👇
مقایسه مردود
https://hammihanonline.ir/news/politic/mqaysh-mrdwd
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار دولت فرانسه به اتحادیه اروپا: در کار پاریس دخالت نکنید، خشونت پلیس ما امری عادی است
🔸 این خشونت فقط متعلق به ما نیست و در بقیه کشورهای اروپایی یک امر عادی است.
#غرب_بدون_روتوش
🌎 @kafesiasi
ثبت پایینترین نرخ بیکاری ۲۰ سال اخیر در بهار ۱۴۰۲.
چند گزاره جالب در این مورد:
-نرخ بیکاری: ۸,۲%
-افزایش ۷۲۸,۰۰۰ نفر اشتغال خالص نسبت به مدت مشابه سال گذشته.
-در دولت سیزدهم متوسط اشتغال خالص سالانه در کشور ۶۷% بیشتر از دولتهای یازدهم و دوازدهم بوده.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsiasi
موفقیت متخصصان ایرانی در توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بدون حضور غولهای نفتی دنیا به قدری تحسین برانگیز بود که بیبیسی فارسی نیز نتوانست به آن اعتراف نکند.
این تیتر BBC را با رسانههای غربزده داخلی مثل روزنامه شرق مقایسه کنید، آنها در تحقیر توان ملی روی ضدانقلاب را سفید کردهاند.
@kafesiasi