✅ چرا آمریکا دیگه در شرایط کرونا انتخابات برگزار کرد؟!
در خبرها آمده است آمریکا نیز پس از فرانسه در میانه کرونا انتخابات برگزار کرد.
پیشتر به نظام جمهوری اسلامی ایران ایراد می گرفتند که ایران نباید انتخابات مجلس را برگزار می کرد! حالا معلوم شده آمریکایی ها روز سه شنبه در سه ایالت آرزیونا، فلوریدا و ایلینوی در میانه همهگیری ویروس کرونا به پای صندقهای رای رفتند. این انتخابات در رقابتهای مقدماتی و درون حزبی آمریکا حکم نظر سنجی را دارد.
🔻 این اتفاق درحالی رخ داد که یک روز قبل از آن، کاخ سفید از مردم خواسته بود در تجمعات بیش از ۱۰ نفر شرکت نکنند تا سرعت همهگیری کرونا در آمریکا کندتر شود.
🔻 پیشتر "جو بایدن" و "برنی سندرز" دو نامزد مطرح انتخابات درون حزبی دموکراتها کمپین انتخاباتی خود را تعطیل کرده و به دستیاران خود سفارش کرده بودند از خانه کارها را پیش ببرند.
🔻تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا بنابر ادعای منابع دولتی از ۵ هزار تن گذشته و جان ۱۰۰ نفر را نیز گرفته است.
@kafesiasi
⛔️⛔️گل به خودی جدید وزیر خارجه❗️
👈تحریمهای آمریکا باعث اتمام منابع اقتصادی ایران و مختل شدن مبارزه با کووید۱۹ شده!/ آقای ظریف! لطفا کمک نکنید!
❌ تحریمهای غیرقانونی آمریکا باعث اتمام منابع اقتصادی ایران و مختل شدن توانایی مبارزه با کووید ۱۹ شده است. آنها (آمریکا) به معنای واقعی کلمه، افراد بیگناه را به قتل میرسانند.
🔻«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه دیروز (سهشنبه) بار دیگر به انتقاد از تحریمهای ظالمانه آمریکا و تاثیر آن بر مبارزه با شیوع ویروس «کووید۱۹» پرداخت.
💬 ظریف در صفحه توئیتر خود نوشت: «تحریمهای غیرقانونی آمریکا باعث اتمام منابع اقتصادی ایران و مختل شدن توانایی مبارزه با کووید۱۹ شده است. آنها (آمریکا) به معنای واقعی کلمه، افراد بیگناه را به قتل میرسانند».
وی خطاب به کشورهای تبعیتکننده از تحریمهای آمریکا و دیگر اعضای جامعه جهانی نوشت: «ایستادن و تماشا کردن آنها غیراخلاقی است. انجام چنین کاری، هرگز کسی را از خشم و غضب آتی ایالات متحده حفظ نکرده است».
رئیس دستگاه دیپلماسی سپس از کشورها دیگر خواست به جمع کمککنندگان به ایران بپیوندند: «به پویش جهانی رو به رشد برای بیاعتنایی به تحریمهای آمریکا علیه ایران بپیوندید».
🔸ظاهرا باید به آقای ظریف بار دیگر الفبای دیپلماسی را یادآوری نمود. این چه نوع دیپلماسی است که برای فهماندن خباثت آمریکایی ها و جلب توجه روسای سایر کشورها به این موضوع، در ابتدا چراغ سبز اثربخشی سیاست های دشمنی مثل آمریکا روشن شود و عزت و اقتدار ایران اسلامی به چالش کشیده شود!
🔸هیچ کس منکر شرایط سخت پیش آمده نیست اما در این میان که برخی نهادهای سلامت بین المللی به توان ایران اعتراف کرده اند و مسئولان کشور ضمن تلاش فراوان شبانه روزی در حال امیدبخشی هستند، چرا دیپلمات ارشد کشور ما به جای آنکه پیام آور عزت و پیشرفت کشور باشد، از جانب ملت ایران پیام ضعف صادر می کند؟
🔸آن طور که مشخص است انگیزه های برجامی و مذاکره ای آقایان مدعی فهم زبان دنیا که اوضاع اقتصادی کشور را به اینجا رساندند اجازه نمی دهد که از هیچ فرصتی چشم پوشی کنند. چند روز پیش هم روحانی در نامه ای به برخی سران کشورها موضوع تحریمهای آمریکا را به میان کشید و ضمن بیان تحت فشار بودن ایران به خاطر تحریم های این کشور به دلیل خسارات اجرای سیاست فشار حداکثری، نوشت: «دولت آمریکا حتی در اوج این بحران فراگیر(کرونا) همچنان از فشارهای غیرقانونی و کارشکنی برای مانعتراشی در برابر تلاشهای ایران دست برنداشته است».
❌ البته باید متاسفانه این نکته را هم گفت که سابقه آقای ظریف و البته آقای روحانی در این موضوع خوشایند نیست و این رویه رفتارهای و گفتارهای اشتباه از سال 92 و همزمان با آغاز دولت یازدهم شروع شد. نمونه های آخر این موضوع در همین تازگی ها به وقوع پیوست که آقای ظریف خودسرانه از احتمال مذاکره با رئیس جمهور تروریست آمریکا حتی بعد از شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی خبر داده بود.
🔸ناراحت کننده است ولی علی ظاهر باید به این آقایان گوشزد نمود که اگر امکان و توان کمک ندارند، حداقل در این بازه زمانی اجازه دهند تا با سکوتشان افکار عمومی در آرامش باشد.
✅ @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 هشدار جدی معاون بهداشت وزارت بهداشت به مردم:
🔹 اگر این ۲ هفته رعایت نکنیم بیش از ۲ ماه دیگر با این بیماری درگیر هستیم.
✅ چرا مثل کشورهای دیگر ، سفت و سخت با مسافران برخورد نمی شود.
دولت چه کار می کند؟ اگه مدیریت بلد نیستید بگید تا نیروهای انقلابی و جهادی وارد شوند!
کشورهایی مثل انگلیس و آلمان جریمه گذاشتند . نیروهای مسلح در خیابان حضور دارند و از رفت و آمدهای اضافی و غیر ضرور جلوگیری می کنند.
🆔 @kafesiasi