🔰 نگاه اصلاح طلبان به بازی روحانی و ظریف در انتخابات
🔻ناصر قوامی رئیس جبهه اصلاحات در قزوین و نماینده مجلس ششم درباره نامزدی حسن روحانی در انتخابات خبرگان، به «نامهنیوز» گفت: من فکر میکنم در شرایط کنونی طیفهای زیادی از اصلاحطلبان وارد انتخابات نخواهند شد. آنهائی هم که وارد شدهاند، تأییدصلاحیت نمیشوند و صرفا یک بخش اندکی که نام اصلاحطلبی را یدک میکشند و شناسنامه سیاسیای هم ندارند و مردم اقبالی به آنها نشان نمیدهند وارد انتخابات میشوند که با این اوضاع اصلا نمیشود گفت جبهه اصلاحات وارد انتخابات خواهد شد زیرا نیرویی باقی نمانده که بتواند وارد شود.
🔻قوامی گفت: وضعیت برای اصلاحطلبان در انتخابات خبرگان هم همینطور است و آنها در آن انتخابات هم نیرویی ندارند. با این اوضاع و احوال اصلا همراهی با روحانی یا هر کس دیگر امکان عملی ندارد. آقای روحانی باید بداند که هیچ اقبالی ندارد و بهترین راه برای او این است که نه خودش نامزد خبرگان بماند و نه لیستی در انتخابات مجلس بدهد.
🔻وی افزود: مردم از اصلاحطلبان عبور کردهاند و توجهی ندارند که اصلاحطلبان میخواهند چه کار کنند چه رسد به آنکه به نیروهای ناشناسی که خود را به عنوان اصلاحطلب جا میزنند، رأی دهند.
🔻قوامی گفت: آقای روحانی میخواهد ثابت کند که از سیاست رسمی فاصله نگرفته است. حالا در این بین اگر تأییدصلاحیت شد و توانست با یک رأی حداقلی وارد خبرگان شود که بیشتر هم راضیاش میکند اما او هدف اصلیاش نشان دادن آن است که هنوز در دایره رسمیها جای دارد. آقای ظریف را هم جلو انداخته تا حامیاش باشد، به این خیال که مثلا ظریف چهرهای است که مورد توجه مردم قرار دارد؛ در صورتی که اصلا اینطور نیست و ظریف هیچ جایگاهی در بین مردم ندارد. او صرفا بلد است خوب توجیه کند. بنابراین ظریف هم نمیتواند کمکی به روحانی کند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 توصیه انتخاباتی مرعشی به اصلاحطلبان/ مشارکت شعار نیست، ضرورت است
در گفتوگوی تفصیلی با مهر مطرح شد؛
🔻حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگو با مهر هرچند که نسبت به قانون پیش ثبت نامها اعتراض داشت؛ اما در توصیهای به اصلاح طلبان گفت: «اصلاح طلبان نباید توقع داشته باشند در انتخاباتی که پیروز میشوند حضور داشته باشند در انتخاباتی که ممکن است شکست بخورند حضور نیابند، این سیاست درستی نیست.»
🔻به نظر میرسد کارگزاران درصدد احیای نقش خود در انتخابات ۹۲ است؛ همانگونه که آنها توانستند رهبران جریان اصلاحات و طیف تندرو آن را مجاب کنند که عارف را کنار گذاشته و از حسن روحانی حمایت کنند، اکنون نیز بنا دارند با کنشگری جدید طیف رادیکال جبهه اصلاحات را به حاشیه برانند. همچنانکه مرعشی میگوید اهل مشارکت هستند و تنها راه اصلاح امور کشور را صندوق میدانند. پیش از این نیز مجله آگاهی نو نشریه این جریان در گزارشی از پشت صحنه انتخابات هیأت رئیسه جبهه اصلاحات پرده برداشته و با انتقاد از ترکیب جدید این جبهه، پیش بینی کرده بود که فراکسیونی در برابر فراکسیون حاکم بر جبهه اصلاحات به وجود میآید که خود را در دوگانه کارگزاران و اتحاد ملت نشان خواهد داد.
📣📣متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.mehrnews.com/news/5949205/
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
BQACAgQAAx0CVoZsggABARS7ZWn4Jyc9f2V9XYsS9ue9wi9zSJcAAsERAAI8UVFTcmGBhSIU7zMzBA.pdf
3.6M
🖥 متن مصوبه لایحه برنامه هفتم در مجلس
🔸متن مصوبه مجلس در مورد لایحه برنامه هفتم توسعه منتشر شده است؛ لایحه برای تبدیل شدن به قانون به تأیید شورای نگهبان نیاز دارد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰نظر عبدی در مورد میزان مشارکت
عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «اولین انتشار نظرسنجی انتخاباتی» در روزنامه اعتماد نوشت: موسسه ایسپا با انتشار بخشی از یافتههای نظرسنجی انتخاباتی خود، چراغ اعلام عمومی اینگونه نظرسنجیها را روشن کرد. تاکید میکنم که همچنان به نتایج اعلام شده تا این مقطع به طور نسبی اطمینان دارم. در واقع قرائن و شواهدی که نتایج دستکاری شده باشند، وجود ندارد و اگر در آینده چنین مواردی دیده شد، طبعا قابل طرح خواهد بود. براساس این نظرسنجی، که در سطح ملی و به صورت حضوری انجام شده است، ۲۸درصد پاسخگویان گفتهاند که «قطعا» در انتخابات شرکت میکنند و ۷درصد به «احتمال زیاد» را گفتهاند. نویسنده گزارش این دو رقم را با هم جمع کرده و برابر میزان مشارکت در حال حاضر دانسته است. تا آنجا که اطلاع دارم برحسب تجربه گذشته این منطق دقیق نیست. ظاهرا با جمع پاسخهای قطعی و نصف رقم به احتمال زیاد، میزان مشارکت به دست میآید که اکنون حدود ۳۲درصد است. این رقم بسیار پایینی برای این فاصله زمانی تا انتخابات است.
اتفاقا برخلاف نوبتهای قبلی، تحلیل من این است که این پاسخها تا حدی محافظهکارانه و به سوی برآورد بالاتر از مشارکت واقعی است و برخلاف دورههای گذشته، با نزدیک شدن به روز انتخابات از این رقم کاسته خواهد شد، مگر اینکه سیاستهای کلی و انتخاباتی تغییر کند. چرا این ادعا را دارم؟ برای اینکه فضای افکار عمومی غالبا دست کسانی است که تصمیم قاطع به عدم شرکت دارند (۳۶درصد در نظرسنجی) و در حقیقت و در عمل ۶۸درصد مردم (۱۰۰ منهای ۳۲درصد شرکتکنندگان) فعلا قصد شرکت ندارند. اگر جزییات بیشتری از نتایج نظرسنجی ارایه میشد و تفاوت پاسخهای متغیر تصمیم به شرکت برحسب محل سکونت، استان، سن، جنسیت، تحصیلات و درآمد نیز بیان میشد، آنگاه متوجه میشدیم که جوانان تحصیلکرده شهری کمتر از ۱۰ یا حتی ۷درصد تصمیم به شرکت در انتخابات دارند و اگر براساس منبع کسب خبر میپرسیدند متوجه میشدند که شکاف بسیار بزرگی میان مردم از حیث رسانه مورد استفاده و رغبت به شرکت در انتخابات وجود دارد. همچنین حدس میزنم که با این نتایج برای کل کشور، میزان شرکت در شهر تهران اکنون زیر ۱۵درصد خواهد بود. نه فقط تهران که دیگر شهرهای بزرگ کشور نیز همینگونه هستند.
البته این نظرسنجی گرچه تصوری دقیقتر از تصورات ما از رفتار انتخاباتی مردم ارایه میکند، ولی همه کمابیش میدانستند که وضع مشارکت اصلا مطلوب نیست. برخی از طرفداران جناح حاکم که اصلا مسوولیتپذیر نیستند، مثل همیشه آن را تقصیر روحانی و قبلیها میاندازند، درحالی که خیلی خوب میدانند در دوره روحانی انتخاباتی با مشارکت بالا برگزار شد، ضمن اینکه اگر عملکرد او بد بود و انتخابات میتوانست جانشین خوبی برای او یا سیاستهایش عرضه و نهایی کند، حتما مردم برای مخالفت با روحانی پای صندوق رای میآمدند تا آن جایگزینها را انتخاب کنند. انتخابات مساله گذشته نیست، بلکه معطوف به آینده است. اینکه مردم چقدر امید دارند تا از طریق انتخابات مشکلات خود را حل کنند نقش اصلی را در مشارکت آنان دارد.
برخی دیگر نیز از الان تقصیرها را به گردن دشمن انداختهاند که آنان میخواهند مردم را مأیوس کنند و انتخابات را به رفراندوم علیه نظام تبدیل کنند. این نیز تلاش بیثمری است، زیرا آنچه را که دشمن مینامند همیشه بوده و اتفاقا در گذشته قویتر هم بوده. به علاوه قبلا به حمایت جناح متبوع آقایان آمده بود. در انتخابات مجلس چهارم دربست از جناح راست حمایت کردند تا مجلس را دراختیار بگیرند، بنابراین دشمن کاری جز گذشته نمیتواند کند؛ گذشتهای که انتخاباتهایی با حدود ۸۰درصد مشارکت داشتیم. دشمن واقعی توهم و بیاطلاعی ما از جامعه است. عملکرد قانونگذاری این مجلس مانع جدی در راه شکلگیری یک مجلس موثر بود و نمونه اخیرش ایرادات فراوان در قانون عجولانه حجاب است یا ضعف نظارتی مجلس بر دولت و از همه مهمتر مقاومت ساختار در برابر تغییر است که نه تنها هیچ نشانهای از همراهی در حل مشکلات اصلی مردم از خود نشان نمیدهد، بلکه با تمام توان به مقابله با مسائلی پرداخته که نه مساله مردم است و نه اگر هم باشد اولویتی جدی دارد.
نتایج این نظرسنجی از کیفیت و کمیت بهرهمندی از رسانهها نیز بسیار مهم است. به نظر میرسد که تلویزیون ایران تبدیل به جعبه بیخاصیتی شده است که مثل چاه ویل فقط دنبال منابع بیشتر مالی است، ولی خروجی موثری ندارد و دریغ از یک ارزیابی جدی از عملکرد و اثرگذاری آن. عملکرد این رسانه تاثیر اصلی را بر رویگردانی مردم از مشارکت انتخاباتی دارد و تا تغییر جدی نکند، انتظار بهبود در مشارکت انتخاباتی را نباید داشت.
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
عزاداری غربگرایان برای یک جنایتکار
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 احمدینژاد مجلس را نهادی معطل در کشور ارزیابی میکند
داوری: احمدینژاد موضع ضداسراییلی نمیگیرد چون خود را آلترناتیو جمهوری اسلامی میداند / او به پشتوانه ثروت محصولی رئیسجمهور شد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «تداوم سکوت احمدی نژاد درباره جنایات اسرائیل در غزه» آنهم در شرایطی که نزدیک به 2 ماه از آغاز این درگیری ها می گذرد، همچنان سوالی برای افکار عمومی است. این سکوت درحالی ادامه دارد که سال ها قبل، احمدی نژاد با انکار هولوکاست هزینه های سیاسی زیادی را در بعد بین المللی به ایران تحمیل کرد.
عبدالرضا داوری، که زمانی به عنوان مشاور احمدی نژاد ایفای نقش می کرد و این روزها از منتقدان رئیس جمهور اسبق است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از راز سکوت احمدینژاد پردهبرداری میکند و میگوید؛« احمدینژاد معتقد به تئوری دو دولت است و در این چارچوب خود را تعریف میکند چرا که اگر واقعاً طرفدار مدل دو دولت باشد باید در این شرایط سکوت کند.»
وی با بیان اینکه، سکوت او به انتخابات مجلس ارتباطی ندارد، می گوید؛«احمدینژاد اساساً برای مجلس هیچ شأنی قائل نیست یعنی مجلس را نهادی معطل در کشور ارزیابی میکند لذا هیچوقت چه زمانی که در دولت بود و چه بعد از اینکه از دولت رفت، در مورد مجلس فکر نکرده است.»
📣📣متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.khabaronline.ir/news/1842304/
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ تخریب صادق محصولی با چه هدفی ؟
💢دفتر «صادق محصولی»، دبیرکل جبهه پایداری پیرامون انتشار مطالبی در برخی از رسانهها اطلاعیهای صادر کرد که در ادامه به بخشی از آن اشاره خواهیم کرد: «یکی از طراحیهای دشمنان، فعال کردن چهرههای سوخته پروژهبگیر علیه نیروهای انقلاب با هدف سیاهنمایی و ایجاد دلسردی در مردم در جهت تضعیف مؤلفه مردمی حاکمیت دینی است تا از این مسیر بتوانند یکی از عوامل اصلی قدرت بازدارندگی تهاجمات دشمن را کنار بزنند. و یکی از وجوه این طراحی تخریب و دروغپردازی علیه جریانهای انقلابی و نیروهای مؤثر جبهه انقلاب با هدف ایجاد دلسردی در جامعه است.
بر همین اساس با عنایت به اینکه آقایان «عبدالرضا داوری» و «منصور حقیقتپور» طی روزهای گذشته اظهارات سراسر کذبی را پیرامون آقای صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری مطرح نمودند و علیرغم اینکه تاکنون در مقابل این ادعاهای کذب با مماشات رفتار شده است، به نظر میرسد اکنون این خط تخریب تلاش دارد تا در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی وجههی جریان انقلابی را نشانه بگیرد که این امر دیگر قابل گذشت نیست. لذا در جهت افشای ماهیت پشت پرده این تخریبها که با طرح ادعاهای کذب به دنبال ناامیدسازی اجتماعی و کاهش مشارکت سیاسی میباشند، ازایشان به طور رسمی در مراجع قضایی شکایت خواهد شد.»
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ دعوای امید آفرینی با یأس آفرینی !
🔺روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد با انتخاب تیتر « آیا مترو کفایت می کند؟» تلاش کرد تا افتتاح متروی پرند که یک پروژه ۱۸ ساله بود را بی اهمیت جلوه دهد!
🔺امروز بخشی از جریان اصلاحات به دنبال یأس آفرینی و تقابل با امید در بین مردم است. عجیب اینکه این جریان وقتی با ردصلاحیت ها روبرو می شوند فریاد وااسفا سر می دهند و لااقل پیش خودشان هم نمی گویند که من چه کار کردم که اینگونه با من برخورد می شود!؟
برادر من ؛ آخه کدوم نظام با کسی که ایجاد ناامیدی در جامعه می کنه کنار میاد و اجازه میده در حکومت جا پا محکم کنه؟!
#جریان_شناسی
#جریان_تحریف
#جریان_سانسور
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
⭕️ *حذف شدن از «هالیوود» به جرم حمایت از فلسطین!*
🔹«در حال حاضر بسیاری از مردم هستند که به خاطر یهودی بودن خود میترسند و این افراد اکنون مزه این را میچشند که مسلمان بودن در این کشور چه حسی دارد.» اینها، نه حرفهای یک انقلابی دو آتشه مهاجر، نه فریادهای یک فلسطینی مسلمان و از وطن دور افتاده، بلکه اینها حرفهای «سوزان ساراندون» بازیگر ۷۷ ساله برنده اسکار در راهپیمایی در حمایت از فلسطین است، آن هم در قلب نیویورک.
🔹خواندید؟ دیدید؟ شنیدید؟ شاید بپرسید خب گره ماجرا کجاست، یک نفر معروف و ثروتمند و در حاشیهای امن، در مهد آزادی بیان آمده و حرف حقی زده، شاید پشت بندش یک خدا خیرش دهد هم اضافه جملهتان کنید! اما نکته، همین آزادی بعد از بیان است! درست بعد از این سخنرانی و پخش شدن ویدیوی آن، در سهشنبه ۲۱ نوامبر، شرکت هالیوودی یوتیای که مدیریت برنامههای سوزان ساراندون را بر عهده داشت اعلام کرد که به دلیل سخنرانی این هنرپیشه ۷۷ ساله در تظاهرات حمایت از فلسطینیها، با او قطع همکاری میکند.
[جزئیات](https://irannewspaper.ir/sp-296/29/75551)
#آزادی_بیان
36.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند فرقه های سری | مجموعه مستند «فرقههای سری» قصد دارد چگونگی شکلگیری فرقههایی نظیر کابالا و فراماسونری را با استفاده از ۲۷ کارشناس خارجی به تصویر بکشد
🔻#قسمت_سوم |فرقه های سری از مصر باستان تا فراماسونری2
🔹فراماسونری از راه هایی که فکرش را نمیکنید ریشه های خود را وارد دین و فرهنگ و تاریخ کرده است.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ خدای تحریف و ترس در برابر انگلیس!
💢 وقتی دکتر مصدق بدون رودربایستی در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۳۰ ارتباط سیاسی ایران با انگلیس را قطع کرد، فکرش را هم نمی کرد که روزگاری برسد ، خباثت های انگلیسی ها آن هم در ندادن ویزا به ورزشکاران ایرانی اینگونه توسط غربگرایان داخلی تحریف شود!؟
🔺رژیم سلطنتی بریتانیا به ورزشکاران ایرانی برای حضور در مسابقات ورزشی ویزا نداده ، اما روزنامه اصلاحطلب شرق نه تنها گلایه ای از این استعمار پیر نکرده، بلکه به دستگاه دیپلماسی کشورمان حمله کرده و آن را ناشی از ضعف دیپلماسی جا زده است!
✍ سعید میرزایی
#جریان_تحریف
#جریان_شناسی
👇👇👇
https://www.sharghdaily.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-100/908078-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
May 11
✅ روزنامه منتقد منصف
🔺در لا به لای روزنامه های زنجیره ای جریان اصلاحطلبی کمتر روزنامه ای را می توان پیدا کرد که هم منتقد باشد ، هم منصف باشد و سیاه نمایی نکند.
🔺روزنامه ابتکار متعلق به آقای محمد علی وکیلی عضو هیئت رییسه مجلس دهم می باشد.
🔺به تیترهای این روزنامه در صبح امروز نگاه کنید. در عین اینکه انتقادهایی را مطرح کرده است ، اما اقدامات امید آفرین دولت را هم پوشش می دهد . حتی بخشی از سخنان امام جمعه موقت تهران را تیتر کرده است که در آن امید وجود دارد و سیاه نمایی نیست.
خدا قوت برادر وکیلی
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
❌ توجه توجه
✅ جهت اطلاع از یادداشت ها و تحلیل های جناب آقای سعید میرزایی در پیامرسان تلگرام به کانال تار و پود و به لینک زیر مراجعه فرمایید 👇👇👇
https://t.me/taroo_pod
✅ در تیتر صفحه اول می نویسند « مردم نسبت به جریان های سیاسی بی تفاوت شده اند» اما در صفحات داخل می نویسند« ذهنیت مردم نسبت به انتخابات تغییر کرده است»
🔺البته که این جریان تمامیت خواه ، حالا که نمی تواند پایگاه اجتماعی خود را به پای صندوق رأی بیاورد، قصد دارد با روایتهایی از این دست، تا جایی که می تواند از حضور مردم در پای صندوق رأی بکاهد!
#دوگانگی
#تحریف
#فریب
👇👇👇
https://www.armanmeli.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-4/1080411-%D8%B0%D9%87%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
الزامات و راهکار معضل واردات بنزین
🌐 دولت چگونه از واردات ۲/۶ میلیارد دلاری بنزین در بودجه ۱۴۰۳ خلاص شود
✍️ وحید عظیم نیا
🔺اقتصاد ایران با چالشهای مهمی مواجه بوده است که یکی از آنها بحث کمبود بنزین و به دنبال آن نیاز به واردات بنزین است. این موضوع خطرات امنیتی و اقتصادی را برای کشور به همراه دارد و یافتن راهحلی فوری و مؤثر را ضروری میسازد.
🔺یکی از بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۳ که اخیراً به مجلس ارسال شده است و به باور کارشناسان، تأثیر بسزایی در کاهش منابع ارزی کشور دارد، واردات بیش از ۲/۶ میلیارد دلاری بنزین در سال ۱۴۰۳ است که در تبصره مربوط به هدفمندی یارانهها قرار دارد و این موضوع نشان از حجم بالای ناترازی است. برای حل این معضل و جلوگیری از هدررفت و نابودی بیشتر منابع کشور برای واردات بنزین در سالهای آتی باید درباره بزرگترین مشکل مصرف بالای بنزین، یعنی صنعت خودروی کشور و وابستگی بیش از حد سبد سوختی کشور به بنزین چارهاندیشی شود.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1201719
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بر باد رفتن نقشههای دشمن
❓طوفانالأقصی چگونه توانست نقشه عادی سازی روابط با رژیم صهیونسیتی را خنثی کند؟
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ رهبری پاسخ می دهند
👇👇👇
چگونه میتوان از خطّ فکرىِ ناب ولایت در مسائل روزمرّه و جاری به صورت واضح مطّلع شد تا افراد نتوانند نظرات حضرتعالی را خلاف وانمود کنند؟
 من آنچه که در سخنرانیها بیان میکنم، لبّ نظراتم است. اساسیترین نظراتم همانهایی است که شما در سخنرانیها از من میشنوید. هیچ نظری درباره مسائل جاری کشور و مسائل اسلام و مسلمین و مسائل اجتماعی وجود ندارد که من آن را درِگوشی به کسی بگویم و نشود آن را در علن گفت. نظرات من، نظراتی شفّاف و روشن است که در خطبه نماز جمعه و در سخنرانی با گروههای مختلف، شما اینها را میشنوید.
(بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه تهران ۷۷/۲/۲۲)
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi