فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میشه اختلاف سلیقه داشت ولی وطن فروش نبود!
#جمهوری_اسلامی_ایران
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔺و اسرائیلی که همچنان گرفتار است..!
✍عبدالرحیم انصاری
🔹حملات اسرائیل به یمن به دلیل عدم اشراف اطلاعاتی، تاثیری استراتژیک نداشته است؛ نه از قدرت تهاجمی یمن کاسته و نه باعث بازدارندگی برای صهیونیست ها شده است، حال آنکه یمنی ها علاوه بر پاسخی که برای این حملات آماده خواهند کرد، همچنان دریای سرخ را بر روی اسرائیل بسته نگه داشته، و کشتی های مرتبط با آمریکا و ائتلاف را میکوبند. نکته مهم دیگر حمله طیاره های اسرائیلی به زیرساخت ها و مراکز خدمات اجتماعی یمن است که اگر انصارالله قرار باشد به تلافی آن حملاتی مشابه طرح ریزی نماید، فرودگاه ها، منابع آبی، برقی، و گازی اسرائیل در امان نخواهند بود.
🔹با توجه به موقعیت یمن، آسیب زدن به توان نظامی این کشور اولا آسان نیست، ثانیا بدلیل نیاز به پرواز صدها فروند جنگنده، هزینه های سنگینی برای صهیونیست ها در پی خواهد داشت؛ ضمن آنکه برخورداری از موشک های بالستیک مافوق صوت امکان دسترسی به عمق اسرائیل را برای یمنی ها فراهم کرده است.
🔹بطور کلی اینگونه میشود گفت که یمن مانند غزه در دسترس نیروهای زمینی اسرائیل نیست که با استفاده از انواع تانک ها و پرنده های با سرنشین و بدون سرنشین بتوانند کار را برای طرف مقابل سخت کنند؛ یمن همچنین تنگناهای حزب الله را هم ندارد که علاوه بر همجواری با اسرائیل و عدم برخورداری از سیستم دفاع هوایی، جامعه صد فرقه لبنان نیز مانعی برای دفاعی با کیفیت باشد! یمن ملتی یکپارچه و متحد دارد، از اسرائیل دور است، ثابت کرده قدرت و سلاح مناسب برای آسیب زدن به رژیم صهیونیستی را دارد، ضمن آنکه همین فاصله اش با فلسطین اشغالی برای تهاجم صهیونیستها دردسری بزرگ است.
🔹قهرمانان یمنی همچنین ثابت کرده اند میتوانند دریا را بر روی اسرائیل ببندند و به نیروی دریایی آمریکا که برای کمک به اسرائیل حضور یافته نیز آسیب برسانند. نتانیاهو که پس از تحولات اخیر به مقداری احساس پیروزی دست یافته بود، این روزها مجددا شاهد تحمیل معادله وحشت توسط یمنی ها است.
🔹حالا بار دیگر درب پناهگاه ها بر روی صهیونیستها باز شده و صدای رعب انگیز آژیرها مجددا خواب شهرک نشینان را به هم ریخته است؛ هنوز معلوم نیست در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد، لیکن شرایط به ما میگوید که ظاهرا احساس پیروزی بر مقاومت در اردوگاه عبری-غربی توهمی بیش نبوده است!
#یمن
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
📸 پاسخ فرزند پزشکیان به دروغپردازی کاربر بدنام فضای مجازی: بنیاد شهید رئیسی بودجه دولتی ندارد
🔸طبق اساسنامه بنیاد شهید رئیسی، منابع مالی این بنیاد عبارتند از هدایا، کمکهای مردمی، کمک های دولتی (و نه بودجه عمومی)، نذورات و موقوفات، وام های دریافتی از صندوق های قرض الحسنه، بانک ها، سازمان ها و اشخاص و درآمدهای حاصل از فعالیتهای بنیاد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
چرا ایران سوریه نیست
✍دکتر مصطفی قربانی
1. در ایران نیز اگرچه مشکلات اقتصادی وجود دارد، اما عمق و دامنه مشکلات اقتصادی در ایران به هیچوجه قابل مقایسه با سوریه نیست. درواقع، اگرچه در ایران مشکلاتی مانند تورم وجود دارد، اما هیچ کمبودی در بازارها وجود ندارد. اتفاقاً سطح زندگی و معیشت مردم، با وجود تحریمها و فشارهای خارجی، بهبود یافته است که نمود آن را در زندگی روزمره اکثریت مردم میتوان مشاهده کرد. منظور این است که فشارهای تحریمی با وجود اثرات سوء، اما سبب نشده که مردم در مضیقه و تنگنای جدی قرار بگیرند. ضمن این که به لحاظ اقتصادی، حجم و توانمندیهای اقتصاد ایران با سوریه قابل مقایسه نیست.
2. جمهوری اسلامی ایران نه نماد سلطه اقلیت بر اکثریت است و نه از بحران تطبیق با زمینه اجتماعی رنج میبرد. این نظام برآمده از متن رأی و نظر مردم است و همواره مروج باورها و مناسکی است که مردم با آنها احساس هویت میکنند. درواقع، پیوند جمهوری اسلامی ایران، ماهیت اعتقادی، عاطفی و ارزشی دارد و به همین دلیل، باوجود برخی کمبودها و نقصهای کارآمدی، اما همچنان حمایتهای مردمی از این نظام تداوم دارد.
3. در جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح جزو انقلابیترین و پیشروترین بخشهای کشور و درواقع، جانفدای نظام، کشور، مردم و انقلاب هستند و نه تنها احساس ترس و خستگی در آنها وجود ندارد، بلکه آماده دفع هرگونه تهدیدی از کشور هستند. علاوه بر این، امروزه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مجهز به فناوریهای نوین دفاعی نیز میباشند که ضریب قدرت آنها در نبردهای نامتقارن را ارتقا میدهد. در همین زمینه باید اشاره کرد که مکمل قدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، احساس همبستگی جامعه با آنها و عزیز بودن آنها برای مردم ایران میباشد.
4. طبیعی است که در ایران نیز همانند عمده کشورهای جهان، گروهها و افرادی به عنوان اپوزیسیون وجود دارند که ممکن است مترصد فرصتی برای ضربه به نظام و کشور باشند. حال آن که باید توجه داشت که اینها اقلیت بوده و در مقابل، اقیانوس عشق ملت به کشور و نظام، قطرهای بیش نیستند. به همین دلیل، دشمنان در عملیات رسانهای همواره تلاش دارند تا به اکثریتنمایی اقلیت اپوزیسیون در ایران بپردازند.
5. نکته مهم دیگر در این زمینه آن است که در ایران اگرچه عدهای هم مخالف جمهوری اسلامی ایران هستند، اما کمتر کسی وجود دارد که خواهان سلطه خارجی، از بین رفتن استقلال و حاکمیت ملی و گرفتار شدن به سرنوشتی شبیه سوریه باشد. بنابراین، آنچه که در مورد ایران واقعیت دارد، نه برساختههای رسانهای دشمنان، بلکه وحدت ملی در برابر هرگونه احساس خطر نسبت به کیان کشور و نظام میباشد. ایرانیان امروز نسبت به هر زمانی به ارزش استقلال و قدرت واقفاند و میدانند که نعمت ایران قوی چگونه مانع از تکرار وقایع اسارتبار تاریخ معاصر از جمله «هولوکاست ایرانی» شده است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
پیام فوری و مهم.mp3
7.25M
🚨 تمامی این مطلب مورد تأیید نمی باشد، صرفا جهت اطلاع و آگاهی شما
🎙روحالله #مومن_نسب
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بغض احمد نجفی کنار مزار حاج قاسم
🔸احمد نجفی بازیگر سینما و تلویزیون به همراه جمعی از بازیگران با حضور در گلزار شهدای کرمان یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشتند و آرزو کردند که از رهروان این بزرگمرد باشند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
حماسه های ماندگار انقلاب اسلامی .mp3
9.14M
حماسه های ماندگار
🎙 سعید میرزایی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه تیتر رسانهها در یک ماجرا در ایران و بقیه کشورها
#جریان_تحریف
#جنگـشناختی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
1_15888924611.mp3
30.5M
سالروز حماسه ۹ دی
تحلیلی بر حوادث سال ۸۸ و ناکامی انقلاب رنگی و قیام ۹ دی مردمی
بیشترین ضربات را انقلاب از درون و سران حاکم خورده است تا از دشمن بیرون
🎧 دکتر عبدالله گنجی ۴/دی/۱۴۰۳
#روشنگری
#تحلیل
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۱)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸دولت ترکیه از سال 1390/ 2011 که بحران امنیتی سوریه شروع شد تا امروز در این کشور نقش اساسی و منحصر به فرد ایفا کرده است و به نظر میآید این نقش امنیتی تا سالهای آینده استمرار داشته باشد. دولت ترکیه در این دوره ۱۵ ساله علاوهبر حمایت نظامی، اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و مالی از همه گروههای نظامی مخالف دولت سابق سوریه، بخش زیادی از شمال این کشور را به اشغال نظامی خود درآورده و اخیراً بر حجم آن افزوده است. ترکیه از سال ۱۳۹۳ ـ دو سال پس از آغاز بحران امنیتی سوریه ـ به بهانه مقابله با تهدیدات گروههای مسلح کردی علیه ترکیه در حالی که توانایی تهدید این کشور را نداشتند، به خاک سوریه تجاوز کرد و حاکمیت این کشور را زیر پا گذاشت. این در حالی بود که سوریه و ایران بارها به اطلاع مقامات آنکارا رسانده بودند که عدم تعرض گروههای مسلح کردی به خاک ترکیه را تضمین میکنند. کمااینکه در طول این ۱۵ سال هیچ گزارشی مبنی بر تعرض کردهای سوریه به خاک ترکیه و حتی شلیک یک تیر به سمت آن منتشر نشده است. پس کاملاً پیداست که دولت ترکیه از آشوبهای سوریه برای در دست گرفتن بخشهایی از سرزمین آن استفاده کرده است. گزارشها بیانگر آن است که ارتش ترکیه در مناطق تحت اشغال خود در سوریه اقدام به راهاندازی دورههای آموزش زبان ترکی و جایگزین کردن لیر خود به جای پول رسمی سوریه کرده که از نیات ترکیه در اشغال دائمی سرزمینهای سوریه و الحاق آن به ترکیه خبر میدهد.
🔸براساس اسناد و مدارک فراوانی که از حمایت گسترده و طولانی دولت ترکیه از گروههای شبهنظامی معارض دولت سوریه حکایت میکند و شامل حمایت همهجانبه از «جیشالحر»، «داعش»، «النصره» و در سالهای اخیر از تحریرالشام و احرارالشام میشود، این دولت در همه جنایاتی که طی ۱۵ سال اخیر علیه مردم سوریه اتفاق افتاده، سهم اساسی دارد. رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در طول این ۱۵ سال حتی حمایت رسمی از تروریستها را مخفی نکرده و در مواقع مختلف از جمله در جریان برگزاری نشستهای آستانه که از بهمن ماه ۱۳۹۵ شروع شد، بهطور رسمی نمایندگی جریانات مسلح سوریه را بهعهده داشته است.
🔸پس از آنکه دولت سوریه به همراه دوستان منطقهای خود توانست بر تروریسم غلبه کرده و اکثر مناطق تحت اشغال تروریستها را آزاد کند و در دهم دی ماه ۱۳۹۵ آتشبس برقرار نماید، نشستهای آستانه با مشارکت ترکیه شروع شد. در این میان دولت ترکیه تلاش کرد تا مانع فروپاشی کامل گروههای مسلح معارض سوریه شود. بهعنوان مثال در جریان نشستهای آستانه، ترکیه تضمین داد که بدون نیاز به درگیری نظامی، گروههای مسلح معارض در ادلب را خلع سلاح کرده و این استان را به دولت سوریه تسلیم میکند و برای این کار شش ماه زمان خواست اما در طول این مدت، دولت ترکیه امکانات نظامی و مالی بیشتری در اختیار تروریستها قرار داد و با استمهال پیدرپی، مانع بازگشت این منطقه به دولت سوریه شد. در طول این سالها، ادلب عملاً به صورت یک استان تحت اداره ترکیه درآمد در حالی که پایگاه اصلی حضور تروریستها بود.
🔸بر اساس اسناد، دولت ترکیه از اواسط ۱۳۹۸ درصدد برآمد تا طی یک برنامه دقیق چندلایه، الگوی ادلب را به کل سوریه سرایت دهد. این برنامه چندلایه شامل موارد زیر بود:
🔻۱ـ دولت ترکیه درصدد برآمد که از ادلب یک سوریه کوچک و مینیاتوری بسازد. بر این اساس گروههای مختلف شبهنظامی تروریست که تعداد آنان به ۱۵ گروه میرسید را تحت یک چتر قرار داده و مانع ادامه درگیریهای داخلی میان آنان شود. این در حالی بود که گروه النصره که بزرگترین گروه شبهنظامی سوری بود، رسماً در لیست تروریسم سازمان ملل قرار داشت و باید برچیده میشد. سرویس اطلاعاتی ترکیه که اداره ادلب و در واقع اداره گروههای تروریستی را برعهده داشت، النصره را وادار کرد تا با نام جدید فعالیت کند. براین اساس اکثر گروههای این «جبهه» ذیل نام جدید (تحریرالشام) قرار گرفتند و تحت فرماندهی یک قرارگاه مشترک درآمدند که بعدها به اتاق عملیات فتحالمبین موسوم گردید.
🔸سرویس اطلاعاتی ترکیه گروه جدید تحریرالشام را تحت آموزشهای مختلف قرار داد. این آموزشها شامل آموزشهای نظامی، اطلاعاتی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، رسانهای و فنآوری میشد و واضح بود که ترکیه از این آموزشها برای شکل دادن به یک دولت استفاده میکند. کمااینکه اندکی بعد در ادلب دولتی شکل گرفت که ریاست ظاهری آن با جولانی و ریاست واقعی آن با میت ترکیه بود. نخستوزیر این دولت «محمد البشیر» بود که امروز به عنوان نخستوزیر سوریه معرفی شده است.
🔻۲ـ همزمان با این روند در ادلب، دولت ترکیه از ضعف اقتصادی «سوریه در تحریم» استفاده کرد و کار روی ارتش سوریه و منفعل کردن آن را شروع نمود.
🔻ادامه دارد...
#تحولاتـسوریه
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۲)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در طول این سالها حقوق و درآمد یک جوان عضو شاخه نظامی تحریرالشام حدود ۱۴ برابر حقوق یک ژنرال در ارتش بشاراسد بود! فاصله ۵۰ دلار تا ۷۰۰ دلار حقوق ماهانه برای ارتشی که از ۱۳ سال جنگ خسته است و افقی داخلی برای بهبود وضعیت ندارد، طبعاً وسوسهانگیز بود. در این میان اردوغان از بعضی از خطاهای دولت سوریه هم استفاده کرد و نفوذ خود در ارتش سوریه را وسعت داد. یکی از این خطاهای راهبردی سربازگیری از مخالفان دولت بود که این اواخر تعداد آنان از ۳۰ هزار نفر فراتر رفت. دولت بشار اسد با این گمان غلط که سربازگیری از مخالفان، آنان را نسبت به سوریه دلبسته کرده و به رفع اختلافات منجر میشود، این امکان طلایی برای تسلط بر بخشهای مختلف ارتش را در اختیار دولت ترکیه و سرویس اطلاعاتی آن قرار داد. در واقع روز هفتم آذر ماه که عملیات تحریرالشام علیه حلب شروع شد و سپس به سرعت به استانهای دیگر سوریه رسید، ارتش عملاً از سوی ترکیه و تحریرالشام تسخیر شده بود. کمااینکه از همان روز هفتم آذر ماه درگیری در ارتش میان وفاداران به دولت سوریه و عوامل داخلی سرویس امنیتی ترکیه یعنی همین سربازان و عناصر جذبشده ارتش در گرفت و آن را متلاشی کرد. این در حالی بود که دولت سوریه به دلیل بار مالی، به کاهش شدید «نیروهای دفاع وطنی سوریه» که نقش اساسی در آزادسازی سوریه از سیطره گروههای تروریستی تحتالحمایه داشتند، اقدام نمود و عدد آنان را از حدود 120 هزار نفر به حدود 12 هزار نفر رساند و از سیستم نظامی به بخش خدماتی منتقل نمود و عدد نیروهای سپاه تحت امر «سرلشکر سهیل حسن» که نقش اول در مهار گروههای تروریستی داشت و وجود آنان لرزه بر اندام گروههای تروریستی میانداخت از حدود ۳۰ هزار نفر به کمتر از ۵۰۰۰ نفر تقلیل داده بود. این یگان نیز در زمان حملات هفتم تا هجدهم آذر ماه دچار درگیری داخلی شد و عدد فعال آنان به حدود ۵۰۰ نفر! کاهش یافت. این اشتباهات که توجیه مالی داشت، عملاً به فرش قرمز پیش پای سرویس ترکیه و گروه تحریرالشام تبدیل شد تا کل سوریه را بدون درگیری و با سرعت به تصرف درآورند.
🔻۳- دولت ترکیه در حالی که دولت سوریه را به رسمیت نمیشناخت و بر براندازی آن اصرار داشت و برنامههای مختلفی را برای تحقق آن تنظیم کرده بود، تلاش کرد تا در جامعه تحت محاصره اقتصادی رسوخ کند و چهره خود را از یک دولت متخاصم به دولتی که درصدد بهبود وضعیت اقتصادی مردم این کشور است، تغییر دهد. سوریه بدون صادرات کشاورزی و واردات کالاهای اساسی قادر به ادامه حیات نبود. وقتی بحران امنیتی در سوریه شروع شد، این کشور تحت تحریم شدید غرب قرار گرفت و مرزهای ترکیه و اردن روی آن بسته شد. کشورهای عراق و لبنان هم که با سوریه هممرز بودند خود درگیر بحران شدید امنیتی یا اقتصادی بودند و عملاً قادر به حمایت مالی از دولت دمشق نبودند. این هم در حالی بود که طولانی شدن جنگ در سوریه هزینههای این کشور را به شدت افزایش داده بود و آمریکا، ترکیه و شبهنظامیان تروریست بر منابع اندک اقتصادی سوریه در شمال شرق این کشور تسلط پیدا کرده و دولت را از دستیابی به درآمدهای نفتی محروم کرده بودند. بدینصورت سوریه که در دهه اول حکومت بشار ـ 1379 تا 1390 ـ بهترین دوران اقتصادی خود را در مقایسه با دهههای پیش از آن تجربه کرده بود، به فلاکت افتاد که ترکیه در این دو موضوع ـ یعنی افزایش هزینههای دولت سوریه و به صفر رساندن درآمدهای آنـ نقش اساسی داشت.
🔻ادامه دارد...
#تحولاتـسوریه
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۳)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در این میان آنکارا برای جداسازی مردم سوریه از دولت چهره جدیدی از خود به نمایش گذاشت. دولت ترکیه بهصورت مدیریت شده و محدود در بازار اقتصادی سوریه رسوخ کرد تا نشان دهد تنها کشوری است که غم مردم را میخورد و در صدد کمک به آنان برآمده است. حتماً شما هم بارها شنیدهاید که چطور ایران که روابط راهبردی با دولت سوریه دارد از ترکیه که هیچ رابطهای با دولت این کشور ندارد و در حال جنگ با آن است، سهم کمتری در بازار سوریه دارد. پاسخ به این سؤال در آن زمان دشوار بود و چون واقعیت روشن نبود، گفته میشد این از خاصیت تجارت محور بودن ترکیه در مقایسه با ایران است که به دلیل اتکاء به نفت، واردات محور میباشد. در حالی که گسیل کردن کنترل شده کالاهای غذایی ترکیه به بازار سوریه با هدف انتفاع اقتصادی ترکیه صورت نمیگرفت. نشانه آن هم این بود که مواد غذایی ترکیه با قیمتی بسیار کمتر از قیمتی که این کالاها در کشورهای دیگر به فروش میرسید، در سوریه عرضه میشد و این از یک هدف مهم غیراقتصادی خبر میداد.
هدف دولت ترکیه اثرگذاری بر جامعه سوریه، جداسازی آن از دولت و سفیدسازی چهره ترکیه نزد مردم سوریه بود که به دلیل سوابق در دوره عثمانی و پس از آن، دشمن خود میدانستند.
🔸اما نقش ترکیه در سوریه در سالهای پیشرو ضرورتاً تغییر میکند. ترکیه درصدد ایجاد یک دولت وابسته به خود در سوریه است و در عین حال به دلیل شکننده بودن اقتصاد آن، برداشتن بار دولتی که هماینک به یک دهان باز تبدیل شده و به همه چیز احتیاج دارد، برای آنکارا به شدت دشوار است و بازگشت ذهنیت مردم سوریه از همسایه شمالی خود که اصرار دارد هم بخشهایی از سوریه را در اشغال داشته باشد و هم به عنوان قیم آن ایفای نقش کند، چندان دور نیست.
#تحولاتـسوریه
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
❌طغیان لیبرالها
لیبرالیسم و لیبرالها در رسانه های جمهوری اسلامی خدایی میکنند. آنقدر هم جسور و گستاخ شده اند که هر کس به این بت شیطانی سنگی پرتاب کند توسط شارلاتانیزم رسانه ای دریده خواهد شد....
#جریانـشناسی
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ می دانید چرا وات ساپ؟
💢نمودار بالا وضعیت آخرین پیمایش مرکز افکار سنجی ایسپا در شهریور ماه سالجاری است که نشان دهنده اقبال عمومی و اعتماد مردم به سکوی های داخلی خصوصا ایتا و روبیکا و مرگ تدریجی وات ساپ است. در حالیکه وات ساپ تنها پلتفرمی بود که پس از اغتشاشات 1401 روبه افول رفت و هرگز نتوانست دوباره جایگاه خود را احیا کند.
🔹پس از فیلترینگ موفق پلتفرم وات ساپ در مهر 1401 در حالیکه در آن زمان بیش از 70 درصد ضریب نفوذ وات ساپ در بین ایرانی ها بود این پلتفرم در طول دو سال گذشته با افت شدید بیش از 40 درصدی به یک پلتفرم فراموش شده در بین ایرانی ها تبدیل شده بود و هرگز نتوانست جایگاه خود را بازآفرینی کند.
🔹عدم رشد این پلتفرم پیام رسان در مقایسه با شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از فیلترینگ، نشان می دهد که پلتفرم پیام رسان ایرانی توانسته اند بخشی از اعتماد جامعه ایرانی را با عملکردشان بدست آوردند.
🔹در این بین پیام رسان های ایرانی ضریب نفوذ خود را از 5 درصد به حدود 30 درصد افزایش داده بودند و در حال خدمات رسانی بهتر در این زمینه بودند.
🔹 اکنون اما خط نفوذ همه تلاش خود را برای احیای دوباره پلتفرم وات ساپ با تنفس مصنوعی به عهده گرفته است.
باتوجه به اینکه دو شرکت وات ساپ و اینستاگرام متعلق به برند متا می باشند، رشد وات ساپ به رشد سریع تر اینستاگرام خواهد انجامید .
🔹و این به معنای تلاش برای به خاک نشاندن پلتفرم های داخلی است....
#محمددلیری
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 طلبکاری به جای شرمندگی بعد از دو دهه دروغ گفتن به مردم
🔸نام این پدیده را باید آلزایمر گذاشت، یا وقاحت و سفارشینویسی برای غرب؛ که روزنامه هممیهن با انکار همه عبرتهای دو دهه مذاکره و اعتماد نافرجام به غرب مینویسد:
🔻«دوی ماراتن هم یک خط پایان دارد اما ماراتن هستهای ایران انگار به آخر نمیرسد. این ما هستیم که به پایان تنش و توافق نیاز داریم. چون طرف مقابل تمام ارکان حکمرانی و زندگی ملتش به سیاست خارجی گره نخورده است»؟!
🔸باورکردنی نیست اما عبارات فوق را روزنامه زنجیرهایی نوشته که هم طیفانش طی دهه گذشته از سر ندانم کاری یا مأموریت برای غرب، حل همه مشکلات کوچک و بزرگ و متنوع را به سیاست خارجی، آن هم در محدوده مذاکره با غرب و قبول دیکتههای آن گره زدند و بدترین عملکرد اقتصادی و دیپلماتیک چند دهه اخیر را به بار آوردند.
🔸شبه تحلیل روزنامه هممیهن از این جهت که اصرار میکند واقعیتها و عبرتهای دو دهه اعتماد یکطرفه به آمریکا و اروپا را نفهمد، رقتآور است. از وضعیت تحریمها مینالد اما عمداً به یاد نمیآورد که دولتمردان دولت «برجام دیگر هیچ» میگفتند: «در روز اجرای برجام، همه تحریمهای مالی و بانکی و اقتصادی یکجا لغو میشود»، ترامپ نمیتواند از توافق خارج شود و تحریمها را برگرداند»، «امضای کری تضمین است»، «آقای کری قول داده برخی کوتاهیهای توافق موقت را در برجام جبران کند»، «کاسبان تحریم آب و صابون از کجا بیاوریم تا صورتتان را بشویید، تحریم رفت و دیگر بر نمیگردد»!
🔸حافظهشان یاری نمیکند که تروئیکای اروپایی چگونه برجام را زیر پا گذاشت و به مدت سه سال وعده راهاندازی اینستکس را داد (وعده فروش دارو و غذا به ایران در ازای نفت فروخته شده ایران به طرف ثالث) اما به همان وعده هیچ و پوچ هم عمل نکرد. یادشان نمیآید از اوباما تا ترامپ و بایدن هرکدام چگونه مورد توهین و تحقیرشان قرار دادند.
🔸در موضوع ناترازیها، روزنامه زنجیرهای اصلاً به یادش نمیآید که با برجام، هدفگذاری برای تولید برق هستهای و بال توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق توسط نیروگاههای فسیلی را به حاشیه راندند و ضمناً وزرای مربوطه پالایشگاهسازی را کثافتکاری و نیروگاهسازی را رفتن زیر بار مافیای نیروگاهسازی نامیدند؟ و باز هم خبر ندارند که دولت آقای پزشکیان باید برای ذخیرهسازی سوخت زمستانی نیروگاهها اقدام میکرد و نکرد!
#آزمونـصداقت
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 در پوشش مذاکره با آمریکا برای دشمن کوچه باز نکنید
🔸نگاهی به خط رسانهای طیف غربگرای داخلی و رسانههای زنجیرهای نشاندهنده حرکت خزنده آنان برای تطهیر غرب پس از سالها بیتعهدی آنان نسبت به برجام و اقدامات خصمانهای است که در طی دهههای متمادی نسبت به ملت ایران روا داشتهاند. حرکت خزندهای که پیشتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آن را به کوچه دادن به دشمن و بدترین نوع خیانت تعبیر کرده بودند.
🔸«مذاکره و مودت»، «با دشمنان مدارا»؛ این تیترها تنها بخشی از خط رسانهای طیفی است که بار دیگر پس از تجربههای شکستخورده متمادی و تنها به فاصله ۶ سال از مرگ برجام، مجددا کشور را به کرنش در برابر خواستههای غرب توصیه میکند.
🔸آنان در حالی حرف با واژههایی همچون مدارا و مودت، کشور را به عقبنشینی در برابر خواستههای ظالمانه غرب تشویق میکنند که بهخوبی به بدعهدی آمریکا و اروپا در برابر تمام تعهدات خود اذعان دارند.
🔸سؤالی که طیف غربگرای داخلی و رسانههای زنجیرهای آنان در ماههای گذشته به کرات از آن طفره رفتهاند، این است که آیا آمریکا و اروپا در برابر پالسهای متعددی که در داخل دولت درباره مذاکره مجدد ارسال میشود حاضر به عقبنشینی از رویکرد خصمانه خود هستند؟
🔸در شرایطی که برجام نهتنها انتفاعی را برای ملت به همراه نداشت که کشور را به شکل یکجانبه در برابر موجی از تعهدات بدون دستاورد قرار داد، گزیده شدن مجدد از سیاستورزی برجامی، سؤالات جدی و قضاوتی تاریخی از سوی ملت ایران را به همراه خواهد آورد.
#جانفدا
#جریانـشناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
نقش توئیتر و دیگر سکوهای آمریکایی-صهیونیستی در فتنه و کودتای آمریکایی-اسرائیلی 88
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعدم به تعویق بعدمم.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🔴 امروز نیز پس ۱۴ سال از پایان آن فتنه ما همچنان از بستر شبکههای اجتماعی آمریکایی به صورت یکطرفه دچار خسارتهای بسیار میشویم. جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ به صراحت به همه نشان داد توئیتر(ایکس)، فیس بوک(متا)، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و سرویسهای گوگل تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی - ترکیبی بر ضد ما شدهاند و کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق برای تربیت سرباز در کشور ذیل سند ۲۰۳۰ روی این سکوها حساب ویژهای کردهاند.
🛑 نگذاریم فتنه۸۸ فراموش شود، یوم الله ۹دی مبارک 🌹
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+۱۸
فیلمهای فتنه۸۸ را میبینیم.چقدر شباهت زیادی با فیلمهای امروز سوریه دارد.
وحوش اغتشاشگر در سال ۸۸ مانند. تروریستهای تحریرالشام عمل میکنند. مشخص است پشت آن فتنه و تحریرالشام یک تفکر و یک مادرخرج وجود دارد.
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گفتند راه شهید ریسی باید متوقف شود!
▪️کدام راه...؟؟🤔
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
آیا راهی جز مذاکره نداریم؟ چرا گرای اشتباه می دهید؟
۸سال، شخصیت دوم دولتی بود که زیربنای توسعه در آن مذاکره بود اما در نهایت خودتان به تقریبا هیچ رسیدید. چرا؟
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ اصلاح طلبان به چه چیزی می اندیشند ؟
✍ سعید میرزایی
🔺سید محمد خاتمی در دیدار با جمعی از اصلاح طلبان نکاتی را بیان کرده که می توان این تحلیل را از سخنان او داشت:
☑️ خاتمی در حالی می گوید:منشأ قدرت را مردم بدانیم و مردم را در خودمان خلاصه نکنیم، که اساساً نظام جمهوری اسلامی از ابتدا با مردم بوده و این مردم بودند که در تمامی عرصه ها انقلاب را حفظ نموده اند. حال آیا سخن گفتن از مردم ، توسط کسی که در سال ۸۸ بر رأی مردم و جمهوریت نظام شورش کرده و پس از ۱۴ سال هنوز حاضر به عذرخواهی خشک و خالی هم نشده قابل اعتناست؟!
☑️ خاتمی در ادامه می گوید:«امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفتوگو دارد؛ گفتوگوی میان خودمان، گفتوگو با دیگرانی که در عرصه هستند، گفتوگو با جهان، گفتوگو با حاکمیت. »
هرچند این ادعا در ظاهر ، خیلی زیبا به نظر برسد، اما وقتی هیچ فهم مشترکی بین اصلاح طلبان و حاکمیت وجود ندارد، چگونه می توان گفتگو را مثمر ثمر دانست!؟ وقتی تناقضات زیادی در واژه هایی مثل: دموکراسی ، مردم، استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی، حجاب و ده ها واژه مهم دیگر در عرصه سیاسی و اجتماعی وجود دارد، چگونه می توان گفتگو کرد؟ شاید بگویید که گفتگو کنیم که همین مسایل حل شود. بنده می پرسم آیا این جماعت نمی دانند که اگر حاکمیت قرار باشد بر اساس دموکراسی غربی اداره شود، حتی مشروب فروش ها ، هم جنس بازها و ... هم حق فعالیت خواهند داشت!
همه اینها را خوب می دانند، خصوصا آقای خاتمی که روزگاری در روزنامه کیهان علیه بازرگان مطلب می نوشت خوب می داند.
ادامه دارد...
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ قسمت دوم 👇👇👇
☑️ یکی از تناقضات معنایی در گفتار خاتمی این جمله است که او می گوید:« اگر بنا باشد اشکالی از نظام بگیریم، این است که آیا از این فرصتها استفاده کرده یا اینکه عملاً در مسیری قرار گرفته است که تهدیدها بیشتر شده است،البته تهدیدها همیشه بسیار بوده است؛ هم در داخل و هم در خارج و امروز بیشتر هم شده است. اما حکمرانی خوب این است که بتواند آنها را بشناسد و از فرصتهایی که در کنار تهدیدات وجود دارد استفاده کند و حتی تهدیدها را به فرصت مبدل بسازد.»
☑️ حال اینکه نظام جمهوری اسلامی در سالهای اخیر علیرغم افزایش تهدیدات بعد از واقعه ۱۱ سپتامبر و بعد از دولت خاتمی از تهدیدات فرصت ساخت و با ترسیم مولفههای قدرت همچون: نفوذ منطقه ای و کمک به کشورهای دوست ، دشمن را تا فرسنگ ها دورتر نگه داشت.اما همفکران همین آقای خاتمی شعار نه غزه نه لبنان سر دادند!
در واقع می توان گفت ؛ آقای خاتمی با این جملات ، نظام را توصیه ای کرده است که قبلاً بدان عمل شده است. البته این جمله که «عملا در مسیری قرار گرفته که تهدیدها بیشتر شده» را نمی توان به حساب کم کاری نظام حکمرانی دانست. چرا که دشمن به کم قانع نیست و چشم دیدن پیشرفت ما را ندارد، لذا تهدید را افزایش می دهد.اما آنچه مهم است ، این است که با مقاومت ، دشمن از تهدید خود مأیوس خواهد شد نه تسلیم در برابر او.
☑️مع الاسف باید گفت که خاتمی در این سخنان ، نظام را متهم به دشمن تراشی و تخاصم کرده است. در جایی که می گوید :«باید بپذیریم ما در این دنیای واقعیت هستیم... گرچه تغییر آن برایمان مطلوب است، اما توان، اراده و امکانات ما چیست؟ راهکارهای تغییر این وضعیت چگونه است؟ باید به این پرسشها فکر کرد؛ از جمله اینکه ما در روابط خارجی، در دنیا، در منطقه چگونه باید فکر و رفتار کنیم.»
به نوعی او دوباره ایران را در تله مذاکره می خواهد.چرا که از نظر او «دستهایی در کار است که مشکلات را بیشتر کند یا لااقل نتیجه آن کارها مشکلتر شدن امور باشد!» پس باید مذاکره کرد تا مشکلات حل شود. این تنها گزاره ای است که می توان از فحوای سخنان خاتمی نتیجه گرفت! حال اینکه آیا هشت سال تجربه مذاکره را باید فراموش کنیم ؟ آیا با بیان این جمله که «وضع، وضع خوبی نیست و جمهوری اسلامی تحت فشار شدید است» نمی خواهید اذهان عمومی جامعه را به مذاکره با مردی که به راحتی برجام را پاره کرد، رهنمون سازید!؟
☑️ گویا امروز جریان اصلاحات از خاتمی و روحانی گرفته تا جهانگیری و پزشکیان با ردیف کردن واژه هایی چون: نمی شود، نداریم، نمی توانیم، روزهای سختی در پیش راهه، راهی جز مذاکره نداریم ، در حال کانالیزه کردن ذهن ها برای به دام افتادن در مقابل ترامپ هستند.به راستی اگر دلتان برای مردم سوخته ، چرا از گرانی دلار ، اقلام خوراکی مردم و ... سخنی نمی گویید؟آیا اینها از نظر شما واقعیت جامعه و مردم ما نیستند؟!
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
طرحی برای فردا - شبکه یک - ۷ دی ماه ۱۴۰۳ .mp3
15.61M
#سوریه
#وعده_صادق
🔻 حمله به سوریه برای نجات اسرائیل؟
(عقد مخفی اسلام گرایی با صهیونیزم)
نشست "کراواتی که اسرائیل بر گردن داعش زد" - ۱۴۰۳
استاد #رحیم_پور
طرحی_برای_فردا
شبکه_یک
📅 پخش: ۱۴۰۳/۱۰/۰۷
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi