♨️خبر ♨️خبر♨️ خبر
تا انتخابات
📢📣📢📣📢📣
اخبار مربوط به آرایشات سیاسی احزاب و شخصیت های سیاسی را در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در کافه سیاسی پیگیری نمایید.
🔰♻️🔰♻️🔰
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
👇👇👇
@kafesiasi
💢هشت سناریوی انتخاباتی !
⁉️ چه کسی چه چیزی را بر می گزیند؟
⏺️ میزان «مشارکت» و« نتیجه» انتخابات دو عامل مهمی است که در تعیین اهداف و سناریوهای انتخاباتی باید مورد توجه قرار گیرد. بر اساس این دو عامل می توان در عرصه انتخابات سناریوهای زیر را متصور گردید:
1️⃣ مشارکت حداکثری بدون توجه به نتیجه (سناریوی کثرت گرا) : در اینجا هدف از حضور در عرصه انتخابات ، افزایش میزان مشارکت در انتخابات در جهت تقویت جایگاه نظام سیاسی است و نتیجه نهائی کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
2️⃣ مشارکت حداقلی بدون توجه به نتیجه(سناریوی تقابل): در اینجا صرفنظر از نتیجه، هدف نهائی پایین آوردن سطح مشارکت مردم در انتخابات در جهت به چالش کشیدن نظام سیاسی است.
3️⃣ مشارکت حداکثری در جهت تغییر وضع موجود(سناریوی مشارکت رقابتی) : در این اینجا هدف ایجاد فضای «مشارکت حداکثری» مردم در انتخابات در جهت «تغییرات مثبت» از طریق رقابتهای صحیح انتخاباتی است.
4️⃣مشارکت حداکثری در جهت حفظ وضع موجود (سناریوی مشارکت غیر رقابتی):در اینجا هدف ایجاد فضای«مشارکت حداکثری» مردم در جهت انتخاب مجدد نمایندگان فعلی مجلس در مسند قدرت است.
5️⃣مشارکت حداقلی در جهت تغییر وضع موجود (سناریوی مشارکت مشروط): در اینجا هدف ایجاد تغییر در نمایندگان مجلس است و چون احساس می شود با مشارکت پایین میتوان نمایندگان جدید را روانه مجلس نمود این مدل دنبال میشود.
6️⃣ مشارکت حداقلی در جهت حفظ وضع موجود(سناریوی تقلیلگرا ): در اینجا هدف حفظ جایگاه نمایندگان فعلی است و چون احساس میشود با مشارکت پایین میتوان نمایندگان فعلی را در مسند قدرت نگاه داشت این مدل دنبال می شود.
7️⃣ تغییر بدون توجه به مشارکت(سناریوی تغییر مطلق ): در اینجا هدف تغییر نماینده بدون توجه میزان مشارکت است،به واقع میزان مشارکت تابعی از رسیدن به این هدف است.
8️⃣ ثبات نمایندگان بدون توجه به مشارکت(سناریوی ثبات مطلق) : در اینجا هدف حفظ نمایندگان فعلی بر مسند قدرت بدون توجه میزان مشارکت است،به واقع میزان مشارکت تابعی از رسیدن به این هدف است.
🔚هر کدام از این سناریوها ممکن است به فراخور نگاه افراد و گروههای سیاسی به سیاست، حمایت یا عدم حمایت از جمهوری اسلامی، جغرافیای سیاسی، عملکرد و رویکرد نماینده فعلی و... از سوی گروهها و افراد مختلف و رقبایشان مورد توجه قرار گیرد. اکنون باید دید هر کدام از گروههای سیاسی کدام سناریو را دنبال خواهند کرد؟
❓شما کدام سناریو را دنبال خواهید کرد؟
✍️ حسین حسینی نژاد
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @kafesiasi