ملاقاتهای پنهانی «احمدینژاد» - روزنامه آرمان امروز
https://www.armandaily.ir/%d9%85%d9%84%d8%a7%d9%82%d8%a7%d8%aa%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d9%86%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a7%d8%ad%d9%85%d8%af%db%8c%d9%86%da%98%d8%a7%d8%af/
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یکی به این آقازاده بگه، پدر گرامی قبل از اینکه در استخر کاخ فرح بمیرد در سن ۸۳ سالگی همچنان رییس مجمع تشخیص مصلحت بود و همفکرای شماها هیچ وقت اعتراض نکردن و نمک نریختن که چرا چنین کسی با این سن بالا باید رییس مجمع تشخیص مصلحت باشه، حالا که در حال نمک ریختن برای آیت الله جنتی هستی...
حجت احسان بخش
@kafesiasi
✅ ارتجاع مدرن از سوی سازندگی!؟
🔹 روزنامه سازندگی متعلق به حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به سخنان محسن هاشمی رفسنجانی در برنامه صف اول از تیتر انتخابات آزاد استفاده کرده است!
✅ نکته تحلیلی:
🔹انتخابات آزاد از جمله کلید واژه هایی که از اوایل دهه نود به عرصه سیاسی پا گذاشت. این کلید واژه را می توان به نوعی توجیه شکست برخی جریانات تولید کننده آن نامید. این جریانات سیاسی از آنجایی که توانایی همراهی جامعه را در برهه هایی ندارند برای توجیه شکست خود ، از این کلید واژه بهره می برند!
🔹رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۱ در واکنش به این ادعا فرموده بودند:« آن کسانی که راجع به انتخابات توصیه هایی میکنند، حواسشان باشد به دشمن کمک نکنند، دائما نگویند انتخابات باید آزاد باشد، از اول انقلاب 34 انتخابات داشتیم، کدامش آزاد نبوده است؟»
🔹به نظر می رسد انتخاب این کلید واژه در این برهه زمانی و در آستانه انتخابات مجلس دوازدهم از سوی اصلاح طلبان ، بی دلیل نبوده و ایشان علیرغم علاقه وافری که برای بازگشت به قدرت دارند اما توانایی لازم را برای ایجاد شگفتی و همراه کردن مردم ندارند. لذا انتخابات آزاد را مطرح می کنند تا بگویند انتخابات آزاد نبوده و به همین خاطر ما رأی نیاوردیم.چه توجیهی قشنگ تر از این.
✍ سعید میرزایی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهاراتی تلخ برای اینترنشنال درباره توافق ایران و آمریکا؛ برنده این توافق جمهوری اسلامیاست!
🔴تو دهنی کارشناس ضد ایرانی اینترنشنال به کارشناس دیگر این شبکه که ایران را در آستانه فروپاشی ترسیم میکرد
🔴جمهوری اسلامی تضعیف نشده و در برخی جهات از موضع قدرت مذاکره میکند نه از موضع ضعف، جمهوری اسلامی توانایی زیادی در مذاکره و فشار در حوزههای مختلف و گرفتن برخی امتیازات دارد.
#اعتراف
#اپوزیسیون
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروژه تجزیه و سوریه سازی ایران چگونه کلید خورده است ؟
زمان فیلم ۵:۱۵ است.
توصیه میکنیم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید.
ایکاش می شد، صداوسیما بجای تبلیغات چای عالی، شهر فرش، و امثالهم
این کلیپ رو هر روز و شب پخش می کرد و مردم را روشن مینمود.
✅ در سالگرد جنبش غرب ساخته مهسا انتشار پشت پرده آشوب از نان شب واجب تر است.
#فتنه
@kafesiasi
🌍آمریکا از جنگ اوکراین چقدر پول به جیب زده است
👇👇👇
حتماً بخوانید
مجله آمریکایی «دیفنس نیوز» در گزارشی اعلام کرده است شرکت های تسلیحاتی آمریکایی طی سال گذشته میلادی نزدیک به 200 میلیارد دلار از کنار جنگ اوکراین به جیب زدهاند و این میزان درآمد طی سال های آینده افزایش نیز خواهد داشت.
جنگ اوکراین طبق بیشتر گزارشهای منابع رسانهای و دیپلماتیک غربی به نفع اوکراین و کشورهای اروپایی پیش نمیرود و این کشور طی همین ضد حمله اخیر خود دهها هزار نیرو و مقادیر قابل توجهی از تجهیزات نظامی اهدایی غربی را از دست داده است. روز پنجشنبه نیز «جان کربی»، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان، اعلام کرد که واشنگتن هر آنچه را که برای ضدحمله نیاز بوده و مقامات کیف درخواست کردند، به آنها داده است، اما سرعت این عملیات کندتر از آن چیزی است که انتظار میرفت، در حالی که زمان به نفع اوکراینیها نیست و ارتش این کشور با رسیدن فصل پاییز با مشکلات بیشتری روبهرو خواهد شد. به گفته وی، اوکراینیها درک میکنند که «زمان به نفع آنها نیست» و با شروع پاییز انجام عملیات رزمی زمینی و همچنین استفاده از پهپادها و سیستمهای دفاع هوایی برای آنها دشوارتر خواهد شد. گزارشهای متعدد زیادی نیز طی ماههای گذشته از خسارات سنگین این جنگ به شرکت های اروپایی منتشر شده است.
همه چیز به نفع شرکتهای نظامی آمریکا
با وجودی که زمان به نفع اوکراین پیش نمیرود اما گزارشها نشان میدهد که جنگ کاملاً در راستای منافع مجتمعهای نظامی آمریکایی پیش میرود و این شرکت ها طی 17 ماه گذشته میلیاردها دلار از کنار جنگ اوکراین به جیب زدهاند. از زمانی که روسیه در فوریه سال گذشته ( اسفند 1400) حمله نظامی خود را علیه اوکراین آغاز کرد، میلیاردها دلار تجهیزات نظامی به اوکراین سرازیر شده است که بیشتر این تجهیزات آمریکایی بوده و به نظر میرسد شرکتهای تسلیحاتی آمریکایی تنها برنده این درگیری بودهاند. صرف نظر از کاهش حمایت عمومی از هزینههای نظامی و درگیری طولانی، سازندگان تسلیحات آمریکایی از زمان شروع این جنگ ارزش داراییهای خود را به شدت افزایش دادهاند؛ در هفتههای پس از آغاز جنگ، ارزش بازار شرکت تسلیحاتی «ریتون تکنولوژی» از ۱۲۸ میلیارد دلار در ابتدای سال ۲۰۲۲ به ۱۵۵ میلیارد دلار رسید. شرکت تسلیحاتی آمریکایی «لاکهید مارتین» سال ۲۰۲۲ را با ارزش ۹۸ میلیارد دلاری آغاز کرد و تا پایان سال گذشته، این رقم به ۱۲۷ میلیارد دلار رسیده بود که بالاترین رقم از زمان ثبت رکوردها است. «نورثروپ گرومن» سال ۲۰۲۲ را با ۶۱ میلیارد دلار آغاز کرد و با ۸۴ میلیارد دلار به پایان رساند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270769
@kafesiasi
این هاواییِ آمریکاست که در حالِ سوختنه !!
همان آمریکایی ؛
که بعضیا میگفتن قادره با یه دکمه ما رو نابود کنه
حالا با یه دکمه چرا خودشو نجات نمیده؟!
تصور کنید اگر این اتفاق در ایران میفتاد غربگداها و سربازانِ رسانه ای دشمن چه میکردن؟!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsias
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات جالب اپوزیسیون درباره رهبر انقلاب!
دکتر هوشنگ امیراحمدی، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه راتگرز آمریکا:
شیوه رهبری آقای خامنهای اینست که اجازه نمیدهد کسی دستش را بخواند، به همین دلیل آمریکاییها گیج و ناتوان شدهاند!
آقای خامنهای معنای عینی به استقلال کشور داد، ایران تا به امروز هیچ وقت این چنین قدرت و استقلال نداشته است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsias
▪️وقتی دشمنت از یه چیزی نگرانه یعنی اون کار رو داری به درستی انجام میدی ...
@kafesiasi
💢آدرس غلط!
🔹یکی از موضوعاتی که وزارت امور خارجه کشورمان به ویژه در دولت سیزدهم به طرق مختلف پیگیر حل و فصل آن بود، آزادسازی و رفع محدودیت از منابع مالی جمهوری اسلامی بود که غیرقانونی و به بهانه نگرانی بانکهای خارجی از تحریمهای ظالمانه آمریکا مسدود یا محدود و به عبارتی غیر قابل بهرهبرداری شده بود. تا اینکه در آخرین ساعات روز پنجشنبه خبر آن تیتر نخست رسانهها شد.
🔸ابتدا برخی رسانههای آمریکایی اخباری از توافق میان آمریکا و ایران برای آزادسازی تعدادی از زندانیان دو طرف و نیز آزادسازی 6 میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران منتشر کردند.
🔹پس از آن هم وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد که فرآیند آزادسازی چند میلیارد دلار از داراییهای ایران که برای چند سال بهطور غیرقانونی در کره جنوبی توسط آمریکا توقیف شده بود، آغاز شده و تضمین لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود در این خصوص گرفته شده است.
🔸در عرصه سیاسی این خبر واکنشهایی را در داخل آمریکا و ایران داشت. «مایک پنس» معاون رئیسجمهور سابق آمریکا گفت این بزرگترين باج واشنگتن به تهران است. برخی چهره های دولت سابق که به اذعان خودشان توان بهرهبرداری از این پول را برای واردات واکسن کرونا نداشتند، نیز سعی در زیر سؤال بردن این دستاورد داشتند.
🔹این در حالی است که به گفته رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه تا سال 1405 دولت باید 535 هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق دولت قبل را پرداخت کند. به عبارتی میزان بدهی اوراق دولت قبل 535 هزار میلیارد است نه 270 هزار میلیارد. به این رقم باید بدهی به صندوقهای بازنشستگی و صندوق ذخیره ارزی را نیز اضافه کرد که میزان بدهی دولت روحانی را چندین برابر میکند.
🔸مسئله دیگر نیز توجه به این موضوع است که دولت سابق به بهانه ارز بلوکه شده در کره جنوبی پول بدون پشتوانه چاپ کرده که به گفته عبدالناصر همتی، رئیس کل وقت بانک مرکزی وقت، به ازای این منابع ارزی مسدود شده، پول بدون پشتوانه چاپ و دولت قبل آن را پیشخور کرده و دیگر طلبی برای دولت باقی نمانده است.
🔹با توجه به آنچه گفته شد، ناخوشایندی جریان غربگرای داخلی و برخی مقامات دولت سابق از آزادسازی 6 میلیارد دلار دارایی ملت ایران بر اثر تلاشهای دستگاه دیپلماسی و بدون برجام و FATF و بدون دادن امتیازهای بزرگ به طرف های غربی در گفت و گوهای هستهایـ که نتوانستند آن را پنهان کنندـ بیش از هر چیز ناشی از شکست گفتمانی این جریان است که روز به روز آشکارتر میشود.
✍🏻اکبر معصومی
@kafesiasi
کافه سیاسی
✅ یادداشت مهاجرانی درباره انتخابات 👇👇👇 روزنامه اعتماد :: انتخابات مجلس دوازدهم https://www.etemadnew
✅ چرا بعضی ها دنبال تکرار مجلس اولند؟
🔸عطالله مهاجرانی در روزنامه اعتماد نوشت: «چگونه میشود مجلسی نزدیک به مجلس اول ساخت؟ وقتی فضای انتخاباتی عادلانه و رقابتی و توام با حفظ کرامت و شخصیت نامزدها شکل بگیرد. اگر فضا بهگونهای باشد که افرادی که توانایی و دانش و تخصص مناسب و تجربه لازم را برای نمایندگی دارند؛ اما بیم ردصلاحیت یا عدم احراز صلاحیت! داشته باشند، نمیآیند ... وقتی جریان تند غوغاسالاری در فضای سیاسی کشور شکل میگیرد که چهرههای شاخص جریان اصولگرایی مانند دکتر علی لاریجانی و مهندس محمدرضا باهنر هم ناخالص و غیرخودی تلقی میشوند، حساب دیگران با کرامالکاتبین است.»
نکات تحلیلی:
🔹چندی است که در آستانه انتخابات از سوی برخی چهره های سیاسی تلاش می شود القا شود که مجلس اول بهترین مجلس تاریخ انقلاب بوده است. اما این تصویر سازی از مجلس اول از سوی عناصر معلوم الحالی همچون : حسن روحانی و عطاالله مهاجرانی و امثالهم معنی خاصی دارد.
🔹بررسی های اسنادی و تاریخی نشان می دهد در مجلس اول، چهار گروه نماینده داشتند: 1- جناح مذهبی به رهبری حزب جمهوری اسلامی و همفکران آنان که اکثریت نمایندگان دورهی اول مجلس از این طیف بودند. 2- نهضت آزادی که تحت عنوان گروه همنام به مجلس راه یافتند که رهبری جناح اقلیت را در مجلس بر عهده داشتند. 3- جناح طرفدار بنیصدر، رئیسجمهور که با عنوان دفتر هماهنگی مردم با رئیسجمهور در مجلس حاضر شدند. 4- نمایندگان مستقل که در تحولات بعدی مجلس همگام با جناحهای داخلی مجلس یا به طور مستقل عمل میکردند.
🔹این آرایش مجلس اول شاید به مذاق بعضی ها خوش بیاید ، اما در ارزیابی مجلس ها این عملکرد است که مهم می باشد نه آرایش مجلس.
🔹در مجلس اول دو استیضاح انجام شد. ابتدا شهاب گنابادی وزیر مسکن و شهرسازی در 11 آبان 1361 در جلسهی 369 مجلس استیضاح شد. دومین استیضاح علیاکبر ناطق نوری وزیر کشور در 15 آبان 1362 در جلسهی 526 مجلس بود. اما هر دو وزیر رأی اعتماد گرفتند و ابقا شدند که نشان می دهد با اوضاع آشفته ای که در سالهای ابتدایی انقلاب با آن روبرو بودیم. با این حال مجلس به طور کامل نتوانسته بود در برابر لیبرال ها و منحرفان بایستد. در درون مجلس اول کسانی نفوذ کرده بودند که بعدها امام خمینی ره در وصف آنان فرمودند:« اگر شما ( نهضت آزادی) همچنان می ماندید کشور را تحویل دشمن می دادید!»( نقل به مضمون)
🔹و یا اینکه مجلس اول درباره کارشکنی های بنی صدر بسیار مماشات کرد و اگر عزل بنی صدر توسط امام از سمت فرماندهی کل قوا نبود ، با توجه به ترکیب مجلس ، معلوم نبود عدم کفایت سیاسی با بنی صدر از سوی مجلس اعلام می شد یا نمی شد!؟
🔹البته شاید گفته شود مجلس اول به دلیل تازگی و عناصر انقلابی جدید از ناپختگی برخوردار بودند و نباید از آنها خرده گرفت.
🔹 اتفاقاً یکی از دلایلی که نباید آرزوی تکرار مجلس آن اول را داشت همین مسئله است. در آن دوران افراد کارآزموده نبودند، اما الان چهل و چهار سال از انقلاب می گذرد و دیگر قابل پذیرش نیست که اشتباهات آن دوران دوباره تکرار شود. این هم نوعی ارتجاع مدرن است.
🔹البته پیشینه افرادی که آرزوی تکرار مجلس اول را دارند نشان می دهد ، این افراد بیش از هرچیز تمایل دارند به دلیل نبود شورای نگهبان در آن انتخابات، افرادی که هیچ اعتقادی به انقلاب و رهبری ندارند پایشان به مجلس باز شود . کسانی که به فرموده امام امت (ره ) می خواستند دو دستی ایران را به دامن آمریکا بازگردانند!
✍ سعید میرزایی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi