✅ گزارش هم میهن از دیپلماسی نظامی
این ایده و نظریه کاملاً درست است که شانس موفقیت دیپلماتها در عرصه مذاکره و دیپلماسی، درصورتیکه قدرت نظامی قابلتوجهی پشت سر داشته باشند، بسیار افزایش مییابد. چراکه قدرت و ابزار نظامی کارتی است که دیپلماتها میتوانند با استفاده از آن پشت میز مذاکره قدرت مانور بیشتری بهدست آورده و آن قدرت نظامی را در پسزمینه به نمایش بگذارند اما در عین حال تکیه بیش از اندازه بر ابزارهای نظامی، عملاً دست دیپلماتها را میبندد و قدرت دیپلماسی را تضعیف میکند.
ادامه 👇👇👇
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%DB%8C%D9%BE%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C-6/10621-%D8%AF%DB%8C%D9%BE%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D9%BE%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ روزنامه کرباسچی پی به اشتباه خود برد؟!
💢در حالی که این روزنامه در روز گذشته با جمله « پیر واقع گرا» از کسینجر یاد کرده بود، در شماره امروز خود یک یادداشت با عنوان «خشونتگرا بود، نه واقعگرا» منتشر کرده است.
👇👇👇
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-14/10630-%D8%AE%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9-%DA%AF%D8%B1%D8%A7
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
سردار رادان: انتخابات علاج مشکلات ملت است - روزنامه آرمان امروز
https://www.armandaily.ir/%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%AC-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%A7/
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ همه طیف ها در انتخابات مجلس شرکت کرده اند
💢نظام الدین موسوی»، سخنگوی مجلس شورای اسلامی گفت: «چندماه تا برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم باقی مانده و به تبع آن شاهد افزایش تحرکات انتخاباتی در طیفهای مختلف سیاسی هستیم که نمونه آن برگزاری چند همایش انتخاباتی توسط تشکلها و جبهههای سیاسی است. در چنین شرایطی ارزیابی شما از فعالیتهای انتخاباتی در جبهه اصولگرایان چیست؟ «در همه جوامعی که ارکان حاکمیت با رای مردم تعیین میشود، رقابت حرف اول را میزند یعنی با برگزاری انتخابات، رقابت بین جریانها، گروهها، احزاب و جناح های مختلف شکل میگیرد؛ این طیفها و تشکلها بخشهایی از طبقات مردم را نمایندگی کرده و مردم درانتخابات به آنها رای می دهند. این رقابتها در انتخاب ارکان جمهوری اسلامی ایران از جمله انتخابات مجلس نیز وجود دارد تنها ممکن است در ادوار مختلف مدل رقابت، آرایش سیاسی و صف بندی گروهها متفاوت شود؛ انتخابات مجلس دوازدهم نیز از این پدیده مستثنی نیست. بر این اساس، معمولا چند ماه مانده به برگزاری هر انتخاباتی، جریانها، گروهها و افراد، شعارها، راهبردها، مواضع و شیوه ورودشان به انتخابات را مشخص میکنند. ما در انتخابات مجلس یازدهم کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بودیم و با این عنوان وارد مجلس شدیم. این ائتلاف در آستانه انتخابات، چتر فراگیری را تشکیل داد که بخش عمدهای از نیروهای جبهه انقلاب و جریان اصولگرا را در درون خود جای داد.»
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅مجلس جای ۲۹۰ نماینده کارآمد است
«محمدرضا باهنر»، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: «اصولا کشورهایی که حکومتشان مبتنی بر رای مردم است و ما میگوییم مردم سالاری یکی میگوید دموکراسی یا هر چیز دیگر؛ حکومتهایی که مبتنی بر رای مردم میخواهند حاکم باشند لازمه ابزار این حکومت ها ۳ یا ۴ تا حزب قدر و قدرتمند است. معتقدم مجلس ما جای ۲۹۰ سردار خوب است اما متاسفانه چون حزب نداریم هرچند دوستانی که به مجلس می روند آدم های خوبی هستند چه اصلاح طلب و چه اصولگرا ، ولی بیشتر ستوان و سرگروهبان هستند. اینها آدم هایی نیستند که در حزب شکل گرفته باشند. یک مشکل دیگر همان دادگاه و قانون اساسی که در خیلی از کشورها این کارها را حزب قبلا انجام می دهد یعنی اشخاصی را معرفی می کند که دادگاه و قانون اساسی استدلالی علیه شان نداشته باشد.»
✅بکوشیم یک مجلس «انقلابی» و متخصص تشکیل دهیم
«غلامعلی حدادعادل»، رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نشست انتخاباتی مبنا گفت:«همه باید تلاش کنیم مشارکت بالا در این انتخابات شکل بگیرد و افزایش مشارکت به سود کشور و انقلاب است. همچنین باید علاوه بر مشارکت بالا، بکوشیم یک مجلس کارآمد، انقلابی و متخصص تشکیل دهیم. مردم در مشکلات هستند و گرانی، تورم، مشکل مسکن و غیره وجود دارد؛ اگر موفق به حل این مشکلات بشویم، مشارکت هم افزایش مییابد. مجلس یازدهم خصوصاً در دوسال همزمان با دولت سیزدهم، موفق بوده و مدال قبولی را از رهبری معظم انقلاب گرفته است؛ ممکن است مواردی در هر مجلسی وجود داشته باشد اما قواره و معدل این مجلس قابل قبول است. »
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 بلاتکلیفی اصلاح طلبان، چند ماه مانده به انتخابات مجلس دوازدهم
رجایی: اصلاح طلبان به دنبال سرلیستی علی مطهری بودند
🔹غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات مجلس و برنامه اصلاحطلبان و اعتدالیون برای انتخابات به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: انتخابات اسفندماه یک انتخابات ویژه است به این دلیل که مجلس فعلی یکی از ناکارآمدترین مجلسهاست. متاسفانه مجلس یازدهم مشکل اصلی کشور یعنی معیشت را نتوانسته حل بکند. این مجلس به دولتی رای اعتماد داده است که افراد کابینه آن زیر سطح متوسط هستند و نسخهای برای حل مشکلات کشور ندارند. مقصر اصلی این ماجرا نیز مجلسی است که به این وزرا رای اعتماد داده است.
🔹وی ادامه داد: نکته بعدی این است که مردم کشور خود را با کشورهای اطراف خود مقایسه میکنند. وضعیت اقتصادی کشورهای جنگزده و بحرانزدهای مانند افغانستان، بحرین، عراق، سوریه و ... از ایران بهتر است. این موضوع یک نمره منفی را متوجه انتخابات مجلس میکند. اگر بپذیریم قالب افرادی که به نمایندگان رای میدهند به فکر بهتر شدن وضعیت شهر خود هستند، زمانی که مشاهده کنند وضعیت شهر خود بهتر نشده، دیگر به این افراد رای نمیدهد.
🔹این چهره اصلاح طلب با ذکر مثالی بیان کرد: زمانی که شما چندبار به یک پزشکی مراجع می کنید و نتیجه نمیگیرید، درباره مراجع دوباره به آن پزشک تصمیم دیگری خواهید گرفت. اما در انتخابات مجلس آینده اصولگرایان نسخهی دیگری برای ارائه شدن وجود ندارد.
🔹اصولگرایان میتوانند ۱۵ تا ۲۰ درصد آرای خود را از طریق آرای سنتی و تکلیفی به دست بیاورند اما باقی آرایی که حوزهها را شلوغ کند پای صندوق نمیآیند.
🔹رجایی: اصلاح طلبان به دنبال سرلیستی علی مطهری بودند /فاضل موسوی: احتمالا شورای نگهبان فضای انتخابات را باز می کند
دلخوشی اصلاحطلبان به چهرههایی مثل پزشکیان و مطهری بود
وی افزود: به تعبیر من مطب اصولگرایان خلوت خواهد شود و انتخابات کم فروغی را پیش روی خواهیم داشت. از سوی دیگر، نمیتوان این موضوع را نادیده گرفت که اصلاح طلبان و اعتدالیون نامزدهای خود را در انتخابات از دست دادند. باید انگیزه اصلاح طلبان و اعتدالیون بسیار بالا باشد که به نامزدهای اصولگرا رای بدهند، دلخوشی اصلاحطلبان این بود که به چهرههایی چون پزشکیان، مطهری، رحیمی جهانآبادی یا علیرضا بیگی که ماجرای شاسیبلند گیت را افشا کرد، رای بدهند که توسط هیأت اجرایی رد صلاحیت شدند.
🔹رجایی گفت: این موضوع یک موج برگشتی ایجاد می کند و بنابر یک اطلاعیه اعلام نشده در انتخابات شرکت نمیکنند. اصلاح طلبان، تقریبا پای کار نخواهند آمد و اعتدالیون نزدیک به اصولگرایان در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹احتمالا فضای انتخابات را باز می کنند زیرا...
این چهره اصلاح طلب با اشاره به برخی احتمالات مبنی بر باز شدن فضا از سوی شورای نگهبان گفت: احتمال باز شدن فضای انتخابات را میدهم، چرا که اگر احساس کنند فضای انتخابات کم فروغ است، این کار را حتما انجام میدهند، ضمن اینکه دارند خطا میکنند. زمانی که لیست بسته شده و آرای تکلیفی به لیستها رای میدهند، شانس نامزدهای مستقل پایین میآید. اگر چهرههایی درشتتر از علی مطهری در انتخابات حضور پیدا کنند، در خطر رای نیاوردن قرار میگیرند. چرا که مردم عموما به لیستها رای میدهند و چهرههای مستقل توان رویارویی با لیستها را ندارند.
🔹اصلاحطلبان دوست داشتند سرلیستشان آقای مطهری باشد
وی افزود: آرای چهرههای منفرد و مستقل نیز بالا نیست و عدد کمیت زیاد نیست. اصلاحطلبان دوست داشتند در لیست خودشان ۳۰ نفر از امثال آقای مطهری را داشته باشند و سرلیست آن آقای مطهری باشد اما با توجه به ردصلاحیتها این رقابت را نمیبینند و یک تحریم غیررسمی و غیراعلامی از طرف اعتدالیون و اصلاح طلبان در انتخابات وجود دارد.
🔹نظر جبهه اصلاحات عدم حضور در انتخابات است
رجایی با اشاره به اظهارات اخیر روحانی مبنی بر راضی کردن اصلاحطلبان برای ارائه لیست در انتخابات گفت: آقای روحانی به تلاشهای خود امیدوار است و علی القاعده باید مشورت با آقای خاتمی را مدنظر قرار بدهد؛ اما باید بپذیریم که آقای خاتمی هر چند تعیین کننده اما یک رای بیشتر ندارد. جبهه اصلاحات بر اساس آرای اکثریت تصمیم می گیرد و تاجایی که بنده اطلاع دارم نظرشان مبنی بر عدم حضور در انتخابات است.
🔹این چهره اصلاحطلب با اشاره به احتمال ائتلاف اعتدالیون و اصلاح طلبان گفت: این احتمال وجود ندارد.
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 اصلاحطلبان به انتخابات مجلس چگونه مینگرند/استفاده از فرصت یا تماشای صحنهآرایی رقیب؟
🔹آرمان ملی نوشت: تحلیلهای مختلفی پیرامون انتخابات پیشرو مطرح است که اساسا انتخابات مجلس در چه شرایطی و با چه درصد مشارکتی برگزار خواهد شد و هر یک از جریانات سیاسی چه موضعی در قبال این انتخابات خواهند داشت.
🔹اما مسالهای که در این بین اهمیت بالایی دارد اینکه واقعیت امر در جامعه چیست و مردم چه نگاهی به مساله انتخابات دارند. اگر این مساله را به طور کامل درک کنیم و تحلیلهای واقع نگرانهای را بیرون دهیم مسلما بهتر میتوان انتخابات مجلس دوازدهم را تحلیل و تبیین کرد. آنچه مسلم است در حال فعلی جامعه شاید بتوان گفت که اساسا مساله انتخابات برای مردم موکدا در حال فعلی چندان از اهمیت خاصی برخوردار نیست. البته اینکه چرا و به چه دلایلی در جای خود قابل بحث است، اما قدر مسلم واقعیت این است که با توجه به اتفاقات و تحولات رخ داده حد فاصل انتخابات پیشین تا کنون بخشی از جامعه به این نتیجه رسیدهاند که مطالباتشان از طریق صندوق رای مرتفع نخواهد شد.
🔹حال در این میان هر چه جریانات سیاسی بخواهند تنور انتخابات را داغ کنند شاید بتوانند درصدی بر مشارکت بیفزایند، اما تا زمانیکه مشکلات و نارضایتیهای موجود در جامعه حل نشود نمیتوان انتظار مشارکت بالا را داشت. در همین راستا نیز بخشی از اصلاحطلبان که بر این شرایط واقف هستند و اساسا نوع نگاه حاکمیت و شورای نگهبان به جریان خود را میدانند چندان اصراری برحضور در انتخابات ندارند، اما هستند برخی احزاب یا چهرههایی که در انتخابات ثبتنام کردهاند و معتقدند که باید از کورسوهای امید نیز استفاده کرد. اتفاقا همین اقلیت ثبتنام کننده مطلوب جریان رقیب هستند تا آنها را بهعنوان نماینده اصلاحطلبان در انتخابات بشناسد. افرادی که برخی اصولگرایان از آنها به اصلاحطلبان خوشخیم یاد میکنند. این در حالی است که پیش از این بسیاری از اصلاحطلبان نوع نظر خود را نسبت به انتخابات بیان کرده بودند. سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات در اظهاراتی حضور اصلاحطلبان در انتخابات را مشروط و تابع شروطی خوانده بود. حال اینکه همین نوع اظهارات نیز به مذاق جریان رقیب خوش نیامده بود و واکنشهایی را بههمراه داشت. اما واقعیت امر بر آن است که بر خلاف چند ماه گذشته که گفته میشد انتخابات مجلس رقابتیتر برگزار خواهد شد، اما نحوه ثبتنامها و رویکرد دستگاههای اجرایی نشان داد که چندان هم نباید خوشبین بود. لذا بهنظر میرسد که جبهه اصلاحات باید در زمان مقتضی موضع رسمی اصلاحطلبان را در قبال انتخابات پیشرو اعلام کند تا هرکسی برای اصلاحطلبان نسخه نپیچد و نحوه مشارکت و حضور آنها در انتخابات را تعیین نکند.
🔹انتخابات یکسویه خواهد بود
یک فعال سیاسی اصلاحطلب در ارتباطی با انتخابات پیشرو و موضع اصلاحطلبان اظهار داشت: با پایان ثبتنامها عملا هرچه اتفاق باید میافتاده رخ داده و از این به بعد اتفاق خاصی نخواهد افتاد. قرار نیست فاکتوری در برگزاری انتخابات به نفع افزایش رقابت وارد بازی انتخابات شود. سعید شریعتی به «آرمان ملی» گفت: تا قبل از ثبتنامها میگفتیم ممکن است چهرههایی بروند ثبتنام کنند، رایزنیهایی شود، شورای نگهبان این دوره آسانتر بگیرد تا رویکردها متنوع و مختلف وارد صحنه انتخابات شوند. اما الان با گذشت ثبتنامها و با آمار و ارقامی که از سطح کشور داریم و میبینیم که از میان چهرههای مطرح و به اصطلاح رایساز جناح اصلاحطلب کسی ثبتنام نکرده و سوابق سیاسی اندک کسانی هم که ثبتنام کردند به گونهای است که با اطمینان بالا میتوان گفت از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نمیشوند انتخابات عملا یکسویه خواهد بود. وی افزود: یک بیاطمینانی به موضوع بررسی صلاحیتها بوده یا اینکه هر کسی که خواسته وارد میدان انتخابات شود نگاهی به پشتسر خود انداخته و دیده خالی از عِده و عُده است و اعتبار خود را هزینه نکرده است. خیلیها بهرغم اینکه موضعشان این بود که در خصوص انتخابات خوشبین باشیم، اما در زمان عمل از ثبتنام استنکاف کردند چون هر نیروی سیاسی میگویند وقتی هواداران و همفکران عملا قرا نیست پشتسر کسی قرا بگیرند رفتن روی وزنه وزنکشی انتخاباتی بیمعنی است. عضو حزب اتحاد ملت تصریح کرد: در سال ۹۸ برخی از دوستان و چهرههای باسابقه که هرکدام وزنهای بودند گفتیم انصراف دهند، اما به هر دلیل ایستادند و لیست هم دادند، اما در نهایت ۶۰ تا ۷۰ هزار رای آوردند نشان میداد که پایگاه رای اصلاحطلبان مایل به شرکت در انتخابات نبود. لذا به نظر نمیرسد که از ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ اتفاقات ویژهای افتاده باشد که وضعیت مشارکت انتخاباتی مردم تغییراتی کرده باشد.
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💢چرا جبهه اصلاحات بیحجابی را تبلیغ میکند؟
🔺تابستان سال ۱۳۷۷ روزنامه زن که توسط فائزه هاشمی راهاندازی شده بود دریکی از یادداشتهای خود نوشت که باید جامعه را تطبیق بدهیم! اشاره این روزنامه اصلاحطلب به تطبیق اجتماعی آن بود که جامعه ایرانی همزمان با رشد سیاسی جریان اصلاحات خودش را بهروزرسانی کرده و پوستاندازی کند.
در بخشی از این مقاله آمده بود که دولت خاتمی باید اصلاحات را همهجانبه پیش برده و تنها به اقدامات سیاسی اکتفا نکند، همانقدر که رشد سیاسی در یک جامعه مهم است، ضریب گرفتن فرهنگی آن نیز اهمیت دارد ازاینرو دولت اصلاحات باید تکلیف حجاب اجباری را مشخص کند!
انتشار این یادداشت غوغایی در فضای سیاسی آن سالها به پا کرده و منتقدان و مخالفان فراوانی پیدا کرد، اما نکته جالبتوجه آن بود که طرح کشف حجاب با عنوان اصلاحات فرهنگی از سوی برخی دوم خردادیها در میان خود جناح چپ نیز مخالفان جدی داشت، روزنامه ایران که آن روزها مواضع دولت اصلاحات را منتشر میکرد در سرمقاله خود نوشت که برخی تندرویها ممکن است مانند یک قطار بدون ترمز کل جریان اصلاحات را به ته دره پرت کند، این جملات برای ناظران سیاسی معنای ویژهای داشت و نشان میداد غربی کردن جامعه از سر تا نوک پا در میان چپها مخالفانی نیز دارد، در انتهای یادداشت روزنامه ایران به این موضوع اشارهشده بود که رومی روم یا زنگی زنگ در دوم خرداد خطراتی بس غیرقابلپیشبینی دارد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
انتشار یک بیانیه عجیب از سوی جبهه اصلاحات در روزهای گذشته درباره حجاب با واکنشهای متفاوتی در میان اصلاحطلبان روبهرو شده است، این تشکیلات سیاسی که باهدف شکلدهی به سازوکارهای سیاسی احزاب اصلاحطلب متولدشده است نوشته است که پوشش هر جامعه برآیندی از هنجارهای مورد وفاق آحاد جامعه است، جبهه اصلاحات با تهدید درباره احتمال بروز یک «تنش اجتماعی جدید» خواستار پیشگیری از «تکرار سیاستهای شکستخورده» درباره حجاب اجباری نیز شده است، جبهه اصلاحات همچنین با ابراز نگرانی درباره عواقب اعمال حجاب اجباری تصریح کرده که با ادامه روند موجود هیچ پایان خوشی بر این مناقشه مترتب نیست!
در آستانه انتخابات بسیاری از ناظران انتظار داشتند تا این جریان سیاسی نظر خود را درباره آینده بهروشنی بیان کند، جبهه اصلاحات با انتشار یک بیانیه عجیب باهدف جلبتوجه رسانههای ضدانقلاب به صحنه آمده است. گفتهشده است که این بیانیه بدون هماهنگی با همه ارکان به سایر اعضا تحمیلشده است. تا پیشازاین جبهه اصلاحات اعلام کرده بود که فاقد نظر درباره مسائل سیاسی بوده و انتشار این بیانیه نشان داد که امتداد رفتاری آنها همعرض با تحولاتی است که منشأ آن در خیابان است.
البته این بار اول نیست که اصلاحطلبان بهجای تمسک به اقدامات قانونی تن به ائتلافهایی میدهند که سویههای ضد قانونی دارد، سال ۱۳۸۴ پس از پایان بهار اصلاحات و عبور بسیاری از دوم خردادیها از خاتمی، اصلاحطلبان (که آن روزها مدیریت آن بر عهده گروهک منحله مشارکت بود) در آستانه انتخابات ریاست جمهوری به جای تلاش برای فعالبت سیاسی به دنبال راه انداختن جبهه دموکراسی خواهی همراه با برخی گروهکهای ضدانقلاب چون نهضت آزادی و ملی- مذهبیها رفته تا به تعبیر خودش نقطه جوش را بالا ببرد.
البته بعدها مصطفی معین اعلام کرد که میدانسته رأی ندارد و برای همین به جای رفتن به سراغ صندوق رأی با هسته سخت اصلاحات همآوا شده است، به نظر میرسد که هم گامی اخیر جبهه اصلاحات با اغتشاشات پاییزی بازهم از سر آگاهی دقیق چپها از وضعیت اقبال اجتماعی نسبت به خود بوده تا جایی که نهتنها نامزدی برای رقابت انتخاباتی معرفی نکردند، بلکه خود را در قامت یک برانداز ظاهر شدهاند.
البته این تغییر فاز و عبور از خیابان یکطرفه مخالفان جدی در میان اصلاحطلبان دارد، یکی از اعضای جبهه اصلاحات به «مشرق» میگوید که اعضای حزب اتحاد ملت به نام جبهه اصلاحات بیانیه داده و آن را منتشر میکنند بدون آنکه از بقیه نظرخواهی کرده باشند. این ادعا به آن معنا است که به دلیل مهندسی آراء در جلسات شورای اطلاعرسانی جبهه اصلاحات اتحاد ملتیها به دلیل هژمونی سیاسی خواسته خود را به سایرین تحمیل میکنند!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
محمدقوچانی سردبیر تعدادی از روزنامههای اصلاحطلب در شرح این وضعیت میگوید:
نهادی که قرار است پرچمدار دموکراسی خواهی جامعه ایران باشد در غیاب شورای نگهبان در درون خود انتخاباتی غیررقابتی برپا میکند که حتی برای ظاهرسازی هم دو نامزد در آن رقابت نمی کردند حتی دو نامزد زن! اگر واقعاً قرار بود زنان در این دوره رهبری اصلاحطلبان را بر عهده بگیرند حتی وقتی اسماعیل گرامی مقدم عضو حزب اعتماد ملی نامزد میشود در همهمهٔ جلسه صدای او به گوش هیئترئیسه نمیرسد و برای او رأیگیری نمیشود که این مسئله مورد اعتراض قانونی نماینده کارگزاران هم قرار میگیرد آنیک نامزد هم با این برنامه به ریاست جبهه اصلاحطلبان میرسد که نظر آقای خاتمی نامزدی یک زن آنهم همین بانوی محترم است؛ انتخابی که درواقع از سه جهت انتصاب است:
آذر منصوری برود!
چپرویهای بیمحابا از سوی اصلاحطلبان رادیکال باعث شده است تا جبهه اصلاحات دو شقه شده و برخی خواهان عزل آذر منصوری از ریاست این سازوکار انتخاباتی شوند، البته کنارهگیری منصوری از جبهه اصلاحات علاوه بر مخالفانش در بیرون، موافقانی نیز در اندرونی حزب اتحاد ملت نیز دارد!
بررسیها نشان میدهد که برخی از اعضای حزب اتحاد ملت ریاست آذر منصوری را به نفع این حزب ارزیابی نکرده و درعینحال به دلیل تکثر موجود در جبهه اصلاحات ادامه حیات آن را ضروری نمیدانند.
این بخش از اعضای حزب اتحاد ملت که شامل جوانان این طیف میباشند ریاست آذر منصوری بر جبهه اصلاحات را متأثر از آشوبهای سال گذشته تعریف کرده و در عین حال تاکید میکنند انتخاب وی موجب شده که ریاست منصوری بر جبهه اصلاحات او را در ملاحظاتی قرار داده که گاهی آنگونه که باید نمیتواند مثل قبل اعلام موضع کند، لذا اگر این مسئولیت به او واگذار نمیشد، به نفع حزب اتحاد ملت بود!
این طیف از اعضای حزب اتحاد ملت همچنین با اشاره به شکافهای ایجاد شده در جبهه اصلاحات تاکیدو تصریح میکنند، ادامه حیات جبهه اصلاحات با وجود تکثر گفتمانی و مرامی و نگاههای مختلف و گاه متضاد آنها به اقتصاد سیاسی، ضرورتی ندارد.
گفتنی است این اظهارات در حالی صورت میگیرد که حزب اتحاد ملت با پیگیری راهبرد فراکسیونیسم در جبهه اصلاحات و شکلدهی به احزاب اقماری نزدیک به خود عملاً در این جبهه هژمونی یافته اما علیرغم این مسئله، شکاف میان این حزب کارگزاران به نزاع در جبهه اصلاحات و آشکار شدن آن در فضای رسانهای منجر شده است
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💢به نظر شما کارکرد عباس عبدی برای ملت بهتر بوده یا اکبر عبدی ❓❓
✅جواب خود را در اینجا 👇وارد نمایید.
https://EitaaBot.ir/poll/ruisv7
#قضاوت_با_شما
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅مجلس دوازدهم از مجلس قبلی هم «انقلابیتر» است
«مرتضی آقاتهرانی»، رییس شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مجمع عمومی این جبهه گفت: «افراد صالح را انتخاب کنید؛ ممکن است این افراد جزو پایداری هم نباشند، اشکالی ندارد. همینکه صالح باشند، کافی است. کاری کنید که حضرت آقا بگویند مجلس دوازدهم از مجلس قبلی هم انقلابیتر است. قبیلهگری و طایفهگری را دور بریزید. مجلس فعلی قابل مقایسه با دو مجلس قبل نیست. نمیخواهم بگویم عیبی ندارد، اما اشکالات آن به مراتب کمتر از قبل است. کمک کنید تا افراد خوب به مجلس راه پیدا کنند. ما باید ارتباطاتمان را با همدیگر گسترش دهیم و بیشتر آشنا شویم. امیدوارم ایستادگی شما باعث کوری چشم آمریکا باشد و هرچه زودتر پیروزی مردم غزه را به نظاره بنشینیم.»
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
قالیباف، باهنر یا آقاتهرانی رئیس بهارستان میشوند؟
https://www.armanmeli.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-4/1080929-%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D8%A2%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰مرعشی: کاندیدای انتخابات ۱۴۰۴ نمی شوم، اصلا اهل این حرف ها نیستم /اختلافی میان کرباسچی و کارگزاران وجود ندارد
کارگزاران برای ارائه لیست منتظر تایید صلاحیت های شورای نگهبان است
🔹آقای مرعشی! امروز یک خبرگزاری ادعایی درباره نامزد شدن شما برای انتخابات ریاست جمهوری منتشر کرده است، چقدر این ادعا نزدیک به واقعیت است و آیا صحت دارد؟
خیر، این موضوع تحلیل این رسانه است و بنده اصلاً اهل این حرفها نیستم، قصد ندارم داوطلب انتخابات ریاستجمهوری شوم و برنامهای هم برای این کار ندارم.
🔹اساسا برای انتخابات ریاست جمهوری آینده برنامه دارید؟ بحثی در حزب شده است که این گمانه بیرون آمده است یا...
خیر، حزب کارگزاران سازندگی برنامهای برای انتخابات ریاست جمهوری ندارد چراکه فعلاً بحث انتخابات مجلس مطرح است.
🔹حزب شما این پتانسیل را دارد که گزینه مناسبی برای ریاست جمهوری معرفی کند؟
هیچکس نمیگوید ماست من تَرش است، اما بهتر است عجله نکنیم هنوز ۳ سال تا انتخابات ریاست جمهوری فاصله داریم.
🔹اختلافی میان کرباسچی با حزب کارگزارن سازندگی وجود ندارد
*این رسانه ادعاهایی پیرامون دلگیری کرباسچی از حزب کارگزاران سازندگی مطرح کرده، پیشتر نیز برخی رسانه ها این ادعا را مطرح کرده بود، آیا ماجرای این دلگیری صحت دارد؟
خیر، در حال حاضر اختلافی میان کرباسچی با حزب کارگزارن سازندگی وجود ندارد و آنچه گفته میشود صرفاً گمانهزنی است.
🔹 حزب کارگزاران سازندگی برای انتخابات مجلس دوازدهم چه برنامهای دارد؟ آیا این حزب لیستی ارائه میدهد؟
برای ارائه لیست منتظر تائید صلاحیتها از طرف شورای نگهبان هستیم، هر وقت نتیجه تایید صلاحیتها اعلام شد در مورد ارائه لیست برای انتخابات مجلس دوازدهم تصمیم میگیریم.
🔹پیشبینی شما از انتخابات مجلس دوزادهم و میزان مشارکت در این انتخابات چیست؟
با انتخابات پرشور بسیار فاصله داریم. در شهرهای بزرگ و کلانشهرها نظیر تهران انتخابات بسیار سرد برگزار خواهد شد، در شهرهای میانه هم وضعیت به همین ترتیب خواهد بود اما در شهرستانها رقابتهای قومی و گروهی منجر به گرمتر شدن انتخابات نسبت به کلانشهرها میشود. در مجموع شاهد شوق و نشاط سیاسی در جامعه نیستیم.
🔹و فکر می کنید راه حلی برای گرم کردن فضا پیش روی حاکمیت و نهادهای اجرایی و نظارتی وجود دارد؟
خیر، در شرایط فعلی راهحلی برای برگزاری انتخابات پر شور وجود ندارد، بسیار دیر شده و از قبل باید تمهید میشد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اختراع جالب در تظاهرات ضد صهیونیستی روز گذشته در پاریس! :)
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
⭕️ خلاصه اخبار
🔴 المیادین: طی حمله هوایی آمریکا به نیروهای مقاومت عراق در کرکوک، ۵ رزمنده مقاومت به شهادت رسیدند.
🔴سخنگوی وزارت خارجه قطر:
ما خواهان ورود فوری و فوری کمکها از گذرگاه رفح هستیم. 37 هواپیما از قطر برخاستند که حامل 1219 تن کمک برای امداد رسانی به غزه بودند.
🔴 وزیر امور خارجه ایران:
در صورت ادامه تجاوز به غزه، فعالیت نظامی در منطقه گسترش خواهد یافت
🔴محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی انصارالله:
هدف ما از توقیف کشتی، توقف تجاوز به غزه است و اگر تجاوز متوقف شود، برای رهاسازی آن ها مسئله ای نداریم.
🔴 اسامه حمدان:
اشغالگران شروع به بمباران جنوب کردند، اما ورود زمینی تنها ادعای رسانه ای است.
🔴نتانیاهو در دیدار با تعدادی از نیروها:
چالشی که ما با آن روبرو هستیم بسیار بزرگ است و باید از کشور محافظت کنیم.
🔴رادیو ارتش اسرائیل: کشتی ای که در دریای سرخ آسیب دید به یک شرکت اسرائیلی اجاره داده شده است و خدمه یا محموله اسرائیلی را حمل نمی کند.
🔴تامیر باردو رئیس اسبق موساد:
اگر اقدام به امضای قرارداد مبادله اسرا نکنیم، با 130 رون آراد (کمکخلبان مفقودشده نیروی هوایی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان) دیگر مواجه خواهیم بود.
🚫مسئولان بندر ایلات: تقریبا هیچ کشتیای در این بندر پهلو نمیگیرد.
🔴روزنامه اقتصادی اسرائیلی "گلوبز" :
جنگ دریایی خسارت بسیار زیادی به بندر ایلات وارد کرده و این بندر در آستانه تعطیلی است.
😁منابع عبری:
یگان سایبری قسام شبکه ارتباطات ارتش را هک کرده و با ارسال پیامهایی برای نیروهای ذخیره اسراییل از آنها خواسته به خدمت بازگردند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
روزنامه ستاره صبح :: سیاست ایران در قبال جنگ غزه هوشمندانه است
https://www.setaresobh.ir/fa/Main/Detail/106402/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%BA%D8%B2%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️امام جمعه اردبیل: به نام مهسا امینی در کنگره قانون تصویب میکنند ولی در مقابل کشتار زنان فلسطینی ساکتند
آیتالله سید حسن عاملی - نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل:
🔹به خاطر یک خانم در ایران که فوت او هم ابهامات زیادی داشت، در کنگره آمریکا یک قانون و به نام او تصویب کردند، ولی اسرائیل هر روز زنان و کودکان را در غزه میکشد، ولی واکنشی نمیبینیم.
🔸آمریکا و حامیانش راهبرد هزار خنجر را علیه ایران طراحی و اجرا کردند، ولی امروز، همه این نقشهها به خودشان برگشته است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
30.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 خانهی دانشگاه و علوم انسانی از پایبست خراب است! در این ویدئو بخشی از سخنان دکتر زرشناس را بشنوید.
حالا با توجه به ویدئو و مطلب بالا، تصور کنید دانشجوی ۱۸، ۱۹ سالهی ما، حتی با عقاید دینی، وارد دانشگاه میشود و پس از مدتی، یا به عنصر منفعل تبدیل و یا کاملا به سمت ضد انقلاب غش میکند!
مسئله و دعوا هم بر سر تغییر یا اخراج چند استاد نیست، مسئله ترمیم پایبستی است که موریانهها خوردهاند.
#دانشگاه
#جریان_دانشجویی
#جنگ_روایت_ها
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدار روسای جمهور ایران و کوبا بعد از ۲۲ سال
🔻میگل دیاز کانل، رئیسجمهور کوبا، دقایقی پیش در مجموعه فرهنگی سعدآباد مورد استقبال رئیس جمهور کشورمان قرار گرفت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✍روزنامه کیهان از آذری جهرمی عذرخواهی کرد.
#فرهنگ_عذرخواهی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi