18.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این هفت دقیقه به مکانیزم بازار آزاد ارز پرداخته ام.
*اینکه تقاضا و عرضه در این بازار از کجا نشأت می گیرد؟
*مکانیزم قیمت گذاری در بازار آزاد ارز چگونه است؟
*نقش کانال های تلگرامی در قیمت گذاری بازار ارز چیست؟
* آیا کنترل کانالهای تلگرامی به معنای کنترل ارز آزاد است؟
*چرا دولت نمی تواند همه تقاضاهای اقتصاد را پاسخ دهد؟
#تحلیلـاقتصادی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
.
♻️ تفاوت اینجا با اینجا
اینجا انگلیس است. دختری که در فیلم سطل زباله را به سمت پلیس هول میدهد به ۲۹ ماه حبس محکوم شد!
اینجا ایران است. دختری با پررویی تمام موبایل پلیس را میقاپد، به پلیس فحاشی میکند و جماعتی در رسانههای مجازی به اسم زن، زندگی، آزادی از او حمایت میکنند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅به صُلابه کشاندن پزشکیان به خاطر معرفی چند نفر از غیر اصلاح طلبان در کابینه
🔺در حالی که جریان اصلاح طلبی در دوران شهید رئیسی مدعی خالص سازی بودند اما حالا به خاطر حضور چند نفر غیر از اصلاح طلبان در کابینه دکتر پزشکیان به او حمله ور شده و ناسزاهای زیادی را علیه وی بیان کردند.
🔺جلیل رحیمی جهان آبادی عضو حزب کارگزاران سازندگی از پزشکیان خواسته تا به کسانی که آبروی خود را برای او وسط گذاشتند توضیح دهد.او مدعی شده :« فردی که مخالف پزشکیان بوده میتواند وزیر شود اما یک اهل سنت نه؟»
🔺پروانه سلحشوری در توییتی گفته: عمر دولت پزشکیان کوتاه است و به سرانجام نمیرسد!
🔺محمود صادقی توییت زده: قرار بود صدای بی صدایان باشید خودتان هم بی صدا شدید؟!
🔺ملاوردی هم کینه و عصبانیت خود را نسبت به وزرای پزشکیان با این جمله نشان داد: اگر مسئولان رودربایستی نداشتند برای معاونت زنان هم یک آقا انتخاب می شد!
💢خانم ها و آقایان اصلاح طلب؛ پس چی شد شعارهای تحمل مخالف، نه به خالص سازی؟ همش کشک بود؟
مگه نمی گفتید پزشکیان گفته نظر کارشناسان برام مهمه. خب حالا کارشناسان نظر دادند چرا شما عصبانی شدید؟
✍ سعید میرزایی
#آزمونـصداقت
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ توفان شبانه ظریف علیه چه کسانی بود؟
🔺روزنامه اصلاح طلب ستاره صبح به گونه ای استفعای ظریف از معاونت راهبردی که در واقع عدم تایید استعلام امنیتی او به خاطر دو تابعیتی بودن فرزندانش بوده است را با تیتر « توفان شبانه ظریف» عنوان کرده است که گویی این توفان علیه نظام بوده است !
در حالی که این توفان بیش از هرچیز هستی جریان اصلاح طلبی را بر باد داده است.
#عبرت
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 عبور مدعیان اصلاحات از سهمخواهی به تمامیتخواهی
🔸افراطیون مدعی اصلاحات با تهدید و اهانت به رئیسجمهور به دلیل عدم معرفی همه وزرای پیشنهادی آنان به مجلس، بار دیگر منش دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشتند. میل رسیدن به مقام و سهمخواهی آنها از دولت به تمامیتخواهی رسیده است. آنها توقع داشتهاند رئیسجمهور وابسته و تابع آنها باشد و دیکتههای آنان را بنویسد.
🔸هشدارهای قبلی درباره نفوذ منافقان متظاهر به اصلاحطلبی در اطراف رئیسجمهور هر روز نمایانتر میشود. باند اشرافی و آلوده افراطیون مدعی اصلاحات، کابینهای ضد آرمانهای انقلاب اسلامی میخواهند و با وجود آنکه اعتراف میکنند ۶۰ درصد وزرایی که به پزشکیان پیشنهاد کرده بودند، به مجلس معرفی شدهاند، رئیسجمهور را به دلیل عدم معرفی مابقی، هدف تهدید و اهانت قرار دادند.
🔸این طیف بار دیگر منش دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشته است. میل رسیدن به مقام و سهمخواهی آنها از دولت به تمامیتخواهی رسیده است. در همین راستا، ظریف که رئیس شورای موسوم به راهبری انتخاب اعضای کابینه و معاون موسوم به راهبردی رئیسجمهور بود، با انتشار متنی استعفا کرد.
🔸وی در این متن آورده است:«از نوزده وزیری که امروز معرفی شدند، سه نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم و یک نفر نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند. بارها گفته بودم که انتخاب اعضای دولت حق رئیسجمهور است و شورای راهبری و کمیتهها نهاد مشورتی هستند.»
🔸ظریف علاوهبر این، اعلام میکند که نتوانسته همه وزرای پیشنهادی شورای موسوم به راهبری را برای معرفی به مجلس مقبول قرار دهد و به صورت تلویحی این مسئله را علت استعفای خود عنوان میکند.
🔸در همین شرایط، محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، روز گذشته در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه تعهد به آرمانهای انقلاب و نظام، خدمت به مردم، بهکارگیری افراد دردمند و متعهد از مهمترین معیارهای بهکارگیری و انتخاب افراد در جایگاههای مدیریتی در دولت چهاردهم است، گفت:
🔻راهبرد انتخاب مدیران و وزرا در این دولت توجه به تفکر سیاسی نیست و باید مدیران دولت چهاردهم به دنبال تحقق آرمانها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مردم و وعدههای داده شده توسط رئیسجمهور و در رأس همه آنها حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم باشند. وی بر به کارگیری نیروهای متخصص، متعهد و جوان در مسیر رسیدن به این اهداف تاکید کرد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
التماس رسانه های اصلاح طلب برای بازگشت ظریف
#جریانـشناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کمپین فشار به رئیسجمهور از کجا کلید خورد؟| فرهیختگان آنلاین
https://farhikhtegandaily.com/page/255633/
#خالصـسازیـاصلاحطلبانه
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
کمپین فشار به رئیسجمهور از کجا کلید خورد؟| فرهیختگان آنلاین https://farhikhtegandaily.com/page/2556
اصلاحطلبان رادیکال با قهر و آشتی ظریف اولین چالش سیاست داخلی برای پزشکیان را به وجود آوردند
فشار حداکثری برای خالصسازی
مسعود فروغی قائم مقام مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان در سرمقاله امروز نوشت:
🔻قهر جواد ظریف با دولت پزشکیان خیلی زودتر از آنچه فکر میشد تبدیل به اولین چالش سیاسی دولت چهاردهم شد. معاون راهبردی رئیسجمهور بعد از آنکه در دوران انتخابات جلودار تبلیغ برای کاندیدای پیروز شده بود، ابتدا گفت هیچ مسئولیتی در دولت نخواهد گرفت، اما بعد اعلام کرد حکمی که خودش نوشته بود را رئیسجمهور امضا کرده است و حالا همان حکم را پس داد. جناب ظریف به چه چیزی معترض است؟ گویا او معتقد است انتخابهای نهایی رئیسجمهور برای کابینه تفاوت زیادی با نظرات شورای راهبردی دارد.
🔻قرار بود شورای راهبردی با استناد به تحقیقات زیاد گزینههای مناسب دولت را معرفی کند، ولی پزشکیان درصد قابل توجهی از نظرات این شورا را قبول نداشته و این برای معاون راهبردی گران تمام شده است. استعفای ظریف یک کنش سیاسی عادی نیست و باید عمیقتر به آن نگاه کرد. حتی متن دومی که او در توضیح بیشتر استعفا نوشت نهتنها فایدهای نداشت بلکه میتواند ضربه بزرگتری به آرامش دولت در همین ابتدای مسیر باشد.
🔻آنچه از مجموع دو واکنش رسمی ظریف و اخبار و تحلیلهای نزدیکان او برمیآید، اختلافنظر معاون سابق با رئیسجمهور جدید است. یعنی اختلاف بر سر انتخاب همکاران در کابینه منجر به خروج بسیار زودهنگام ظریف از دولت شد. معناشناسی سیاسی این اقدام ظریف در چند بند قابل طرح است.
🔻یکم. استعفای ظریف کار را برای مسعود پزشکیان سخت کرد. رئیسجمهور با این متن استعفا متهم به خالی کردن پشت مهمترین حامی انتخاباتی و بازوی راهبردی-مشورتی خودش شد. اگر پزشکیان به این استعفا واکنش نشان ندهد روایت ظریف تثبیت میشود، اگر برای پشیمان کردن معاون سابق دستبهکار شود مجبور به عقبنشینی از برخی تصمیمات میشود و این یعنی استعفا و فشار به رئیس دولت جواب میدهد. اختلافنظر درون هر دولت و مجموعه بزرگ سیاسی طبیعی و عادی است.
🔻در تمام دولتهای پس از انقلاب با وجود همکاری و همگنی سیاسی، اختلافات تاریخی رخ میداد اما هیچگاه شمشیر اختلافات برای فشار به رئیسجمهور در این مدتزمان کوتاه در محیط اجتماعی بیرون کشیده نمیشد. انتخاب عباراتی مثل «از پزشکیان پشیمان نیستم...» نوعی تعارف سیاسی محسوب میشود و هیچگاه زخم استعفای عجولانه را جبران نمیکند.
🔻ظریف میتوانست با برخی انتخابهای پزشکیان مخالف باشد ولی این اختلاف را به صحنه سیاسی نیاورد. او میتوانست در کنار رئیسجمهوری که همین چند هفته قبل او را بهترین گزینه میدانست بماند و اشکالات را تا حد ممکن رفع کند ولی دعوا و آتش انداختن به دامان دولت را انتخاب کرد. نتیجه این اقدام ظریف قطعا فشار به دولت چهاردهم از سوی همکیشان سیاسی و بدنه اجتماعی است. رئیسجمهوری که از هفتههای ابتدایی کارش اینچنین تحت فشار دوستان قرار بگیرد، کار راحتی نخواهد داشت.
🔻در همین دیدارهای اخیر رهبر انقلاب بهخصوص با نمایندگان مجلس، به برخی نیروهای سیاسی که تفاوت ارگانیک با دولت جدید دارند توصیه علنی شد موفقیت دولت را موفقیت همه بدانید. چقدر عجیب و حیرتآور است که دوستان رئیسجمهور این موضع عقلانی را قبول ندارند و زیر میز دولت زدند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi