🔴بازی خطرناک با امنیت ملی؛
⏪روحانی کدام پالس را به تیم B داد؟
♦️آقای روحانی و اطرافیانش، ظرف یک هفته اخیر، دو پیام غلط به آمریکا و رژیم صهیونیستی دادند. آنها با تاکید بر این که اسرائیل، بانی ترور شهید فخری زاده است، ادعا کردند این ترور برای بر هم زدن مذاکرات محتمل با دولت بعدی آمریکا بوده و ما با گرفتن انتقام، در تله اسرائیل و ترامپ نمی افتیم(!)
🔹پیغام خطرناکی که به جنایتکاران صهیونیست داده شد، این بود که جنایت شان بی هزینه خواهد ماند و مجازات نخواهند شد! بدتر از این نمی شد رژیم تروریست اسرائیل را تشویق، و به جنایت جدید تحریک کرد.
♦️یک هفته از ترور"پدر برنامه هسته ای" و مدیر برجسته دفاعی ایران می گذرد و در این مدت، بایدن و تیمش کمترین اعتراضی نکرده اند. و حال آن که اگر گزاره تیم روحانی درباره اشتیاق دموکرات ها به مذاکره با ایران درست بود، آنها باید اقدام صهیونیست ها (یا دست کم، خود جنایت) را محکوم می کردند.
🔹واقعیت این است که بایدن، عجله ای برای بازگشت به برجام ندارد؛ چه این که روحانی را فاقد کمترین خط قرمز می بیند و کسی که این چنین فاقد پرستیژ باشد، هر زمان و هر جا که لازم باشد، می شود پای مذاکره آورد و خواسته خود را دیکته کرد.
♦️قطعا مذاکره مجدد، به خاطر لگدمال شدن برجام و ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده متنفی است. اما اگر بر فرض محال، نظام بنای بر مذاکره دوباره را هم داشت، ارسال کنندگان روزانه پالس "مذاکره به هر قیمت"، در واقع مذاکره را تهی از معنا و محتوا کرده، و دریچه تهدید را به روی کشور گشوده اند.
🔹تعمد به جدا کردن حساب دموکرات ها از ترامپ و اسرائیل در ماجرای اخیر، در حالی است که ترور چهار دانشمند و فعال هسته ای کشورمان (شهیدان علی محمدی، شهریاری، احمدی روشن و رضایی نژاد) در دولت دموکرات ها انجام شد و بایدن، معاون اوباما بود.
♦️بایدن به تصریح خودش، به شدت صهیونیست است، چنان که گفته؛ اگر اسرائیل نبود، باید هزینه می پرداختیم و آن را تاسیس می کردیم. بایدن و بنامین نتانیاهو، همان تیم "B" هستند که ظریف ادعایش را داشت. بایدن با نتانیاهو هماهنگ می کند، نه با روحانی . در مذاکرات برجام، دموکرات ها قبل و بعد از هر مذاکره با تل آویو هماهنگ می کردند.
🔹اتفاق مشکوک دیگر، اصرار روحانی و ظریف و آشنا بر جناحی کردنِ موضوع مرتبط با امنیت ملی است. آنها در حالی که توپ در زمین دشمن است، مطالبه "مجازات تروریست ها" یا "توازن در اجرای برجام" را به رقابت های سیاسی و انتخابات نسبت می دهند. بنابراین غرب را از موضع اتهام، به موضع طلبکاری می کشانند!
♦️همه اینها، سر جای خود محفوظ. اما دشمن، باهوش تر از آن است که تصور کند نظام هم به اندازه برخی افراد سیاست زده، منفعل است. متهمان جنایت، یقین دارند به واسطه دستان قدرتمند نظام در منطقه، مجازات پشیمان کننده ای خواهند دید.
✍ محمد ایمانی
@kafesiasi
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این اسمهای عجیب از کجا میآیند
سافتلن، لاکیدو، پرسیل، مکنزی، هومکر، ویکتوریا، هایوب، اویلا و...
@kafesiasi
🔴چرا ترور شهید فخری زاده ترور ناجوانمردانه بود؟
✅ مسئله ترور به طور کلی عملی مذموم و باطل است و هیچ گاه این عمل جوانمردانه نبوده است.
اما سئوال اینجاست که چرا ترور شهید فخری زاده ترور ناجوانمردانه گفته می شود؟
🔴 در پاسخ به این سئوال باید گفت:
اولا : این صفت ( ناجوانمردانه ) برای ترور ، بیشتر برای نشان دادن شنیع بودن کار و پررنگ کردن ترور استفاده می شود.
دوما؛ از نظر شکلی ، این ترور بسیار ناجوانمردانه و با استفاده از سلاح های شلیک از دور و .. بوده است.
سوما، زمانی که یک عمل منفی در برابر عده ای محکوم نمی شود و چه بسا جریان مقابل آن را حق خود می داند، این ترور ، ترور ناجوانمردانه تر تلقی می گردد. برای مثال نه تنها ترور سردار دلها حاج قاسم سلیمانی از سوی بسیاری از اذناب آمریکا محکوم نگردید ، بلکه این ترور را حق آمریکا قلمداد کردند!
در ماجرای ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده نیز دقیقا همین اتفاق افتاده است. یعنی آمریکا و اذناب آن و حتی سازمان ملل نیز برخورد جدی با آن نداشته و موضع گیری محکمی نداشته است.
به تازگی جو بایدن، رئیس جمهور تازه به دوران رسیده ی آمریکا با خودداری از محکوم کردن ترور دانشمند هسته ای و دفاعی کشورمان مدعی شده است : این ترور حل مسئله هسته ای ایران را پیچیده کرده است.
چهارما، این ترور ناجوانمردانه است چون در اقدامی غیرقانونی و ناجوانمردانه اطلاعات دانشمندان هسته ای ما از طریق آژانس بین المللی انرژی اتمی به موساد و سیا داده می شود که خود گویای ناجوانمردانه ترین روش ها برای غلبه بر روحیه مقاومت و ایستادگی مردم ایران است.
اینگونه است که این ترور ناجوانمردانه تر از ترورهای معمول می باشد و کسانی که این شبهه را وارد می کنند ، از این حقیقت غافل هستند که دشمن ما واقعا دشمن ناجوانمردی است.
💠 سعید میرزایی
#جریان_تحریف
#شایعه
#تروریسم_دولتی
#دانشمند_هسته_ای
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @kafesiasi
⁉️شایعه👇👇
روز گذشته شخصی در #اسرائیل به نام فهمی هیناوی که ۴۵ سال سن داشت در یکی از خیابانهای اسرائیل #ترور شد
✅ پاسخ 👇👇👇
@mobahesegroup
❌خبرهایی منتشر شده مربوط به ترور معاون نوسان کذب است
🔺 فرد ۴۵ ساله کشته شده از عربهای اسرائیلی بوده و علت مرگ هم دعواهای درون خانوادگی که در آن منطقه بسیار زیاده و تا حالا تعداد زیادی به همین علت کشته شدند
✅ تکمیلی
❌فهمی هیناوی فرمانده موساد نیست
او یک عربِ اسرائیلی است و ظاهرا در یک درگیری خانوادگی کشته شده است نه عملیات موساد❗️
🛑 کانالهای زرد ایرانی منبع این خبر جعلی بوده اند.
#فضای_مجازی
#هوشیارباش
@kafesiasi
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ از ستاد اوباما تا ستاد بایدن در تهران
➖ بررسی سیگنالهای غربگراها در ۱۲ سال گذشته برای سازش با آمریکا
◀️ سالهاست یک جریان سیاسی با پشتوانهی رسانهای قوی در داخل و خارج از کشور سعی دارند القا کنند که با سازش و کوتاه آمدن مقابل آمریکاییها میتوان مشکلات را حل کرد.
🔸 خبرگزاری تسنیم در این ویدئو، خط رسانهای و ادعاهای این جریان،و همچنین عواقب بها دادن به آنها برای کشور را در طول ۱۲ سال گذشته بررسی کرده است.
🔺 این روزها که ستاد بایدن در تهران دوباره با همان ادعاهای کلیشهای سعی دارد کشور را به سمت مذاکره با آمریکا ببرد، بسیار حیاتی است که فراموش نکنیم آنچه را که در ۱۲ سال گذشته بر سر این کشور و مردمش آمد...
#جریان_شناسی
@kafesiasi