🔴کدام فضای مجازی ؟ کدام صدا و سیما؟؟
⏪هرگونه تجمع انتخاباتی ممنوع است/ نامزدها از رسانه ملی و فضای مجازی استفاده کنند
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفته:
🔹به دلیل اهمیت سلامت مردم بخاطر کرونا هرگونه تجمع تبلیغاتی ممنوع است، اما نامزدها میتوانند از پتانسیل رسانه ملی و فضاهای مجازی استفاده کنند.
⏪اما یک سوال اساسی:
منظور کدام فضای مجازی هست ؟ همان فضای مجازی که توسط بیگانگان مدیریت میشود؟ مانند تلگرام و اینستاگرام و توییتر؟ همان فضای مجازی که توسط صاحبانش به طرافداران غرب در ایران ضریب میدهد و جریان انقلابی را محدود میکند؟
همان فضای مجازی که در سال ۹۶ باعث پیروزی دولت حسن روحانی در انتخابات شد؟
قطعا همه کاندیداها نمیتوانند ازین فضا بصورت عادلانه و مساوی استفاده کنند.
اما کدام صدا و سیما ؟
همان صدا و سیما که بودجه اش دست دولت است و امثال حسام آشنا بر آن نظارت میکنند؟
⏪نکته مهم دیگر :
آیا قرار است دوباره دستگاه های عریض و طویل امنیتی و نظارتی با انفعال خود میخواهند اجازه بدهند بیگانگان از طریق بستر سایبری انتخابات ما را و افکار عمومی مردم ایران را مدیریت و مهندسی کنند تا یک دولت طرفدار غرب بر سر کار بیاید؟
شعار استقلال ملت ایران در فضای مجازی و بستر سایبر تحت مدیریت دشمن دیگر معنا ندارد .
#اتتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
🔴 روزنامه سازندگی: آذری جهرمی با سیدحسن خمینی، احمد مسجدجامعی، علی لاریجانی و حسین دهقان دیدار انتخاباتی داشته است
🗞روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران در گزارشی پیرامون تحرکات انتخاباتی آذریجهرمی با اعلام خبر فوق نوشته:
🔹آذری جهرمی امیدوار است بتواند حمایت اصلاحطلبان و اصولگرایان میانهرو را جلب کند. به هر حال سیدحسن خمینی چهره صاحب نفوذی میان اصلاحطلبان است و دیدار با او از این جهت مهم است. به خصوص که او هنوز حواشی مربوط به بررسی صلاحیتش در فراکسیون امید و تلاش برای گرفتن رای اعتماد از مجلس دهم را فراموش نکرده و میداند چندان میان اصلاحطلبان و بدنه رای آنها محبوب نیست.
🔹دیدار با مسجدجامعی از چهرههای نزدیک به خاتمی به این جهت بوده تا به این واسطه هم از رویکرد و نگاه خاتمی نسبت به کاندیداتوریاش مطلع شود و هم لابد درخواست و انتظارات خودش را به گوش او برساند.
🔹اینکه او بتواند نظر اصلاحطلبان را جلب کند بیشتر به این بستگی دارد که اصلاحطلبان بتوانند با کاندیدای اصلی خودشان در انتخابات حاضر شوند یا خیر. اگر آنها بتوانند با محمدجواد ظریف یا گزینهای مانند او به عنوان کاندیدای اصلی خودشان وارد انتخابات شوند آذری جهرمی شانسی برای دریافت حمایت آنها نخواهد داشت اما اگر شرایط شبیه چیزی مانند سال ۹۲ رقم بخورد چه بسا او این شانس را داشته باشد.
🔹البته آذریجهرمی نمیخواهد تنها حمایت یک طیف سیاسی را داشته باشد و دیدارش با علی لاریجانی هم در این راستاست
🔹او به ائتلافهای انتخاباتی نگاه جدی دارد و دیدارش با حسین دهقان میتواند در راستای یک ائتلاف انتخاباتی باشد.
#جریان_شناسی
#انتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
🌐 حسن روحانی چگونه زندگی مردم ایران را به آتش کشید؟
فروش گوشت قسطی با چک کارمندی احتمال کمبود گوشت برای شب عید
🔹 گوشت گران شد و حالا فروش گوشت قسطی به تهران رسیده است. قصابی برخی محلههای تهران به برخی کارمندان گوشت قسطی میفروشند!
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران:
🔹 شرایط تامین گوشت در بازار آنقدر بحرانی است که عدهای قصاب در برخی محلههای تهران با اعمال سود جزئی، گوشت را قسطی به دست مردم میدهند.
علت کاهش عرضه دام به بازار سه دلیل دارد:
🔹 قاچاق دام به مرزهای دیگر
🔹 افزایش قیمت نهادههای دامی (دامداران معتقدند که نهادهها را گران خریدند، چنانچه بخواهند دامشان را با نرخی فعلی بفروشند، متضرر میشوند)
🔹 تعداد دامهای قابل فروش تمام شده است و بره جدیدی برای جایگزینی گوسفندها وجود ندارد.
#دولت_بی_تدبیر_بی_امید
#سرطان_اصلاحات
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
@kafesiasi
پاتک سنگین به تک احمدینژاد!
دکتر محمود احمدینژاد که ادعای مهندسی افکارعمومی دارد، بجای اینکه پاسخ دهد یا حتی ناراحت شود که چرا با بنیصدر و موسوی و رجوی و بختیار مقایسه شده است، پروژه مظلوم نمایی و اینکه می خواهند من را ترور کنند را کلید زد اما این ادعا آنقدر خنده دار و دور از ذهن بود که تنها کمتر ۲۴ ساعت واکنشهای هجوآمیز و طنز کاربران فضای مجازی از هر قشر و طیفی را در بر داشت.
ما با تمسخر و تحقیر مخالفیم و از اینکه سرمایه عظیم معنوی و انسانی آقای احمدی نژاد در حال نابود شدن است عمیقا ناراحت و نگران هستیم و بیاد می آوریم فرمانی را که مقام معظم رهبری در رابطه با سرخوردگی حامیان برای آقای احمدی نژاد نوشتند و غیرمسئولانه نادیده گرفته شد. اما در اینجا متنی که یکی از حامیان احمدینژاد نوشته است را برای تنویر افکارعمومی منتشر میکنیم:
طی چند روز گذشته دکتر اکبر جباری که از نزدیکان و همفکران احمدینژاد در این سالها بوده و رفتوآمدهای متعددی به دفتر او داشته، طی یادداشتی به تشریح مصادیق و نمونههای ابتلای احمدینژاد به اختلال روانی «خودشیفتگی» پرداخته بود.
در این یادداشت آمده است:
اینکه یک سیاستمدار ایرانی مسلمان شیعه، خودش را هگل بداند، حالش وخیمتر از آن مسلمانی است که خودش را ولیّ خدا میداند. اما اگر کسی خود را هر دوی اینها بداند، بیشک باید تحت معالجه قرار گیرد. آقای احمدینژاد بنابر دلایلی، خود را این هر دو میداند و این بسیار نگران کننده است.
آقای احمدینژاد در طی این سالها که خود را صدای بلند مردم ستمدیده معرفی کرده، در چنین وضعیتی گرفتار آمده و به شکل وحشتناکی دچار دیلوژنهای مرتبط و غیر مرتبط با کانتکس مذهبی خود شده است. باز هم بنابر دلایل حقوقی نمیتوانم، به اخبار نگران کنندهای که از ایشان به دستم رسیده، اشاره کنم، اما اینقدر میتوانم بگویم که ایشان با سرعت به سمت پرتگاه اختلالات سایکوتیک در حرکتند که اگر دوستان ایشان، به داد ایشان نرسند، بعدها دیگر نمیتوان کاری کرد./منبع: رجانیوز
#انتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
🛑 پهلوی به روایت تاریخ: 11 و 12 اسفند
🔹 11 بهمن 1357: یونایتدپرس: «سفیر شاه در آمریکا برای پیشبرد هدفهایش به قانونگذاران و خبرنگاران آمریکایی رشوه، پول، خاویار، قالی، فاحشه و ضیافتهای پرعیش و نوش میداد.»
🔹 1353: شاه سیستم تک حزبی در کشور را اعلام کرد.
🔹 1348: بر اساس اسناد ساواک، آتشسوزی مورخ 28 بهمن امسال مدرسه «اتفاق» متعلق به یهودیان بطور عمدی از ناحیه اولیاء مدرسه و به دستور «آژانس یهود» برای اثبات وجود خطر از ناحیه مسلمانان رخ داد.
🔹 1299: وزیرمختار انگلیس در تلگرافی به وزیر خارجه کشورش اطلاع داد: «تمام اتباع خارجی مقیم ایران بر این باورند که کودتای سوم اسفند نتیجه برنامهریزی انگلیس است.»
🔸 12 بهمن 1343 یک درجهدار آمریکایی با اتومبیل خود، با یک دختر جوان ایرانی بنام «ایران سلیمی» تصادف کرد و سبب مرگ دختر شد. سفارت آمریکا در نامهای به وزارت خارجه نوشت: «طبق کنوانسیون وین، درجهدار مذکور از مصونیت سیاسی برخوردار است.»
🔸 1317: مجلس قانونی را تصویب کرد که به دولت اجازه میداد مهلت واگذاری مدیریت کل آثار باستانی و ... به «آندره گدار» فرانسوی برای دومین بار تمدید شود.
#تاریخ_پهلوی
@kafesiasi
🔴 نگاهی به کنش رسانهای این روزهای رقبای انتخاباتی ۱۴۰۰
🔻«کارزار» شاید بهترین صفت برای انتخابات باشد؛ کارزاری که محل سنجش برنامه، خرد، عقلانیت، عملکرد و رفتار است و بر این اساس با نگاهی به برخی رفتارهای جریانی، جناحی و فردی، در فرایندی که این روزها شاهد خوردن استارت آن هستیم، چند روش جهت جلب نظر افکار عمومی، انحراف، دوقطبی سازی با استفاده از انواع رسانهها را شاهد هستیم.
1️⃣ «بزن زیر میز به هر قیمتی»: این استراتژی اکثرا توسط افرادی که خودشان در حاکمیت مسوولیت داشته و دیکته نوشتهشدهای دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. آنها برای #پرت_سازی_حواس افکار عمومی از کارنامه خود، به قانون، سیاستها، ساختارها و .. حمله میکنند و سعی در ایجاد انحراف اساسی در برداشتهای مردم دارند. اینها میگویند برای موفقیت در این رقابت باید هزینهتراشی کرد و بهترین راه زدن بر زیر میز و قهرمان سازی از خود و گرفتن ژستهای مردمی است.
2️⃣ «فقط ما خوبیم»: این گروه خود را وامدار و مالک کشور میدانند و هر کسی غیر خودشان را #نفی میکنند. این گروه درباره حمایتهای قبلی خود از کاندیداها و خروجیهایی که داشته است، هیچ توضیحی نمیدهند و تنها بر طبل اینکه اگر ما نباشیم همهچیز از دست خواهد رفت میکوبند.
3️⃣ «رقیب هراسها»: این گروه بیشتر از برچسبزنی و پیشبینیهای هراسانگیز و زیر سوال بردن افراد و نه تفکرات و استدلالها بهره میبرند. این گروه بهخوبی میدانند برانگیختن احساسات مردم، یک موفقیت محسوب میشود مخصوصا اگر این حس #ترس و دلهره باشد. پس درباره رقیب اهریمن سازی میکنند.
4️⃣ «ما و مردم؛ آنها و نظام»: این دسته دوقطبی سازان قهاری هستند که در گام نخست با عنوان سازی و برچسبزنی، فرد، گروه یا جریانی را ذیل یک کلمه یا گزاره قرار میدهند و از این طریق به هدف خود که قرار دادن مردم در برابر هم، مردم در برای حاکمیت و معنادار کردن انتخابات هست، حرکت میکنند. این گروه بهظاهر با شعارهای فریبنده خود را مردمی معرفی میکنند و هر کسی مقابل آنها بود را محصول یک مافیا و زد و بند سیاسی. این دسته از تکنیک سیاه و سفیدنمایی استفاده میکنند.
5️⃣ «میتوانستیم؛ اما نگذاشتند»: گروهی از جریانات که قصد کنشگری انتخاباتی دارند همواره سعی در ارائه تصویر از نهادهای پنهان و پشت پرده که مانع شدهاند آنها کار کرده یا شعارهایشان را عملی کنند، بهره میبرند. #سایه_نمایی و نداشتن اختیارات قانونی و ... شاهبیت سخنان این دسته است.
6️⃣ «تکرارکنندگان بیاثری»: این گروه با استفاده از تکنیک تکرار سعی میکنند القا کنند که رای شما اثر ندارد، نتیجه رای هم اثری ندارد و اوضاع بهبود نخواهد یافت و همهچیز نمایشی و فرمایشی است. این گزارهها با تکرار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهند.
7️⃣ مبهم گویان: این گروه جز ترسیم دره عمیق کمکاری قبلیها، همواره درباره خود، جریان و برنامههایشان مبهم و کلی سخن میگویند و مخاطب متوجه راهکار یا برنامه آنها برای حل مشکلات نمیشوند چراکه اساسا برنامهای ندارند. اینها ضعفها را بهقدری بلند فریاد میزنند که دست خالی بودن خودشان ذیل این صدای بلند گم شود
🖌 #نصیری
#انتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
تلاش کانال نزدیک به سعید حجاریان برای ایجاد جنگ قومیتی در سیستان و بلوچستان
بعد از حمله تروریستی گروهک تروریستی جیش الظلم به خودروی سپاه، این رسانه از واژه «اهل سنت» برای این تروریستهای وهابی استفاده کرد
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
⭕️ دموکراتیک مثل فرانسه
🔹دادگستری فرانسه « سارکوزی» رئیس جمهور سابق این کشور را به جرم فساد و سوء استفاده از قدرت در زمان ریاست جمهوری به ٣ سال زندان محکوم کرد.
✳️ ما که دموکراسی را قبول نداریم اما اگر فردا روحانی، جهانگیری، آخوندی و... به اتهامات مختلف به دادگاه احضار شده و از زندان سر در آوردند ، اصلاح طلبان حق ندارند غربت بازی و هوچی گری در بیاورند! چون در مهد دموکراسی هم مسئولان فاسد و متخلف را به زندان می فرستند.
دکتر #کوشکی
@kafesiasi
❌دروغ بزرگ سهم رهبری از بودجه۹۹
📌بر اساس لایحه بودجه سال 99 کل کشور، سقف کل بودجه کشور در سال آینده 1988 هزار میلیارد تومان است که از این رقم 1483 هزار میلیارد تومان بودجه شرکتهای دولتی و 484 هزار میلیارد تومان بودجه عمومی دولت است یعنی تقریبا ۹۸درصد کل بودجه
❗️حالا چگونه یک چهارم آن متعلق به نهادهای رهبری است؟
❗️چرا جمع سهم نهادهای رهبری از کل بودجه ۹۹ بیشتر است؟
📚منبع: سازمان برنامه و بودجه کشور mporg.ir
@kafesiasi
♦️یادداشت مهم جان کری خطاب به بایدن :سریع تر برجام را احیا کنید؛خطر نابودی کامل توافق جدی است
🔹تهران نشان داده آماده است به تعهدات بازگردد
🔹پایان برجام یعنی جنگ ایران و آمریکا
🔹بایدن به دنبال فشار بیشتر بر تهران نباشد ؛این موضوع با عث تضعیف شدن وی می شود
🔷جان کری وزیر خارجه دولت اوباما در یادداشتی نوشت :سیاست دونالد ترامپ ، رئیس جمهور سابق ایران ، با اعمال حداکثر فشار برای حداقل سود ناکام بود. ایالات متحده از توافق هسته ای ایران خارج شد و تحریم ها را علیه تهران وضع کرد. اما این اقدامات ایران را مهار نکرد و رهبران این کشور را به گسترش فعالیتهای غنی سازی هسته ای تشویق کرد. نتیجه این امر نوسانات منطقه ای بیشتر و افزایش خطر درگیری مستقیم بین واشنگتن و تهران بود.
🔷براساس گزارش گروه ترجمه پیام اقتصاد وی ادامه داده است :رئیس جمهور جو بایدن می داند که باید این مارپیچ خطرناک نزولی را معکوس کند. بایدن بازگشت به توافق نامه ای که رئیس سابق او ، رئیس جمهور باراک اوباما ، در سال 2015 میانجی گری کرد ، موافقت کرده است. ایران نیز نشان داده است که آماده است تا تعهدات خود را در چارچوب این توافق تمدید کند .
🔷اعتماد کمی بین ایران و ایالات متحده باقی مانده است . سیاست داخلی در دو کشور ، بازگرداندن این توافق را سخت کرده است. برای امید به نجات توافق ، دولت جدید ایالات متحده باید سریع حرکت کند.
🔷اولویت ایران بازگشت به وضعیت موجود قبل از ترامپ است. تهران می خواهد واشنگتن کلیه تحریم های جدید اعمال شده توسط دولت قبلی ، از جمله تحریم هایی را که مانع فروش نفت ایران و دسترسی به سیستم مالی بین المللی است ، لغو کند. اما واشنگتن قبل از اظهار نظر می خواهد تهران مطابق با اصول توافق 2015 عمل کند .
🔷برخی از نهادهای سیاست خارجی ایالات متحده و اروپا معتقدند که واشنگتن باید قبل از پیوستن مجدد به توافق ، برای پیروی کامل - یا حتی امتیازات بیشتر - فشار آورد. به راحتی می توان ناامیدی را در درخواستهای مکرر ایران از ایالات متحده برای لغو سریع تحریم های اقتصادی خواند ، و واشنگتن ممکن است وسوسه شود که بر مزیت خود فشار آورد. اما تأخیر فقط باعث می شود دست بایدن ضعیف شود و خطر سقوط کامل توافقنامه 2015 وجود دارد.
🔷 در صورت وقوع چنین اتفاقی ، ایران می تواند تهدیدهای افزایش غنی سازی اورانیوم و تسریع برنامه های تسلیحات هسته ای خود را دنبال کند و بحرانی بزرگ را به وجود آورد که می تواند ایالات متحده و ایران را در مسیر جنگ قرار دهد.
#روانبخش
@kafesiasi
⏳#انتخابات1400
🔴 سیگنال اصلاح طلبان به ناطق نوری
💬 #اعتماد
🔹 هرچه به انتخابات ریاستجمهوری نزدیکتر میشویم، نامهای بیشتری در میان اصلاحطلبان بهعنوان نامزدهای بالقوه مطرح میشوند.
🔸 مطرحشدن نام همه این شخصیتها در حالی است که به نظر میرسد هیچیک از ایشان تا اینجای کار با اقبال یکسره همه اصلاحطلبان مواجه نشدهاند؛
✅ اما دراینمیان کموبیش نام علیاکبر ناطقنوری هم به گوش میرسد و هرچند او در تمام این سالها نشان داده است که تمایلی به حضور در عرصه سیاست رسمی ندارد؛
🔹 اما با توجه به اظهارنظر برخی شخصیتها درباره او به نظر میرسد که اگر ناطقنوری به صحنه بیاید، زمینه گستردهای برای اجماع بر او وجود دارد.
🔸 مرعشی: از ناطقنوری بدون قیدوشرط حمایت میکنیم
✅ موسویلاری: اگر ناطقنوری بیاید، احتمال حمایت اصلاحطلبان از او زیاد است
🔹باهنر: ناطقنوری تمایلی برای نقشآفرینی سیاسی ندارد
💢 توکلی: حضور ناطق در عرصه سیاسی مغتنم است.
@kafesiasi