5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفتوگوی متفاوت با عناصر آشوبهای اخیر در تهران
🔹گلوله میخ را برای زیبایی گرفتم! مسیر جبرانی نمیبینم جز خودکشی!
🔹روایت مکانهایی آرام در پایتخت که همزمان در اینستاگرام سقوط کرده بود.
@kafesiasi
♦️افشای طرح موساد و منافقین برای ترور سلبریتیهای خارجنشین
مشرق نیوز مدعی شد:
🔹برخی اطلاعات جدید، از ادامه اجرای سیاست کشتهسازی این بار با ترور تعدادی از بازیگران و ورزشکاران مستقر در خارج که مردم را به آشوب و اغتشاش در کشور دعوت کرده اند حکایت دارد.
🔹یک منبع مطلع با اعلام این خبر افزود که هشدارهای لازم از سوی ایران به مسئولان کشورهای محل استقرار این افراد و نیز این چهرهها داده شده است.
🔹تحلیلگران امنیتی در ایران پس از اطلاع از موضوع، آن را در راستای سیاست کشته سازی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) و منافقین (سازمان تروریستی مجاهدین خلق) با هدف هزینه سازی برای جمهوری اسلامی در فضای بین المللی ارزیابی کرده اند.
#کشته_سازی
@kafesiasi
✅ قسمت ششم پاسخ به شبهات مطرح شده در بیانیه حزب مردم سالاری
✍ سعید میرزایی
🔹در ادامه بیانیه حزب مردم سالاری در موضوع حجاب ، بدون اینکه راهکاری بیان شود به جنبه اقناعی اشاره میشود و ادامه ادعا می شود:« برخوردهای سلبی و خشن حاصلش تاکنون کشته و زخمی شدن دهها نفر از هموطنان ماست. !»
✅ پاسخ:
🔹اگر چه جنبه فرهنگی و اقناعی مورد مطالبه همه ماست و بنده هم پیشتر بدان اشاره کرده بودم، اما نسبت دادن کشته و زخمی شدن دهها نفر به واسطه جنبه سلبی آن، چه معنایی می تواند داشته باشد ؟! ای کاش حداقل بیانات مقام معظم رهبری را گوش می دادید که فرمودند: متهم کردن پلیس ، به معنای بی دفاع کردن مردم است. آیا شمایی که شعار مردم سالاری را در حزب خود به یدک می کشید، اصلا می دانید که مردم خط خود را از آشوبگران جدا کردند؟ بااینکه می دانید چرا آشوبگران از همان روزهای اول با ایجاد رعب و وحشت اقدامات خود را پیش می گرفتند؟ خیلی به سلول های خاکستری مغزتان فشار نیاورید، دلیل واضح است ،چون مردم از آنان پشتیبانی نکردند.
به راستی باید چند مزدور و جاسوس اجنبی اعتراف کند که برای هدف براندازی وارد اغتشاشات شده اند تا محضر مبارکتان بفهمد که این اعتراضات برنامه ریزی شده بود!؟
🔹در ادامه بیانیه حزب مردم سالاری می خوانیم:«فیلمهایی که از خشونت بی حد و حصر برخی ماموران امنیتی منتشر شده به حدی تاسف برانگیز است که گاه، در ایرانی بودن افرادی که با هموطنان خود اینگونه برخورد میکنند، هم تردید ایجاد میکند.»
✅پاسخ:
🔹آقای کوکبیان و شرکاء ؛ چشم بستن به روی حقایقی چون: گزارش پزشکی قانونی مبنی بر عدم ضرب و شتم مهسا امینی ، تعداد شهدای فراجا و فیلم های حمله داعشی صفت های آشوبگر به مال و ناموس مردم و چادر از سر کشیدن زنان، آتش زدن آمبولانس و بانک و دستگاه خودپردازی که روزانه مردم با آن سر و کار دارند و... و برخورد پلیس کشور با آشوبگران را خشونت بی حد و حصر دانستن ، کمال بی انصافی است!
ای کاش از اربابان غربی تان فیلم های برخورد با مردم را می گرفتید و می دیدید و آن وقت متوجه می شدید که رفتار پلیس ما با مردم چگونه است و رفتار آنان چگونه؟ به راستی اگر خشونت پلیس ما بی حد و حصر بود، چگونه بیش از سی نیروی امنیتی و پلیس به شهادت رسیدند؟ اگر پلیس مظلوم اما مقتدر ، با ناآرامی ها مماشات نمی کرد و جوانان فریب خورده چند سلبریتی بی عار و درد را فرزندان خود تلقی نمی کرد، آیا امکان داشت که پلیسی حتی مجروح شود؟!
#جهاد_تبیین
#پاسخ_شبهات
ادامه دارد.......
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
✅ قسمت هفتم پاسخ به شبهات مطرح شده در بیانیه حزب مردم سالاری
✍ سعید میرزایی
🔹حزب مردم سالاری در بخش دیگری از بیانیه خود با بیان اینکه خط اعتراض از اغتشاش جداست، با طرح سئوالاتی مدعی است:« آیا اجازه برگزاری تجمع آرام طبق اصل 27 قانون اساسی داده شده است؟ وقتی معترضانی که قصد دارند بدون سلاح و طبق اصل 27 قانون اساسی صدای خود را به گوش حاکمیت برسانند، از هرگونه تجمع منع میشوند و در صورت برپایی راهپیمایی یا تجمع، با ممانعت نیروهای انتظامی و امنیتی مواجه میشوند، چگونه انتظار داریم اعتراض به اغتشاش تبدیل نشود؟»
✅پاسخ:
🔹این ادعا هرچند در وهله اول به جا به نظر می رسد و بسیاری از سیاسیون و کارشناسان هم بر اجرای این اصل تأکید داشتند، اما تحقق آن دارای الزاماتی است.
1⃣ ابتدای امر اصل اینکه اساساً چه چیزی و چه مواردی قابلیت اعتراض دارد باید به همگان آموزش داده شود.
2⃣ رابطه بین مردم و دستگاه حاکمیتی باید برای مردم تبیین گردد. درست همانند کتاب مهارت های زندگی که در آن رابطه فرد با افراد تنظیم میشود رابطه هر ایرانی با نهادهای حاکمیتی باید تنظیم و آموزش داده شود و در این مهم نیز نقش نهادهای فرهنگی پررنگ باشد.
3⃣ بلوغ اجتماعی جامعه به حدی رسیده باشد که اعتراضات مردم واقعی باشد و نه صرفا به دلیل موضع گیری نابخردانه فلان سلبریتی یا فلان شبکه خارجی و این مهم زمانی محقق میشود که برای مردم دوست و دشمن تبیین گردد و در این پازل جریانات را مورد کنکاش قرار دهد.
4⃣ نیاز است تا سازمان بازرسی کشوری ورود جدی به بحث پایش و آمایش میزان مشکلات و ناکارآمدی بخش ها و قسمت های مختلف حکومت بکند. پس از اینکه دولت به صورت فردی به خود ارزیابی پرداخت و مشکلات و سوالات خود را دانست، می تواند به حرف و ایده مردم و نخبگان نیز گوش بدهد که کدام یک فرآیند اجرایی و عملیاتی دارد و کدام یک ندارد.
5⃣ هدف از اعتراضات مشخص و عقلانی باشد. در صورتی که هدف،اصلاح رویه ها و افزایش بهره وری ها باشد می توان به تحقق ایده اعتراضات کنترلشده امیدوار بود. اما اگر هدف تغییر نظام و براندازی باشد طبیعی است که این سیستم هیچگاه از سوی هیچ نظامی قابلیت اجرایی نخواهد داشت.
6⃣ تفکیک اعتراضات از اغتشاشات و اینکه مرز مشخصی بین کسانی که قصدشان صرفاً سیاه نمایی و القای است و ناامیدی است و افرادی که واقعاً خیرخواه هستند و به دنبال یافتن راه حل هایی برای مشکلات هستند، از جمله ضروریت ها و الزامات اجرای این اصل می باشد.
🔹 البته این نکته را نباید فراموش کرد که تاکنون هیچ نظام سیاسی نتوانسته همه درخواست ها و نیازمندی های جامعه خود را شناسایی و مرتفع سازد برای همین هست که در همه جای دنیا کمابیش اعتراض دیده می شود اما نحوه اعتراض متفاوت است .
تفاوت به این دلیل است که در برخی نظام ها با کوچکترین اعتراض ، سیستم حاکمیتی ، پیام معترضان آن را دریافت می کند و به واقع حسگرهای سیستم فعال و حساس است. اما در برخی جاها نظام سیاسی نمی تواند از پیش معضلات را شناسایی و حل و فصل کند یا اینکه برخی طرح های خارجی و خارج از کنترل سیستم باعث ورود اعتراض و اغتشاش میشود.
🔹این نکته هم باید مورد توجه قرار گیرد که احزاب سیاسی به عنوان مطالبه گر و انعکاس دهنده اعتراض مردم می توانند صدای خود را به گوش مسئولان برسانند. بااین حال علیرغم فضاسازی های رسانه ای جریان تحریف ، طبق بررسی ها از سال ۱۴۰۰ تا کنون بیش از ۲۵۰۰ تجمع مسالمت آمیز در مقابل مجلس و برخی ادارات دولتی انجام شده است که در نوع خود قابل توجه بوده و نشان از این دارد که مردم به این روش بارها صدای خود را به مسئولان رسانده اند. اما سئوال اصلی اینجاست که اگر عده ای به فلان موضوع اعتراض داشتند و خواستار حذف آن بودند و عده دیگری بر خلاف نظر گروه اول خواستار تداوم آن موضوع بودند، تکلیف چیست ؟
#جهاد_تبیین
#پاسخ_شبهات
@kafesiasi
خبرگزاری قوه قضاییه: آقای دایی لطفا مستندات خود را منتشر کنید
قوهقضاییه:
🔹چند روز قبل و در آخرین مورد از سناریوی رسانهای ضد انقلاب برای تهییج احساسات مردم، عملیات کشتهسازی جدیدی با تیتر «کشته شدن یک دختر دانشآموز اردبیلی» آغاز شد.
🔹رسانههای ضد انقلاب مدعی شدند که روز پنجشنبه ۲۱ مهرماه تعدادی از ماموران لباس شخصی به مدرسه دخترانه شاهد اردبیل حمله کردند و عدهای از دانشآموزان این مدرسه را دستگیر و برخی از آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
🔹پس از این ادعا بود که اسامی متفاوتی توسط حسابهای فعال در شبکههای اجتماعی به عنوان کشتهشدگان این حمله مطرح شد، «آیتک رضایی» دختری بود که طبق این ادعا توسط ماموران امنیتی کشته شده است، اما خیلی زود مشخص گردید که آیتک رضایی چند ماه قبل خودکشی کرده بوده و حالا به ناچار موج رسانهای باید بر روی نام دیگری قرار میگرفت، این بار نام اسرا پناهی مطرح شد!
🔹خیلی زود متنهای احساسی برای «اسرا» و تصاویری از او شبکههای اجتماعی را تسخیر کرد و ماجرا تا جایی پیش رفت که در فراخوانهایی از مردم اردبیل خواسته شد که برای خونخواهی از اسرا به خیابانها بیایند.
🔹در این سوی ماجرا اما مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل شایعات و ادعای رسانههای معاند درباره جان باختن یک دانشآموز دختر در اردبیل را تکذیب کرد و گفت: هیچ دانشآموزی طی روزهای اخیر دستگیر نشده و این موضوع نیز کذب است.
🔹مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل نیز شایعات و ادعای رسانههای معاند درباره جان باختن یک دانشآموز دختر در اردبیل را تکذیب کرد.
🔹اما پس از مشخص شدن ابعاد ماجرا، علی دایی، بازیکن سابق تیم ملی، با انتشار پستی در صفحه مجازی خود، به موضوع واکنش نشان داد.
🔹دایی، متاسفانه همسو با موج غیرواقعی رسانههای ضد انقلاب، خبر دروغ کشته شدن یک دانشآموز در اردبیل را بازنشر کرد.
🔹حال و با روشن شدن واقعیت ماجرا، افکار عمومی از یک چهره ورزشی محبوب که هواداران بسیاری در کشور و به ویژه در شهر اردبیل دارد، انتظار دارند، نسبت به چنین موضوعاتی که به قول خود وی مسئله بزرگی است، با دقت و تحقیق موضعگیری کند.
🔹علی دایی همانطور که تاکید کرده است، عضو هیچ فرقه و گروهی نیست و دغدغه مردم را دارد، اما باید این نکته را مد نظر قرار دهد که یکی از اهداف پروژه کشتهسازی رسانههای ضد انقلاب، سوء استفاده از احساسات مردم و ویرانی ذهن و جان ایرانیان است.
🔹انتشار مطلب اشتباه از سوی علی دایی واکنشهای بسیاری را برانگیخت؛ حتی از وی درخواست شد برای اثبات ماجرا به خانه دختر فوت شده مراجعه کند و شخصا موضوع را پیگیری کند.
🔹در نهایت آقای دایی مجددا مطلب دیگری در این رابطه منتشر کرد و ادعای قبلی خود را تکرار کرد. اما نکته قابل تامل اینجاست که وی در پست جدید خود نیز سندی از ادعای خود ارائه نکرد.
🔹علی دایی حتی اظهارات خانواده دختر فوت شده را انکار میکند و مشخص نیست چرا مدرکی دال بر ادعای خود ارائه نمیکند.
🔹انتظار میرود اگر علی دایی، مستنداتی در خصوص ادعای مطرح شده درباره مرگ دختر دانش آموز در اردبیل دارد، هرچه سریعتر آن را به مراجع ذیربط ارائه کرده و موضوع را مورد پیگیری قرار دهد.
@kafesiasi
🔴برای کسب و کار مردم هم که شده اینستاگرام را برای همیشه مسدود کنید ❗️
🔹کدام عقل سلیمی می تواند قبول کند که حیات کسب و کارها و اقتصاد دیجیتال خود را در بستر پلتفرمی قرار دهیم که وابسته به دشمن درجه اول و متخاصم ما باشد⁉️ به گونه ای که هر لحظه که او اراده کند این کسب و کارها روی هوا می روند و هیچ کس هم دستش به جایی بند نیست تا حق مردم را اعاده کند.
🔸 بر اساس کدام منطق حکمرانی، اجازه داده ایم که کسب و کار مجازی مردم در بستر یک پلتفرمی راه اندازی شود که حتی نام کسب و کار اجاره ای هم نمی توان بر آن نهاد⁉️ قطعاً آیندگان به این نوع رفتارهای ما می خندند و چنین رفتاری، به سخره گرفتن بدیهیات حکمرانی است❗️
🔹مگر حکومت و دولت می تواند در این موضوع حساس و حیاتی، پای خود را کنار بکشد و شانه خالی کند❓ اگر مشکلی پیش آید و زندگی مردم مختل شود، اتفاقاً همین مردم از ما گله مند خواهند شد❗️
🔸اساساً اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای مجازی به معنای واقعی آن در کشور ما شکل نگرفته است. فروختن خیارشور، لباس زیر، شلوار و ... به صورت مجازی و آن هم در بستری که روی هوا است، شکل ضعیف کسب و کار مجازی و اقتصاد دیجیتال است. در زمینه اقتصاد دیجیتال اقدامات بزرگی در کشورهای دنیا شکل می گیرد که متأسفانه ما از آنها بی بهره ایم.
🔹غیرقابل انکار است که در حالت عادی، کاسب و سرمایه گذار در جایی سرمایه گذاری می کند که برایش منفعت دارد و خطر پذیری آن کمتر است؛ جایی که ثبات و امنیت شغلی داشته باشد، اگر حق او ضایع شد، بتواند حق خود را اعاده کند. در واقع، اگر مشکلی پیش آمد، دولت و حکومت خود را پاسخگو بداند؛ نه جایی که ممکن است هر لحظه به وسیله خود حکومت – به دلیل برخی ملاحظات و ضرورت ها - و یا آمریکا – با نیت اخلال در کسب و کارهای ایرانی و یا تحریم و ... - بسته شود و آن کاسب و سرمایه گذار حتی از یک ساعت آینده خود هم خبر نداشته باشد❗️
🔸علاوه بر این، اقتصادی که در بستر امثال اینستاگرام شکل گرفته است، اقتصادی غیر رسمی است و هیچ ضمانتی هم برای آن وجود ندارد. تجربه هم نشان داده است که اتفاقاً دود این اقتصاد غیررسمی و بدون پشتوانه به چشم مردم و حکومت رفته است.
👈👈برای مثال، اسفند ۱۴۰۰، پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا به نقل از سرهنگ پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا، گزارش داد که: «بیش از ۸۰ درصد کلاهبرداری ها با راه اندازی و تبلیغ پیج ها و کانال های تجاری و پلتفرم های خارجی از جمله اینستا گرام در حال وقوع است».
@kafesiasi