پروژه خالصسازی و تحریف تاریخ
✍عزیز غضنفری
پاسخ یکی از چهرههای سیاسی کشور به یک خبرگزاری و طرح بحث خالصسازی کافی بود تا پس از آن، ارائه نظر درباره این موضوع از سوی برخی عناصر و گروههای سیاسی امتداد یابد و از مناظر مختلف به آن پرداخته شود. در این میان اما پرداختن نیروهای سیاسی اصلاحطلب به این مسئله قابل تأمل است و جای بررسی دارد. اصلاحطلبان به گونهای عوارض و تبعات خالصسازی را به بحث گذاشتهاند گویی اینکه همواره در جمهوری اسلامی در حاشیه قدرت بودهاند و راه دسترسی آنان به حکومت مسدود بوده است! اگر کسانی در این باره چیزی ندانند و اطلاعاتی از تحولات و تاریخ سیاسی ایران پس از انقلاب اسلامی نداشته باشد تصور میکنند در دولتهای میرحسین موسوی، مرحوم هاشمی، خاتمی و روحانی، عناصر چپ قدیم و اصلاحطلبان امروزین، مسئولیت اداره کشور در اختيار آنان نبوده است!
به نظر میآید نباید فکر و ذهن را در اسارت امور بدیهی و روشن گرفتار ساخت و مقهور پروژه خودساخته خالصسازی شد. در این شرایط زمان آن فرا رسیده که این عناصر و افراد، پاسخگوی عملکرد خود در گذشته، مخصوصا اشتباهات شان باشند. متهم ساختن نظام به خالصسازی و حذف یک جریان سیاسی صرفا از افرادی برمیآید که بدنبال تحریف تاریخ هستند. سخن بر سر این نیست که دوران سپری شده در دولتهای گوناگون تیره و تار نمایانده شده و اصطلاحا سیاهنمایی شود. سخن آن است که مدعيان خالصسازی در روز روشن تاریخ را تحریف کرده و آدرس غلط به جامعه میدهند. هم اینک فصل مشغولسازی جامعه به پروژه دستساز خالصسازی نیست؛ فصل مطالعه و تدبر در تاریخ و آن بخش از سیاستها و اقداماتي است که اصلاحطلبان در دوره طولانی حکمرانی خود بر اداره امور کشور به جای گذاشتهاند و هم اینک دولت کنونی میراثدار آن شرایط است.
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠#شعر_طنز
تا آخر ببینید
💠اندر احوالات نمایشگاه کتاب 😂😂
💠من یار مهربانم اما کمی گرانم😐😂
@kafesiasi
✅ گاف اصلاح طلبان در تحلیل انتخابات ترکیه!
🔹 روزنامه اصلاحطلب هم میهن در یادداشتی مدعی شد:« ترکیه امسال مشارکت نزدیک به 90 درصدی را تجربه کرد. مسئله مهمی که نشان می دهد مردم به صندوق های رای ایمان دارند. مشارکت مردم ترکیه درانتخابات همیشه بالا بوده است. البته که امسال این مشارکت رکورد زد، اما در دروه های قبل هم مشارکت همواره بالا بوده و کمترین میزان مشارکت 69 درصد اعلام شده است. مردم ترکیه به نسبت بسیاری از مردم منطقه، به شدت سیاسی و حزبی هستند، به تغییر از طریق صندوق های رای اعتقاد دارند. ساختار سیاسی کشورشان مانع از سرخوردگی وافسردگی سیاسی جامعه ترکیه می شود. چون می دانند رای شان باعث تغییر می شود و هر یک رای چه اهمیت بالایی دارد.»
🔹 این ادعا در حالی است که طبق ماده ۲۵ قانون شماره ۲۹۸ احکام اساسی انتخابات ترکیه، جریمه مالی رأی ندادن در انتخابات ۳۰۰ لیر به همراه محرومیت احتمالی از خدمات عمومی در انتظار بی تفاوتان به انتخابات است!
متن کامل گاف هم میهن👇👇👇
درس های انتخابات ترکیه برای ما چیست؟ قلیچداراوغلو برای ایران بهتر است یا رجب طیب اردوغان؟ - روزنامه هممیهن
https://hammihanonline.ir/news/international/drs-hay-antkhabat-trkyh-bray-ma-chyst-qlychdarawghlw-bray-ayran-bhtr-ast-ya-rjb-tyb-ardwghan
@kafesiasi
کافه سیاسی
✅ گاف اصلاح طلبان در تحلیل انتخابات ترکیه! 🔹 روزنامه اصلاحطلب هم میهن در یادداشتی مدعی شد:« ترکیه
ذوق زدگی اصلاح طلبان که تبدیل به گاف شد!
🔹اگر الگوی انتخابات ترکیه را برای بالا بردن میزان مشارکت بپذیریم باید جریمه سنگینی برای کسانی که در انتخابات ایران شرکت نمی کنند به اضافه محرومیت های اجتماعی ببریم!؟ چون اونجا ۳۰۰ لیر جریمه داره.
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
ترکیه از جمله ۲۷ کشور دنیا است که رای دادن در آن اجباری است و در صورت عدم مشارکت در انتخابات برای مردم جریمه و محرومیت از حقوق اجتماعی در نظر گرفته شده است
@kafesiasi
📸 تصویری از دیدار صبح امروز دستاندرکاران و کارگزاران حج کشورمان با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۲/۲/۲۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار کارگزاران حج: هدف حج اتحاد امت اسلامی در مقابل کفر، ظلم، استکبار و بتهای بشری و غیر بشری است.
💻 Farsi.Khamenei.ir