✅ در صورت پذیرش سخنان اصلاح طلبان برای مشارکت حداکثری چه باید کرد؟
🔹محمدجواد حقشناس روز پنجشنبه گذشته در مصاحبه با اعتماد مدعی شده است: «اگر رایدهندگان احساس کنند، حضور آنها پای صندوقهای رای اثرگذار خواهد بود و میتوانند در سرنوشت خود آنها و آینده کشور تاثیرگذار باشد، انگیزه بیشتری برای حضور پای صندوقهای رای پیدا میکنند.اگر جامعه احساس کند در صورت عدم مشارکت در انتخابات، ممکن است قدرت به دست افراد و جریاناتی بیفتد که ساحت جامعه و مردم را با مشکلات جدی مواجه کند، برای اینکه کشور دچار مشکل نشود و تهدیدات را پشت سر بگذارد، ممکن است مردم وارد اتمسفر انتخابات شده و مشارکت در برخی برههها در انتخابات بالا برود.اگر تحول شگرفی در انتخابات اسفند امسال رخ ندهد، یک زمستان سرد انتخاباتی در انتظار کشورمان خواهد بود.» وی با اشاره به انتخابات ترکیه می گوید:«محتوای قانون اساسی ایران، مطلوب است. در واقع روی کاغذ کمتر از وضعیت ترکیه نیستیم...اگر به روند مجلس اول بازگردیم، دیگر مردم ما در آرزوی انتخابات ترکیه نخواهند بود و نشاط سیاسی مطلوبی بر کشور حاکم میشود.»
✅نکات تحلیلی:
🔹آقای حق شناس چرا توضیح نمی دهند که چگونه مردم احساس خواهند کرد که رأی آنان تاثیرگذار است؟ آیا تأثیرگذاری یعنی اینکه هرکسی را باید تأیید کرد چون می خواهیم مردم را پای صندوق رأی بیاوریم!؟ ادعا شده است که مردم اگر احساس کنند در صورت عدم مشارکت، قدرت به دست افرادی می افتد که جامعه را با مشکل روبرو می کنند پس مشارکت خواهند کرد، اما توضیح نمی دهد که چرا من این توجیه را نمی کنم و احساسات مردم را برای حضور در انتخابات بر نمی انگیزم؟!
🔹به راستی نظام چه باید بکند تا مشارکت بالا برود؟ آیا از نظر شما همه گروه ها با هر فکر و عقیده ای از لائیک ها و تجدیدنظر طلبان و ... گرفته تا حامیان جنبش مهسا در انتخابات تایید شوند خوب است ؟ آیا در این صورت نمی گویید که نظام چون برای اثبات مشروعیت و مقبولیت خود به یک مشارکت حداکثری نیاز داشت همه را تایید کرد ؟!
🔹آرزوی اینکه ما هم انتخاباتی مثل ترکیه داشته باشیم آن هم از سوی کسانی که در سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی را زیر پا گذاشتند واقعاً جوکی خنده دار است! اگر معیار انتخابات ترکیه را بپذیریم باید قوانین آنرا هم اجرا کنیم. مثل اینکه هرکس در انتخابات شرکت نکرد، باید بر اساس ۳۰۰ لیر ترکیه معادل هشتصد هزار تومان جریمه شوند!
آیا در ترکیه هم هرکسی به راحتی با هر فکر و عقیده ای وارد عرصه رقابت انتخاباتی می شود؟ آیا در آنجا نهادی مثل شورای نگهبان ما وجود ندارد؟
🔹هرچند که مسئولان امر باید راهکارهایی را برای افزایش میزان مشارکت و میزان رقابت پیش بینی کنند ، اما به نظر می رسد جریان اصلاح طلبی بیش از آنکه دغدغه مشارکت داشته باشد، دغدغه حضور در حاکمیت را دارد!آنها چند سالی است دلشان برای قدرت تنگ شده است. چرا که حیات خود را در حضور در حاکمیت می دانند! دلیل صحت این حرف آن است که هرگاه آنان به دلایلی رد صلاحیت شدند در برابر انتخابات یا قهر کردند یا تحریم ! هرگاه پیروز شدند آن انتخابات بهترین و پاکترین انتخابات بوده و اگر بازنده بودند، حتماً تقلب شده !
🔹آرزوی برگزاری انتخابات مانند انتخابات مجلس اول هم نوعی ارتجاع مدرن است.چرا که در انتخابات مجلس اول از یک طرف هنوز شورای نگهبانی وجود نداشت و از طرف دیگر چهره واقعی گروه های مثل نهضت آزادی ، حزب توده و مجاهدین خلق و... رو نشده بود ، لذا آنان توانستند وارد عرصه رقابت شوند.حتی در آن زمان هم امام از ورود این افراد احساس نگرانی کرده بودند و فرموده بودند:«خوف آن دارم که تبلیغات برای اشخاص که به اسلام و جمهوری اسلامی اعتقاد ندارند و... اکنون برای راه پیداکردن به مجلس و برای کارشکنی و جنجال در محیط مقدس مجلس شورای اسلامی، خود را هوادار اسلام و مسلمانان جا میزنند در قشری از ملت و جوانان پاکدل تاثیر کند و آرای مقدس خود را به کسانی دهند که به نفع جانب با اسلام و جمهوری اسلامی مخالفت اساسی دارند.» حال بیش از پیش روشن می شود که چرا آرزوی مجلس اول در سر اصلاح طلبان وجود دارد.
🔹حال تکلیف ما چیست؟ به نظرم با توجه به کشمکش های سیاسی بیهوده در جناح اصلاح طلب و اصولگرا و روشن بودن عملکرد این دو در طول چهل و چهار سال گذشته، برای یک بار هم که شده جریان سوم واقعی متشکل از جوانان و نخبگان در زمینه های مختلف با تعهد و تخصص کافی شکل بگیرند و پا به عرصه انتخابات بگذارند و ما مردم هم آنها را انتخاب کنبم و کشور را از این بازی های سیاسی نجات دهیم.
🔹نشاط سیاسی زمانی رخ خواهد داد که مردم ببیند کسی هست که میانشان باشد و مشکلاتشان را حل می کند. نه اینکه شعار مردم بدهد و علیه رأی مردم اقدام کند!
✍ سعید میرزایی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
#مطالبه_گری
@kafesiasi
May 11
🔴قابل توجه آقایان اصلاح طلب مدعی الگو گیری ایران از انتخابات ترکیه
💠نقره داغ کردن شبکه های اجتماعی و مردم در دور دوم انتخابات ترکیه!
♦️طبق قوانین ترکیه، رسانه های اجتماعی که در ترکیه فعالیت میکنند و مخاطب قابل توجهی دارند، در زمان انتخابات ریاست جمهوری این کشور اگر مطلبی خلاف سیاست های کلی ترکیه در این بستر ها منتشر کنند در اولین مرحله، نهاد های ناظر پهنای باند آن پلتفرم را کاهش داده و در صورت تکرار، بدون اخطار و اطلاعیه قبلی بصورت مستقیم آن برنامه را فیلتر میکنند!
♦️همچنین از روزنامهنگاران گرفته تا مخالفان سیاسی و مردم، اگر به هردلیلی از کاندید های ریاست جمهوری، دولت و سیاست های انتخابات در فضای مجازی انتقاد کنند یا مطلبی را لایک و به اشتراک بگذارند که باعث شود مردم در رای دادن دچار تردید شوند، مورد پیگرد قانونی و جریمه مالی قرار می گیرند.
@kafesiasi
✅ همه چیز درباره معرفی ترکیه به عنوان الگوی انتخاباتی ایران توسط اصلاح طلبان
انتخابات ترکیه و روحیه دیکتاتوری غربگرایان ایرانی - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1490793/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
@kafesiasi
✅ وقتی مواضع شما اینگونه است چگونه توقع دارید نظام شما را به حاکمیت راه دهد!؟
انتقاد حزب اتحاد ملت از امنیت ملت!/ حراج امنیت زاهدان در تهران - مشرق نیوز
👇👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1488248/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D8%B2%D8%A8-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
@kafesiasi
🔴 شرق رو که میخونی انگار که اینترنشنال سهمیه کاغذ گرفته داره چاپ میشه!😂
🔹 بعد به استوری سلبریتی ها و بلاگرا گیر میدین؟؟ به مجرم با پول جمهوری اسلامی اجازه فعالیت ندین، لازم نیست جلوی مجرم مجازی رو بگیرید.
🇮🇷@kafesiasi
❌تزویر رسانه ای این شکلیه ...
⭕️سوار بر احساسات میشوند ، عقلانیت را از دور خارج میکنند، تا مردم را بدبین کرده و خودشان سدی شوند مقابل پیشرفت و آبادانی کشورشان.
#سواد_رسانه
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفیر ایران در افغانستان: مقامات طالبان میدانند که اگر بخواهند در افغانستان یک حکومت باثبات برپا باشد باید تعامل سازندهای با همسایگان داشته باشند
🔹اگر ثابت شود در سد آب هست و آنها حقابه ایران را نمیدهند، طالبان باید پاسخگوی کارش باشد. برای ایران هم حجت تمام میشود و دولت میداند که چطور باید عمل کند.
@kafesiasi
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | "دیدگاه حضرت امام (ره)نسبت به حجاب "
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرحوم آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی: در جنگ و تهاجم فرهنگی، نباید با مروّجین فحشا همسو شد
@kafesiasi