خواننده-بازیگر ترکیهای بعد از توهین به اردوغان، در دادگاه بدوی به چهارسال حبس و بلاگر ترکیهای بخاطر توهین به پول ترکیه به ۷ سال حبس محکوم شد
اصلاحطلبها که جدیدا عاشق دموکراسی اردوغان شدن نظری درباره بازی با امنیت ملی ایران توسط #سلبریتی_دوزاری مثل ترانه علیدوستی ندارن؟
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بن سلمان ولیعهد عربستان از بشار اسد به صورت رسمی استقبال کرد
🌎 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بنسلمان: فلسطین، مسئله محوری اعراب است
ولیعهد سعودی در نشست سران عرب:
🔹مسئله فلسطین، مسئله محوری اعراب و مسلمانان است و در راس اولویتهای پادشاهی عربستان قرار دارد.
🔸امیدواریم که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به حمایت از سوریه و امنیت این کشور کمک کند.
🔹امیدواریم که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، به پایان بحران کمک کند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بن سلمان: حضور جناب آقای بشار اسد رئیس جمهور سوریه در این نشست موجب خرسندی ما است
ولیعهد عربستان در اجلاس سران اتحادیه عرب:
🔸مسئله فلسطین قضیه محوری جهان عرب است.
🌎 @kafesiasi
.
پیروزِ جنگ اراده ها
🔹از پاییز ۱۳۹۴ تا بهار ۱۴۰۲، هشت سال فاصله است. پاییز ۹۴، عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان چند بار گفت "بشار اسد باید برود، ولو با زور"!
♦️هشت سال بعد، روند شکست های آمریکا -و به تبع آن عربستان- در منطقه چنان گسترده شده، که حاکمان ریاض ناچار شدند وزیر خارجه خود (فیصل فرحان) را به دمشق بفرستند و پس از ۱۲ سال از رئیس جمهور سوریه برای شرکت در کنشست سران اتحادیه عرب دعوت کنند.
🔹عربستان، سرمایه گذار عمده جنگ در سوریه، عراق، لبنان، فلسطین و یمن بود؛ اما فرجام صدها میلیارد دلار هزینه، چیزی جز قدرت گرفتن جبهه مقاومت و هزیمت متحدان آمریکا نبود.
♦️این سرشکستگی به آنجا ختم شد که گاو شیرده آمریکا هم ولو در ظاهر، اظهار فاصله گذاری با کابوی های آمریکایی کند.
🔹از روزی که آمریکا تسخیر غرب آسیا برای کدخدایی جهان را آغاز کرد، تا روزگاری که مجبور به عقب نشینی شد، دو دهه فاصله است.
♦️تغییرات این دو دهه، مرهون مقاومت حکیمانه و دگرگون کردن نقشه دشمنان، از سوی جمهوری اسلامی است؛ راهبری آیت الله خامنه ای و فرماندهی جنگ ضد اشغال و تروریسم از سوی ژنرال سلیمانی که خود را سرباز می نامید.
👤محمد ایمانی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دادستان کل کشور: اگر شایعه یا ادعایی در فضای مجازی منتشر شد بلافاصله دادستانها منتشرکنندۀ آن را احضار کنند
🔹اگر مستندات منتشرکننده درست بود، پیگیری میشود که مشکل حل شود اما اگر سندی وجود نداشت بلافاصله باید آن فرد تحت تعقیب قضایی قرار بگیرد.
✅ خدا خیرت بده برادر
امیدواریم عملی کنید . ما شما را حمایت خواهیم کرد
#صیانت_از_فضای_مجازی
@kafesiasi
⭕️ آیا تغییری در استراتژی نظامی آمریکا در مواجهه با ایران و جبهه مقاومت رخ داده است؟
▪️هفته گذشته دو خبر مهم بر روی تلکس خبرگزاری های دنیا مخابره شد. خبر اول را جان کربی سخنگوی ارشد کاخ سفید اعلام کرد مبنی بر تقویت اقدامات دفاعی پنتاگون در خلیج فارس به منظور مقابله با توقیف کشتی های تجاری توسط ایران. کربی افزود؛ ایالات متحده هرگونه تهدید علیه کشتیرانی تجاری را محکوم میکند و به هیچ قدرت خارجی اجازه نخواهد داد آبراههای خاورمیانه را به خطر بیاندازند.
▪️خبر دوم و شاید مهمتر پیشنهاد مشارکت در برنامه ریزی نظامی آمریکا با رژیم صهیونیستی برعلیه ایران است که پایگاه خبری آکسیوس مدعی شده این پیشنهاد واشنگتن در طی سفر اخیر اما غیر همزمان ۳ مقام عالی رتبه نظامی آمریکا به تلاویو به صهیونیستها ارائه شده است. مارک میلی رییس ستاد کل نیروهای مسلح امریکا، لویی آستین وزیر دفاع و کوریلا فرمانده سنتکام ظرف مدت اخیر به فلسطین اشغالی سفر کرده اند. البته در تلاویو واکنش های بدبینانه ای نیز به این پیشنهاد شده و گمانه زنی ها حاکی از آن است که تلاویو نگران است با قبول این پیشنهاد، با مخالفت آمریکا با طرح حمله به تاسیسات اتمی ایران توسط اسرائیل روبرو شود. اما جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، دو هفته پیش در یک سخنرانی در موسسه واشنگتن بطور رسمی اعلام کرد آمریکا آزادی عمل اسرائیل در برابر ایران را برسمیت خواهد شناخت.
▪️به نظر می رسد آمریکا در دو جبهه قصد دارد در کوتاه مدت و بلند مدت درگیری محدود، کنترل شده و البته در برخی موقعیت ها فرسایشی با ایران داشته باشد. مواجهه اول که جان کربی به آن اشاره کرده در خلیج فارس و دریای عمان خواهد بود و این به منظور پیشگیری از اقدام تلافی جویانه ایران در توقیف نفتکش ها و کشتی های تجاری مرتبط با آمریکا در برابر توقیف نفتکش های ایران در سطح آبهای آزاد می باشد. مواجهه دوم اما گسترده تر و خطرناک تر خواهد بود و آن درگیری آمریکا با گروههای مقاومت در سوریه و بطور ویژه تر عراق است. این استراتژی که به نظر می رسد در پی حملات خونین ماه قبل مقاومت به پایگاههای آمریکا در سوریه از سوی استراتژیست های نظامی پنتاگون تعیین شده، به منظور تضعیف توان رزم و پشتیبانی گروههای مقاومت اجرایی خواهد شد اما واشنگتن برای اجرای آن به یک پایگاه و نیز متحد در منطقه نیاز دارد و آن قطعاً اسرائیل خواهد بود.
▪️البته شرایط برای واشنگتن آنگونه که استراتژیست های آمریکایی طراحی می کنند مهیا نخواهد بود. بارها به این اذعان شده که ایران دست برتر را در منطقه دارد و دو حوزه خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز از جمله نقاطی در خاورمیانه است که تهران احاطه کامل، عملیاتی و اطلاعاتی را در آن دارد و هرگونه خطای محاسباتی واشنگتن منجر به تلفات سنگینی برای ناوگان پنجم دریایی و سنتکام و پایگاههای آنان در حاشیه خلیج فارس خواهد شد. گرچه که اکنون کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مانعی بزرگ برای عملیاتی شدن این استراتژی خواهند بود.
▪️مواجهه واشنگتن و متحدانش با گروههای مقاومت در منطقه اما پیچیدگی های فراوانی دارد. مقاومت دو معادله سخت برای این استراتژی آمریکا و صهیونیستها ایجاد کرده است. معادله اول را سیدحسن نصرالله علنی اعلام کرده و آن اینکه حمله به هر بخش از مقاومت، حمله به کل مقاومت تلقی شده و با پاسخ همراه خواهد بود. و معادله نانوشته دوم اینکه با هر حمله به مواضع مقاومت در عراق یا سوریه، پایگاههای آمریکا در منطقه هدف قرار خواهد گرفت. آمریکا با علم به این موضوع سعی در فرسایشی کردن درگیری با مقاومت در منطقه خواهد کرد و با هدف قرار دادن مواضع، توان لجستیکی و پشتیبانی، انبارهای تسلیحاتی، نقل و انتقال سلاح و سایر توانمندی های مقاومت با کمترین تلفات جانی و نیز همزمان تضعیف سیاسی گروههای مقاومت در عراق، استراتژی جدید خود را در اینباره به پیش خواهد برد.
▪️جمهوری اسلامی اما با احاطه بالایی که در منطقه دارد این تحرکات را زیر ذره بین و رصد خود داشته و ابزارهای مقابله سهمگین با این طرح را در اختیار دارد. جمع بندی اینکه این استراتژی ریسک بسیار بالایی برای آمریکا و سگ نگهبانش اسرائیل در منطقه خواهد داشت و آن اینکه در صورت شکست، باقیمانده هیمنه و هژمونی ترک خورده واشنگتن در خاورمیانه در هم شکسته و آمریکا به یک بازیگر ضعیف تر و خنثی در منطقه تبدیل و بالطبع اسرائیل نیز از این تضعیف بی بهره نخواهد بود.
🇮🇷 بدون مرز
@kafesiasi
✅ در صورت پذیرش سخنان اصلاح طلبان برای مشارکت حداکثری چه باید کرد؟
🔹محمدجواد حقشناس روز پنجشنبه گذشته در مصاحبه با اعتماد مدعی شده است: «اگر رایدهندگان احساس کنند، حضور آنها پای صندوقهای رای اثرگذار خواهد بود و میتوانند در سرنوشت خود آنها و آینده کشور تاثیرگذار باشد، انگیزه بیشتری برای حضور پای صندوقهای رای پیدا میکنند.اگر جامعه احساس کند در صورت عدم مشارکت در انتخابات، ممکن است قدرت به دست افراد و جریاناتی بیفتد که ساحت جامعه و مردم را با مشکلات جدی مواجه کند، برای اینکه کشور دچار مشکل نشود و تهدیدات را پشت سر بگذارد، ممکن است مردم وارد اتمسفر انتخابات شده و مشارکت در برخی برههها در انتخابات بالا برود.اگر تحول شگرفی در انتخابات اسفند امسال رخ ندهد، یک زمستان سرد انتخاباتی در انتظار کشورمان خواهد بود.» وی با اشاره به انتخابات ترکیه می گوید:«محتوای قانون اساسی ایران، مطلوب است. در واقع روی کاغذ کمتر از وضعیت ترکیه نیستیم...اگر به روند مجلس اول بازگردیم، دیگر مردم ما در آرزوی انتخابات ترکیه نخواهند بود و نشاط سیاسی مطلوبی بر کشور حاکم میشود.»
✅نکات تحلیلی:
🔹آقای حق شناس چرا توضیح نمی دهند که چگونه مردم احساس خواهند کرد که رأی آنان تاثیرگذار است؟ آیا تأثیرگذاری یعنی اینکه هرکسی را باید تأیید کرد چون می خواهیم مردم را پای صندوق رأی بیاوریم!؟ ادعا شده است که مردم اگر احساس کنند در صورت عدم مشارکت، قدرت به دست افرادی می افتد که جامعه را با مشکل روبرو می کنند پس مشارکت خواهند کرد، اما توضیح نمی دهد که چرا من این توجیه را نمی کنم و احساسات مردم را برای حضور در انتخابات بر نمی انگیزم؟!
🔹به راستی نظام چه باید بکند تا مشارکت بالا برود؟ آیا از نظر شما همه گروه ها با هر فکر و عقیده ای از لائیک ها و تجدیدنظر طلبان و ... گرفته تا حامیان جنبش مهسا در انتخابات تایید شوند خوب است ؟ آیا در این صورت نمی گویید که نظام چون برای اثبات مشروعیت و مقبولیت خود به یک مشارکت حداکثری نیاز داشت همه را تایید کرد ؟!
🔹آرزوی اینکه ما هم انتخاباتی مثل ترکیه داشته باشیم آن هم از سوی کسانی که در سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی را زیر پا گذاشتند واقعاً جوکی خنده دار است! اگر معیار انتخابات ترکیه را بپذیریم باید قوانین آنرا هم اجرا کنیم. مثل اینکه هرکس در انتخابات شرکت نکرد، باید بر اساس ۳۰۰ لیر ترکیه معادل هشتصد هزار تومان جریمه شوند!
آیا در ترکیه هم هرکسی به راحتی با هر فکر و عقیده ای وارد عرصه رقابت انتخاباتی می شود؟ آیا در آنجا نهادی مثل شورای نگهبان ما وجود ندارد؟
🔹هرچند که مسئولان امر باید راهکارهایی را برای افزایش میزان مشارکت و میزان رقابت پیش بینی کنند ، اما به نظر می رسد جریان اصلاح طلبی بیش از آنکه دغدغه مشارکت داشته باشد، دغدغه حضور در حاکمیت را دارد!آنها چند سالی است دلشان برای قدرت تنگ شده است. چرا که حیات خود را در حضور در حاکمیت می دانند! دلیل صحت این حرف آن است که هرگاه آنان به دلایلی رد صلاحیت شدند در برابر انتخابات یا قهر کردند یا تحریم ! هرگاه پیروز شدند آن انتخابات بهترین و پاکترین انتخابات بوده و اگر بازنده بودند، حتماً تقلب شده !
🔹آرزوی برگزاری انتخابات مانند انتخابات مجلس اول هم نوعی ارتجاع مدرن است.چرا که در انتخابات مجلس اول از یک طرف هنوز شورای نگهبانی وجود نداشت و از طرف دیگر چهره واقعی گروه های مثل نهضت آزادی ، حزب توده و مجاهدین خلق و... رو نشده بود ، لذا آنان توانستند وارد عرصه رقابت شوند.حتی در آن زمان هم امام از ورود این افراد احساس نگرانی کرده بودند و فرموده بودند:«خوف آن دارم که تبلیغات برای اشخاص که به اسلام و جمهوری اسلامی اعتقاد ندارند و... اکنون برای راه پیداکردن به مجلس و برای کارشکنی و جنجال در محیط مقدس مجلس شورای اسلامی، خود را هوادار اسلام و مسلمانان جا میزنند در قشری از ملت و جوانان پاکدل تاثیر کند و آرای مقدس خود را به کسانی دهند که به نفع جانب با اسلام و جمهوری اسلامی مخالفت اساسی دارند.» حال بیش از پیش روشن می شود که چرا آرزوی مجلس اول در سر اصلاح طلبان وجود دارد.
🔹حال تکلیف ما چیست؟ به نظرم با توجه به کشمکش های سیاسی بیهوده در جناح اصلاح طلب و اصولگرا و روشن بودن عملکرد این دو در طول چهل و چهار سال گذشته، برای یک بار هم که شده جریان سوم واقعی متشکل از جوانان و نخبگان در زمینه های مختلف با تعهد و تخصص کافی شکل بگیرند و پا به عرصه انتخابات بگذارند و ما مردم هم آنها را انتخاب کنبم و کشور را از این بازی های سیاسی نجات دهیم.
🔹نشاط سیاسی زمانی رخ خواهد داد که مردم ببیند کسی هست که میانشان باشد و مشکلاتشان را حل می کند. نه اینکه شعار مردم بدهد و علیه رأی مردم اقدام کند!
✍ سعید میرزایی
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
#مطالبه_گری
@kafesiasi
May 11
🔴قابل توجه آقایان اصلاح طلب مدعی الگو گیری ایران از انتخابات ترکیه
💠نقره داغ کردن شبکه های اجتماعی و مردم در دور دوم انتخابات ترکیه!
♦️طبق قوانین ترکیه، رسانه های اجتماعی که در ترکیه فعالیت میکنند و مخاطب قابل توجهی دارند، در زمان انتخابات ریاست جمهوری این کشور اگر مطلبی خلاف سیاست های کلی ترکیه در این بستر ها منتشر کنند در اولین مرحله، نهاد های ناظر پهنای باند آن پلتفرم را کاهش داده و در صورت تکرار، بدون اخطار و اطلاعیه قبلی بصورت مستقیم آن برنامه را فیلتر میکنند!
♦️همچنین از روزنامهنگاران گرفته تا مخالفان سیاسی و مردم، اگر به هردلیلی از کاندید های ریاست جمهوری، دولت و سیاست های انتخابات در فضای مجازی انتقاد کنند یا مطلبی را لایک و به اشتراک بگذارند که باعث شود مردم در رای دادن دچار تردید شوند، مورد پیگرد قانونی و جریمه مالی قرار می گیرند.
@kafesiasi
✅ همه چیز درباره معرفی ترکیه به عنوان الگوی انتخاباتی ایران توسط اصلاح طلبان
انتخابات ترکیه و روحیه دیکتاتوری غربگرایان ایرانی - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1490793/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
@kafesiasi
✅ وقتی مواضع شما اینگونه است چگونه توقع دارید نظام شما را به حاکمیت راه دهد!؟
انتقاد حزب اتحاد ملت از امنیت ملت!/ حراج امنیت زاهدان در تهران - مشرق نیوز
👇👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1488248/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D8%B2%D8%A8-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
@kafesiasi
🔴 شرق رو که میخونی انگار که اینترنشنال سهمیه کاغذ گرفته داره چاپ میشه!😂
🔹 بعد به استوری سلبریتی ها و بلاگرا گیر میدین؟؟ به مجرم با پول جمهوری اسلامی اجازه فعالیت ندین، لازم نیست جلوی مجرم مجازی رو بگیرید.
🇮🇷@kafesiasi
❌تزویر رسانه ای این شکلیه ...
⭕️سوار بر احساسات میشوند ، عقلانیت را از دور خارج میکنند، تا مردم را بدبین کرده و خودشان سدی شوند مقابل پیشرفت و آبادانی کشورشان.
#سواد_رسانه
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفیر ایران در افغانستان: مقامات طالبان میدانند که اگر بخواهند در افغانستان یک حکومت باثبات برپا باشد باید تعامل سازندهای با همسایگان داشته باشند
🔹اگر ثابت شود در سد آب هست و آنها حقابه ایران را نمیدهند، طالبان باید پاسخگوی کارش باشد. برای ایران هم حجت تمام میشود و دولت میداند که چطور باید عمل کند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | "دیدگاه حضرت امام (ره)نسبت به حجاب "
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرحوم آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی: در جنگ و تهاجم فرهنگی، نباید با مروّجین فحشا همسو شد
@kafesiasi
🔴 #هوشیارباش | ماجرای ویدئوی تمسخرآمیز عضو مطرود طالبان‼️
🔻پس از آنکه آیت الله رئیسی رئیس جمهور کشورمان در سخنانی خطاب به حکام افغانستان به طور جدی خواستار عمل کردن آنها به تعهدات بینالمللی خود شد و مطالبه حق آبه ایران را مطرح کرد ویدیویی در فضای مجازی با عنوان تهدید طالبان در پاسخ به رئیس جمهور ایران منتشر شد.
🔹در این ویدئو فردی که با عنوان عضو طالبان معرفی شده با بدست گرفتن دبهای زرد رنگ که نماد حملات انتحاری محسوب میشود با کنایه میگوید که قصد دارد تا حق آبه ایران را بدهد.
🔻اما شخصی که در این ویدئو نمایش مضحک خود را اجرا کرد کیست؟
🔹نام این فرد ژنرال مبین است. او پس از تسلط طالبان تنها برای چهار ماه سخنگوی قوماندانی امنیه کابل بود اما بعداً به واسطه اظهارات خودسرانه و مخالف با مشی کلی طالبان توسط استخبارات طالبان دستگیر شد و حتی اخباری از زندانی شدن او نیز منتشر شد. ازین به بعد سخنان و مواضع وی با عنوان سخنگوی پیشین طالبان در رسانهها منتشر شد و مشخص شد وی از مقام خود عزل شده است. پس از این او بارها از حاکمان طالبان انتقاد کرده تا نشان دهد مخالفت وی با حکام افغانستان مسالهای جدی بوده است. انتقاد او از رهبران طالبان با این عنوان که "رهبران طالبان از مردم فاصله گرفتهاند" عمق اختلافات وی با حکام کنونی این کشور را نشان میدهد.
🔹اکنون رسانههای ضدایرانی با بازنشر ویدئوی منتشر شده توسط وی تلاش دارند تا او را به عنوان نماینده طالبان معرفی کرده و وانمود کنند افغانستان سخنان رئیس جمهور ایران را مورد تمسخر قرار داده است. در حالی که ژنرال مبین مسئولیتی در افعانستان ندارد و توسط دستگاه امنیتی طالبان طرد شده است.
🔹گفتنی است طالبان پس از مواضع قاطعانه رئیس جمهور ایران بیانیهای منتشر کرد. این بیانیه گرچه متناقض بود اما حاوی اذعان صریح طالبان بر مشروعیت توافق بین دو کشور در خصوص حق آبه ایران بود. به نظر میرسد این بیانیه عصبانیت برخی از منتقدان طالبان در داخل افغانستان را در پی داشته است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@kafesiasi