فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ قدرت میخوای؟ از جلیلی فاصله بگیر!
🔸 کاری به تبختر، تفرعن و اشرافیتی که در کلام این جماعت به گفته خودشان «لیبرال دموکرات مسلمان» نهفته است ندارم. به این که خودشان اعتراف دارند حتی در زمانی که علی الظاهر در مناصب امر قرار ندارند چه قدرتی دارند و شاهرگ های حیاتی کشور مثل اتاق بازرگانی در چنبره اینان هست و نمایندگان برای عرض ادب خدمتشان می رسند هم کاری ندارم!
🔸 مرعشی صادقانه و البته ناخواسته جمله ای را گفت که شاید یک خط بود اما هزاران حرف نهفته در خود دارد. یکبار دیگر بخوانید.
با تمسخر خطاب به ثابتی: « حالا شما هم در آینده اگر یه خورده از جلیلی فاصله گرفتی بیا حزب ما تو هم احساس قدرت خواهی کرد»
🔸سابقا هم این اعتراف را امثال حسن روحانی داشته اند. همانجایی که دهباشی از اعضای فعال ستاد روحانی از زبان روحانی چنین نقل کرد: «صادق ترین و پاک ترین فرد در بین ما آقای جلیلی است». نه دوستان بلکه دشمنان جلیلی خود معترف اند که سعید جلیلی دنبال هر چیزی باشد، همچون بسیاری از چرتکه بندازها و تاکتیسین های سیاسی به دنبال قدرت بما هو قدرت نیست و مثل برخی آقایان برای رسیدن به قدرت حاضر نیست از اصول عبور کند و یا اصول را به کناری پرت کند و امیال نفسانی اش مقدم بدارد.
🔸ایستادن در کنار امثال جلیلی اگر تیکه و کنایه و برچسب و حذف شدن و... نداشته باشد قطعا نفع و سود و جاه و مقامی هم ندارد. قاطعانه می گویم، سعید جلیلی نماد حقیقی یک زیست مومنانه سیاسی است. همان زیستی که در مدرس ها و دیالمه ها و مصباح یزدی ها دنبالش می گشتیم.
#علی_ریاحی_پور
@kafesiasi
💢رهبری جبهه اصلاحات برعهده کیست؟ خاتمی یا لاریجانی؟
برخی از اصلاح طلبان با اشاره به برجسته شدن دوکلیدواژه «خالص سازی» (تعبیر علی لاریجانی) و «خودبراندازی» (تعبیر سیدمحمدخاتمی) در سپهر سیاسی کشور و در تحلیل آنچه راهبرد جریان حاکم می خوانند، تاکید دارند که توصیف لاریجانی از شرایط دقیق تر و گویاتر از تعبیر خاتمی می باشد.
در این رابطه اصلاح طلبان با بیان اینکه عبارت «خالصسازی» با واقعیت سیاسی تطابق بیشتری دارد، تاکید می کنند، نهفقط تحلیلگران و منتقدان رفتارها و راهبردهای جریان حاکم، بهنوعی در بهکارگیری این تعبیر، تفاهم دارند، بلکه خود جریان حاکم (و بهویژه طیفهای رادیکالتر و ایدئولوژیکتر آن)، نیز بهنوعی این تعبیر را میپسندد و هر روز به شکل و بهانهای میکوشند وجهی از خالصسازی را درون نهادهای مختلف قدرت عملیاتی کنند و حتی در جهت تعمیم و تحمیل آن به نهادها، مؤسسات و تشکلهای خصوصی و غیردولتی گام بردارند.
اصلاح طلبان هچنین با بیان اینکه خالص با گذشت دو سال از یکدستسازی نهادهای قدرت، بهسرعت و شدت درحال پیشروی و تعمیم است، تصریح می کنند این پیشروی و تعمیم، ازیکسو به شکلی عمودی و در سطح نهاد دولت و با حذف، اخراج، تعدیل و بازنشستگی نیروهای کارشناس و باتجربه پیشین و جایگزینی نیروهای تازهکار از بدنه حامیان در دست انجام است؛ بهگونهای که پس از «یکدستسازی در رأس»، روند یکدستسازی و خالصسازی به بدنه تخصصی و بروکراتیک دولت رسیده و شکلی بیسابقه و در ابعاد تحولی انقلابی پیدا کرده است.
از سوی دیگر، پیشروی و تعمیم فرآیند خالصسازی ابعادی افقی هم پیدا کرده است و متوجه نهادها، تشکلها و حتی شرکتها و مؤسسات خصوصی و غیردولتی هم شده است که از قدیمیترین نهادهای مدنی کشور همچون کانون وکلا و اتاق بازرگانی تا تشکلهای دانشجویی و کسبوکارهای کوچک و بزرگ استارتاپی را در برمیگیرد.
اصلاح طلبان همچنین در ادامه دقت لاریجانی در توصیف شرایط را دقیق تر ارزیابی کرده و انتقادات وی در عرصه سیاسی و مدیریتی را اثربخش توصیف می کنند.
#جریان_شناسی
@kafesiasi
⭕️ *توییت دبیرکل حزب ندای ایرانیان پس از حضور در برنامه صف اول*
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
🆔 @kafesiasi
❗ماجرای کنارهگیری معاون سیاسی وزارت کشور چه بود؟
🟡لابیهای سنگین و تهدید وزرا توسط مجلس
@kafesiasi