🔺هفتسال قبل شهریور۹۵ #امجد_امینی کذاب درحال مالیدن کتف مدیرکل تامین اجتماعی کردستان بود و میگفت دخترم #مهسا_امینی همیشه مریض است و باید همیشه کل خانواده باهم مراقب او باشیم؛ حالا برای مردم فراخوان میدهد که دخترم سالم بوده و اینها او را کشتهاند و بیایید #سالگرد_مهسا دورهم باشیم😒
#دروغ_بزرگ
#نحسا
@kafesiasi
49.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 تحلیل اغتشاشات ۱۴۰۱ از دید رهبر
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@kafesiasi
🖌رازگشاییتیترها از معمای اختلافافکنی
✍#محمد_ایمانی
«کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است». این هشدار حکیمانه را شهید سلیمانی مهر ماه ۱۳۹۵، در حالی بیان کرد که جریان غربگرا، در حال معبرگشایی برای دشمن بود. اما کوچه دادن به دشمن، فقط در همان مصداق برجامیزاسیون خلاصه نمیشود. دامن زدن به اختلاف در میان نیروهای انقلابی و دستگاههای حاکمیتی نیز، کوچه باز کردن برای دشمنان است. همافزایی دولت، مجلس و دستگاه قضایی به ویژه در دو سال اخیر، موفقیتهای چشمگیری را برای کشور فراهم کرده است. طبیعتا این همدلی و تعاون، دشمنان بزرگی دارد؛ و در این میان، کدام ضربه به همدلی و همافزایی، موثرتر از اختلافافکنی؟
۱) این تیترهای دروغ یا اغراق شده (و بعضا متناقض) در رسانههای زنجیرهای بیگانه و دنباله آنها در فضای رسانهای داخلی را مرور کنید که با وجود همدلی بالای آقایان رئیسی و قالیباف و اغلب وزیران و نمایندگان، چگونه از هیچ یا کاه، کوه میسازند: «جنگ قالیباف و رئیسی در کف خیابان؟ تعارف مجلس با دولت به پایان رسید»/ جدال توئیتری تیم قالیباف و رئیسی بالا گرفت؛ دعوای تیم قالیباف و رئیسی به فضای مجازی کشیده شد/ ورود دولت به انتخابات مجلس، ورود قالیباف به انتخابات ریاست جمهوری/ قالیباف، رئیسی را با مشکلات تنها گذاشت/ حاملان تفکر مصباح یزدی، کجای دولت و مجلس هستند؟ جبهه پایداری؛ مغز و ارگانیسم دولت رئیسی/ اختلافات قالیباف و رئیسی واقعی است/ این دولت، دولت جبهه پایداری است/ نقشه اتاق فکر افراطیون برای انتخابات مجلس؛ خویشتنداری قالیباف مقابل حامیان رئیسی به پایان رسید/ برخی اخبار، از جلسات انتخاباتی اعضای دولت حکایت دارند؛ حمله گازانبری به قالیباف! اتحاد پایداری و دولت برای فتح مجلس دوازدهم/ خیز قالیباف برای ریاست جمهوری/ دولت رئیسی 4 ساله میشود؟».
۲) همچنین این تیترها را ببینید: «پایداری از ریاست مجلس در سال جاری دور شد؛ آیا اختلافات قالیبافیها و پایداریها تشدید میشود؟/ هدف شریان چیست؟ دولت رئیسی به دنبال حذف قالیباف/ پیام تیم قالیباف به رئیسی: ابراهیم حذر کن! اختلافات جریان قالیباف و دولت علنی میشود/ در آینده نزدیک، شاهد دعوای قالیباف و رئیسی خواهیم بود/ دعوای دولت و مجلس، جنگ زرگری است/ پیشبینی دعوای مفصل اصولگرایان؛ جبهه پایداری میخواهند مجلسی وکیلالدوله ایجاد کنند/ از سیسمونی گیت قالیباف تا پرسش از قدرت فهم رئیسی/ جبهه پایداری، متحد استراتژیک شخص رئیسی است/ جلسات منظم دولت و جبهه پایداری برای «خالصسازی»/ جریان بذرپاش مشغول موج دوم خالصسازی است/ دولت با کمک پایداری، میخواهد انتخابات مجلس را مهندسی کند./ رئیسی در انتخاب کابینه، به جبهه پایداری محل نداد/ پشت پرده تحرکات ضد رئیسی....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271851/
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
✅ #اینفوگرافی آیت الله رئیسی آرزوهای روحانی را عملی کرد
🔸 از دریافت سوخو ۳۵ از روسیه تا قرارداد های سنگین تجاری با عمان و عربستان...
#دیپلماسی_میدان
@kafesiasi
مداحی آنلاین - هنوز صدای هل من ناصر ینصرنی امام حسین علیه السلام بلند است - استاد رفیعی.mp3
1.73M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مداحی جدید باسم کربلایی برای اربعین
#ما_ملت_امام_حسینیم
@kafesiasi
تیتر اول رو دیدم گفتم که بالاخره مردم سالاری هم یک تیتر مثبت زد!
اما بعدش وقتی تیتر بعدی رو دیدم دوباره حرفم رو پس گرفتم.
#غربگدا
#تزریق_ناامیدی
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
✅ کاشکی یه خورده هم برای اخبار خودمون از این تصاویر استفاده می کردید!
🔹 روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد برای خبر:« جنگ ناتمام کشورها با تورم» از عکسی استفاده کرد که هیچ وقت شما در آن سختی و مشقت مشاهده نمی کنید.
اما همین روزنامه ها اگه بخواهند برای خودمون اخبار تولید کنند چنان سیاه نمایی می کنند که همه ما رو غصه با خودش می بره!
#متن_فرامتن
#سواد_رسانه
@kafesiasi
یک ضرب المثل هست که میگه وقتی آب سربالا بره قورباغه ابو عطا می خونه .
درست مثل حکایت خاتمی است که به جای پاسخگویی در برابر حمایت از فتنه ۸۸ و خسارات ناشی از آن و حمایت از هشت سال فضاحت دولت روحانی و... حالا برای ملت نسخه می نویسد⁉️⁉️⁉️
#عوض_شدن_جای_شهید_و_جلاد
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
✅شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با صدور پیامی نسبت به برخی بداخلاقیها و اظهارات خلاف واقع در فضای سیاسی کشور هشدار داده و بر لزوم پایبندی به اخلاق در میان افرادی که قصد فعالیت انتخاباتی دارند، تاکید کرد.
متن بیانیه شورای ائتلاف بدین شرح است:
👇👇👇
صف خود را از کسانی که با بیاخلاقی و زشتگویی، چهره اسلام و انقلاب را مخدوش میسازند جدا میدانیم/ پیروزی سیاسی را اگر به قیمت زیرپا گذاشتن تقوی و اخلاق به دست آید پیروزی نمیدانیم/ هر کس تندروی کرد و زبان و قلم خود را به هتاکی آلوده ساخت، انقلابی نیست - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1521084/%D8%B5%D9%81-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
اصلاحطلبان در دوراهی حذف-حذف قرار گرفتهاند/ لو رفتن رمز تحریم انتخابات توسط اعتدالیها - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1521015/%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️آزمایش همنوایی، فشار اجتماعی و مارپیچ سکوت (گرداب سکوت)
📌نیروی اجتماعی قدرتمندی که میتواند افکار و رفتار ما را بصورت فردی و گروهی جهتدهی کند...
#سواد_رسانه
#مارپیچ_سکوت
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چه کسانی شعار «مرگ بر دیکتاتور» را بر سر زبان بچههای ما انداختند؟!
🌎 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی و مسکن مهر تحویل متقاضیان میشود
#خبر_خوب
@kafesiasi
توجه توجه
🔰این دولت هم شده مثل دولت های قبلی ، کاری نکرده جز گرونی ؟!
مگه رییسی چه دستاوردی داره که ازش همچنان حمایت کنیم؟!
و دهها سئوال دیگر..؟.
📢 به مناسبت هفته دولت بنا داریم تا سئوالات رایج و شبهاتی که از سوی مخاطبان عزیز این کانال ، در خصوص دولت سیزدهم مطرح شده را اجمالا پاسخی دهیم.
🖨نشر این مطالب با شما عزیزان
#پاسخ_شبهات
#اختصاصی_کافه_سیاسی
@kafesiasi
✅ با توجه به اینکه از تولید به عنوان شاه کلید حل مشکلات اقتصادی نام برده میشود عملکرد دولت سیزدهم در حمایت از تولید چگونه بوده است؟
🔰 پاسخ:
💢 دولت سیزدهم برای حمایت از تولید،مالیات بر تولید را دو مرحله و طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۵ و ۲ درصد کاهش داده است به گونهای که در حال حاضر مالیات از تولید کننده از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد تقلیل یافته است. لازم به ذکر است که این کسری مالیات با اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از فرار مالیاتی همچنین با کشف پایههای مالیاتی جدید جبران شده است و به هیچ وجه درآمدهای مالیاتی کاهش نیافته است.
💢 از دیگر اقدامات دولت سیزدهم احیای شرکتهای تولیدی راکت بود که بخش عمدهای از آنها از سوی بانکها راکت شده بودند این دولت برای تکمیل واحدهای تولیدی نیمه تمام طرح مولدسازی اموال راکت دولت را به تصویب رساند که در مسیر عملیاتی شدن قرار دارد. بررسی شاخص مقدار تولید گویای رشد محسوس تولید در دولت سیزدهم میباشد.
💢 شاخص مقدار تولید از شاخصهای اقتصادی است که تولید واقعی را سنجش و ارزیابی میکند. این شاخص از مهمترین نماگرهای کوتاه مدت اقتصادی است که تغییر در مقدار کالاها و خدمات تولید شده توسط بخشهای اقتصادی مورد نظر را نشان میدهد.
💢 این شاخص از کاربردی در مطالعات اقتصادی برخوردار است و به دلیل عدم تاثیرگذاری تغییرات قیمت بر این شاخص میتوان به خوبی عملکرد واقعی بخشهای ذربط را توضیح دهد و به عنوان معیاری برای اندازهگیری تغییرات کوتاه مدت ارزش افزوده این بخشها مورد استفاده قرار بگیرد.
💢 طی ۱۱ سال منتهی به سال ۱۴۰۱، شاخص مقدار تولید صنعت ساخت در ۵ سال رشد منفی داشته و تنها در سال ۱۴۰۱ توانسته از سطح شاخص در سال ۱۳۹۰ فراتر رود. شاخص مقدار تولید صنعت که از سال ۱۳۹۸ روند رو به رشدی داشته در سال ۱۴۰۱ به بالاترین میزان خود در دهه اخیر رسیده که نسبت به سال قبل از آن رشد ۷.۷ درصدی را تجربه کرده است. روند فصلی شاخص تعدیل شده مقدار تولید در بخش صنعت ساخت در زمستان ۱۴۰۱ حاکی از آن است که این شاخص برای چهارمین فصل پیاپی با رشد مثبت همراه بوده و در مجموع به رشد ۱۲.۱ رسیده است. با توجه به استمرار رشد تولید در یک سال گذشته میتوان انتظار داشت که همچنان تولید صنعتی در کشور رشد پایدار خود را ادامه دهد.
لازم به ذکر است که شاخص مقدار تولید در بخش معدن و کشاورزی حاکی از استمرار رشد منفی آن است که قطعاً دولت باید برای اصلاح آن برنامهریزی جامعتری داشته باشد.
@kafesiasi
✅ عملکرد دولت سیزدهم در مدیریت قیمت ارز چگونه قابل تحلیل است؟
🔰 پاسخ:
💠 قیمت ارز در دولتهای مختلف سرنوشت متفاوتی داشته است. غالباً دولتها در دور اول مسئولیت خود در راستای سیاستهای کنترل تورم تثبیت نرخ ارز را در دستور کار خود قرار دادهاند که این سیاست باعث ضربه خوردن تولیدات داخل در مقابل تولیدات خارجی بوده است یعنی در حالی که تورم در کشور وجود دارد با تثبیت قیمت ارز به وارد کنندگان و همچنین تولید کنندگان خارجی یارانه پرداخت میشود.
🔹 این سیاست به شدت به زیان تولید است مشکل دیگری که در این حوزه برجسته بود نقش بازارهای غیر رسمی در داخل و خارج کشور در تعیین نرخ ارز بود. در حدود ۴۳ سال گذشته ک مرکزی تقریباً همه نیازهای ارزی خود را از طریق فروش نفت و فرآوردههای آن تامین میکرد و تاثیر اندکی بر جریان خرید و فروش ارز در داخل و یا خارج از کشور داشت.
🔹 این موضوع باعث شده بود که آسیبپذیری کشور در مقابل جنگ ارزی دشمن بالا برود.
🔹 اقدام تحسین برانگیز بانک مرکزی در دولت سیزدهم را باید ایجاد مرکز مبادله ارز و طلا دانست. با ایجاد این مرکز و تامین همه نیازهای قانونی ارزی کشور بین عرضه و تقاضای ارز تقاضان برقرار کرد و تقاضای کاذب بازار را مدیریت نمود از طرف دیگر مبنای قیمت گذاری ارز را تا حد زیادی به داخل کشور منتقل کرد و بازار سلیمانیه عراق و هرات افغانستان جایگاه خود را در نرخ گذاری ارزی تا حد زیادی از دست دادند.
🔹 اگرچه هنوز نقش آنها به صورت کامل از بین نرفته است ،اما جنگ ارزی شدیدی که از اواخر سال ۱۴۰۱ در کشور آغاز شد و تلاش میکرد از طریق مداخله شدید در عرضه و تقاضای ارز قیمت ارز را در کشور چند برابر کند با مدیریت بانک مرکزی دولت سیزدهم مهار شد.
@kafesiasi
✅ راهکار دولت در دور زدن تحریمها و کاستن فشار حداکثری تحریمها چه بوده است؟
🔰 پاسخ:
🔑 اکنون روزانه ۸۰۰ تا ۸۵۴ هزار بشکه میعانات گازی در کشور تولید میشود بنابر گزارشها این مقدار ذخیره شده روی آب جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریمهای غربی به صفر رسیده است. صنعت نفت از ابتدای دولت سیزدهم اجرای پروژههای نیمه کاره را در اولویت اصلی قرار داده است. برای نمونه اکنون بیش از ۷۰۰ نفر در پروژه بزرگ ایران ال ان جی در عسلویه مشغول به کار هستند در حالی که این پروژه بیش از ۸ سال رها شده بود.
🗝 نمونه دیگر تکمیل توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی به عنوان آخرین فاز این میدان گازی است که نزدیک به ۲۰ سال بلاتکلیف مانده و هیچ اقدامی برای اجرای آن نشده بود و روزانه ۱۴ میلیون متر مکعب گاز از آن استحصال میشود.
فاز ۱۴ پارس جنوبی یکی دیگر از مهمترین طرحهای نیمه کاره در صنعت نفت بود که پارسال به دستور رئیس جمهور کشورمان به بهرهبرداری رسمی رسید.
🚰 دیپلماسی انرژی با شعار همکاری سازنده به جای رقابت بازدارنده مهمترین شعار دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت.
و سفرهای وزیر نفت کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان روسیه و عمان هم نشان داد وزارت نفت در رویکرد تازه خود در مسیر درستی قرار گرفته است.
📃 مرز تعاملات نفتی در دولت سیزدهم با نگاه به کشورهای همسایه افزایشی گسترده یافته و ارتباط با کشورهای آمریکای لاتین ترکمنستان چین روسیه و آذربایجان هم در مسیر تازهای قرار گرفته است. از این رو با وجود تحریمهای بیسابقه آمریکا سال گذشته با ثبت بالاترین رکورد صادرات نفت از سال ۱۳۹۷ تاکنون درآمدهای نفتی دو برابر شد.
📄 سوآپ گاز ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از مسیر ایران افزایش یافت. ایران برای نخستین بار توانست به آرزوی پالایشداری فراسرزمینی دست پیدا کند. صادرات خدمات فنی و مهندسی در این زمینه افزایش پیدا کرده و سرانجام اقدامهای دیگری مانند وصول مطالبات معوق را رقم بزند.
🗞 خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از موسسههای مشاورهای دادههای حمل و نقل و منابع مطلع از این موضوع صادرات و تولید نفت خام ایران با وجود تحریمهای آمریکا را تایید کرد.
در حالی که در دولت گذشته فروش نفت در اعداد ۱۰۰ الی ۳۰۰ هزار بشکه متوقف گردیده بود و ادعا میشد که دولت سیزدهم قادر به پرداخت حقوق کارکنان دولت در شهریور نیست و مطمئناً با ادامه روند گذشته انتظار افزایش نرخ دلار به بالای ۱۵۰ هزار تومان بود اما با اقدامات دولت سیزدهم در دیپلماسی انرژی گسترش پالایشگاهها و فروش ارقام بالای نفتی موجب ارزآوری شده و دولت از تلههای تورمی و ارزی بگریزد.
@kafesiasi
✅ آیا دولت توانسته رشد نقدینگی را در اقتصاد ایران مهار و کنترل کند؟
🔰 پاسخ:
🔹 در سال ۱۴۰۱ با اجرای سیاست محدود کردن استفاده از اعتبارات بانک مرکزی در قالب تنخواهگردان خزانه و کنترل ترازنامه بانکها رشد نقدینگی علی رغم رشد ۴۲.۴ درصدی پایه پولی در سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۱ و یک دهم درصد کمتر از عملکرد ۱۴۰۰ بوده است. افزایش در پایه پولی در سال ۱۴۰۱ عمدتاً در نتیجه افزایش بدهی بانکها به بانک مرکزی بوده است به گونهای که سهم بدهی بانکها به بانک مرکزی از رشد ۴۲ و چهاردهم درصدی پایه پولی در سال ۱۴۰۱ به حدود ۴۵ درصدی بالغ شده است. یعنی بیشترین سهم از رشد پایه پولی در سال گذشته از کانال رشد بدهی بانکها به بانک مرکزی بوده است.
🔹 هرچند بخشی از این بدهی در نتیجه اعمال سیاستهای انقباضی بانک مرکزی و افزایش نسبت سپرده قانونی بانکها در راستای کنترل نقدینگی و تورم بوده و اثری بر افزایش نقدینگی نداشته است.
🔹 اما همچنان پایش فعالیت بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی و حل و فصل بانکهای ناسالم و کنترل اعتباردهی بانک مرکزی به آنها در کنترل رشد پایه پولی از اهمیت برخوردار است.
@kafesiasi