✅ آدمی که خودشو به خواب بزنه هیچ وقت نمیشه بیدارش کرد!
🔺این یک ضرب المثل قدیمی است که بیربط با موضوع مطرح شده نمیباشد. چرا که وقتی گزارش روزنامه اعتماد درباره محرمانههای فیلترینگ و تحلیل مکانیسم قانونی رفع فیلترینگ توسط ۴ حقوقدان نام برده شده را بخوانید متوجه میشوید که هیچکدام از مباحث مطرح شده مکانیسم رفع فیلترینگ نیست.
🔺 مثلاً علی مجتهدزاده به عنوان یک حقوقدان گفته است: فیلترینگ شبکههای اجتماعی نقض مکرر قانون است!
اما مطرح نمیکند که از کدام قانون صحبت میکند. فیلترینگ در تمام دنیا در حال اجراست. میزان و نوع آن متفاوت است.
🔺 کامبیز نوروزی به عنوان حقوقدان دیگر این روزنامه مدعی است که اسامی مخالفان فیلترینگ اعلام شوند!
به نظر شما آیا این به عنوان مکانیزم قانونی رفع فیلترینگ میباشد؟اگر اسامی مخالفان رسانهای شود مشکل فیلترینگ حل میگردد؟ آیا این ادعاها خنده دار نیستند؟
🔺 وقتی همه با فیلترشکن ها ، به ممنوعه ها دسترسی دارند، اساساً فیلترینگ نیست. اما آیا حکمرانی در فضای مجازی نیز نباید اتفاق بیفتد؟ آیا اگر یکی از موکلین همین چهار حقوقدان، از طریق فضای مجازی،ایشان را تهدید به قتل نماید ، باز هم خواستار آزادی فضای مجازی و ولنگاری آن خواهند بود؟
🔺عجیب اینکه ، جماعت اصلاح طلب که خود را حامی پزشکیان می دانند، در روز گذشته ( روزنامه سازندگی) به دلیل عدم رفع فیلترینگ ، خواستار برکناری ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت چهاردهم شدند! که نشان می دهد برای آنها گرانی مایحتاج مردم اصلا اهمیتی ندارد!
✍ سعید میرزایی
#فیلترینگ
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حجت الاسلام راجی: اصل جهاد تبیین گفتگوی چهره به چهره است
❌️ دشمن فضای صحبت چهره به چهره ندارد که میرود در مجازی شبهه ایجاد میکند اما ما نمیتوانیم تمام شبهه های فرد رو در مجازی پاسخ بدهیم.
✅️ باید از فرصت گفتگوهای چهره به چهره برای رفع شبهه استفاده کنیم.
#جهادـتبیین
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
⭕️ مسئله فیلترینگ از نگاه عوام و نگاه موشکافانه
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
پایان ماه عسل اصلاح طلبان با دولت پزشکیان!؟ 🔺 درخواست برای برکناری وزیر ارتباطات به خاطر عدم رفع فی
.
♨️ سواد رسانه
✍ از شگفتی های روزگار راننده ای ست که خودش جلوی خودش بپیچد!
خودشان تلاش کردند طرف رای بیاورد.
خودشان جشن گرفتند برای این دولت.
خودشان هم حالا میخواهند وزیر را با فشار برکنار کنند.
آیا جز اینست که زمان تبلیغات به طمع این امتیاز پشتیبان این کابینه بودند؟!
کار بجایی رسیده که روزنامه خود دولت هم ازین جماعت شاکی ست و ناچار شده دستاوردهای وزیر را ردیف کند.
البته زیر سیبیلی دستاوردهای قبلی راهم آورده ولی خب...
بگذریم !😊
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰فشار افراطیون مدعی اصلاحات به پزشکیان در پوشش شایعه استعفا!
🔻روزنامه زنجیرهای هممیهن، با دستمایه قرار دادن شایعه استعفای رئیسجمهور مدعی شد ائتلافی شامل اپوزیسیون خارجنشین و سوپر انقلابیهای داخلی شکل گرفته است!
🔸نکته قابل تامل در این میان، فراموشی عمدی گردانندگان این روزنامه است که دو سال قبل در فتنه پاییز 1401 کاملا هماهنگ با اپوزیسیون و گروهکهای برانداز رفتار میکردند و آشوبافکنی براندازانه به نیابت از سیا و موساد را جنبش مدنی مینامیدند! همچنین برخی گردانندگان این روزنامه، سابقه عبور از خاتمی و روحانی و طرح ضرورت استعفای خاتمی و روحانی را در کارنامه خود دارند!
🔻در همین حال، سوژه کردن شایعه استعفا، حرکتی سیاسی کارانه برای پر کردن فضای رسانهای، در وضعیت بیعملی دولت و ضمنا فشار به رئیسجمهور برای در پیش گرفتن رفتار رادیکال و دو قطبیسازی محسوب میشود، آن هم در شرایطی که برخی مدیران دولتی، تحرک چندانی برای چارهجویی و حل مشکلات نشان نمیدهند و بنابراین دست رسانههای حامی دولت، خالی از خبر است.
🔸روزنامه هممیهن نوشت: با طرح همزمان شایعه استعفای پزشکیان از سوی تندروهای داخل و خارج/ ائتلاف علیه رئیسجمهور آشکار شد. موج تخریب رسانهای علیه رئیسجمهور و دولت با قدرت ادامه دارد. شنبهای که گذشت، شایعه خبر استعفای پزشکیان بهطور گسترده در شبکههای اجتماعی منتشر شد. به موازات انتشار این خبر جعلی، فضاسازی گستردهای نیز در شبکههای اجتماعی از سوی اکانتهای منسوب به جریان تندرو و سوپرانقلابی برای استعفا یا استیضاح پزشکیان در دستور کار قرار گرفته است.
🔻هممیهن در عین حال، در یادداشتی که نقض نوشته قبلی و علیه دولت است، نوشت: "فایدهای ندارد. دولت اگرچه در همین مدت کارهای کمی انجام نداده اما فایدهای ندارد. این اتفاقی نیست که 90-80 میلیون ایرانی لمس کنند. نه از رفع فیلترینگ خبری هست، نه از ملغی شدن لایحه حجاب. در عوض تا دلتان بخواهد چیزهای آزاردهندهای دیده میشود که تحملش فوق طاقت مردم است؛ گرانی روزافزون، قطعی مکرر آب و برق، افزایش دیوانهوار قیمت دلار و مسکن و اجارهخانه، و خیلی چیزهای دیگر که جزو معضلات روزمره این مردم است".
🔸هم میهن افزود: "در کنار اینهمه بگذارید اخبار نگرانکنندهای که شب و روز خیلیها را یکی کرده و بر نگرانیهای شان افزوده؛ قیمت بنزین که قرار است به چند برابر شدن همهچیز منجر شود، و... الخ. تازه بعضی چیزها را قلم گرفته و از ترس متهم شدن به سیاهنمایی بیش از اندازه ننوشتهام. قطعاً رئیسجمهور پیش از آنکه در انتخابات نامزد شود، خوب میدانسته که چه موانعی بر سر راه اوست... دیگر کسی برای راه رفتن قیصری و عدم اعتنای به پروتکل، دلش غش و ضعف نمیرود.
🔸نویسنده میافزاید: "شایعه تهدید به استعفای پزشکیان در مقابل جبهه تندرو هم یکی، دو بار جواب میدهد و والسلام. بعد از اینها به چه چیزی میتوان متوسل شد؟ ... بعضی از اطرافیان رئیسجمهور حرفهایی میزنند که هیچ ربطی به روش و منش ایشان ندارد. با این خالهخرسها و دغلدوستان که میتوان صریح بود. یا خودشان را با تنظیمات کارخانه هماهنگ میکنند یا میروند پی کارشان.»
🔻هممیهن در یادداشت دیگری که نقض ادعای اولیه است، از «وعدههای بر زمین مانده، فرصتهای از دست رفته دولت» خبر داد و نوشت: «۱۴۰ روز از آغاز ریاست پزشکیان میگذرد... آیا دولت توان مقابله با بحرانها و مدیریت ناترازیها در حوزه انرژی و اقتصاد را داراست؟ ۱۴۰ روز، زمان کافی برای برداشتن گامهای ابتدائی و ایجاد اعتماد عمومی بود... مردم منتظر اقدامات ملموس هستند، نه وعدههای تکراری و عملینشده.»
🔸یادآور میشود اولین بار عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات و از گردانندگان هممیهن) ۱۹ آذر ۱۴۰۳، موضوع استعفا را پیش کشیده و به خبرآنلاین گفته بود «مسئولیت ادامه فیلترینگ با دولت و شخص آقای پزشکیان است... رئیسجمهور هنگامی که وعده داد آیا میدانست که میتواند عملی کند یا نمیدانست؟ اگر میدانست باید تا امروز حل کرده باشد. اگر هم نمیدانستند، از مردم عذرخواهی کنند و راه را برای برگشت قبلیها باز نمایند.»
🔻این نکته هم گفتنی است که فارغ از نقدهای وارده و ضروری به برخی عملکردهای مدیران دولتی، همه باید به دولت و رئیسجمهور در انجام مسئولیتهای قانونی کمک کنند و بنابراین شایعه استعفا بحث بیمبنایی است. در عین حال این سوژه را همان عناصر تندروی نفوذی چاق میکنند که با مشورتهای مسموم، دولت را از عمل به تکالیف و مسئولیتهای قانونی باز میدارند و جز دعوت به تسلیم در برابر غرب و دو قطبیسازی در داخل، هنر دیگری ندارند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
👈 این قسمت: دولت عزیز و محترم!
به جنگ با خدا نرو ...
#قانون_حجاب_و_عفاف
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعتراف «شهرام همایون»:
دولتهای استعماری میخواهند ایران با ابزار رسانه اشغال کنند
نقش بیبیسی در سقوط خرمشهر
✍حالا بهتر میتوان دلیل فشار برای رفع فیلتر برخی سکوهای آمریکایی اسرائیلی مثل واتساپ و اینستاگرام و تلگرام و عمق خیانت برخی مسئولین را فهمید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔻روی دیگر تصمیم رفع فیلترینگ
🔻دو اپلیکیشن رفع فیلتر شدند. تصمیم اجماعی شورای عالی فضای مجازی به جهاتی قابل دفاع است. یکی از اپ ها صرفا خدماتی است و دیگری فاقد ظرفیت لازم برای شبکه سازی گسترده و آثار مخرب الگوریتم های فنی و حقوقی دیگر پلتفرم ها است.
اما روی دیگر این تصمیم عدم رفع فیلتر در دیگر پلتفرم هاست. توقف تصمیم گیری در این شورا، حکایت از خردمندی و پرهیز از شتابزدگی دارد.
🔻درباره پلتفرم چند نکته حائز اهمیت است که در این متن صرفا به سه ملاحظه اساسی آن می پردازم.
1⃣یکم. شناخت خطا از ماهیت پلتفرم
برخی در یک تصور ساده اندیشانه تصور می کنند پلتفرم امتداد فنی رسانه های سنتی است. به همین دلیل وقتی سخن از پلتفرم می شود، نگران آزادی بیان می شوند. فارغ از اینکه همین گزاره نیز قابل بحث است و اساسا نام دیگر آزادی، رهایی نیست اما نکته کلیدی اینست که پلتفرم توسعه رسانه های سنتی نیست. پلتفرم مثل بخشی از جغرافیا و زندگی حقیقی مردم است. یعنی مردم از پلتفرم صرفا خبر دریافت نمی کنند، بلکه در آنجا زندگی می کنند. لذا احکام رسانه بر پلتفرم حاکم نیست.
🔻با این مقدمه کوتاه باید گفت که ما در ایندست پلتفرم ها دچار بی حاکمیتی هستیم. مثل اینکه در بخش هائی از کشور قانون حاکم نباشد یا قانون کشورهای دیگر حاکم باشد یا حاکمش جمهوری اسلامی نباشد. عوارض این خلأ حاکمیتی تکان دهنده است.
🔻پلتفرم از دو طریق شبکه سازی و الگوریتم های فنی و حقوقی، ارزش ها و هنجارهایی می سازد که غیر از فرهنگ و هویت و حاکمیت مردم ایران است. این باگ پلتفرمی نه در ایران، بلکه همه دنیا را نگران کرده است و به همین دلیل است که بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و اروپا نسبت به این بی حاکمیتی نگران و دست به کار محدودیت شده اند.
2⃣دوم. برداشت غلط از امنیت
یک تلقی رایج که بارها گفته شده اینست که فیلترینگ برای ایام آشوب است و وقتی آشوب نیست دلیلی برای محدودیت نیست. این خطا ناشی از این تصور است که اثر امنیتی پلتفرم را صرفا در ایام فتنه دیده اند. حال آنکه آشوب، نتیجه پلتفرم است و این ثمره پلتفرم و خروجی میدانی آنست که آشوب می شود. پلتفرم رسانه آشوب نیست و بلکه خالق آشوب است. آشوب ماهها در ذهن ساخته می شود و تنها طی چند روز به کف میدان می رسد. ما تلقی نادرست و ناکافی از امنیت داریم. وقتی آشوب در ذهن شکل گرفت تنها یکی از آثارش ناامنی در خاک است. ناامنی را دقیق ببینیم و از کف میدان رها و به ذهن ها رویم.
3⃣سوم. بی اعتنایی به پلتفرم داخلی
توجه شود که پلتفرم با اپلیکیشن فرق می کند و از جایی که مخاطب سراغ اپ می رود، پلتفرم شکل می گیرد. برخی اثر محدودیت در شکل گیری پلتفرم های داخلی را توجه نمی کنند. بالاخره عده ای به هر دلیل ترجیح می دهند از پلتفرم های داخلی استفاده کنند. همین میزان اقبال ضروری است.
در هر صنعتی و در همه جای دنیا اگر قرار باشد تولید بومی ایجاد شود باید مرزها کنترل شود. از این جهت محدودیت موجب شکل گیری پلتفرم بومی و توسعه دانش داخلی می شود. هرچند این دست تصمیمات نباید یکطرفه باشد. نباید به نحوی از پلتفرم های داخلی حمایت شود که سرنوشت صنعت خودرو را پیدا کنند. حمایت از پلتفرم باید مشروط و محدود باشد.
خلاصه تصمیم شورای عالی فضای مجازی از این سه منظر هوشمندانه و قابل تقدیر است.
✍محسن مهدیان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ نتیجه نگاه صفر و صدی میشود این تحلیل👆👆👆👆
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi