eitaa logo
🍶کفیر پروبیوتیک 🍚کانال اختصاصی
28 دنبال‌کننده
21 عکس
4 ویدیو
0 فایل
تولید،آموزش، فروش قارچ کفیر لطفا بدون هماهنگی وارد نشوید. https://eitaa.com/joinchat/3366191792Cc1fc12dac7
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍶🍶🍚🍚 زمان و موارد مصرف : ماست های پروبیوتیک را می‌توان همواره در وعده های غذایی و همچنین به عنوان میان وعده در روز مصرف کرد.
🍶🍚 پروبیوتیک به ارگانیسم‌های زنده‌ای اطلاق می‌شود که برای سلامت بدن، به ویژه افزایش سیستم ایمنی و گوارش بسیار مفیدند. باکتری‌های مفید و فعال ماست پروبیوتیک رامک که به ندرت در مواد غذایی دیگر یافت می‌شوند، اسید معده را تحمل کرده و به روده می‌رسند و در آنجا با باکتری‌های بیماری‌زا مقابله می‌کنند. در شرایط فعلی و به دلیل شیوع ویروس کرونا، استفاده از ماست‌های پروبیوتیک رامک به شدت توصیه می‌شود، چرا که این محصولات با جلوگیری از اثر بیماری ها، باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و همچنین باکتری‌های مضر روده را از بین می‌برند. .
خواص ماست پروبیوتیک کم چرب : ارتقا سیستم ایمنی بدن جبران آسیب‌های آنتی‌بیوتیک‌ها به بدن کاهش التهاب روده در اثر جراجی افزایش توانایی هضم غذا بهبود حساسیت به لاکتوز افزایش سلامت کلی بدن به خصوص رحم شادابی پوست کاهش افسردگی و .
ماست پروبیوتیک چیست؟ + فواید و مزایا
باکتری ها فواید زیادی در سلامت دستگاه گوارش ما دارند. جنس های مختلفی از باکتری ها هستند (مانند لاکتوباسیلوس و یفیدوباکتریوم) که به عنوان پروبیوتیک استفاده می‌شوند. آنها برای بهبود هضم و جذب مواد مغذی، تقویت سیستم ایمنی، کمک به حفظ وزن مناسب، محافظت در برابر بیماری های مختلف و بهبود سلامت عمومی استفاده می‌شوند. ما قصد داریم شما را با فواید مصرف ماست پروبیوتیک آشنا سازیم
پروبیوتیک در ماست ماست یک غذای نیمه جامد است که معمولاً همه‌ی افراد آن را در کنار غذا مصرف می کنند. شیر در اثر تخمیر اسید لاکتیک به ماست تبدیل می‌شود. یکی از زمینه های مورد توجه در مواد غذایی کاربردی مانند ماست و کشک، اصلاح فعالیت دستگاه گوارش با استفاده از پروبیوتیک‌ها است. ماست پروبیوتیک یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی پروبیوتیک است. این ماده غذایی فواید سلامتی بخش متعددی داشته و سرشار از پروتئین، کلسیم و ویتامین های گروه B است. میزان پروبیوتیک موجود در ماست در حدود 10/5 الی 10/6 سلول زنده در هر گرم محصول می‌باشد. ماست پروبیوتیک به صورت ساده، کم چرب و ماست طعم دار با برندهای مختلف در بازار به طور گسترده ای موجود می‌باشد.
۲) کاهش وزن و کاهش کلسترول مطالعه ای که در سال 2011 منتشر شد نشان داد افرادی که شیر تخمیر شده یا ماست پروبیوتیک با سویه خاصی از لاکتوباسیلوس گسری را به مدت 12 هفته مصرف می کردند، در مقایسه با سایر افراد، کاهش چربی شکمی و وزن بدن را تجربه کردند. مطالعه دیگری که در Journal of Dairy Science منتشر شد، تأثیر ماست پروبیوتیک را بر پروفایل لیپیدی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 آزمایش کرد. ماست پروبیوتیک کلسترول تام و LDL کلسترول را در افراد دیابتی نوع 2 بهبود می بخشد. علی‌رغم یافته‌های فوق، رابطه بین کاهش وزن و مصرف پروبیوتیک هنوز به خوبی اثبات نشده است. .
۱) سلامت روده ها پروبیوتیک ها نقش حیاتی در کاهش اسهال، به ویژه برخی از انواع اسهال عفونی و اسهال مرتبط با مصرف آنتی بیوتیک ایفا می کنند. مطالعات نشان می دهد که برخی از سویه های پروبیوتیک به کاهش علائم کولیت اولسراتیو خفیف تا متوسط (نوعی بیماری التهابی روده) کمک می کنند و می توانند نفخ و دل درد سندرم روده تحریک پذیر (IBS) را کاهش دهند. اگر فردی از این بیماری ها رنج می‌برد، مصرف ماست پروبیوتیک ممکن است یک درمان کمکی مفید باشد. همچنین سویه هایی مانند بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی در بهبود قوام مدفوع و دفعات اجابت مزاج در افراد مبتلا به یبوست موثر بوده اند.
۳) تقویت سیستم ایمنی باکتری های مفید در روده بزرگ به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند. پروبیوتیک ها با تقویت پاسخ های ایمنی (مانند واکسن های آنفولانزا) مرتبط هستند. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ در مجله تغذیه بریتانیا منتشر شد، نشان داد که برخی از سویه‌های پروبیوتیک پاسخ های ایمنی را تقویت می‌کنند. اینکه آیا مصرف پروبیوتیک‌ها واقعاً سرماخوردگی و سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی را مهار می‌کند یا خیر، هنوز ثابت نشده است. .
۴) بهداشت دهان و دندان علاوه بر میکروفلور موجود در روده بزرگ، باکتری ها در دهان نیز حضور دارند. بنابراین امروزه محصولات پروبیوتیک متعددی برای سلامت دهان و دندان معرفی و به فروش می رسند. به عنوان مثال، برای کاهش بیماری های لثه و دندان، عفونت گلو و بوی بد دهان. مطالعات نشان می‌دهند که برخی از سویه‌ها ممکن است فوایدی داشته باشند، اما مهم است که محصولات تجاری حتما دارای این سویه ها باشند.
پروبیوتیک‌ها فشار خون را کاهش می‌دهند، بیماری‌های پوستی مانند اگزما را کاهش می‌دهند، عفونت‌های مجاری ادراری را درمان می‌کنند، از سرطان روده بزرگ پیشگیری می‌کنند و اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهند. یک فرد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز احتمالا با ماست مشکل کمتری نسبت به شیر خواهد داشت .