هدایت شده از Alirezaghadiri
السلامعلیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
⭕️مراسم تعزیه خوانی برگزار میگردد.
امشب مجلس شهادت حضرت زهرا
⏰️زمان :هرشب راس ساعت ۲۰:۳۰
🕌تکیه حضرت ابوالفضل(ع) کفران
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 دقایقی پیش آغاز دیدار فرماندهان سپاه با رهبر انقلاب اسلامی
🌷 حسینیه امام خمینی مزین به تصاویر فرماندهان شهید و جمله حضرت امام خمینی: اگر سپاه نبود، کشور هم نبود
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 صبح امروز؛ قاب عکسی از حاج قاسم در حسینیه امام خمینی در محل حضور این شهید در آخرین حضور در حسینیه امام خمینی در سال ۱۳۹۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از محمد
🌹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🌹
🏴 مراسم شب پایانی حسینیه قدیم سید الشهدا کفران
🏴سخنران: حجت الاسلام حاج شیخ عبدالله غلامی
🏴مداح: کربلایی علی شفیعی
🌹پنج شنبه۲۶مرداد از ساعت ۲۰:۳۰
🔹 هیات امنا حسینیه سیدالشهدای کفران
پخش زنده مراسم درایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/2202599514C320e93b53a
⚘⚘۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گرامی باد
۲۶ مرداد ماه ۱۳۶۹ روز باشکوه بازگشت افتخارآفرین و پرمهر و با صلابت آزادگان عزیز را به میهن اسلامی گرامی میداریم و بر سیره آنان در ایثار و ایثارگری در بستر فرهنگ غنی ایثار و شهادت فخر میورزیم .
آزادگان عزیز با تأسی از سیدالشهدا (ع) به عنوان نماد حریت و آزادگی در تاریخ پر شکوه اسلام، بار دیگر آزادگی، شرافت و اصالت در پرتو ارزشهای اسلام و انقلاب را در جهان دربند استکبار و ستم معنا نمودند.
آزادگان در طول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، پیام آوران انقلاب بودند و غریبانه و مظلومانه در بین كینه توزی دشمنان و تلخ كامی دوران اسارت، صدای آزادی و استقلال میهن را سر دادند ودر راه استقرار و تداوم نظام جمهوری اسلامی ایران تا پای جان ایستادند .بدون تردید آزادگان دلاور، گنجینه هاي ارزشمندی هستند کـه با الهام از مکتب انسان ساز اسلام و سیره ائمه اطهار و با درس گرفتن از زندگی انقلابی و حماسه ساز حضرت زینب«س» کـه اسوه صبر و پایداری بود، توانستند دوران دشوار اسارت را پشت سر نهند و شکوه مقاومت و سرافرازی را بر صحیفه درخشان ایران اسلامی ثبت کنند.بازگشت آزادگان سرافراز نماد خودباوری، استواری و مداومت در مسیر نیل به آرمانهای اسلام و انقلاب و حقانیت ما در نبرد با دشمن بود .
۲۶ مردادماه روز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را خدمت همه آزادگان سرافراز و خانوادههای گرانقدرشان تبریک و تهنیت عرض مینمایم و از درگاه پروردگار متعال آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه عزیزان مسألت داریم .
روابط عمومی بخشداری رودشت
@kafran_yavar
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتک خوردن وحشتناک اسرای ایرانی در زمان صدام ملعون.😭😭
خداییش کدوممون میتونیم زیر دوتا از این مشت و لگدا پای دین و ایمونمون وایسیم؟!؟!؟
@kafran_yavar
#ارسالی_مخاطب
امروز اداره گذرنامه بودم و این اطلاعیه ها اونجا بود
لطفا بزارید کانال
🌐 کفران یاور 🇮🇷
🔹 ۲۶مرداد سال روز بازگشت آزادگان سرافراز بـه دامن پر مهر میهن گرامی باد. جانباز و آزاده سرافراز حاج
🌹قدر آزادگی
✅وقتی جنگ ها به پایان می رسند رزمندگان به خانه و کاشانه برمی گردند و کشته های جنگ تشییع و تدفین می شوند امایک گروه از اهل معرکه هستند که تازه زحمت و رنجشان چند برابر می شود، جنگ برایشان تمام نشده تاوقتی در اسارت دشمنند. اینان می توانند مایه عزت جنگ پایان یافته برای جبهه خود باشند و یا مایه شرمساری. دیگر همه چیز به آنها بستگی دارد. اینکه در زیر شکنجه دشمن خود را ببازند و تسلیم خواست و نمایش دشمن شوند و یا رنج جانکُش مقاومت را با جان و دل بخرند به امیدی که روز رهایی رسد و یا حتی در راه این مقاومت جان دهند.
🔴 به گواهی تاریخ اسرای هشت سال دفاع مقدس ما درزندان های بعثی از گروه دوم بودند که مایه عزت و افتخار هر ایرانی شدند. امروز 26 مردادماه سالروز بازگشت این عزیزان به میهن عزیزمان است. از افتخارات کفران است که در آن ایام به استقبال 2 تن از این قافله سرافرازان برود. به برکت همت وغیرت دینی جوانان کفران ما در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی بالغ بر 300 رزمنده در میدان رزم داشتیم که از ایشان 37 نفر به خیل شهدا پیوستند و جمعی کثیری نیز مفتخر به جانبازی در راه اسلام و انقلاب شدند. بر ماست که قدردان تک تک این فداییان اسلام باشیم علی الخصوص آزدگان عزیزمان. حاج ابولقاسم دری چندسالیست از میان ما رخت بر بست و به دیار باقی شتافت. او علاوه بر جانبازی، خدمات قرآنی و رشادت های فرهنگی و اجتماعی اش درکفران در سالیان متمادی، قریب به هشت سال آزادگی را در پرونده افتخار دارد. افتخاری که او را در میان رزمندگان و جانبازان کفران، سرآمد کرد.
حق همه مردان پرافتخار است که نامشان بر تارک این مرز و بوم بدرخشد و آیندگان به داشتن چنین سرمایه هایی افتخار کنند تا هیچگاه دِینی که از فداکاری ایشان بر گردن نسل ها می ماند فراموش نشود.
🇮🇷🌹و اکنون حاج ابولقاسم است که به عنوان «آزاده سرافراز»پرچمدار ایثارگران کفران است.
راهشان پر رهرو باد.
@kafran_yavar