هدایت شده از ■ ایده و مطالبه گریهای من ■
🛑 شهدا خون دادن نگفتن به ما چی دادن که بریم شهید بشیم میدونستن این خون دادن باعث ثبات انقلاب میشه
اونوقت طرف میخواد یه دونه رای بده هزار بهونه میاره که چرا برم رای بدم!
#انتخابات
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan
🛑 پژمانفر: روحانی به فضاسازی ادامه دهد، پرونده تخلفات دولت قبل را رسانهای میکنیم
🔹رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: پروندههای زیادی از تخلفات دولت قبل در کمیسیون اصل نود وجود دارد که اگر روحانی و تیم وی به فضاسازیهایشان پایان ندهند این پرونده ها را رسانهای خواهیم کرد.
🔹روحانی در بخشهای مختلف هیچگونه فعالیتی در زمان ریاستش بر قوه مجریه نداشت و معتقد بود که اگر پای میز مذاکره بتوانند با آمریکاییها بنشینند که همه همتشان هم بر همین بود مشکلات کشور را از این طریق حل و فصل خواهند کرد.
🔹آقای رئیسی بر خلاف دولتهای دیگر که مشکلات را به گردن دولت قبلی میانداختند هیچگاه نگفت که ویرانهای را از دولت روحانی تحویل گرفته اما واقعیت این است که در زمان آغاز به کار دولت قبل با چنین وضعیت و شرایطی کار را از دولت قبل تحویل گرفت.
🔹تعلل و بی عملی دولت قبل در حوزه تولید مسکن به دلیل عدم دغدغه حل مشکلات مردم، عدم ساخت نیروگاه های جدید برای تولید برق در برابر مصرف فزاینده آن باعث شده ما امروز با چالش جدی در این حوزه مواجه باشیم. / ایرنا
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan
🛑 #هشدار_امنیتی 🚨⚠️
👈فتنه جدیدی این بار با نام آناهیتا امیرپور در راه است،کاملا شبیه به فتنه مهسا امینی
✅باید هرگونه شایعه سازی دشمن را در نطفه خفه کنیم ....
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید تهران:
🔸 کشورهای اسلامی باید شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی را قطع کنند. امت اسلامی در آینده نه چندان دور پیروزی مردم غزه را خواهد دید.
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 خائنین به جهان اسلام و فلسطین را بشناسید
⏪ مسیر کمک رسانی کشورهای مزدور عربی به اسرائیل
🔸 سعودی، اردن، امارات متحده عربی و بحرین به شکستن محاصره اعمال شده بر کشتی هایی که از طریق دریای سرخ به سمت اسرائیل حرکت می کنند، کمک می کنند.
🔸 کشتی ها محموله های خود را در دبی و بحرین تخلیه می کنند، سپس کامیون های عربی آن را به گذرگاه اسرائیل منتقل می کنند.
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 چه کار کنیم بنده شیم؟!
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan
کاش تو زندگی اگه باختنی هم در کار باشه، دلباختن به مهدیِ فاطمه باشه…
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
🛑 رائفی پور به سیم آخر زد و اسنادی از دریافت تراول هدیه توسط محمد حسین احدیان(مشاور قالیباف) را افشا کرد!
⚛ @kahfolhassan
⚛ @kahfolhassan