🌹 خشن ترین در ذات خدا
🍃 ﺁﻧﮕﺎﻩ ﻛﻪ امیرالمومنین ﻋﻠﻰ (ﻉ) ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻫﻰ ﻳﻚ ﺳﭙﺎﻩ ﺑﺎ ﺳﺮﺑﺎﺯﺍﻧﺶ ﺍﺯ ﻳﻤﻦ ﺑﺮﻣﻰ ﮔﺸﺖ ﻭ ﺣﻠّﻪ ﻫﺎﻯ ﻳﻤﻨﻰ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﻛﻪ ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺑﻴﺖ ﺍﻟﻤﺎﻝ ﺑﻮﺩ، ﻧﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺣﻠّﻪﻫﺎ ﺭﺍ ﭘﻮﺷﻴﺪ ﻭ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺳﭙﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﺍﺩ ﺩﺭ ﺁن ها ﺗﺼﺮﻑ ﻛﻨﺪ.
🍃 ﻳﻜﻰ ﺩﻭ ﻣﻨﺰﻝ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻣﻜﻪ - ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺣﺞ ﺑﻪ ﻣﻜﻪ ﺁﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ - ﺧﻮﺩ ﺑﺮﺍﻯ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺳﺮﺑﺎﺯﺍﻧﺶ ﺑﺎﻫﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻜﻪ ﺷﻮﻧﺪ ﻭﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﺳﺮﺑﺎﺯﺍﻥ ﺭﺳﻴﺪ، ﺩﻳﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺁﻥ ﺣﻠّﻪﻫﺎ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﭘﻮﺷﻴﺪﻩ ﺍﻧﺪ.
🍃 امیرالمومنین ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻴﭻ ﻣﻠﺎﺣﻈﻪ ﻭ ﺭﻭﺩﺭﺑﺎﻳﺴﺘﻰ ﻭ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﺍﻧﺪﻳﺸﻰ ﺳﻴﺎﺳﻰ، ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺍﻭﻝ ﮔﺬﺍﺷﺖ.
ﺳﺮﺑﺎﺯﺍﻥ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻧﺪ ﻭﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺭﺳﻴﺪﻧﺪ، ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﭘﺮﺳﻴﺪ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ ﺗﺎﻥ ﺭﺍﺿﻰ ﻫﺴﺘﻴﺪ؟ ﮔﻔﺘﻴﺪ: ﺑﻠﻰ، ﺍﻣﺎ... ﻭ ﻗﺼﻪ ﺣﻠّﻪﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﺮﺽ ﺭﺳﺎﻧﺪﻧﺪ
✨ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ (ﺹ) ﺟﻤﻠﻪ ﺍﻯ ﺗﺎﺭﻳﺨﻰ ﺭﺍ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻋﻠﻰ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
( (ﺍﻧﻪ ﻟﺎﺧﻴﺶ ﻓﻰ ﺫﺍﺕ ﺍﻟﻠّﻪ. ) ) ﺍﻭ ﺧﺸﻦ ﺗﺮﻳﻦ ﻓﺮﺩﻯ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺫﺍﺕ ﺧﺪﺍ ✨
🍃 ﻳﻌﻨﻰ ﻋﻠﻰ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﭘﺎﻯ ﺍﻣﺮ ﺍﻟﻬﻰ ﺑﺮﺳﺪ، ﺍﺯ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺼﺎﻧﻌﻪ ﻭ ﻣﻠﺎﺣﻈﻪ ﻛﺎﺭﻯ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺳﺖ. ﻣﺼﺎﻧﻌﻪ ﻭ ﻣﺼﺎﻧﻌﻪ ﺩﻭﺳﺘﻰ ﻧﻮﻋﻰ ﺿﻌﻒ ﻭ ﺯﺑﻮﻧﻰ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻘﻄﻪ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺁﻥ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﺍﺻﻮﻟﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻧﻮﻋﻰ ﺷﺠﺎﻋﺖ ﻭ ﻗﻮﺕ ﺍﺳﺖ.
🆔 @kahfolhassan
📷 حسن رحیم پور: اشکالی ندارد که مسئولین خادم افتخاری اما رضا(ع) میشوند، خیلی هم خوب است اما چرا اغلب دوستان با یه دونه از این گردگیرهای رنگی کنار استراتژیک ترین معبر میایستند که اتفاقا خیلی خوب هم دیده میشوند، برام سواله که چرا نمیروند توالتهای حرم را بشورند؟! برای شکستن غرور ریاستشان خیلی هم خوب است...
🆔 @kahfolhassan
🔵 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 🔵
☀️امروز : #یکشنبه
🔸 ۴ آذر سال ۱۳۹۷ هجری خورشیدی
🔸 ۱۷ ربیع الاول سال ۱۴۴۰ هجری قمری
🔸 ۲۵ نوامبر سال ۲۰۱۸ میلادی
🗒 مناسبت های هجری شمسی و قمری :
🔻رحلت آيت اللَّه "سيداحمد فقيه امامی" عالم برجسته اصفهان (1372 ش)
🔻رحلت حكيم و فيلسوف برجسته "محمدهادی فرزانه" معروف به "حكيم فرزانه" (1344ش)
🔻 درگذشت "جبار باغچه بان" بانی مدارس استثنايی در ايران (1345 ش)
🔻ارتحال فقيه و مجتهد بزرگوار آيت اللَّه "ميرزا احمد سرايی" (1360ش)
🔻شهادت شهید علی چیت سازیان (1366ش)
🔻مجلس شورای ملی برای توازن دخل و خرج مملکت بودجه دربار را از هشتصد هزار تومان در سال به پانصدهزار تومان تقلیل داد (1286ش)
🔻مدرسه عالی فلاحت تأسيس و شروع به كار كرد. در اين مدرسه فنون فلاحتی به محصلين آموخته خواهد شد.(1308ش)
🔻ميلاد خجسته ی آخرين رسول الهی پيامبر اكرم حضرت محمد بن عبداللَّه (ص) (52 سال قبل از هجرت برابر با سال عامالفيل)
🔻ولادت امام صادق علیه السلام، ششمين امام شيعيان و رئيس مذهب جعفری (83 ق)
🔻تصرف عكا توسط مسلمين و پايان جنگهای صليبی (690 ق)
🔻درگذشت ميرزا محمد مهدی قمشه ای (1330 ق)
📿 ذکر امروز : ۱۰۰ مرتبه «یا ذالجلال و الاکرام»
#اللهم_صل_علی_محمدوآل_محمدوعجل_فرجهم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @kahfolhassan
هدایت شده از کهف الحسن علیه السلام
💫 ولادت با سعادت پیامبر رحمت و مهربانی، اسوه خوبیها، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلالهی پاکش حضرت امام جعفر صادق علیهالسلام بر شما مبارک و خجسته باد 💫
🆔 @kahfolhassan
🌹 آقایون عزیز؛ ما خانمها دوست داریم ابراز احساسات متعادل و به موقع شما رو در عمل ببینیم و بشنویم. به حساب جذابیت و یا تشنه کردن ما این مساله حیاتی رو از ما دریغ نکنید.
👈 اگر به موقع و درست به ما محبت کنید؛ چنان نیرویی به ما میدهید که چند برابرش توی خونه و زندگی برمیگرده و صرف آرامش همه اعضا خانواده میشه.
✅ وقتی توی موقعیتهای مختلف مراقبمون هستین و حواستون به ما هست. وقتی خوبیهای ما رو جلوی خانوادتون و دیگران میگید و از ما دفاع میکنید. اینجور مواقع، از چشم ما میشید مرد ایدهآل و جذاب و خانواده دوست!!!
#همسرداری
🆔 @kahfolhassan
✨ #کلام_آسمانی
🌹 به حسن خلق و وفا کس به یار ما نرسد :
🔹وَ إِنَّكَ لَعَلَى خُلُقٍ عَظِيمٍ (قلم / آیه 4)
🔸و تو اخلاق عظيم و برجسته اي داري.
✅ پیام : بسیار با اهمیت است. اینکه خداوند در قرآن از عظمت چیزی سخن بگوید. در حالی که قرآن بسیاری از چیزهایی را که ما بسیار می پنداریم را کوچک می شمارد. مثلا می فرماید متاع دنیا قلیل (با آن همه گستردگی اش) قلیل است. یا نیرنگ شیطان (با آن همه توانمندی اش ) ضعیف است. پس اگر می فرماید اخلاق پیامبر عظیم است، سخن از عظمتی فرا تر از حد تصورات ما است. فرا تر از تصورات همه انسان ها. حکایاتی که از حسن خلق پیامبر شنیده ایم، هنوز که هنوز است برای ما دست نیافتنی است. این آیه حسن خلق پیامبر را می ستاید. شامل اخلاق اجتماعی پسندیده اش می شود. اخلاقی که مربوط به معاشرت است، از قبیل استواری بر حق، صبر در مقابل آزار مردم و خطاکاری های اراذل و عفو و اغماض از آنان، سخاوت، مدارا، تواضع و امثال این ها.
⬅️ تکمله : از علی علیه السلام نقل شده است که : "رفتار پیامبر( ص) با همنشینانش چنین بود که دائماً خوشرو و خندان و ملایم بود، هرگز خشن و سنگدل و پرخاشگر و بد زبان و عیبجو و مدیحه گر نبود، هیچ کس از او مأیوس نمی شد، و هر کس به در خانه او می آمد نومید باز نمی گشت. سه چیز را از خود رها کرده بود: مجادله در سخن، پرگوئی، و دخالت در کاری که به او مربوط نبود، و سه چیز را در مورد مردم رها کرده بود: کسی را سرزنش نمی فرمود، و از لغزش ها و عیوب پنهانی مردم جستجو نمی کرد. هرگز سخن نمی گفت مگر در مورد اموری که ثواب الهی را امید داشت، در موقع سخن گفتن به قدری نافذ الکلمه بود که همه سکوت اختیار می کردند و تکان نمی خوردند، و به هنگامی که ساکت می شد آنها به سخن در می آمدند، اما نزد او هرگز نزاع و مجادله نمی کردند... هرگاه فرد غریب و نا آگاهی با خشونت سخن می گفت و درخواستی می کرد تحمّل می نمود، و به یارانش می فرمود ،هر گاه کسی را دیدید که حاجتی دارد به او عطا کنید، و هرگز کلام کسی را قطع نمی کرد تا سخنش پایان گیرد. " راستی ما چقدر می توانیم به چنین اخلاقی نزدیک شویم؟
🆔 @kahfolhassan