✍️ شورای اسلامی و مقوله میراث فرهنگی
🍀 موضوع میراث فرهنگی و میراث معنوی یکی از موضوعات بسیار مهم است که می طلبد نظرات کاندیدهای محترم شورای اسلامی درباره آن سوال گردد.
🍀 این مقوله تاکنون مورد سوال کاندیدها نبوده ولی امیدوارم از این پس مورد توجه قرار گیرد. اینکه نامزدهای شورای اسلامی چقدر دغدغه حفظ میراث نیاکانمان را دارند و تا چه میزان حاضرند برای حفظ میراث و آئین های ارزشمند شهرمان تلاش کنند؟
☘️ اعضای شورا هستند که می توانند با مصوبات خود موجب حفظ ميراث شهرمان شوند يا رای بر حذف آن بدهند. برای نمونه يکی از مصوبات دوره سوم شورای اسلامی شهرمان تخريب حمام عمومی تاريخی کهريزسنگ ، جنب دبستان شهيد اسدی بود.
☘️ حمام کهريزسنگ، تنها اثر تاريخی باقی مانده شهرمان بود که متاسفانه مورد بی مهری قرار گرفت و موجب تاسف عموم همشهريان مخصوصاً علاقه مندان ميراث و فرهنگ شهرمان گرديد.
☘️ خوشبختانه دو نفر از کانديدهای محترم اين دوره شهرمان از اعضای شورای اسلامی دوره سوم هستند که می توانند در اين زمينه شفاف سازی کنند و پاسخ های مناسبی به افکار عمومی بدهند.
☘️ برخی از سوالاتی که در اين زمينه مطرح است عبارتند از:
۱- چرا مصوب گرديد که تنها اثر تاريخی شهرمان تخريب گردد؟
۲- آيا اين حمام قابل تعمير و استفاده نبود؟
۳- آيا برای تخريب حمام به آراء عمومی هم مراجعه شد؟
۴- حمام عمومی، سازه ای بسيار مقاوم و مستحکم داشت به گونه ای که تخريب آن هفته ها به طول انجاميد ، بهتر نبود اين سازه مستحکم پا بر جا بماند و همچون حمام تاريخی کوشک که همچنان از دوره صفويه تاکنون پابرجاست مورد بهره برداری قرار گيرد؟
۵- آيا ميراث شهرستان در جريان اين تخريب بود؟
۶- پس از تخريب حمام، موج عظيمی از نارضايتی عمومی ايجاد گرديد، آيا کاری برای جبران آن در حوزه ميراث شهر انجام شد؟
۷- آيا مثل اکثر شهرهای ديگر، نمی شد حمام را بصورت اجاره چندين ساله به بخش خصوصی واگذار کرد؟ تا بصورت مکانی همچون موزه ، سفره خانه سنتی يا ... مورد استفاده قرار گيرد؟
۸- تنها موضوعی که تاکنون برای تخريب حمام بيان شده بحث توسعه دبستان بوده است. آيا اين پذيرفتنی است که برای توسعه يک دبستان، تنها اثر تاريخی موجود شهر حذف گردد؟
۹- از آنجا که زمين تمامی مدارس شهرمان از قديم الايام تاکنون توسط خيرين اهدا شده است و هميشه آمادگی لازم برای اهدای مراکز آموزشی وجود داشته، آيا بهتر نبود دبستان در مکان ديگری ساخته می شد و حمام حفظ می شد؟
۱۰- آيا در توسعه دبستان، ساده ترين راهکار : حذف حمام انتخاب نشد؟
۱۱- چرا برای توسعه دبستان فراخوان عمومی برای تهيه زمين مورد نياز داده نشد؟
آری ! اگر حمام تاريخی شهرمان با آن معماری زيبا و چشم نواز حفظ شده بود امروزه می توانست بعنوان يکی از جاذبه های ديدنی شهرمان مطرح شده و يا بعنوان موزه مردم شناسی مورد استفاده قرار گیرد.
اميدوارم کانديدهای محترم دوره ششم (اعضای محترم شورای اسلامی دوره سوم) در خصوص موارد فوق شفاف سازی نموده و نگرش امروزی خود را نيز درباره مقوله ميراث فرهنگی و لزوم حفظ آن بيان بفرمايند.
T.me/adigge آدیگه
✅ ضوابط تهیه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری ها و لیست نرخ حق الجلسات شوراهای اسلامی که از سال ۱۴۰۰ قرار است پرداخت شود ( منوط به وصول بودجه )
۱) تا پایان خرداد سال جاری پرداخت حق الجلسات براساس مبالغ سال ۱۳۹۹ بوده است.
۲) به طور متوسط هر هفته ۴ ساعت ملاقات عمومی که در دوره پنجم از آن به جلسه عادی تعبیر شده است روزهای یک شنبه و سه شنبه تشکیل می شود که با احتساب ۴ هفته در هرماه کلا ۱۶ ساعت ماهانه می گردد.
۳) از مبلغ محاسبه شده ده درصد هم مالیات قابل کسر می باشد.
۴) در روزهای اخیر شایعاتی بابت پرداخت مبالغی حدود ۵ میلیون به شوراها در هر ماه عنوان شده بود که کاملا تکذیب می گردد .
۵) ان شاالله با رای شما مردم شریف به شفافیت که جزو برنامه کاندیداهای دوره ششم می باشد مبالغ پرداختی هم به مردم گزارش شود.
🔵 کانال#شهرمان_کهریزسنگ :👇👇👇👇
https://eitaa.com/kahrizsang
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 بخشی از برنامه های مدنظر خانم قاسمی کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر کهریزسنگ
#شورای_جوان_انقلابی
🔵 کانال#شهرمان_کهریزسنگ :👇👇👇👇
https://eitaa.com/kahrizsang
به استحضار عموم کاندیداهای محترم شورای شهر می رساند چنانچه تمایل داشته باشند می توانند بروشور یا کلیپ های انتخاباتی خویش را برای ما برای انتشار در کانال ارسال بفرمایند.
پخش زنده 🔴
خبر های مهمی در راه است...
پرسش و پاسخ از کاندید های شورای اسلامی شهر شهر کهریزسنگ
مهمان برنامه:
حاج اسماعیل امینی
امروز ۲۵ خرداد ماه
ساعت ۱۱:۰۰
از استودیو پارتیزان
https://rubika.ir/partizanistudio
@partizanistudio
@kfemamzamani
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وصیت شهدای شهر کهریزسنگ به مردم در این برهه حساس 📿🔖