eitaa logo
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
1.8هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
97 ویدیو
84 فایل
*┄┄┄┅═✧﷽✧═┅┄┄┄* 🔳مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام(ره) 🔰متمرکز بر مطالعات پیشرفت و جمهوریت 🔗وابسته به ◼️معاونت راهبردی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی ◼️پژوهشکده باقرالعلوم(ع) ✉️نظرات و پیشنهادات: @ali_abedi273 ⚠️نشر بدون ذکر منبع جایز نیست⚠️
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰پیشنهاد ویژه و منحصر به فرد ✊ دعوت به قیام برای خدا 📝اولین بیانیه سیاسی امام خمینی | ۱۵ اردیبهشت ۱۳۲۳ 💠در کانال کلام انقلابی بخوانید —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🔰 پیام به ملت ایران (دعوت به قیام برای خدا) ▪️تاریخ: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۲۳/ ۱۱ جمادی الاول ۱۳۶۳ ▪️مکان: قم ▪️موضوع: دعوت به قیام برای خدا (تاریخی ترین سند مبارزاتی امام خمینی) «۱» ▪️مخاطب: علما و ملت ایران جلد ۱ صحیفه امام خمینی (ره)، از صفحه ۲۱ تا صفحه ۲۳ بسم الله الرحمن الرحیم‌ قال الله تعالی: قُلْ انَّما اعِظُکُم بِواحِدَهٍ انْ تَقُومُوا لِلّهِ مَثنی‌ وَ فُرادی‌. «۲» خدای تعالی در این کلام شریف، از سرمنزل تاریک طبیعت تا منتهای سیر انسانیت را بیان کرده، و بهترین موعظه‌هایی است که خدای عالم از میانه تمام مواعظ انتخاب فرموده و این یک کلمه را پیشنهاد بشر فرموده. این کلمه تنها راه اصلاح دو جهان است. قیام برای خداست که ابراهیم خلیل الرحمن را به منزل خلّت رسانده و از جلوه‌های گوناگون عالم طبیعت رهانده‌ خلیل‌آسا درِ علم الیقین زن / ندای «لا احبّ الآفلین «۳»» زن‌ قیام للَّه است که موسی کلیم را با یک عصا به فرعونیان چیره کرد و تمام تخت و تاج آنها را به باد فنا داد و نیز او را به میقات محبوب رساند و به مقام صَعْق «۴» و صَحْو «۵» کشاند. قیام برای خداست که خاتم النبیین- صلی الله علیه و آله- را یک تنه بر تمام عادات و عقاید جاهلیت غلبه داد و بتها را از خانه خدا برانداخت و به جای آن توحید و تقوا را گذاشت و نیز آن ذات مقدس را به مقام قابَ قوسیْن او ادنی «۶» رساند. خودخواهی و ترک قیام برای خدا ما را به این روزگار سیاه رسانده و همه جهانیان را بر ما چیره کرده و کشورهای اسلامی را زیر نفوذ دیگران درآورده. قیام برای منافع شخصی است که روح وحدت و برادری را در ملت اسلامی خفه کرده. قیام برای نفس است که بیش از ده میلیون جمعیت شیعه را به طوری از هم متفرق و جدا کرده که طعمه مشتی شهوت‌پرست پشت میزنشین شدند. قیام برای شخص است که یک نفر مازندرانی بیسواد «۷» را بر یک گروه چندین میلیونی چیره می‌کند که حَرْث و نسل آنها را دستخوش شهوات خود کند. قیام برای نفع شخصی است که الآن هم چند نفر کودک خیابانگرد را در تمام کشور بر اموال و نفوس و اعراض مسلمانان حکومت داده. قیام برای نفس اماره است که مدارس علم و دانش را تسلیم مشتی کودک ساده کرده و مراکز علم قرآن را مرکز فحشا کرده. قیام برای خود است که موقوفات مدارس و محافل دینی را به رایگان تسلیم مشتی هرزه گرد بیشرف کرده و نَفَس از هیچ کس در نمی‌آید آید. قیام برای نفس است که چادر عفت را از سر زنهای عفیف مسلمان برداشت و الآن هم این امر خلاف دین و قانون در مملکت جاری است و کسی بر علیه آن سخنی نمی‌گوید. قیام برای نفعهای شخصی است که روزنامه‌ها که کالای پخش فساد اخلاق است، امروز هم همان نقشه‌ها را که از مغز خشک رضا خان بیشرف تراوش کرده، تعقیب می‌کنند و در میان توده پخش می‌کنند. قیام برای خود است که مجال به بعضی از این وکلای قاچاق داده که در پارلمان بر علیه دین و روحانیت هر چه می‌خواهد بگوید و کسی نفس نکشد .
هان ای روحانیین اسلامی! ای علمای ربانی! ای دانشمندان دیندار! ای گویندگان آیین دوست! ای دینداران خداخواه! ای خداخواهان حق‌پرست! ای حق‌پرستان شرافتمند! ای شرافتمندان وطنخواه! ای وطنخواهان با ناموس! موعظت خدای جهان را بخوانید و یگانه راه اصلاحی را که پیشنهاد فرموده بپذیرید و ترک نفعهای شخصی کرده تا به همه سعادتهای دو جهان نایل شوید و با زندگانی شرافتمندانه دو عالم دست در آغوش شوید. انّ للَّه فی ایّام دهرکم نفحاتٌ الا فتعرّضوا لها «۸»؛ امروز روزی است که نسیم روحانی الهی وزیدن گرفته و برای قیام اصلاحی بهترین روز است، اگر مجال را از دست بدهید و قیام برای خدا نکنید و مراسم دینی را عودت ندهید، فرداست که مشتی هرزه گرد شهوت‌ران بر شما چیره شوند و تمام آیین و شرف شما را دستخوش اغراض باطله خود کنند. امروز شماها در پیشگاه خدای عالم چه عذری دارید؟ همه دیدید کتابهای یک نفر تبریزی بی‌سر و پا «۹» را که تمام آیین شماها را دستخوش ناسزا کرد و در مرکز تشیع به امام صادق و امام غایب- روحی له الفداء- آن همه جسارتها کرد و هیچ کلمه از شماها صادر نشد. امروز چه عذری در محکمه خدا دارید؟ این چه ضعف و بیچارگی است که شماها را فرا گرفته؟ ای آقای محترم که این صفحات را جمع‌آوری نمودید و به نظر علمای بلاد و گویندگان رساندید! خوب است یک کتابی هم فراهم آورید که جمع تفرقه آنان را کند و همه آنان را در مقاصد اسلامی همراه کرده از همه امضا می‌گرفتید که اگر در یک گوشه مملکت به دین جسارتی می‌شد، همه یکدل و جهت از تمام کشور قیام می‌کردند. خوب است دینداری را دست کم از بهاییان یاد بگیرید که اگر یک نفر آنها در یک دیه «۱۰» زندگی کند، از مراکز حساس آنها با او رابطه دارند و اگر جزئی تعدی به او شود برای او قیام کنند. شماها که به حق مشروع خود قیام نکردید، خیره‌سران بی‌دین از جای برخاستند و در هر گوشه زمزمه بی‌دینی را آغاز کردند و به همین زودی بر شما تفرقه زده‌ها چنان چیره شوند که از زمان رضا خان روزگارتان سخت تر شود. وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً الَی اللهِ وَ رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ اَجْرُهُ عَلَی اللهِ «۱۱» 11 شهر جمادی الاولی 1363 - سید روح الله خمینی‌ (۱) - این پیام، یکی از تاریخی ترین اسناد مبارزاتی امام خمینی به شمار می‌آید واصل نسخه خطی آن در کتابخانه وزیری یزد نگهداری می‌شود. (۲) - سوره سبا، آیه ۴۶: «ای رسول، بگو به امت، که من به یک سخن شما را پند می‌دهم؛ و آن سخن این است که شما خالص برای خدا، دو نفر دو نفر با هم یا هر یک تنها، قیام کنید». (۳) - اشاره به آیه ۷۶، سوره انعام. (۴) - بیهوشی و در اصطلاح عرفان به معنی فنای عبد سالک. (۵) - هوشیاری و در اینجا بقای باللَّه پس از فنای فی اللَّه. و بازگشت به عالم ناسوت برای امتثال امر رب جلیل. (۶) - اشاره به آیه ۹، سوره نجم. (۷) - رضا خان پهلوی. (۸) - بحار الانوار ج ۶۸، ص ۲۲۱، کنز العمال ج ۷، ص ۷۶۹. (۹) - احمد کسروی؛ نویسنده و مولف کتابهای ضد مذهبی. (۱۰) - تلفظ قدیمِ «ده». (۱۱) - سوره نساء، آیه ۱۰۰: «و هرگاه کسی از خانه خویش برای هجرت بسوی خدا و رسول بیرون آید، و در سفر مرگ او فرا رسد، اجر و ثواب چنین کسی بر خداست». —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | راهزن ۲۰۲۰ 🔺️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «در قضایای کرونا، آنچه در غرب اتّفاق افتاد محصول تربیت فرهنگ و تمدن غربی را نشان داد. یک دولتی ماسک  و دستکشِ کشور دیگر را سرِ راه مصادره کند که در اروپا و آمریکا اتّفاق افتاد. اینها، نماد زنده شدن غربِ وحشی است.» ۱۳۹۹/۰۱/۲۱ 💻 @Khamenei_ir
🔰 اطلاع‌نگاشت | ابزارهای قدرت 🔻 رهبر انقلاب اسلامی، در سخنرانی تلویزیونی مورخ ۹۹/۱/۲۱، شیوع ویروس کرونا را یک ابتلا و آزمون عمومی برای دولت‌ها و ملت‌های جهان دانستند و به نمونه‌هایی از عملکرد ایران و دیگر کشورها اشاره کردند که پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در این اطلاع‌نگاشت، آنها را مرور می‌کند. 📥 نسخه قابل چاپ👇 http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=45482
🔰 اختصاصی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکده باقرالعلوم عرضه میکند: 🎙 صوت درس گفتار کتاب شریف «روح توحید نفی عبودیت غیر خدا» ▪️با رویکرد 💠استاد امین اسدپور —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
rouh tohid 004_Default_1585738893.mp3
12.66M
درسگفتار شرح کتاب شریف با رویکرد استادبزرگوار حجه الاسلام و المسلمین جلسه 4 https://eitaa.com/Roohetohid —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🔺کتابچه «جایگاه عزم» به قلم استاد محمدرضا فلاح شیروانی در 40 صفحه، به همت موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی آماده چاپ گشته و توسط انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم به زیور طبع آراسته خواهد شد. در توضیح این کتابچه آمده است: 🔰آن‌گاه که عزم «جوهرۀ انسانیّت» خوانده می‌شود، حساسیّت بالایی نسبت به آن پدید می‌آید و ما طالب دریافت تصویری تفصیلی‌تر دربارۀ جایگاه آن و مناسبات آن با عناصر انسانی دیگر می‌شویم. غرض اصلی نوشته این است که بگوید عنصر عزم را باید تفصیلی‌تر شناخت و دربارۀ نسبت آن با معرفت تعجیل نکرد. البته ورودی در باب این نسبت نیز شده و ترسیم مختصری صورت گرفته است. باشد که این نوشتار مختصر فتح بابی باشد برای پرداختهای هر چه تفصیلی تر تا ما هرچه بیشتر از «جوهرۀ انسانیّت» شناخت پیدا کنیم. —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🔰مجموعه کتابچه های حجت السلام فلاح شیروانی را در آدرس ذیل میتوانید به صورت اینترنتی سفارش بدهید: 🌐 pbshop.ir 🔰 مجموعه جزوات حجت الاسلام فلاح شیروانی را در آدرس های ذیل میتوانید بیابید 💠 منتشر شده در کانال کلام انقلابی 🔰جزوه 🔗https://eitaa.com/kalam_Enghelabi/1374 🔰جزوه "پیامی الهام بخش در روزی شگفت و مبارک": شرح پیام امام خمینی به مناسب سالروز جمهوری اسلامی ایران 🔗https://eitaa.com/kalam_Enghelabi/1652 🔰جزوه 🔗https://eitaa.com/kalam_Enghelabi/1515 🔰جزوه تحلیل انتخابات ریاست جمهوری سال 96 🔗https://eitaa.com/kalam_Enghelabi/1834 —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
هدایت شده از آوند
26.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نشست تخصصی چگونگی به میدان آوردن مردم در مقام افاده و استفاده فرهنگی ✳️حجت الاسلام فلاح: 🔸یکی از نیازهای ما این است که بدانیم چه تعریفی از مردم داریم؟ 🔹حضرت امام(ره) می‌فرمایند: جمهوری اسلامی را همه انبیاء دنبالش بودند. 🔸نگاهی که حضرت امام(ره) به انسان داشتند مبنی بر اینکه خلیفة‌الله و اشرف مخلوقات است، باعث شده بود که به خواست مردم بسیار خوشبین بودند. 🔹حضرت امام(ره) سعادت را در مردم سالاری دینی می‌دانند. 🔸مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) می‌فرمایند: کسب مشروعیت فقط پای صندوق‌های رأی نیست، دائماً باید در حال کسب مشروعیت از مردم بود؛ این بدین معناست که اگر از مدار خواست مردم خارج بشویم، از مشروعیت ساقط شده‌ایم. ♨️ نخستین اجلاس ملی اصحاب اندیشه 🗓 آذرماه ۱۳۹۸ @avand98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠گزارشی موشن‌گرافیک از شیوع ویروس کرونا در ایران و عملکرد حوزه علمیه، مراجع عظام تقلید و تولیت اماکن مقدسه در این زمینه؛ 💠عملکرد جهادی طلاب و روحانیون در شرایط بحران کرونا؛ 💠همراهی مراجع با تصمیمات ستاد بحران و... —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🔰 اختصاصی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکده باقرالعلوم عرضه میکند: 🎙 صوت درس گفتار کتاب شریف «روح توحید نفی عبودیت غیر خدا» ▪️با رویکرد 💠استاد امین اسدپور —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
rouh tohid 005.mp3
7.35M
درسگفتار شرح کتاب شریف با رویکرد استادبزرگوار حجه الاسلام و المسلمین جلسه 5 https://eitaa.com/Roohetohid —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
rouh tohid 006_Default_1586343569.mp3
12.34M
درسگفتار شرح کتاب شریف با رویکرد استادبزرگوار حجه الاسلام و المسلمین جلسه 6 https://eitaa.com/Roohetohid —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 اختصاصی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکده باقرالعلوم عرضه میکند: 🎙 صوت درس گفتار کتاب شریف «روح توحید نفی عبودیت غیر خدا» ▪️با رویکرد 💠استاد امین اسدپور —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
rouh tohid 007_Default_1586603055.mp3
13.01M
درسگفتار شرح کتاب شریف با رویکرد استادبزرگوار حجه الاسلام و المسلمین جلسه 7 https://eitaa.com/Roohetohid —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
rouh tohid 008_Default_1586776078.mp3
12.95M
درسگفتار شرح کتاب شریف با رویکرد استادبزرگوار حجه الاسلام و المسلمین جلسه 8 https://eitaa.com/Roohetohid —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
مقام معظم رهبری: قضیه‌ی گشوده شدن به روی امت اسلامی است و همه‌ی دنیای اسلام باید مسأله‌ی فلسطین را مسأله‌ی خود بدانند. ۱۳۸۵/۱/۲۵ —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🔺 پیام تصویری رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس: ۱- مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل اللّه و فریضه و مطلوب اسلامی است. محدود کردن مبارزه برای فلسطین به مسأله‌ی فلسطینی و عربی، خطائی فاحش است. ۲- هدف مبارزه، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین (از بحر تا نهر) و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است. ۳- از اعتماد به دولتهای غربی و مجامع جهانیِ وابسته به آنها باید پرهیز کرد. ۴- راه‌اندازی جنگهای داخلی ترفندهایی برای سرگرم کردن جبهه مقاومت است، بنا به فرموده امام خمینی: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا ــ و نیز البتّه دشمنِ صهیونیست ــ بکشید. ۵- سیاست‌ عمده آمریکا، عادی‌سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه است. باید با ویروس دیرپای رژیم صهیونیستی مبارزه و آن را ازاله کرد. ۶- همه باید ملت فلسطین را برای تداوم مبارزه یاری دهند و دست او را پُر کنند. ۷- فلسطین باید با همه‌پرسی از همه‌ی ادیان و اقوام فلسطینی اداره شود. ۹۹/۳/۲ —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🖌یادداشت وارده 📃 💠 بخش اول بسمه تعالی ظلم به حقوق بشر یا ظلمِ حقوق بشر؟! در راستای اینکه چرا باید روز قدس به میدان بیاییم بخشی از پاسخ ها به این سمت می رود که ماباید علیه ظلمی که به مردم فلسطین شده به عنوان یک عمل انسانی بایستیم و فریاد مظلوم خواهی را بلند کنیم؛ این پاسخ معمولا در مدت 30 سال اخیر جمهوری اسلامی با شبهاتی روبه روشده است که تقریبا می توان اکثر آنها را به این صورت خلاصه کرد: "اگر مخالفت شما با اسرائیل به عنوان ظلم به مردم فلسطین با فریاد و راهپیمایی بلند است چرا نسبت به ظلم به ملتهای مظلوم دیگر یک روز مجزا قرار نمی دهید؟ و هم چنین اگر به دنبال عدالت هستید اجازه دهید که جریان مخالف شما نیز راهپیمایی کند و حرفش را در مخالفت با شما فریاد زند و این همان «اخلاق عادلانه» است." این اشکال را باید از لایه ای متفاوت از جواب مذکور پاسخ داد و بررسی کرد، هم چنین باید به سراغ هسته مرکزی سوال که همان «اخلاق عادلانه» است رفت و این کلیدواژه و مفهوم را با تمام لایه های بنیادینش مورد کنکاش قرار داد. این کلید واژه متشکل از اولا، اخلاق و ثانیا عدالت است، عدالت را که می توان به اتفاق نظر همه عقلا، قرار گرفتن هر چیز در «جای خود» دانست اما اخلاق را شاید بتوان در مکاتب مختلف، تفسیری متفاوت از آن ارائه داد مثلا در وادی مکتب اسلام عمل کردن مطابق با رشد ارزش های انسانی و متعالی شدن کرامت انسانی تعریف میگردد، یعنی آن عملی که بتواند انسانیت را در پله های متعالی شدن حرکت دهد، عملی اخلاقی و مطابق با فطرت پاک بشری است. دراین تفسیر، اخلاق از گزاره های اعتباری صرف تشکیل نشده؛ بلکه هر گزاره اخلاقی به پشتوانه یک حقیقت شکل گرفته و اثر تکوینی خواهد داشت زیرا که مستقیما مرتبط با حقیقت انسانی تعریف می گردد. در مقابل این تفسیر از اخلاق، گزاره های اخلاقی، اعتباریات محض هستند و اخلاق نه تنها که ارتباط با حقیقت بشری ندارد بلکه آن قدر اعتباری است که بشر به صلاح دید خودش برای جلوگیری ازیک نزاع قابل توجه، باید به هر وسیله ای قانون هایی قرار دهد تا باب نزاع به نفع بشر بسته شود. از لوازم منطقی این تفسیر از اخلاق، این است که هرآنچه در مخالفت با مبانی حاکمیتی بر بشریت قرار گیرد به ضرر بشریت باشد و باید برای مقابله با آن قوانینی وضع کرد زیرا که فلسفه شکل گیری حکومت حل تزاحمات بشری است پس ابتدایی ترین نفع بشر حفظ حاکمیت بر اوست درنتیجه اینجا حاکم، واضع اعتباریات اخلاقی می گردد به این معنا که قوانینی وضع می کند تا هرآنچه با مبانی حاکمیتی در تقابل باشد، تخلف محسوب گردد و با آن مقابله شود. حرکت مطابق با این قوانین، حرکتی اخلاقی و عادلانه بر اساس تفسیر دوم به حساب می آید. فلسفه شکل گیری سازمان ملل و حقوق بشر فعلی، بر اساس تفسیر دوم از اخلاق است و الا اگر کسی تفسیر اول از اخلاق را بپذیرد به طور عقلی نمی تواند برای قوانینی که با حقیقت انسانی در ارتباط مستقیم است و اثر تکوینی دارد سازمان وضع قوانین تصور کند بلکه در تفسیر اول صرفا رجوع به منابع تکوینی وکشف و ابلاغ آن قوانین مطرح است و لاغیر. یعنی همین که شما به امور فطری و تکوینی رجوع کنید(حرکت) در مسیر رشد متعالی قرار گرفته اید و برداشتن موانع رشد در این مسیر از امور اخلاقی عادلانه شما به حساب می آید. به طور خلاصه مقدمه فوق را اینگونه می توان جمع بندی کرد؛ در تفسیر اول از اخلاق، اخلاق عادلانه یک مفهوم مطابق با تکوین و حقیقت انسانی است و تحقق آن نیازمند تشکیل و پشتیبانی هیچ ارگان و سازمانی نیست بلکه همین که هر انسانی به فطرت و تکوین مراجعه کند و حقیقت انسانی را درک کند به سمت عدالت واقعی حرکت می کند؛ البته که پرواضح است رجوع به تکوین منطقا نیازمند یک حرکت است و این حرکت نیز به پشتوانه اولین تنبه به هر مصداق واقعی بشریت، متحقق می شود. —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .
🖌یادداشت وارده 📃 💠 بخش دوم اما در تفسیر دوم ابتدا باید دید نزاع مطرح شده از کدام دسته نزاع های تقسیم بندی شده سازمان حقوق بشر است که قطعا اگر از جنس نزاع های مبنایی آنها قرار گرفته باشد، به قطع یقین برای آن قوانین کنترلی و بالاتر تهاجمی وضع شده است و بعد از مشخص شدن آن باید مطابق با قوانین آنها حرکت کرد تا عملی اخلاقی و عادلانه داشته باشیم. مسئله فلسطین و نزاع مطرح شده از طرف جمهوری اسلامی اتفاقا از آن دسته نزاع هایی است که سازمان حقوق بشر برای آن قوانینی تهاجمی و مقابله ای وضع کرده است که همین قوانین نشان دهنده این است که نزاع مطرح شده از دسته تقابل های مبنایی اندیشه ی حاکم بر این سازمان می باشد. اگر مطلب فوق را با یک جستجوی ساده در کنار این گزاره قرار دهیم که «اندیشه شکل دهنده و حاکم بر سازمان حقوق بشر چیست؟»، پازل تحلیل کامل است و نتیجه روشن و واضح می گردد. موسسین این سازمان بین المللی در سال 1944 میلادی(1323 هـ.ش)، آمریکا، شوروی، بریتانیا و فرانسه هستند و با همین گزاره باید پذیرفت که اندیشه حاکمیتی بر این سازمان، آن قوانینی است که با مبانی سرمایه داری و لیبرالی حاکم بر این چند کشور تزاحم نداشته باشد. جالب اینجا است که از شروع شکل گیری سازمان ملل(حقوق بشر) تا سال 1988، کشوری به نام فلسطین به رسمت شناخته نشده با اینکه در این مدت اسرائیل که از حیث شکل گیری بعد از فلسطین قرار دارد، به عنوان یکی از کشورهای عضو این سازمان فعالیت رسمی داشته است و اتفاقا در این 44 سال نزاع اصلی سازمان حقوق بشر حل مشکل به رسمت شناختن یا نشناختن فلسطین درکنار اسرائیل بوده است.(توجه کنید که حتی در مدت زمان همین نزاع نیز هیچ بار مطرح نشده که آیا باید اسرائیل را به رسمیت پذیرفت یا خیر یعنی پیش فرض سازمان ملل رسمیت داشتن اسرائیل به عنوان یک کشور است) نتیجه اینکه در سال 1988 فلسطین بعد از 44 سال در کنار اسرائیل به در سازمان ملل به رسمیت شناخته می شود. در این میان حکومت جمهوری اسلامی ایران که از سال 1978 میلادی(1357هـ.ش) به صورت رسمی فعالیت خود را شروع کرد و اتفاقا اولین حکومتی است که تفسیر اول از اخلاق را پذیرفته و علنا اعلام می کند با همین تفسیر از اخلاق حکومت خود را شکل داده است و اشکالات اساسی خود را نیز به تفسیر دوم از اخلاق مطرح می کند و اعلام می دارد که بزرگترین ظلم به تاریخ بشریت همین است که اجازه ندهیم انسان به تکوین و حقیقت انسانی رجوع کند و بخواهیم تمام انسان ها را به قوانینی اعتباری برای ثروت اندوزی و قدرت طلبی عده ای سرمایه دار ذبح مثلا اخلاقی کنیم، رسما پرچم دار نزاع اصلی به رسمیت نشناختن اسرائیل به عنوان اولین مطرح کننده در کشورهای دنیا گردید. « رژیمی که امروز در فلسطین بر سرِ کار است، رژیمی است که با زور، با حیله و ترفند و با فشار روی کار آمده است؛ در این کسی شک ندارد. صهیونیستها با مسالمت نیامده‌اند؛ مقداری با حیله و ترفند و مقداری با زور سلاح و فشار بر سرکار آمدند ؛ لذا یک رژیم تحمیلی دارند. خیلی خوب؛ مردم فلسطین جمع شوند، رأی بدهند و نوع رژیمی را که در این کشور باید حاکم باشد، انتخاب کنند. آن رژیم و آن دولت، تشکیل شود و درباره کسانی که بعد از سال ۱۹۴۸ به سرزمین فلسطین آمده‌اند، تصمیم‌گیری کند؛ هر چه تصمیم گرفت. اگر تصمیم گرفت بمانند، پس بمانند، اگر هم تصمیم گرفت بروند، پس بروند. این، هم آراءِ مردم است، هم دمکراسی است، هم حقوق بشر است، هم منطبق با منطق فعلی دنیاست. این راه حل. خوب؛ این راه حل باید اجرا شود.» —---— 🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره 🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243 .