5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 انیمیشن فوق العاده زیبا از کشتی #شهید_ابراهیم_هادی
📚 براساس داستان پوریای ولی از کتاب سلام بر ابراهیم 1
🎙 باصدای گزارشگر کشتی آقای هادی عامل
خیلی قشنگه حتما ببینید....
☘ @kalamabeheshti
⚫️بجستان عزادار شد
🔹متاسفانه با خبر شدیم حجهالاسلام و المسلمین عبدی امام جمعه محبوب و مردمی بجستان امروز در سانحه رانندگی دعوت حق را لبیک گفت
☘ @kalamabeheshti
.
تاری از موهای من گشته سپید
کاش باشم پای تو تا آخرش...
#یاحسین
✴️ چشم و هم چشمی
👤 امیر المومنین علی (ع) به حارث همدانی فرمود:
◀️ به کسی که تو بر او برتری داده شدهای، زیاد بنگر که این خود، از راههای شکر است.
👈 نهج البلاغه، نامه ۶۹.
🔆 انسان در برابر خدا هم تکبر دارد؛ بخشی از تکبر در برابر خدا، تکبر علمی است؛ یعنی احساس میکند در برابر خدا کسی است!
🔆 وقتی که ما دربارهی روایات علم الهی صحبت میکنیم و این روایات نورانی را میخوانیم، میخواهیم این تکبر علمی را اگر خدای ناکرده در وجودمان است، دور بریزیم و به یک خشوع علمی در برابر خدا برسیم. اگر کسی به این خشوع علمی نرسد، اگر کسی در برابر خدا با آن تکبر علمی بخواهد قد عَلَم کند، نمیتواند تولید علم کند.
📌 ما همان اتّفاقی که در فقه ایجاد کردیم را باید در مباحث دیگر علوم انسانی هم ایجاد کنیم. ما در فقه برای خدا تعیین تکلیف نمیکنیم، چون در برابر خدا تکبر نداریم؛ وقتی میخواهیم یک حکم فقهی را از درون آیات و روایات بیرون بیاوریم، فقط دنبال این هستیم که یک دلیلی را پیدا کنیم که خدا آن دلیل را دلیل بداند، اگر رفتیم سراغ دلیلی که خدا آن را دلیل نمیدانست، حکمی که از دل آن دلیل بیرون میآید، برای ما دیگر حجّیت ندارد و آرامش بخش نیست.
☘ @kalamabeheshti
📢 اگر مخلوق به خداوند توجه کند، خداوند هم او را یاد خواهد کرد؛ «فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُم»
💠 استاد سیّد محمدمهدی میرباقری:
◀️ حضرت امام سجاد(ع) در دعای وداع ماه رمضان میفرمایند: خدا راهها و بابهای ویژهای برای شما باز کرده است که یکی از آن راهها، دعوت به "ذکر" و توجه به خودش است. «أين التُّراب و ربُّ الأرباب»! ما کجا و توجه به خدا کجا؟! خدای متعال با محبت و لطافت، این در را باز کرده، ولی ما اصلاً متوجهِ عظمت این باب نیستیم.
◀️ خیلی مهم است که مخلوق به خدا توجه کند؛ آنوقت، توجهِ هیچ، موجب توجهِ به همه چیز میشود که او به ما عنایت و لطف کند و به یاد ما باشد؛ "فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُم"»
☘ @kalamabeheshti
📢 مقامات شُکر
💥 اگر چهل سال نمازمان قضا نشده، یا پنجاه سال نماز شب میخوانیم، یا بیست سال است زیارت عاشورا میخوانیم، این توفیق را به خودمان نسبت ندهیم!
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ قدم اول در #شکر این است که انسان به نعمت توجه کند. غفلت از نعمت، مزاحم و مانع است. انسانِ غافل، شاکر نیست.
خدای متعال ما را غرق در نعمت کرده است «وَ أَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظاهِرَةً وَ باطِنَه»؛ خدای متعال نعمتهای ظاهری و باطنی را بر ما فرو ریخته و ما غرق در نعمت هستیم. «وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللَّهِ لا تُحْصُوها». نعمتهایی که قابل احصا و شمارش نیستند.
انسان فقط بعضی از نعمتهای ظاهر را میبیند، در حالی که در کمترین نعمت خدا بینهایت لطف وجود دارد. اگر کسی تأمل کند، در هر نفسی که میکشیم بینهایت لطف وجود دارد. انسان نعمتهای ظاهری مثل نوشیدنیها، خوردنیها و لذایذ مادی را بیشتر متوجه میشود، ولی به نعمتهای باطنی کمتر توجه دارد؛ خصوصاً آنجایی که نعمت در #پوشش_بلا و سختی میآید فقط خواص هستند که میتوانند آن نعمت را ببینند؛ مثل نعمتی که در بیماری و در فقر و در گرفتاری است فقط خواص آن را میبینند.
◀️ قدم دوم در شکر این است که نعمت را به خودمان نسبت ندهیم. اینکه 40 سال نمازمان قضا نشده یا 50 سال نماز شب میخوانیم یا 20 سال است زیارت عاشورا میخوانیم به خودمان نسبت ندهیم. اگر کسی نعمتها را به خودش نسبت داد، و مثلاً گفت که من با علم خودم این روزی را کسب کردم یا با قدرت خودم مال بهدست آوردم، مُعجب میشود. اگر کسی خیال کرد که من هستم که عبادت میکنم، من هستم که در راه خدا مجاهده کردم، این #عُجب آفت عبادت انسان و آفت بندگی است، معجب به نفس. فرق نمیکند چه معجب باشد به ثروتش، چه معجب باشد به علمش، چه به تقوایش. «وَ عَبِّدْنِي لَكَ وَ لَا تُفْسِدْ عِبَادَتِي بِالْعُجْبِ»؛ مرا بنده خودت قرار بده و عبادت مرا با عجب فاسد نکن. عجب عبادات انسان را باطل می کند؛ لذا در روایات هم هست گناهی که انسان را به استغفار برساند از عبادتی که آدم را معجب کند بهتر است؛ البته درست این است آدم عبادت کند و خود را بدهکار خدا بداند.
◀️ قدم سوم در وادی شکر این است که انسان بعد از اینکه نعمت را دید و به خودش نسبت نداد، نعمت را به اسباب هم نسبت ندهد، نعمت را به همسر و دوست و رفیق و معلم و خورشید و ماه و زمین نسبت ندهد؛ هر چیزی از یک مسیری به ما میرسد اگر استناد به این مسیر داد انسان ولو به شرک خفی مشرک میشود. خداست که به انسان سلامتی، نشاط، پدر و مادر، دوست، همچنین نعمتهای باطنی، ایمان، یقین، صبر، رضا، معرفت الله عطاء کرده است. اینها چیزهایی است که ما گاهی قدرش را نمیدانیم. در حدیثی، موسی کلیم میخواست خدا عابدترین و محبوبترین بنده زمان خودش را به او نشان دهد، رفت یک بیمار جزامی را در یک خرابه دید. تعجب کرد. جبرئیل فرمود: با او همنشین شو. در آخر موسی به او گفت خدا به تو چه چیز داده که این طور خدا را تسبیح میکنی؟! گفت در اینجا فقط یک نفر است که همه نعمتهای خدا را میبیند [و آن منم].
◀️ قدم چهارم، آغاز "حمد" و آغاز "شکر" است. وقتی همه نعمتها را دید و به اسباب نسبت نداد به سرچشمه نسبت میدهد و میفهمد که خداست که به ما حیات و علم و قدرت و جمال و آبرو داده است. براساس روایات، این اولین قدم در #وادی_حمد است، قدم بعدی که از این کاملتر است این است که انسان بفهمد که خدای متعال در این عظمتها و نعمتهایی که به انسان داده حکمت قرار داده است.»
☘ @kalamabeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این طوطی آیت الکرسی میخونه ...
بعد برخی والدین فیلم بچه هایی که بلد نیستن یک دعای ساده یا سوره ای کوتاه از قرآن کریم رو از رو بخونن برای خنده منتشر میکنن..
پدر و مادرهای عزیز، این کلیپ های فرزندانتون جای گریه و تاسف داره نه خنده! بهتر نیست بجای خندیدن، تشویقشون کرد برای درست خواندن قرآن؟ بهتر نیست خواندن قرآن رو به بچه مسلمان یاد داد؟
☘ @kalamabeheshti
انقلاب ما اصلش این شکلیه..
(امام جمعه خوزستان)
☘ @kalamabeheshti