.
در کارها از خودمحوری و تفسیر کارها
به میل خود بپرهیزیم
و سعی در خودسازی داشته باشیم...
#شهید_محمدرضا_شفیعی
▪️ @kalamabeheshti
#مهم
#بشارت
سید حسن نصرالله :
🔹بسیاری در جهان ناراحت می شوند اما من صریحا اعلام میکنم #ریشهکن شدن اسرائیل و آزادی قدس نزدیک تر شده است.
🌿 @kalamabeheshti
#دحوالارض
🌸 وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَٰلِک دَحَاهَا
بنابر بعضی روایات در این روز وقایعی همچون:
🔸 گسترده شدن زمین در این روز
🔸 فرود آمدن کشتی نوح بر کوه جودی
🔸 تولد حضرت ابراهیم(ع) و حضرت عیسی(ع)
🔸 نزول نخستین رحمت خدا بر حضرت آدم(ع) به وقوع پیوسته است.
#دحوالارض
@kalamabeheshti
می گفت:
ما به اینجا نیامده ایم تا روی هر تپه ای سنگری بکنیم و خودمان را با زدن چهار تا گلوله مشغول کنیم!
.
آمده ایم تا نَفَس دشمن را ببریم؛
قیمتش را هم با خون مان می دهیم...
#شهید_حاج_حسین_خرازی
حالا باید گفت:
ما اینجا جمع نشده ایم که #تعداد اعضای کانال و یا بازدید از مطالب به هر نحوی برای مان مهم شود!
ما آمده ایم خود را بسازیم؛
تا نفس را از نَفَس در بیاوریم...
♡اللـ℘ـم؏ـجللولیڪالفـࢪج♡
@kalamabeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 عظمت شب دحوالارض
🎥 آیت الله ناصری
🔹 شب ۲۵ ذی القعده (امشب) شبی است که هر کسی درِ خانه خدا برود، محروم بر نمیگردد.
🔹 شب دحوالارض یکی از ۴ شب نمونه در سال برای عبادت و ارتباط با خداوند است.
#مراقبه
#احیا
🌿 @kalamabeheshti
🌸فردا (سه شنبه) دحوالارض است.
دحوالارض یعنی چی؟ 🤔
ثواب هفتاد سال رو از دست ندهیم ❗️
🌹روز بیست و پنجم ذی القعده ( سه شنبه 15 تیر )، هم زمان با دحوالارض یعنی
1⃣ گسترش یافتن زمین است. در شب این روز نیز بر اساس روایتی از امام هشتم علیه السلام
2⃣ حضرت ابراهیم و حضرت عیسی علیهما السلام به دنیا آمده اند.
3⃣همچنین این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود (عج) معرفی شده است.
4⃣ نیز روز دحوالارض، جزء چهار روز معروفی است که روزه آن پاداش فراوان داشته و ثواب هفتاد سال روزه گرفتن دارد.
اعمال این روز چیست ❓
🌺؛
1⃣روزه
روز دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه اش مثل ❌روزه هفتاد سال ❌است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت بسر آورد از برای او👈 عبادت صد سال👉 نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه دار باشد استغفار می کنند. و این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده.
🌺؛
2⃣ نماز
آن دو رکعت است در وقت چاشت در هر رکعت بعد از حمد پنج مرتبه سوره و الشمس بخواند و بعد از سلام نماز بخواند لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ پس دعا کند و بخواند یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ.
🌺؛
3⃣ دعا
کفعمی در کتاب مصباح فرموده که خواندن این دعا مستحب است:
اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ..........(مراجعه به مفاتیح)
🌺؛
4⃣ذکر خداوند
معنای ذکر، فقط گفتن الفاظ و اوراد و نام های خداوند نیست. بهترین نوع ذکر خدا، به یاد خدا بودن و او را بر اعمال و گفتار و کردار خویش ناظردانستن است.
🌺؛
5⃣شب زنده داری
احیا و شب زنده داری که برابر با عبادت👈 صد سال 👉است.
🌺؛
6⃣غسل
انجام غسل مستحبی به نیت روز دحوالارض
🌺؛
7⃣زیارت امام رضا (ع)
زیارت حضرت امام رضا(ع) که میر داماد (ره) در رساله اربعه ایام خود در بیان اعمال روز دحو الارض آن را از افضل اعمال مستحبه دانسته است.📌
التماس دعا
#دحوالارض
☘ @kalamabeheshti
یکی از میراثهای گرانبهایی که از مرحوم آیت الله ممدوحی به یادگار مانده است سیره های تربیتی و الگوهای رفتاری ایشان است:
واپسین روزهای زندگی شریفشان بود. احوال جسمی مناسبی نداشتند و روی پاهای خود به سختی می ایستادند. ناگاه دیدیم ساعت یک بعد از ظهر در آن گرمای تابستان، عزم حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را کرده اند. به ایشان عرض کردیم: «هوا بسیارگرم است و برای شما در این شرایط کرونا که داخل حرم هم راه نمیدهند تشرف به حرم دشوار است». کمی تأمل کردند و با همان زبان شیرین و کلام شیوا و نافذ همیشگی گفتند: «روز دحوالارض، روز بزرگی است و میخواهم در این زمان ارزشمند که برکات الهی نازل است، به محضر حضرت معصومه سلام الله علیها شرفیاب شوم و از ثواب بیکران زیارت آن حضرت و نگاه ایشان در این روز عزیز بهره مند شوم».
بخشی از خاطرات خانواده مرحوم آیت الله ممدوحی(ره)
پ.ن:تصویر مربوط به #روز_دحوالارض سال گذشته است
🌿 @kalamabeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی قشنگه ببینید آقا.....
☘ @kalamabeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هیچی!
فقط نگاه کنید!
پ ن: شاید این سخنان رهبری را در این روزها بهتر درک کنیم!
☘ @kalamabeheshti
دوتن از بزرگوارانی که بخاطر قطع #برق و آب، پس از ٣٠ سال به آغوش ملت بازگشتند😂
"به عقب بر نمیگردیم"
☘ @kalamabeheshti
آقا بعد این همه قطعی برق و.....فشار
گفتم یکم بخندیم😂😂😂😂
دلتون شاد
.
هر چه فریاد دارید بر سر مسبب اصلی وضع موجود بکشید...
#محاکمه_روحانی
🌿 @kalamabeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 انیمیشن فوق العاده زیبا از کشتی #شهید_ابراهیم_هادی
📚 براساس داستان پوریای ولی از کتاب سلام بر ابراهیم 1
🎙 باصدای گزارشگر کشتی آقای هادی عامل
خیلی قشنگه حتما ببینید....
☘ @kalamabeheshti
⚫️بجستان عزادار شد
🔹متاسفانه با خبر شدیم حجهالاسلام و المسلمین عبدی امام جمعه محبوب و مردمی بجستان امروز در سانحه رانندگی دعوت حق را لبیک گفت
☘ @kalamabeheshti
.
تاری از موهای من گشته سپید
کاش باشم پای تو تا آخرش...
#یاحسین
✴️ چشم و هم چشمی
👤 امیر المومنین علی (ع) به حارث همدانی فرمود:
◀️ به کسی که تو بر او برتری داده شدهای، زیاد بنگر که این خود، از راههای شکر است.
👈 نهج البلاغه، نامه ۶۹.
🔆 انسان در برابر خدا هم تکبر دارد؛ بخشی از تکبر در برابر خدا، تکبر علمی است؛ یعنی احساس میکند در برابر خدا کسی است!
🔆 وقتی که ما دربارهی روایات علم الهی صحبت میکنیم و این روایات نورانی را میخوانیم، میخواهیم این تکبر علمی را اگر خدای ناکرده در وجودمان است، دور بریزیم و به یک خشوع علمی در برابر خدا برسیم. اگر کسی به این خشوع علمی نرسد، اگر کسی در برابر خدا با آن تکبر علمی بخواهد قد عَلَم کند، نمیتواند تولید علم کند.
📌 ما همان اتّفاقی که در فقه ایجاد کردیم را باید در مباحث دیگر علوم انسانی هم ایجاد کنیم. ما در فقه برای خدا تعیین تکلیف نمیکنیم، چون در برابر خدا تکبر نداریم؛ وقتی میخواهیم یک حکم فقهی را از درون آیات و روایات بیرون بیاوریم، فقط دنبال این هستیم که یک دلیلی را پیدا کنیم که خدا آن دلیل را دلیل بداند، اگر رفتیم سراغ دلیلی که خدا آن را دلیل نمیدانست، حکمی که از دل آن دلیل بیرون میآید، برای ما دیگر حجّیت ندارد و آرامش بخش نیست.
☘ @kalamabeheshti
📢 اگر مخلوق به خداوند توجه کند، خداوند هم او را یاد خواهد کرد؛ «فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُم»
💠 استاد سیّد محمدمهدی میرباقری:
◀️ حضرت امام سجاد(ع) در دعای وداع ماه رمضان میفرمایند: خدا راهها و بابهای ویژهای برای شما باز کرده است که یکی از آن راهها، دعوت به "ذکر" و توجه به خودش است. «أين التُّراب و ربُّ الأرباب»! ما کجا و توجه به خدا کجا؟! خدای متعال با محبت و لطافت، این در را باز کرده، ولی ما اصلاً متوجهِ عظمت این باب نیستیم.
◀️ خیلی مهم است که مخلوق به خدا توجه کند؛ آنوقت، توجهِ هیچ، موجب توجهِ به همه چیز میشود که او به ما عنایت و لطف کند و به یاد ما باشد؛ "فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُم"»
☘ @kalamabeheshti
📢 مقامات شُکر
💥 اگر چهل سال نمازمان قضا نشده، یا پنجاه سال نماز شب میخوانیم، یا بیست سال است زیارت عاشورا میخوانیم، این توفیق را به خودمان نسبت ندهیم!
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ قدم اول در #شکر این است که انسان به نعمت توجه کند. غفلت از نعمت، مزاحم و مانع است. انسانِ غافل، شاکر نیست.
خدای متعال ما را غرق در نعمت کرده است «وَ أَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظاهِرَةً وَ باطِنَه»؛ خدای متعال نعمتهای ظاهری و باطنی را بر ما فرو ریخته و ما غرق در نعمت هستیم. «وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللَّهِ لا تُحْصُوها». نعمتهایی که قابل احصا و شمارش نیستند.
انسان فقط بعضی از نعمتهای ظاهر را میبیند، در حالی که در کمترین نعمت خدا بینهایت لطف وجود دارد. اگر کسی تأمل کند، در هر نفسی که میکشیم بینهایت لطف وجود دارد. انسان نعمتهای ظاهری مثل نوشیدنیها، خوردنیها و لذایذ مادی را بیشتر متوجه میشود، ولی به نعمتهای باطنی کمتر توجه دارد؛ خصوصاً آنجایی که نعمت در #پوشش_بلا و سختی میآید فقط خواص هستند که میتوانند آن نعمت را ببینند؛ مثل نعمتی که در بیماری و در فقر و در گرفتاری است فقط خواص آن را میبینند.
◀️ قدم دوم در شکر این است که نعمت را به خودمان نسبت ندهیم. اینکه 40 سال نمازمان قضا نشده یا 50 سال نماز شب میخوانیم یا 20 سال است زیارت عاشورا میخوانیم به خودمان نسبت ندهیم. اگر کسی نعمتها را به خودش نسبت داد، و مثلاً گفت که من با علم خودم این روزی را کسب کردم یا با قدرت خودم مال بهدست آوردم، مُعجب میشود. اگر کسی خیال کرد که من هستم که عبادت میکنم، من هستم که در راه خدا مجاهده کردم، این #عُجب آفت عبادت انسان و آفت بندگی است، معجب به نفس. فرق نمیکند چه معجب باشد به ثروتش، چه معجب باشد به علمش، چه به تقوایش. «وَ عَبِّدْنِي لَكَ وَ لَا تُفْسِدْ عِبَادَتِي بِالْعُجْبِ»؛ مرا بنده خودت قرار بده و عبادت مرا با عجب فاسد نکن. عجب عبادات انسان را باطل می کند؛ لذا در روایات هم هست گناهی که انسان را به استغفار برساند از عبادتی که آدم را معجب کند بهتر است؛ البته درست این است آدم عبادت کند و خود را بدهکار خدا بداند.
◀️ قدم سوم در وادی شکر این است که انسان بعد از اینکه نعمت را دید و به خودش نسبت نداد، نعمت را به اسباب هم نسبت ندهد، نعمت را به همسر و دوست و رفیق و معلم و خورشید و ماه و زمین نسبت ندهد؛ هر چیزی از یک مسیری به ما میرسد اگر استناد به این مسیر داد انسان ولو به شرک خفی مشرک میشود. خداست که به انسان سلامتی، نشاط، پدر و مادر، دوست، همچنین نعمتهای باطنی، ایمان، یقین، صبر، رضا، معرفت الله عطاء کرده است. اینها چیزهایی است که ما گاهی قدرش را نمیدانیم. در حدیثی، موسی کلیم میخواست خدا عابدترین و محبوبترین بنده زمان خودش را به او نشان دهد، رفت یک بیمار جزامی را در یک خرابه دید. تعجب کرد. جبرئیل فرمود: با او همنشین شو. در آخر موسی به او گفت خدا به تو چه چیز داده که این طور خدا را تسبیح میکنی؟! گفت در اینجا فقط یک نفر است که همه نعمتهای خدا را میبیند [و آن منم].
◀️ قدم چهارم، آغاز "حمد" و آغاز "شکر" است. وقتی همه نعمتها را دید و به اسباب نسبت نداد به سرچشمه نسبت میدهد و میفهمد که خداست که به ما حیات و علم و قدرت و جمال و آبرو داده است. براساس روایات، این اولین قدم در #وادی_حمد است، قدم بعدی که از این کاملتر است این است که انسان بفهمد که خدای متعال در این عظمتها و نعمتهایی که به انسان داده حکمت قرار داده است.»
☘ @kalamabeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این طوطی آیت الکرسی میخونه ...
بعد برخی والدین فیلم بچه هایی که بلد نیستن یک دعای ساده یا سوره ای کوتاه از قرآن کریم رو از رو بخونن برای خنده منتشر میکنن..
پدر و مادرهای عزیز، این کلیپ های فرزندانتون جای گریه و تاسف داره نه خنده! بهتر نیست بجای خندیدن، تشویقشون کرد برای درست خواندن قرآن؟ بهتر نیست خواندن قرآن رو به بچه مسلمان یاد داد؟
☘ @kalamabeheshti
انقلاب ما اصلش این شکلیه..
(امام جمعه خوزستان)
☘ @kalamabeheshti
📢 شاکر حقیقی کسی است که حتی در بیماری و بلا و سختی هم، خدا را پیدا میکند.
📢 شاکرِ حقیقی، نعمت خدای متعال و جمال صنع خدا را در متن بلا هم مشاهده میکند و آنچه از خدای متعال میرسد را زیبا میبیند.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ شاکرین و حامدین حقیقی رابطهشان با غیر خدای متعال قطع شده است؛ از او میگیرند و به او برمیگردانند و این موجب زیاده در خود انسان میشود.
این شاکرین آرامآرام پرده از جلوی چشمانشان کنار میرود و نعمتهای باطنی را هم که از طرف خدای متعال آنها را احاطه کرده است، میبینند و #شکر میکنند. «وَ أَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظَاهِرَةً وَ بَاطِنَةً».
◀️ شاکران حقیقی آن کسانی هستند که حتی در بیماری و #بلا و سختی خدا را پیدا می کنند. آنها در بودن #نعمت و در گرفتن نعمت، در همه حال، خدا را مییابند.
◀️ شاکرین حقیقی نعمت خدای متعال و جمال صنع خدا را در متن بلا هم مشاهده میکنند و آنچه از خدای متعال میرسد را زیبا میبینند.
البته بعضی غفلت کردند و گمان کردند که این، فعل دشمن را هم شامل میشود! ولی فعل دشمن مستحق لعن و عذاب است و اگر کسی آن را بپسندد به عقوبت الهی مبتلا میشود.
در کار خدا جز زیبایی نیست، حتی در تدبیر الهی که در عاشورا اتفاق افتاده است که اعظم ابتلائات برای امام حسین(ع) رقم خورده است؛ «ما رأیت الا جمیلاً».
◀️ شاکر حقیقی دائماً در محضر خدای متعال است و فقر خود را هم به او ارجاع میدهد و وقتی خداوند او را تأمین کرد، خدای متعال را حمد میکند و بین #حمد و استغاثه حرکت میکند. این همان مقامی است که انسان در محیط ولایت امیرالمؤمنین (علیه السلام) پیدا میکند.»
☘ @kalamabeheshti
📢 انسان باید بداند نعمتها و امکانات، بیهدف نیست و خداوند برنامهای برای این امکانات داشته است. شکر این است که انسان نعمت را از خدا بگیرد و آنچنان که خدا خواسته است در آن تصرف کند.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ «انسان باید بداند نعمتها و امکانات، بیهدف نیست و خداوند برنامهای برای این امکانات داشته است. چنین انسانی به خودِ #نعمت مشغول نمیشود و با هر نعمتی بهدنبال هدف خدا از آن نعمت میگردد و برای او تفاوتی نمیکند به او نعمت بدهند یا بگیرند؛ چون میداند هم نعمت دادن هدف داشته و هم گرفتن نعمت هدف داشته. آنچه برایش مهم است این است که هدف و برنامه خداوند را بداند و بر اساس آن، نعمت را به کار ببندد که چنین انسانی به حقیقت #زهد راه پیدا میکند. حقیقت زهد در این آیه شریفه بیان شده است: «لِكَيْلا تَأْسَوْا عَلى ما فاتَكُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما آتاكُمْ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتالٍ فَخُور»ٍ (اين بهخاطر آن است كه براى آنچه از دست دادهايد تأسف نخوريد، و به آنچه به شما داده است دلبسته و شادمان نباشيد).
◀️ هدف خدا از همه نعمتها این است که انسان با کمک آن نعمت به خداوند #تقرب پیدا کند. بنابراین غایت #شکر همه نعمتها موحدانه زندگی کردن است؛ اینکه انسان نعمت را از خدا بگیرد و آنچنان که او خواسته در آن تصرف کند. پس شکر در نهایت یک کلمه است و آن #عبودیت است.»
☘ @kalamabeheshti