فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال ولایت در ابتدای شعبان
امروز اول ماه شعبان است...
کانی بنفسی واقفة بین یدیک...
#شعبان_المعظم #شعبان
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 رواج بیماری کرونا در کشور سبب شده است که بزرگان دین، جامعه را علاوه بر رعایت بهداشت وتوصیههای پزشکی به دعا کردن نیز سفارش کنند،
اما در این میان برخی افراد ناآگاه و گاه مغرض به تمسخر این موضوع پرداختهاند.
این در حالی است که مجامع بزرگ علمی جهان به تأثیرگذاری دعا در بهبود حال بیماران اعتراف کردهاند.
👈 به عنوان نمونه در تحقیقاتی که از سوی دانشمندان انجام شده است، نشان میدهد که دعا برای بهبود بیماریهای قلبی، نازایی، سرطان و... مفید بوده است، از اینرو این شواهد، پزشکان را مجبور کرده است که قدرت شفای معنوی را قبول کنند، و اعتراف کنند که دعا و ارتباط با خدای متعال در زمینه بهبود بیماریها تأثیرگذار است،
🔹به عنوان نمونه دانشگاه مینه سوتا که ششمین دانشگاه بزرگ آمریکا است در مورد تأثیر دعا در سلامت مینویسد:
👈دعا و نماز دومین روش رایج (بعد از دارو) برای تسکین درد و رایجترین روش غیردارویی برای درمان دردهاست. از اینرو افرادی که با اندیشههای واهی تأثیرات دعا را انکار میکنند، از علوم روز و تحقیقات جدید علمی هیچ اطلاعی ندارند.
👈گرچه از تأثیر دعا بر روی بیماری کرونا، تحقیقاتی در دسترس نیست، ولی بر اساس مطالبی که بیان شد میتوان به این اطمینان دست یافت که دعا در جلوگیری و بهبود بیماری کرونا نیز تأثیر گذار است.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
متن کامل مقاله در فایل پیوست 👇
علم پزشکی و تأثیر دعا در جلوگیری از کرونا.pdf
539.9K
علم پزشکی و تأثیر دعا از زبان انديشمندان غربی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 پاسخ استاد رحیم پور ازغدی به شبهه گسترده این روزها
❓آیا بین "دارو" و "دعا" در شفای بیماری تعارض است؟
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
❓آیا «طالع»، «سرنوشت» و «قسمت» یکی هستند یا تفاوت دارند؟
طالع اصطلاحی است که برخی فالگیرها به کار می برند و با محاسباتی از روی ستارگان اعلام می کنند که سرنوشت شخص را فهمیده اند. پس طالع بینی به ادعای این افراد -که ما هم قبول نداریم- راهی است برای رسیدن به سرنوشت ولی خودش سرنوشت نیست.
🔹قسمت و سرنوشت و قضا و قدر یک حقیقت هستند و آن چیزی است که برای انسان مقدر شده است تا رخ دهد.
به بیان دیگر، به اراده ای که خداوند متعال درباره انسان دارد قسمت و قضا و قدر گفته میشود.
🔸الفاظ دیگری مانند «بخت»، «اقبال» و «شانس» هم گاهی از سوی عوام استفاده می شود که مورد قبول ما نیستند.
🌾این مفاهیم غلط متاسفانه در ادبیات ما هم وارد شده است.
به عنوان نمونه شعری است که می گوید: «گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه/ به آب زمزم و کوثر سفید نتوان کرد» که حکایت از سرنوشت کسی دارد که از اساس بدبختی و سیاهی است و به هیچ وجه نمی توان آن را تغییر داد و سفید کرد.
💎در این باره باید گفت:
1⃣اولاً: از اساس چیزی به اسم «بخت» وجود ندارد.
2⃣ثانیاً: گلیم بخت هیچ کسی را سیاه نبافته اند.
✳️پس این مطالب از اساس باطل است و سرنوشت هر کسی در دستان خود اوست و می تواند با بکارگیری عواملی بهترین سرنوشت ها را برای خودش رقم بزند.
💠 همانطور که خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: «إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِم»(سوره مبارکه رعد/11). یعنی خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد مگر این که خودشان با اعمالشان آن را تغییر می دهند.
🔸همچنین در ادعیه ما وارد شده است که: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ سُوءِ الْقَضَاءِ وَ سُوءِ الْقَدَر»(جامع الاخبار للشعیری /ص132) یعنی من از سرنوشت بد به خداوند متعال پناه می برم و دعا میکنم که سرنوشتم خوب شود.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
به چه بنده اي مومن گفته مي شود آيا هر کسي که نماز مي خواند مومن است؟.mp3
5.86M
💬 #سوال_مخاطب
#مومن_کیست
❓به چه بنده اي مومن گفته مي شود آيا هر کسي که نماز مي خواند مومن است؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تفاوت عالم دنیا با عالم برزخ و آخرت چیست؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 کرونا نشانه ظهور
✍ شیخ صدوق روایتی صحیح السند نقل کرده که در آن وقوع یک جنگ بزرگ و یک طاعون همهگیر (مرگ سرخ و مرگ سفید) را که در آن پنج هفتم مردم جهان کشته میشوند، جزء نشانههای غیر حتمی ظهور بیان کرده است.
این روایت ربطی به بیماری کرونا ندارد. زیرا:
🔸 عامل طاعون که باکتری است با عامل کرونا که ویروس است، تفاوت دارد.
🔸 کرونا همراه با جنگی اتفاق نیفتاده است. - تلفات کرونا با آنچه در روایت آمده، مطابقت ندارد.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 جمعه و ارواح
✍ آیا کسانی که از دنیا رفتهاند و در عالم برزخ، زندگی برزخی را میگذرانند با دنیا ارتباط دارند، یا خیر؟
اگر ارتباط دارند این ارتباط چگونه است و در چه زمانهایی اتفاق میافتد؟
اینها مسائلی است که در احادیث و روایات به آنها اشاره شده است.
راوی میگوید از امام کاظم(ع) پرسیدم: آیا مؤمن(بعد از مرگ) به دیدار خانوادهاش مىرود؟! امام(ع) فرمود: آرى، گفتم: هر چند وقت یکبار؟! فرمود: بر حسب فضایلشان؛ پارهاى از آنان هر روز و پارهاى هر سه روز.
👈 اسحاق بن عمار مىگوید:
در اثناى کلام امام کاظم(ع) دریافتم که کمترین آنان هر جمعه (خانواده خود را زیارت مىکنند)؛
پس گفتم: در چه ساعتى؟
فرمود: «هنگام زوال خورشید یا مثل آن، خداوند فرشتهاى را با او روانه مىکند تا چیزهایى را به او نشان دهد که شاد شود و از وى چیزهایى را بپوشاند که او را غمگین میکند.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🔅دعای مخصوص هر روز ماه #شعبان_المعظّم🔅
🌷اللّهُمََّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و َآلِ مُحَمَّدٍ شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ وَ مَوْضِعِ الرِّسالَةِ وَ مُخْتَلَفِ الْمَلاَّئِکَةِ وَ مَعْدِنِ الْعِلْمِ وَ اَهْلِ بَیْتِ الْوَحْیِ. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و َآلِ مُحَمَّدٍ الْفُلْکِ الْجارِیَةِ فِی اللُّجَجِ الْغامِرَةِ یَامَنُ مَنْ رَکِبَها وَ یَغْرَقُ مَنْ تَرَکَهَا الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللاّزِمُ لَهُمْ لاحِقٌ.
🌷 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْکَهْفِ الْحَصینِ وَ غِیاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَکینِ وَ مَلْجَاءِ الْهارِبینَ وَ عِصْمَةِ الْمُعْتَصِمینَ. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلاةً کَثیرَةً تَکُونُ لَهُمْ رِضاً وَ لِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اَداءً و قَضاءً بِحَوْلٍ مِنْکَ وَ قُوَّةٍ یا رَبَّ الْعالَمینَ.
🌷اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الطَّیِّبینَ الاْبْرارِ الاْخْیارِ الَّذینَ اَوْجَبْتَ حُقُوقَهُمْ وَ فَرَضْتَ طاعَتَهُمْ وَ وِلایَتَهُمْ. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَاعْمُرْ قَلْبی بِطاعَتِکَ وَلا تُخْزِنی بِمَعْصِیَتِکَ وَارْزُقْنی مُواساةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَیْهِ مِنْ رِزْقِکَ بِما وَسَّعْتَ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ نَشَرْتَ عَلَیَّ مِنْ عَدْلِکَ وَ اَحْیَیْتَنی تَحْتَ ظِلِّکَ وَ هذا شَهْرُ نَبِیِّکَ سَیِّدِ رُسُلِکَ شَعْبانُ الَّذی حَفَفْتَهُ مِنْکَ بِالرَّحْمَةِ وَالرِّضْوانِ الَّذی کانَ رَسُولُ اللهِ صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّمَ یَدْاَبُ فی صِیامِهِ وَ قِیامِهِ فی لَیالیهِ وَ اَیّامِهِ بُخُوعاً لَکَ فی اِکْرامِهِ وَاِعْظامِهِ اِلی مَحَلِّ حِمامِهِ.
🌷اَللّهُمَّ فَاَعِنّا عَلَی الاِْسْتِنانِ بِسُنَّتِهِ فیهِ وَ نَیْلِ الشَّفاعَةِ لَدَیْهِ اَللّهُمَّ وَاجْعَلْهُ لی شَفیعاً مُشَفَّعاً وَ طَریقاً اِلَیْکَ مَهیَعاً وَاجْعَلْنی لَهُ مُتَّبِعاً حَتّی اَلْقاکَ یَوْمَ الْقِیمَةِ عَنّی راضِیاً وَ عَنْ ذُنُوبی غاضِیاً قَدْ اَوْجَبْتَ لی مِنْکَ الرَّحْمَةَ وَالرِّضْوانَ وَ اَنْزَلْتَنی دارَ الْقَرارِ وَ مَحَلَّ الاْخْیارِ .
🔆برحمتڪ یا ارحم الراحمین🔆
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
#التماسدعا
💥 #کرونا گرچه آسیبهای زیادی به جامعه بشری وارد کرد ولی آثار مفیدی نیز برای جامعه به همراه داشته است که یکی از آنها بیداری فطرت بشری و توجه وی به خدای متعال است،
به گونهای که حتی کشورهایی که آموزههای دینی را نادیده میگرفتند صراحتا از مردم میخواهند به معنویت، دعا و توسل توجه ویژه داشته باشند.
👈 نمونهای از این درخواست را میتوانید در تیتر نشریه معروف نیویورک پست ببینید.
منبع: https://w57.ir/4tP
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈