8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 هر روز به ۳ امام سلام کنید
<strong>یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور</strong>
🌐 https://btid.org/fa/
📎 #امام_زمان
📎 #ظهور
📎 #انتخابات
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
♨️ عصمت خدشه ناپذیر
⁉️ سؤال:
چرا امیرالمؤمنین علیه السلام در نهج البلاغه خود را این گونه توصیف کردند؟
🔺 «خدا ما را از گمراهی و جاهلیت كه در آن بوديم، به نور اسلام بيرون آورد كه صلاح ما در آن است؛ و بدين گونه پس از گمراهى ما را هدايت كرد و پس از كورى بينايى به ما بخشيد».
✅ پاسخ:
1️⃣ تمام عالمان اسلامی بر این باورند که امیرالمؤمنین علیه السلام هرگز کافر یا بت پرست نبود تا اسلام بیاورد؛ بلکه پس از بعثت، ایمان و اسلام خود را آشکار ساخت. پس منظور از این جمله، نکته دیگری است.
2️⃣ دلایل عصمت امامان شیعه، پیش از آنکه نقلی باشد، عقلی و خدشه ناپذیر است و این جمله به تنهایی نمی تواند خطاپذیر بودن امیرالمؤمنین را ثابت کند.
3️⃣ این گونه سخن گفتن از سوی یک حاکم مانند امیرالمؤمنین علیه السلام، نه تنها بر خطاپذیر بودن ایشان دلالت ندارد؛ بلکه از نگاه روانشناختی به دلیل همدلی کردن با مخاطب، تأثیر بیشتری در آنان خواهد گذاشت و مردم می توانند به راحتی و بدون واهمه، مشکلات و انتقادات خویش را به حاکم بیان کنند.
🔺 جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید:
🌐 https://btid.org/fa/news/277561
📎 #امام_علی
📎 #نهج_البلاغه
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
💢 شرط توفیق الهی
🟢 توفیق نداشتن، امروزه تبدیل به یک بهانه شده است. بسیاری از افراد در توجیه عدم رسیدگی به وظایف یا برخی از آداب یا مستحبات می گویند توفیق انجام فلان کار را نداشتم؛ این درحالی است که مرحله قبل از توفیق، تلاش است. انسان تا تلاش لازم برای انجام کاری را نکرده باشد، نباید عدم انجام آن را به بی توفیقی نسبت دهد.
🔻 امام رضا علیه السلام فرمودند: «مَنْ سَأَلَ اللَّهَ التَّوْفِيقَ وَ لَمْ يَجْتَهِدْ فَقَدِ اسْتَهَزَأَ بِنَفْسِه»؛ «هرکس از خدا توفیق بخواهد؛ ولی هیچ تلاشی نکند، در واقع خود را مسخره کرده است».
📚 بحارالانوار، دار احیاء التراث، ج75، ص356.
🔹 جهت مطالعه بیشتر لینک زیر را کلیک کنید:
🌐 http://btid.org
📎 #توفیق
📎 #تلاش
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ظهور امام زمان (عج)
اگر فقط همین یه کار رو همه انجام بدیم تا ظهور هیچ فاصله ای نداریم.
🎙 استاد شجاعی
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🌱
🌐 https://btid.org/fa/
📎 #امام_زمان
📎 #ظهور
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
هدایت شده از بانک تولیدات مجازی
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 انیمیشن طنز 'کی به کیه؟'
💥شماره 1️⃣
💢 بحرین و تمام دکلهای نفتیش فقط یکی از استانهای ایران بود.
🔹گزارشی از خیانتهای خاندان پهلوی
✅ تولید از ما، انتشار با شما
📎 #دهه_فجر
📎 #انیمیشن_طنز
📎 #کی_به_کیه
🔰 به کانال بانک تولیدات ملحق شوید:
@banketolidat
💢 حجاب یا اقتصاد، کدام یک اولویت دارد؟
🟢 برخی با این بهانه که اقتصاد اولویت اول کشور ما است، بر قانون حجاب خُرده گرفته و پرداختن به آن را در حالِ حاضر، امری غیر ضروری قلمداد می کنند. در پاسخ به دیدگاه این افراد باید گفت:
1️⃣ بر فرض که مساله حجاب اولویت هم نداشته باشد، معنایش این نیست که آن را رها کنیم و فقط به اقتصاد بپردازیم. این مثل آن است که کسی بگوید: چون اقتصاد اولویت دارد، باید مسائلی همچون آموزش، بهداشت و سایر امور غیر اقتصادی را به حالِ خود رها کنیم.
2️⃣ از آنجاکه حجاب ارتباطِ مستقیم با فرهنگ مردم و دین آنها داشته و عدم پیگیری آن، موجبِ ضربه سهمگین به نهادِ خانواده می شود، اگر نگوییم اولویتِ اول، باید بپذیریم که از جمله اولویت های اولِ کشور است و باید در عرض مسائل اقتصادی، به آن پرداخته شود.
📚 جهت مطالعه بیشتر لینک زیر را کلیک کنید:
🔻 https://btid.org/fa/news/277813
📎 #اعتقادات
📎 #حجاب
📎 #عفاف
📎 #عفاف_و_حجاب
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ آیه ای که امام زمان(عج) هنگام ظهور تلاوت می کنند
🎙حجت الاسلام حیدری کاشانی
🌐 https://btid.org/fa/
📎 #امام_زمان
📎 #ظهور
📎 #انتظار
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
♥️سلام مولای من♥️
چه سپیده دمان دلربایی است
وقتی آفتاب یادت بر آستان دلم می تابد
و گوشه گوشه ی دلم پر از شکوفه های معطر
محبتت می شود ...انگار پر از امید می شود،
پر از پرواز، پر از لبخند، پر از آرامش و زندگی...
من با تو بهاری ام حتی در یخبندان زمستان ...
من با تو زنده ام ... 🌺🌿
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
💖 الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💫
🌐 https://btid.org/fa
📎 #امام_زمان
📎 #ظهور
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
📌 یکشنبه
☀️ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۳ رجب ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 4 فوریه 2024 میلادی
📎 #تقویم
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
💢 چرایی خلقت های متنوع
🔹 «وَ اللَّهُ خَلَقَ كُلَّ دَابَّةٍ مِنْ مَاءٍ فَمِنْهُمْ مَنْ يَمْشِي عَلَىٰ بَطْنِهِ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَمْشِي عَلَىٰ رِجْلَيْنِ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَمْشِي عَلَىٰ أَرْبَعٍ يَخْلُقُ اللَّهُ مَا يَشَاءُ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»
✍🏻 و خدا هر جنبده ای را از آبی [که به صورت نطفه بود] آفرید، پس گروهی از آنها بر شکمشان راه می روند، و برخی از آنها به روی دو پا حرکت می کنند و بعضی از آنها به روی چهار پا راه می روند. خدا آنچه را بخواهد می آفریند؛ مسلماً خدا بر هر کاری تواناست.
📚 نور: 45.
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
📎 #آیه_نگاشت
📎 #توحید
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
💢 رشادت های امیرالمؤمنین (ع) در غزوه خیبر
✅ غزوه خیبر در سال هفتم هجری و به منظور خلع سلاح عاملان فساد و از بین بردن قلعه های یهودی نشین خیبر اتفاق افتاد.
1️⃣ امیرالمؤمنین(ع) صاحب رایت
✍🏻 بعد از اینکه مدعیان خلافت، با سرافکندگی از میدان برگشتند، پیامبر صلی الله علیه وآله فرمود: «لَاعْطِیَنَّ الرّایَةَ غَداً رَجُلًا یُحِبُّهُ اللَّهُ وَ رَسوُلُهُ یَفْتَحُ اللَّهُ عَلی یَدَیْهِ لَیْسَ بِفَرارٍ»؛ «همانا فردا پرچم را به دست مردی می سپارم که خدا و رسولش او را دوست دارند و خدا پیروزی را در دستان او قرار داده است و هیچ گاه فرار کننده نیست». همه دوست داشتند پرچم به دستشان بیفتد و افتخار نصیبشان گردد؛ اما تنها امیرالمؤمنین علیه السلام، دارای چنین صفاتی بود.
2️⃣ نخستین مبارزان خیبر
✍🏻 مرحب و بردارش حارث، از یهودیان و جنگ آورانی بودند که هر کسی با شنیدن نام آن ها پا به فرار می گذاشت؛ ولی امیرالمؤمنین علیه السلام، هر دو را به هلاکت رسانید و با کندن درب قلعه، پیروزی را برای مسلمانان به ارمغان آورد.
📚 مطالعه کامل مقاله
🌐 https://btid.org/fa/news/279330
📎 #امیرالمؤمنین
📎 #یهود
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چرا حرف همو گوش نمیدیم؟!
🎙 استاد فاطمی نیا رحمة الله علیه
🌐 https://btid.org/fa/
📎 #امام_زمان
📎 #امر_به_معروف
💠 اندیشه تشیع
╭┅─────────┅╮
@kalamema 🌺
╰┅─────────┅╯