♥️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ♥️
🍃 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ🍃
🍃 وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍃
🗓 امروز #جمعه:
21 آذرماه 1399
25 ربیعالثانی 1442
11 دسامبر 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد
♥️ #اللهم_عجل_لولیک_الفرج ♥️
وهابیت همه جهان اسلام را تفکیر میکنند و همه را مستحق مرگ میدانند.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🔰 تخریب کعبه توسط امام زمان!؟
💬 #شبهه:
امام زمان شیعیان(عج) حتی به خود آنها رحم نمیکند و در روایات شیعه آمده که مهدی وقتی بیاید کعبه را نیز خراب میکند.
✅ #پاسخ:
✍ بارها گفته شده که روش دشمن در رویارویی با اندیشه تشیع این است که در بین کتب روایی شیعه جستجو کرده و یک روایت که غالبا ضعیف است و میتواند از آن سوء استفاده کند را گرفته و طوری آن را در فضای مجازی ارائه میکند که مخاطب فکر کند از اعقتادات قطعی شیعه است. اینجا نیز همین رویه را دنبال کرده است.
🔹مرحوم خصیبی در کتاب «الهدایه الکبری» نقل میکند که مفضل بن عمر میگوید:
از امام صادق(علیهالسلام) پرسیدم:
«ای آقای من، او(مهدی) با بیت چه میکند؟ فرمود: آن را خراب میکند و از آن باقی نمیگذارد مگر آن ستونها و آن بنای اولیهای که در زمان حضرت آدم در مکه بنا شد و همان چیزی که حضرت ابراهیم و اسماعیل بالا آوردند و تجدید بنا کردند...»
👈 این روایت تنها در کتاب «الهدایه الکبری» مرحوم خصیبی نقل شده و در هیچ کتاب دیگری نقل نشده است. بنابراین سند قوی ندارد.
👈 از طرف دیگر متن روایت نیز به گونه ایست که به هیچ وجه با چیزی که در شبهه مطرح شده همخوانی ندارد. متن روایت - بر فرض صحت - میگوید حضرت بناهایی که در طول تاریخ بر کعبه افزوده شده را تخریب میکند نه خود کعبه را، امروزه میبینیم که حکّام عربستان بیت الله الحرام را بسیار گسترش داده و بسیار با زرق و برق همراه ساخته است، شاید منظور روایت از بین بردن همین زیباییهای ظاهری و زرق و برقهای اطراف حرم است.
✅ بدون شک فلسفه حج دل کندن از زیباییها و مظاهر دلفریب دنیا است.
این ساختمانها و هتلها و بازارهای مجللی که اطراف کعبه وجود دارد و خود کعبه و مسجدالحرام و اطراف آن که با آن عظمت و زیبایی و مجلل ساخته شدهاند، به هیچ وجه با فلسفه حج سازگاری ندارد و مناسب نخواهد بود.
👈شاید به این علت باشد که در این روایت آمده حضرت بناهای اطراف کعبه را تخریب میکند و آن را به حالت اولیه آن یعنی به همان حالت ساده و بیآلایش اولیه در خواهد آورد.
btid.org/fa/news/155611
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا جسم برخی در قبر متلاشی نمیشود؟
🎤 #حجت_الاسلام_عالی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🍃 گذشت جمعهای ولی دعای
ما نگرفت
🍃 دعای ما نه، بگو ادعــای
ما نگرفت
🍃 اگر به یاد تو بودم چرا
دلـم نشکست ؟؟
🍃 چرا غروب رسید و صـدای
ما نگرفت ؟؟
♥️أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج♥️
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا به امام زمان لقب اباصالح داده شده است؟
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
♥️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ♥️
🍃 یا رَبَّ الْعالَمین 🍃
🗓 امروز شنبه:
22 آذرماه 1399
26 ربیعالثانی 1442
12 دسامبر 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
♥️ #السَّلامُ_عَلَیْکَ_یا_رَسُول_اللَّه ♥️
علمای مذاهب اربعه حکم به جواز توسل به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در زمان حیات و ممات ایشان داده اند.
این حکم در برابر صریح نظر وهابیت بر عدم جواز توسل وشرک قرار گرفته است.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🔰 قوانین بهشت با دنیا قابل قیاس نیست!
💬 #شبهه:
گفته میشود در بهشت عسل در جویها روان است. اما برای جاری شدن عسل در یک نهر یا باید درجه حرارتی آنجا 70 درجه باشد، یا آن نهر شیبی معال 80 درجه داشته باشد، و در چنین شرایطی انسان نمیتواند زندگی کند.
✅ #پاسخ:
✍ شبهه کننده تمام آیات قرآن و دیگر مبانی اسلامی را با فضای ذهنی خود و دنیای مادی با همین شرایط و همین قوانین میسنجد و بر اساس آن اشکال میکند، اما اگر مقداری تفکر کند، مییابد که اگر قرآن از موضوعی سخن میگوید تنها کلیات را بیان کرده و جزئیات امر و شرایط آن را بیان نکرده است. لذا در پاسخ میگوییم:
👈 قرآن کریم در وصف بهشت میفرماید:
«در آن نهرهایی است از آبی که مزه و رنگش برنگشته و نهرهایی از شیر که طعمش دگرگون نشده و نهرهایی از شراب که برای نوشندگان مایه لذت است و نهرهایی از عسل خالص است، و در آن از هر گونه میوهای برای آنان فراهم است[محمد/15]».
👈 اما نکتهای که شبهه کننده از آن غافل است این میباشد که قرآن کریم فرموده: «روزی که زمین به غیر این زمین، و آسمانها [به غیر این آسمانها] تبدیل شود[ابراهیم/48]» این نکته یعنی زمین و تمام قوانین آن و آسمانها تغییر کرده است و هیچ چیزی مانند الان نیست.
✅ بنابراین دنیا به این شکل و با این قوانین وجود ندارد که اشکال کنیم عسل 70 درجه سانتی گراد لازم دارد تا روان شود و... چون شرایط تغییر کرده است.
بهتر است برای روشن شدن بحث مثالی ذکر کنیم، همه میدانیم که گوشت در شرایط عادی و در محیط بیرون به سرعت خراب شده و گندیده میشود و تجزیه میگردد، اما اگر شرایط تغییر کند مثلا آن را منجمد کنند تا ماهها سالم میماند و برای انسان نیز قابل استفاده است و حتی در آزمایشگاه میتوان با منجمد کردن برخی چیزها مانند خون و فرآوردههای آن و ... تا سالها بعد نیز از آنها استفاده کرد.
به همین خاطر است که زندگی در بهشت با زندگی در دنیا متفادت است، چون شرایط و قوانین تغییر میکند، مثلا در بهشت پیر شدن، درد و رنج، بیماری، چاق شدن، قضای حاجت و... وجود ندارد، چون بدنی که خدا در بهشت به انسان میدهد یک بدن خاص است با شرایط و ویژگیهای خاص، با قوانین خاصی که مخصوص بهشت است.
btid.org/fa/news/155232
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کیفیت خلقت و حضور حضرت حواء در بهشت
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام🍃
🗓 امروز یکشنبه:
23 آذرماه 1399
27 ربیعالثانی 1442
13 دسامبر 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
♥️ #السَّلامُ_عَلَیْکَ_یا_اَمیرَالمُومِنینْ
💎 امروز که نمازم را خیلی سریع می خوندم تا اینکه به کارهای عقب موندم برسم با خودم فکر کردم چرا می خواهیم نماز را زود تمام کنیم تا اینکه به کارهای دیگرمان برسیم.
✳️ وقتی خوب فکر کردم به این نتیجه رسیدم که ما برای همه کارهای روزانه مون برنامه داریم اما برای عبادات برنامه نداریم مثلاً برای شغلمون برنامه داریم، از ساعت چند تا چند بریم سر کار، یا برای درس خواندن مون برنامه داریم که از ساعت چند تا چند کلاس بریم یا در کتابخانه درس بخوانیم و بقیه کارها هم همچنین؛ اما برای عباداتمان برنامه نداریم.
برای خانواده یمان برنامه داریم که به گردش مون به تفریح مون برسیم اما به این فکر نیستیم که برای نماز مان هم باید برنامه داشته باشیم یعنی با خودمون عهد ببندیم که وقت نماز ۲۰ دقیقه من با خودم و خدا خلوت کنم و این ۲۰ دقیقه هیچ وقت کم نشه و جزء برنامه های زندگیم باشه؛ همانطور که دینمون برای زندگی روزانمون برنامه داده است.
💠 حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید:
وقت هر انسان مؤمن سه قسمت است:
1⃣ یک وقت و ساعتی که برای مناجات و دعا و عبادت است.
2⃣ یک وقت و ساعتی که برای کسب معاش و در آمد است.
3⃣ یک وقت و ساعتی که برای تفریح و استفاده از لذتهای حلال است و انسان عاقل جز در این سه مورد، وقت نمی گذراند یا کسب معاش یا قدم نهادن برای معاد و آخرت و یا لذت بردن در غیر حرام.
📚نهج البلاغه، قصار،۳۹۰
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈