هدایت شده از حوزه انقلابی
✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...
🔹 آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده لیبرال مجلس ششم، خطاب به رهبر انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله موشک ها، خلع سلاح حزب الله، مسائل منطقه و... آماده مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
🔹 جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، استراتژی جنگ نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین می شود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
🔹 امروز حدود 17 سال از آن مانور می گذرد. آمریکا موقعیت بین المللی آن روزش را ندارد، اقتصادش ویران شده است و بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه سوم خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
🔹 اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار شده بودیم. ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
🔹 تحلیل گر ارشد بی بی سی، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ می خواهد ایران آنها را کنار بگذارد: قدرت موشکی و نفوذ منطقه ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در 17 سال پیش است.
🔹 مراقب باشیم که جریان جام زهر، دوباره می خواهد از ایران پرچم تسلیم و مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از 17 سال خواهیم چشید. انقلاب اسلامی ماند و شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و آمریکا هم فروخواهد پاشید.
@syjebraily
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 دیشب در #گاندو:
❌ درخواست #جواد_ظريف از سازمان اطلاعات سپاه براى آزادى "جيسون رضائيان" و کمک به امضای برجام❗️
آقایون تدبیر و امید! این چه مذاکره هستهای بود که شعار نوشتن روی موشک و دستگیری جاسوس و کمک به یمن، روش تاثیر میگذاشت.
آخرشم جز تحریم بیشتر و اتلاف وقت و ذلت آفرینی ثمره ای نداشت...
با چه رویی توی صورت مردم نگاه می کنید شماها..؟!
طبیعی بود که شروع به تکذیب سرایی کنید
@kalemat
گاه نگارشهای طلبگی
📺 دیشب در #گاندو: ❌ درخواست #جواد_ظريف از سازمان اطلاعات سپاه براى آزادى "جيسون رضائيان" و کمک به ا
،،،، !!!:
🔴 اصرار تیم مذاکره کننده، برای "آزادی" جاسوس آمریکایی!!
🔸🔹وقتی دولت به خواست آمریکا، نهادهای امنیتی کشور را تحت فشار قرار میداد.
♦️تیم دیپلماسی دولت، با این توجیه که عدم آزادی جیسون رضائیان به مذاکرات ایران و آمریکا لطمه میزند و در نتیجه توافقی حاصل نخواهد شد، مقامات امنیتی کشور را تحت فشار قرار میدادند.
♦️همزمانی دستگیری «جیسون رضائیان» با مذاکرات هستهای، موجب شد که در فضای رسانهای و عمومی جامعه از اهمیت دستگیری وی کاسته شده و به عبارتی موضوع دستگیری یک جاسوس در اخبار مذاکرات محو بشود. اما اکنون « #گاندو» توانسته است با روایت داستانی پرونده جاسوسی «جیسون رضائیان»، ابعاد مختلفی را از ماجرای جاسوس آمریکایی برای مردم روشن کند.
♦️شناسایی راههای دور زدن #تحریم توسط ایران، نفوذ غیر قابل انکار به نهادهای دولتی، شناسایی و جذب خبرنگاران برای جاسوسی علیه ایران، از مواردی بود که این سریال از پرونده پیچیده «جیسون رضائیان» به تصویر کشید.
♦️علیرغم فشارهای اخیر دولتیها برای سانسور بخشهایی از سریال، قسمت 29 این مجموعه تلویزیونی حاوی نکاتی بود که توجه به آنها خالی از لطف نبود.
♦️اصرار آن زمان دولتیها بر آزادی جیسون رضائیان، با هدف جلوگیری از به بن بست رسیدن مذاکرات بین ایران و آمریکا در حالی بود که رهبر انقلاب اسلامی در دیداری که در سال 94 با مداحان داشتند، در ارتباط با مذاکرات ایران و امریکا به تیم #مذاکره کننده هشدار داده بودند که «ما در هیچ موضوع دیگری فعلاً با آمریکا مذاکره نداریم؛ این را همه بدانند؛ نه در مسائل منطقه، نه در مسائل گوناگون داخلی، نه در مسائل بینالمللی؛ امروز فقط موضوع مورد بحث و مورد مذاکره، مسائل #هستهای است.»
♦️جیسون رضائیان آنقدر برای آمریکاییها اهمیت داشت که تیم مذاکره کننده آمریکا تقریباً در تمام مراحل مذاکرات هستهای، با به میان کشیدن نام او، خواهان آزادی وی، آنهم بی قید و شرط بودند.
♦️چنانچه در همان ایام مذاکرات، وندی شرمن معاون وقت وزیر خارجه آمریکا گفته بود: «اگر جیسون در روند مبادلات بین ایران و آمریکا قرار نگیرد جمهوری اسلامی باید کل مذاکرات #هستهای را ملغی بداند.»
♦️اما تیم مذاکره کننده ایرانی در مقابل این تلاش آمریکایی ها برای آزادی بی قید و شرط جیسون رضائیان، که برای این کار پای رضائیان را به #مذاکرات #هستهای نیز باز کرده بودند، بجای برخورد با زیادهخواهی های امریکا، برای آزادی #جاسوس آمریکایی، نهادهای امنیتی کشور را تحت فشار قرار میدادند.
♦️هرچند امروز 17 تیرماه سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه، روایت سریال #گاندو از ماجرای فشار دولتیها برای آزادی جیسون رضائیان را صرفاً با گفتن جمله «داستان خیلی با واقعیت انطباق ندارد»، تکذیب کرد. اما بهتر است وزارت خارجه همانطور که سید عباس موسوی نیز به آن اشاره کرد، مدارک موجود در این رابطه را منتشر کند تا ماجرا برای مردم روشنتر شود.
♦️در هر حال باید توجه داشت که همانطور که عوامل سریال تلویزیونی #گاندو نیز گفته اند، این مجموعه تلویزیونی که تنها یک قسمت دیگر از آن باقی مانده است، روایت کننده یک پرونده واقعی(جاسوسی جیسون رضائیان) است و تبعاً ماجرای فشار دولتی ها برای آزادی جیسون رضائیان که در قسمت بیست و نهم این سریال به تصویر کشیده شد نیز واقعیت دارد.
http://eitaa.com/kalemat
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸نامه #طلاب_انقلابی حوزه علمیه به حضرات آیات #یزدی و #آملی_لاریجانی حفظهما الله
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
«و أَطيعوا الله و رسوله و لاتنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم واصبروا ان الله مع الصابرین»
🔹 حضرات آیات یزدی و آملی لاریجانی، طلاب حوزه علمیه با توجه به شرایط بوجود آمده و سوء استفاده ضد انقلاب از آن، مطالبی را محضرتان عرض خواهند کرد:
1️⃣ سزاوار نیست مباحثات طلبگی حضراتی چون شما که استوانههای نظام هستید به عرصه جامعه کشیده شود؛ چراکه همانگونه که شاهد هستیم عواقب آن دامنگیر اسلام، روحانیت، انقلاب و نظام خواهد شد.
2️⃣ مباحثات طلبگی همیشه بر محور استدلال استوار بوده است؛ نه تخریب و تضعیف و تقبیح طرف مقابل.
3️⃣ با توجه به پیش رو بودن انتخابات (مجلس و سپس ریاست جمهوری) و تمام تلاش ضد انقلاب برای تخریب شورای نگهبان و هدم نظارت استصوابی، اصلا به صلاح نیست که اختلافات و منازعات به متن جامعه رسوخ نماید.
🔻حضرت آیتالله یزدی:
🔹شما از دیرباز از دنیا و تعلقات دنیوی گذشتید و در شهر و روستا، در تبعید و ناخوشی و در همه احوال، یار صدیق و با وفای حضرت روح الله بودید و تا آخر هم امام امت به شما ارادت داشت. اما چند نکتهای هم محضر شما شایان ذکر است:
1️⃣ شایسته بود در مورد نامهای که از اساس تکذیب شده، بیشتر فحص و تحقیق میکردید.
2️⃣ شایسته است لحن تعابیر و انتقادات خود را با کمال سعه صدر بیان دارید؛ تا مبادا گرگهایی که دندان تیز کردهاند برای نظام، از بیانات شما، خوراک خود را برگیرند.
3️⃣ متن بیانیه جامعه مدرسین مبنی بر سندیت نداشتن استنادات غیر رسمی و منتسب به حضرتعالی، کافی نبود؛ لذا شایسته بود مطالب منتشر شده که حاوی شیطنتهای رسانهای بود، قویا تکذیب شود تا دیگر شاهد مسمومیت و تشنج فضای فعلی نباشیم.
🔻واما آیت الله آملی لاریجانی:
🔹شما در زمره علمای انقلابی و متعلق به بیت گرانقدری هستید؛ اما نکاتی شایان ذکر است:
1️⃣ با توجه به اینکه روز گذشته دفتر جامعه مدرسین سخنان منتشر شده و منتسب به آیتالله یزدی را فاقد سندیت دانست، توقع میرفت حضرتعالی سعه صدر بیشتری نشان دهید و نه تنها مراعات شرایط را بنمایید؛ بلکه احترام بزرگتری آیتالله یزدی را همچنان نگه دارید.
2️⃣ اگر با شخص آیتالله یزدی و یا سخنان ایشان مسأله دارید، چرا پای ارکان نظام و انقلاب باید به میان آید؟! در سخنان حضرتعالی -که البته شاید از روی تعجیل و ناراحتی بوده- اتهامات غیر مستند نبود؟! سخن از دفتر خبرگان و لطایف الحیل گرفتن آنجا، سخن از برنامهریزیهای صداوسیما و نهادهای دیگر، اتهامات اثبات نشده درباره برخی مسؤولین و ...؛ از شما که یک دهه بر مسند قضا تکیه داشتید، برخوردی اصولیتر و دقیقتر توقع میرود.
3️⃣ قبول کنید نمیتوان از طرفی وکیل متولی یک مدرسه علمیه بود و از طرف دیگر، همه بار مسؤولیت ساخت و ساز آن را و اینکه اشرافی هست یا خیر را از خود مبرا دانست. هرچند ای کاش خیلی پیشتر از این و با آرامش خاطر همین توضیحات را به جامعه طلاب میرساندید. همین مورد هم میرساند که حضرتعالی باید تعامل بیشتر و بهتری با رسانهها، طلاب و مردم داشته باشید.
4️⃣ خوب میدانید که استعمار چه تلاش گستردهای برای حذف آیتالله یزدی از خبرگان نمود، جا داشت با تأنی بیشتری وارد میدان میشدید؛ تا مبادا خوراک ضد انقلاب فراهم شود.
5️⃣ حتی اگر انتقادات شما به شخص آیتالله یزدی وارد باشد، نباید لبه تیز نقد، جایگاه مقدس جامعه مدرسین را هدف قرار دهد. امروز که عدهای با سودای مرجعیت، دنبال تحقق اهداف خود هستند، چه نهادی غیر از جامعه مدرسین، توان مقابله و دفع مدعیان مرجعیت که امام امت در سال پایانی عمر خود اشاره کرد را دارد؟! ایشان فرمودند: «إنشاءالله در بین جامعه مدرسین و طلاب انقلابی اختلافی نیست، اگر باشد بر سر چیست؟ بر سر اصول یا بر سر سلیقهها؟ و آیا ایادی استکبار، روحانینماهایی را که تا حدمرجعیت تقویت نموده است، فرد دیگری را بر حوزهها حاکم نمیکنند؟»
♨️در آخر از هردو عالم انقلابی درخواست میشود با انتشار بیانیهای مشترک به همه مخاصمات پایان داده و نشان دهند که خوشحالی فعلی ضد انقلاب چیزی جز یک خواب زودگذر نبوده و ارکان جمهوری اسلامی از بن، مستحکم و بی خدشه است؛ کما اینکه مسؤولین آن نیز متعهد به اسلام و انقلاب هستند. لذا در این عرصه مجالی برای جولان خناسان و وطن فروشان ضد انقلاب نیست. همچنین به جد باید با منتشر کننده سخنان آیتالله یزدی برخورد قضایی شود؛ تا دیگری جرأت نکند با اعتبار و آبروی نظام بازی کند.
🆔 @rasanews_agency
❌بازخوانی یک شایعه بمناسبت سالروز کودتای 28 مرداد :
حضور آیت الله کاشانی در منزل مصدق پس از کودتای 28مرداد!
یک فیلم 2دقیقه ای از خانه مصدق در روز ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که آثاری از تخریب در آن به چشم میخورد پخش شده و در زیرنویس فیلم خانه مصدق نوشته شده است :«فیلمی نادر منتشر شده توسط "سیا" از ورود آیتالله کاشانی به همراه زاهدی و نمایندگان آمریکا و انگلیس به ویرانههای خانه دکتر مصدق یک ساعت بعد از پیروزی کودتا»⚠️
🎙 پاسخ:
1- این ویدئو مربوط به حضور آیت الله کاشانی در منزل دکتر مصدق در ۲۸ مرداد ۳۲ نیست و ایشان اصلا آن روز در تهران نبودند❗️
3. چنانکه در ویدئو مشخص است و گزارشات تاریخی هم تایید می کنند، پس از هجوم به منزل دکتر مصدق در ۲۸ مرداد، تمام درها و دریچه ها تخریب شد! اما دربی که حاضران در ویدئو از آن خارج می شوند کاملا سالم است و در محیط هم آثار تخریب و گلوله یا حضور نظامیان به چشم نمی خورد❗️
3. آیت الله کاشانی روز ۲۸ مرداد در دهات اطراف تهران بود و مظفر بقایی که در فیلم دیده می شود، چند روز قبل از کودتا تا عصر روز کودتا در زندان بوده و نمی توانسته در منزل دکتر مصدق باشد⚠️
4.هیچ مرکزی اعتبارِ تاریخی این کلیپ را به عهده نگرفته است!
5. ما با دوفیلمِ مونتاژ شده مواجه هستیم و در بخش پایانی این فیلم، فیلم دیگری در ۳ یا ۴ ثانیه از آیتالله کاشانی به فیلم خانه مصدق چسبانده شده است.
اگر با دقت به این فیلم نگاه شود نام یک آرشیو خصوصی به گونه کمرنگ به نام "www.atelierdesarchivesfree.fr" روی آن دیده میشود که نشانی کامل آن در پاریس در سایت آن بازتاب دارد و هیچ ارتباطی به سازمان «سیا» ندارد.
6.در همین فیلم، درهای بزرگ ساختمان مجلس به چشم میخورند که مونتاژ متقلبانه این فیلم را آشکار میسازند. تصویر دو نظامی نیز که با تفنگهای خود در حال نشانهگیری هستند آشکارا در برابر نمای ساختمان مجلس شورای ملی در میدان بهارستان است و نه خانه مصدق.
7-انگیزه این صحنهسازی هم سرپوش نهادن بر واقعیتهای تاریخی سال ۱۳۳۲ و ادامه ترور شخصیت آیتالله کاشانی است که در برابر اقدامات ضدمیهنی و دیکتاتورمابانه مصدق و مداخله انگلستان در امور داخلی ایران ایستادگی کرد.
http://eitaa.com/kalemat
با اوباما ملاقات می کردید
کلاه برجام را نمی گذاشت؟!
🔹آقای روحانی امروز گفت "اگر من بدانم در جلسهای با کسی ملاقات کنم، مشکل کشورم حل میشود، دریغ نخواهم کرد زیرا اصل منافع ملی کشور است".
♦️طبعا منظور او ملاقات با مقامات انگلیس و فرانسه و آلمان و چین و روسیه و ژاپن و این قبیل که بارها ملاقات کرده، نیست. می ماند دولتمردان آمریکایی و ترامپ.
🔹باید از ایشان پرسید آیا اگر مثلا با اوباما ملاقات کرده بود، کلاه نسیه وعده های برجامی را در مقابل دریافت امتیازات نقد، سر دولت ایشان نمی گذاشت؟!
♦️آیا ملاقات های مکرر آقایان ظریف و عراقچی و صالحی با جان کری و شرمن و ارنست مونیز که تا مرز پیاده روی و صدا کردن یکدیگر به نام کوچک و نشان دادن عکس نوه ها به هم نیز پیش رفت، مانع از این شیادی شد؟!
🔹برخی مدیران، جزو شگردهایشان در عملیات روانی با مردم این است که به جای پاسخ دادن درباره کارنامه مردودی، چنین وانمود کنند که غیر از همه خطاهای مرتکب شده، یک کارهای دیگری هم هست که اگر مجال می یافتند و می کردند، گره باز می شد اما دست شان بسته است!
♦️کاش آقای روحانی یک باز از مقامات کره شمالی بپرسد که عایدی شان از چند دور ملاقات و مذاکره مفصل با ترامپ چه بود؟
🔹عجیب این که آقای روحانی همین چند ماه قبل با لحنی تلخ، مذاکره با مقامات بی اخلاق و عهد نشناس آمریکایی را #دیوانگی توصیف کرد!
♦️او گفت «داستان مضحکی اتفاق افتاده؛ میگویند تعهدی که قبلا بستیم، فعلا محکم نباشد، درباره موضوع دیگری حرف بزنیم! آمریکا با زبان و عمل میگوید اهل مذاکره و تعهد نیست، اما به برخی کشورها میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانهاند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكرهاي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد».
🔹البته روحانی حرف های دیگری نیز زده است: "با روند خوبی داشتیم مذاکره میکردیم اما آمریکا خودش پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و میگوید باید چگونه عبور کنم!؟ اگر میخواستید عبور کنید، چرا خراب کردید؟ #اگر_میخواستید_همدیگر_را_ببینیم چرا پل را خراب کردید؟ خودشان پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و داد میزنند. این که نشد. اگر راست میگویید بیایید پل را دو مرتبه درست کنید".
♦️سخنان روحانی در حالی است که سخنگوی دولت امروز گفت "سفر ظریف به فرانسه به درخواست فرانسوی ها انجام شد. #هیچ_تمایلی هم برای ملاقات با هیچ مقام آمریکایی نبوده است".
🔹همزمان، ادبیات ترامپ را مرور کنید که می گوید "برای دیدار با ظریف خیلی زود است". او همچنین گفت "توافق هستهای که اوباما با ایران به امضا رساند به پایان رسیده است.
♦️حالا می ماند ابراز نیاز و منت کشی این طرف برای یک ملاقات، و ناز و تکبر ترامپ! آن هم برای ملاقاتی پر خسارت با شیطان بزرگ. از مصادیق معلولیت روحی، فقدان قدرت تجربه اندوزی و عبرت آموزی است. شور بختی از سر و کول کسانی بالا میرود که خود را از تجربهها محروم کنند.
🔹ابوموسی اشعری حین مذاکرات حکمیت نامهای فرستاد و امیر مومنان علیه السلام، پاسخی عتاب آمیز و عبرت آموز نوشت: «أِنّ الشّقی من حُرِمَ نفع ما اوتی من العقل و التجربهًْ. همانا بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربه داده شده به او محروم بماند».
#محمدایمانی
@kalemat
1_99992363.mp3
6.07M
🎙 مداحیِ هنرمندانه و خوشمعنای سیّدرضا نریمانی با شعری که محتوای آن با اقتباس از نامِ #کتاب های رهبر معظّم انقلاب سروده شده است...
- آفتاب در مصاف
- همرزمان حسین (علیهالسلام)
- انسان ۲۵۰ ساله
- از ژرفای نماز
- واجب فراموششده
- جاودانه تاریخ
- پیشوای صادق
- طرح کلی اندیشه اسلامی
- بانوی تراز
- محفل خردمندان
- بهار در بهار
- اقدام و عمل
- اندیشه مقاومت
- چهار گفتار