1_67994339.attheme
126.8K
{تم رهبری...♡}
❤️ تبدیل تم ایتای شما به تصویر مقام معظم رهبری ((بسیار زیباست))
@kalemat
soleimany_vasiatnameh.pdf
485.8K
وصیت نامه سردار سلیمانی منتشر شد
@kalemat
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
🔴 *سناریوهای انتخاباتی* 🔴
حسن روحانی در تاریخ ۷ بهمن ۹۸ طی سخنانی ، تلویحاً انتخابات دوم اسفند ۹۸ را انتصابات و تشریفاتی می نامد و بنای بر دلسرد کردن مردم را دارد.
مقام معظم رهبری نیز در تاریخ ۱۶ بهمن ۹۸ ، در پاسخ به جو سازی ها و نیش و کنایه های حسن روحانی ، می فرمایند : " وقتی شما بگویید که این انتخابات مهندسی شده است ، یا اینکه اینها انتخابات نیست ، انتصابات است، مردم دلسرد می شوند. در حالی که این دروغ است ، چنین چیزی نیست."
یعنی رهبری نظام ، حسن روحانی را دروغگو می خواند . ایشان سپس در مورد سخنان روحانی ، به آیه ای از قرآن اشاره می کنند که در مورد منافقین نازل شده است.
حسن روحانی اما همچنان به رویه تفرقه افکنانه و منافقانه خود ادامه داده و باز هم در سخنان ۲۲ بهمن خود می گوید : اگر رژیم فاسد قبل به مردم اجازه انتخابات میداد ، دیگر نیازی به انقلاب نبود.
این سخنان ـ که یک تهدید تلویحی به اغتشاشات احتمالی پس از اعلام نتیجه انتخابات است ـ ، نشان می دهد که از نظر حسن روحانی ، رژیم پهلوی یک حکومت طاغوتی نبوده ، بلکه فقط اشکالش این بوده که انتخابات آزاد نداشته!
یعنی اگر محمد رضا شاه با برگزاری انتخابات آزاد موافقت می کرد ، همه چیز حل می شد!
بر فرض اگر قرار بود واقعاً نمایندگان مجلس در زمان شاه با رأی مردم انتخاب شوند ، آن گاه حکومت شاه با تقسیم پول میان برخی مردم ، آنها را برای رأی دادن به نمایندگان مورد نظر خود تشویق می کرد ، و عده دیگری از مردم را نیز می ترساند که اگر به کاندیداهای مخالف دولت رأی بدهند ، کشور با خطر حمله دشمن مواجه و سایه جنگ بر سر کشور گسترده خواهد شد ـ یعنی همان کارهایی که حسن روحانی و حامیان اصلاح طلب و حامیان خارجی شان در انتخابات ۹۴ و ۹۶ انجام دادند ـ و سپس مجلسی با اکثریت نمایندگان حامی حکومت شاه تشکیل می شد ، همه چیز حل می شد و مردم دیگر هیچ مشکلی با حکومت شاه نداشتند ؟!
آیا مسئله اختناق و خفقان و دیکتاتوری حکومت شاه و سرکوب آزادی خواهان حل می شد ؟!
آیا ضدیت شاه با قوانین اسلامی و فساد گسترده حکومت برطرف می شد ؟!
آیا فقر و فلاکت اکثریت مردم حل می شد ؟!
این سخنان ، به خوبی انحراف فکری و سیاسی حسن روحانی را نشان می دهد . در جایی که امام خمینی ، حکومت پهلوی را از اساس باطل و طاغوتی می دانست ، روحانی می گوید که اگر انتخابات آزاد برگزار می شد ، دیگر نیازی به انقلاب نبود!
حال معلوم می شود که چرا حسن روحانی در زمان شاه ، هیچ گاه دستگیر و زندانی نمی شود و حتی یک سیلی هم نمی خورد!
آیا دریافت مجوز کتبی برای داشتن ریش در زمان خدمت سربازی ، از فرمانده ضداطلاعات ارتش شاهنشاهی ، حاکی از آن نیست که جناب حسن روحانی با ضداطلاعات ارتش شاهنشاهی همکاری پنهانی داشته؟!
از سوی دیگر ، حسن روحانی در کتاب خاطرات خود ادعا می کند از سال ۵۴ تحت تعقیب ساواک و شهربانی بوده و آنها در پی دستگیری وی بوده اند ! اما چگونه است که ساواک با داشتن تمام مشخصات حسن روحانی و با داشتن آدرس و شماره تلفن منزل وی ، از سال ۵۴ تا زمان پیروزی انقلاب ، موفق به دستگیری وی نمی شود؟!
آیا این مسئله حاکی از آن نیست که ساواک از ناحیه جناب روحانی احساس خطر نمی کرده و لزومی به دستگیری وی نبوده؟!
حسن روحانی در یک تحریف آشکار دیگر ، در سخنان ۲۲ بهمن خود ، سردار حاج قاسم سلیمانی را شهید در راه مذاکره می نامد!
باید به جناب روحانی گفت که اگر قرار بود دولت تروریست و جنایتکار آمریکا ، کسی را به خاطر مذاکره ترور کند ، خود جنابعالی و وزیر خارجه تان یعنی جناب ظریف ، می بایست در صدر لیست ترور آنان قرار می داشتید!
در حالی که می دانیم نه تنها شما در برنامه ترور آنها قرار ندارید ، بلکه بارها مورد عنایت مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا نیز بوده اید!
به هر حال ، باید منتظر بود و دید که جناب حسن روحانی ، با مقدمه چینی های فوق ، چه خوابی برای انتخابات مجلس دیده است!
🔘کانال رسمی کامران غضنفری
☑️ @KamranGhazanfari
نکته تاسف بار ماجرا آن جاست که گروه های مختلف انقلابی به بهانه ها و توجیهات مختلف به هیچ وجه به یک لیست واحد نمی رسند و اسم این کار رو تکلیف گرایی می دانند
ببینیم نظر رهبری در این مساله مهم چیست؟ سپس می توان فهمید چه کسانی ولایتمدار و تکلیف محور واقعی هستند؟!
⭕️ امام خامنه ای:
«حفظ وحدت» را اصل قرار بدهیم و اگر «تکلیف شرعییی» هم احساس کردیم، ولی دیدیم عمل به این تکلیف ممکن است وحدت را از بین ببرد، «قطعاً» انجام آنچه که تصور میکردیم تکلیف شرعی است، «حرام» است و حفظ وحدت «واجب».
رهبرانقلاب/ 12.4.68
@kalemat
🔴ترجمه حدیث نصب شده در حسینیه امام خمینی (ره) در دیدار امروز مردم استان آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب:
🔹 رسول اللّه (ص): علَی العَاقِلِ ان یَکوُنَ بَصِیراً بِزَمَانِهِ (امالی طوسی)
🔹خردمند، بايد زمان خود را بشناسد.
اگه بخوام به زبون ساده تشریح کنم اینجوری میشه که:
یعنی آهای نیروهای انقلابی، زمانه تون رو بشناسید . یعنی بفهمید که بعد از 7 سال ناکارآمدی دولت تحقیر و مجلس ضعیف و ادبار شدید مردم از آنها از یک سو و از سوی دیگر شهادت بزرگرمرد تاریخ ایران و تحولاتی که در قلوب مردم نسبت به انقلاب ایجاد کرد و خون تازه ای در رگهای سرد و نا امید مردم به جریان انداخت، اگر به خاطر سهم خواهی ها و تنگ نظری های شما و عدم وحدت کردنتان -به هر بهانه و توجیهی- باز هم نیروهای غربگرا و #لیبرال بر مصدر امور این کشور تکیه زدند کسی جز شما مسئول این شکست راهبردی نیست
@kalemat
برای تغییر وضعیت فعلی _که حاصل تَکرار میکنم است_ به جوکار رای میدهم
#انتخاب_اصلح
#صالح_جوکار
@kalemat
گاه نگارشهای طلبگی
. چرا باید به دکتر دهقانی فیروزآبادی رای دهیم . #تفت #میبد #انتخابات #یزد
گرچه شخصا اولویت اولم برای تفت و میبد شخص منتخب نبود ولی همین که این انتخابات توانست فضای رادیکال و تعصبی اصلاح طلبی در کل استان یزد را بشکند بشدت شکرگذار خدا هستم
کلیپ را ببینید تا متوجه شوید چگونه خواستند با استفاده از خانواده آقای حیدری و همچنین محمد خاتمی، برای کمال دهقانی رای جمع کنند
ولی خداوند با رای مردم آنها را سر جایشان نشاند
⭕️ دو قوه از سه قوه کشور در دست یاران خراسانی!
پیش بسوی انتخابات مهم و سرنوشت ساز ۱۴۰۰ @kalemat
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
💥 باید از خانه خارج شویم و حمله کنیم👌
🎙 رهبر معظم انقلاب در بخشی از سخنرانی امروز خود فرمودند: هزاران نفر را می گذارند برای پیگیری مسائل ایران؛ ما باید میلیون ها نفر آماده باشیم برای اینکه هم دفاع کنیم هم ضربه بزنیم ما هم باید متقابلا به آنها #ضربه بزنیم چه 👈تبلیغاتی و چه انواع و اقسام کارها که از دست یک ملت انقلابی بر می آید💯
🌐 فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضربه زدن به دشمن، به یک خلا بزرگ در جبهه انقلابی اشاره دارد و آن اینکه ما بجای دشمن، به جان همدیگر افتاده ایم و انرژی بسیاری از ماها صرف کوبیدن این و آن در داخل کشور می شود غافل از اینکه در هر صورت، جنگ در داخل کشور است نه خارج.
💢 باید #جنگ-تبلیغاتی را به خارج ازکشور کشاند. به داخل آمریکا، به داخل اسرائیل و انگلیس و به داخل فرانسه و عربستان. ما باید روی گسل سیاه پوستها، بومی ها، مسلمانها، بی خانمانها، فقرا و دهها گسل دیگر در آمریکا دست بگذاریم. ما باید گسل های موجود در اسرائیل را که رسما شهروندان خود را سه طبقه کرده اند، فعال کنیم.
🔅 دست برداریم از نقد کسانی مانند علی مطهری و زیباکلام و محمودصادقی که سرمایه ای جز نقدهای ما ندارند وبه آن پز می دهند! باید اربابان و کدخدای اینها را نشانه گرفت. دستور عملیات از سوی امامِ جامعه ابلاغ شده و همه باید به فکر برنامه ریزی و عمل به این دستور باشیم
🔮 بنده تقریبا هر هفته در جلسات دانشجویی مختلف، مسائل مربوط به افول آمریکا را ارائه میکنم؛ بحثی که داد غرب باوران را در می آورد و دوستان را متحدتر می کند. قطعا اگر ما ظرفیت های گسترده مان در حمله تبلیغاتی به دشمن را فعال می کردیم، دشمن را عقب میزدیم و حتی ممکن بود بجای مذاکرات هسته ای، مذاکره بر این اساس می بود که به فلان پایگاه بسیج تان بگویید سیاه پوستهای آریزونا را رها کند؛ پدرمان درآمد❗️
🆔 @darseenghelab
🔴 عدالتخواهی؛ بدون فهم درستی از واقعیات و جریانات کشور و با عصبانیت و بدون تعامل سازنده با جریانات، ناقص است
🔻نقد به #جریان_عدالتخواه
🔹بعنوان کسی که خود را عدالتخواه و مطالبه گر می داند(اگر خدا قبول کند) و بیش از اینکه مدافع وضع موجود و مشکلات کشور باشد مطالبه گر و منتقد این وضع است چند نکته را در باب دوستان عدالتخواه عرض می کنم. اگرچه ما بارها و بارها از این دوستان حمایت کرده و خواهیم کرد. حتی در زمان بستن لیست انتخاباتی روی حضور برخی از چهره های عدالتخواه تأکید ویژه داشته ایم(این مطلب را قبل از انتخابات ننوشتم که مبادا باعث تخریب چهره این دوستان شود):
1⃣ ما که مدعی عدالتخواهی و مطالبه گری هستیم خود باید از نقد و انتقاد استقبال کنیم؛ حالا نقد را وارد بدانیم یا ندانیم بحث دیگری است. اما باید نظرات منتقدان را شنید.
2⃣ متأسفانه «برخی» از دوستان عدالتخواه ما تا نقدی به آنها وارد می شود سریع طرف را وابسته، منفعت طلب، ترسو(ترس از لولو)، دوری از واقعیات کشور و ... متهم میکنند!
3⃣ عدالتخواهی حزب نیست و نبود؛ یک حزب و جریان حق دارد هر عنوانی –خاصه عدالتخواهی- را برای لیست خود برگزیند اما حق ندارد فقط لیست خود را عدالتخواه بخواند و مابقی جریانات و لیست ها را ضدعدالت بخواند.
4⃣ نقد ما به ساختار و مکانیزم بسیار ضعیف اصولگرایان (چه پایداری چه شانا) روشن است. مبنای غلط سهم خواهی برای احزاب و شخصیت ها و حذف افراد غیرحزبی و انقلابی از لیست و ... . اما راستی مبنای لیست 30 نفره عدالتخواهان چه بوده؟ چگونه لیست 30 نفره عدالتخواهان جای سایر انقلابی ها نبود؟ یعنی بقیه انقلابی و عدالتخواه نبودند؟ بعنوان یک فعال رسانه ای که همیشه پیگیر اخبار هستم از همه منابع، از این لیست 30 نفره، شاید 5 نفرشان را بتوان به عنوان چهره عدالتخواه مطرح بدانیم مابقی کجای فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و سیاسی اند؟
🔹براستی چرا در این لیست 30 نفره عدالتخواهان، جای افرادی همچون حجت الاسلام نبویان، الیاس نادران، سیدمحسن دهنوی، حمید رسایی، وحید یامین پور و ... نبود؟ یعنی این دوستان هیچکدام عدالتخواه نبوده و نیستند و سابقه ای در عدالتخواهی نداشته و ندارند؟
5⃣ به نظر می رسد دوستان عدالتخواه ما –که واقعاً هم عدالتخواه هستند و ما بر این نیت صحه می گذاریم- اما در امر سیاست و سیاست ورزی صحیح و ناب (نه سکولار و تحجر) ضعیف عمل کرده و طی سالهای گذشته نشان دادند که دیدگاه عمیقی نسبت به جریانات سیاسی کشور ندارند. یکی دانستن جریانات اصولگرا و اصلاح طلب به بهانه اتفاق نظر چند چهره از دو جریان در برخی مسائل، غلط است. دلیلی ندارد که هر دو جریان را یکی دانسته و برخوردمان با هر دو جریان یکسان باشد.
🔹اگرچه برخی اصولگرایان برای رسیدن به اهداف خود از اصلاح طلبان لولو درست می کنند و برخی اصلاح طلبان هم از اصولگرایان لولو درست می کنند، اما شما دوستان هم بپذیرید که از هر دو لولو درست می کنید!
🔸آیا سیاست ورزی صحیح، اسلامی، اخلاقی و عدالتخواهانه اینگونه است که ما همه افراد و فعالان سیاسی حاضر در برخی تشکل ها و احزاب را منحرف، ضدعدالت، حامی فساد و ... بدانیم؟ آیا این عدالت است که همه جریانات و احزاب و افراد را به یک چوب برانیم؟ باید انتقادات به هر جریان را صحیح و منطقی ابراز کرد اما هشتگ #حداد_عارف و مساوی دانستن دو جریان با سیاست ورزی عادلانه سنخیتی ندارد. ضعف هر کدام را باید در جای خود و "به اندازه" نقد و بررسی کرد. بررسی ها نشان می دهد تازه انتقادات چندساله اخیر دوستان عدالتخواه بیش از اینکه نصیب دولت و اصلاح طلبان شود نصیب اصولگرایان شده.
6⃣ عدم تعامل سازنده با جریانات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مردم و همچنین "عصبانیت" عجیب در طرح مصادیق عدالتخواهی و طرح مشکلات و دردها نتوانسته مردم را با دوستان عدالتخواه همراه کند. بطوریکه قریب 200 هزار رأی نصیب سرلیست عدالتخواهان –صادق شهبازی- شده و مابقی زیر ۶۰ هزار رای داشته اند. تازه برخی دوستان عدالتخواه، با نیش و کنایه، رأی مردم را ناشی از ترس از لولو و ... معرفی کرده اند! این یعنی گفتمان عدالتخواه فهم صحیحی از مردم سالاری و ارتباط با مردم و دفاع از مردم ندارد و هنوز جریان کف میدان انقلاب بعنوان مدافعان اولیه عدالت، این دوستان را پرچمدار حقیقی عدالت و آرمان های انقلاب ندانسته اند. این مسئله باید حل شود.
7⃣ به نظر می رسد گفتمان عدالتخواهی به یک آسیب شناسی جدی نیازمند است. نباید عدالت خواهی را به عنوان یک رویه حذفی، با عصبانیت، علیه حاکمیت و نظام، علیه جریانات و احزاب، علیه شخصیت ها و مسئولین، علیه همه سیاسیون، علیه بخشی از مردم، مطرح کرد.
🔹حرف بسیار است ان شاءالله در فرصت های آتی مطرح خواهیم کرد. برای این دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
#انتخابات_98
✍ داود مدرسییان
@kalemat
متاسفانه طبق اعلام وزارت بهداشت عراق، مورد مبتلا به کرونا در نجف، طلبه ای ایرانی بوده است.
بمباران رسانه ای علیه ایران آغاز شد
@kalemat