8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درمان_بیمار_کرونایی در حال مرگ
۷۴ ساله ، که پزشکان قطع امید کرده بودند
@kalemat
گاه نگارشهای طلبگی
◾️هو الباقی خادم الحسین،کربلایی احمد اسحاقی،از بی ادعاهای زمانه و مخلصین آستان اهل بیت (علیهم السلا
از دوستان هیات انصار ولایت بود که دیروز در اثر بیماری کرونا درگذشت. خدایش رحمت کناد
پس از کش و قوس های فراوان یکبار دیگر نخست وزیر جدیدی بنام عدنان الزرفی توسط رئیس جمهور عراق معرفی شده است باید دید آیا نخست وزیر جدید عراق می ماند؟
دو اتفاق امروز عراق:
۱- موافقت و حمایت وزارت خارجه آمریکا با نامزدی الزرفی
۲- مخالفت گروههای شیعی با نامزدی الزرفی
👈 در این زمینه دیداری میان گروههای شیعه معترض به «عدنان الزرفی» در مقام مامور تشکیل کابینه جدید عراق در منزل «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولة القانون انجام شده است.
نگرانی گروههای شیعی انقلابی عراق و ذکر۲ نکته در مورد او لازم است:
۱- او بسیار به آمریکا نزدیک است.
۲- سیاست اونسبت به حشد الشعبی در مقابل این سازمان مردمی قرار دارد.
👈 اما شرایط فعلی یک بازی دو سر بُرد برای آمریکاست:
۱- اگر او انتخاب بشود آمریکایی ها یک متحد خود را سر کار خواهند داشت.
۲- اگر نشود اوضاع عراق همچنان نابسامان خواهد بود که این هم مطلوب آمریکاست.
#عراق #حشدالشعبی #مقاومت
@kalemat
مسلمان¬کشی در هندوستان واقع.pdf
313K
مسلمان کشی درهندوستان؛ واقعیت ها، زمینه ها و وظیفه ها
@kalemat
دکتر حسین مرتضوی سانیجی مبلغ 650 میلیون تومان به ستاد ملی مبارزه با کرونا اهدا کرده
.
در کارهای خیر، یک یزدی پیش قدم شده است و این افتخاری است برای ما یزدیها
@kalemat
🔖کرونا، قم، روحانیت؛ چقدر ایوب؟ چقدر یونس؟!
🎯 سیبل کردن قم و روحانیت برای "منشٲ" و بخصوص "شیوع" کرونا در کشور، گرچه از شبکه های بیگانه شروع شد؛ اما از زبان نمایندگان مجلس و مقامات مسئول و شخصیتهای اجتماعی تعقیب شد. در بسیاری از شهرها نسبت به ماشین پلاک قم و لباس روحانیت حساسیت درست شد. در مواردی هم تعرّض و توهین اتفاق افتاد!
هر چه بگوئی: روحانیت درصدی از اصناف موجود قم است و تازه قم هم منشٲ ویروس در ایران نبوده؛ فعلا این ابتلاء برای قم و روحانیت پابرجاست!
اگر "هویت جمعی صنف روحانیت" را در یک "تشخّص تاریخی" لحاظ کنیم؛ این پرسش موجّه جلوه میکند:
❓روحانیت دچار ابتلاء ایوب شده یا یونس؟!
👹 ابتلای ایوب (ع):
دچار مسمومیت و بیماریای شد که بدنش نقطه نقطه شد (۱) از او عیب جویی شد (۲) از مردم جدایش کردند در حالیکه قومش به او میگفتند: هیچ کس را به چنین بلیهای ندیده ایم، جز به سوء سریره اش! شاید تو هم برعکس آنچه آشکار می کردی، باطنت، زشت بوده که چنین شدی!(۳)
در حالیکه او "بی گناه"، مبتلا شده بود. رشک و حسادت شیطان بر او موجب شد عامل بیماری توسط شیطان در او دمیده شود (۴) (انی مسّنی الشیطان بنص٘ب وعذاب).
صبر ایوب، موجب رفع ابتلاء و عزت دوباره اش شد. امام صادق (ع) به شیعیان فرمود:"خدای تبارک وتعالی ایوب را بدون گناه، مبتلا کرد؛ پس صبر کرد تا جایی که عار مردم شد! شما بر تعییر و عارشدن صبر نمی کنید"(۵).
🐋 ابتلای یونس (ع):
یونس هم دورهای در شکم ماهی محبوس شد و با بیماری به بیابانی خالی انداخته شد (۱۴۵/صافات).
اما ابتلای او بدان خاطر بود که چون انبیاء دیگر، مردم را راهبری و سیاست نکرده بود(۶). غضبناک، از مردمش بود (۸۷/انبیاء). "کاظم" نبود که کدورتهایش را نابود کند (۷)؛ "مکظوم" بود (۴۸/قلم) مثل مشکی پر از خشم ؛ البته سربسته و ساکت. قرآن او را مثل "عبدی فراری" خطاب می کند (۱۴۰/صافات) که مورد ملامت بود (۱۲/صافات). لذا با وجود عصمتش، خداوند، پیامبر اسلام را از الگو گیری از او منع می کند (۴۸/قلم). یونس گمان نمیکرد از این ترک مٲموریت -باوجود هویدا شدن آثار عذاب- توبیخ شود و براو سخت گرفته شود (۸۷/انبیاء). اما خداوند او را زنده ولی بیمار در شکم ماهی، حبس کرد (۱۳۹تا۱۴٨صافات). دوره لبث و قرنطینهی سختش در شکم ماهی، او را از "صاحب الحوت" (همراه ماهی) -که با غیض فروخفته اش بود- به "ذالنون" (صاحب اختیار ماهی) رساند. و این وقتی بود که در آن ظلمات، تسبیح حق می گفت و هرعیب ونقص از حکمت خداوندی تنزیه میکرد. خداوند هم، اورا استجابت و از غم و غصه- مثل دیگر مومنان- نجاتش داد (۸۸/انبیاء).
دوباره به رسالتی جدید مبعوث شد. اینبار برای قومی صدهزار نفری یا بیشتر (۱۴۷/صافات). پیامبری شد با دو بعثت؛ یکی بهتر از قبلی!
🔅ابتلای روحانیت:
🔺تعییرها و عیب تراشی هایی که باوجود این همه طلبه جهادی و خدوم واقعا سزاوارشان نیست!
هر روز که میگذرد بیشتر معلوم میشود این ویروس پراکنی در دنیا از "شیطان اکبر" است(۸).
شاخه رسانهای او میخواهد این صنف در تشیع را، "سامری" و الان دچار مرض "لامساس"(کسی نزدیک نشود!) معرفی کند! حال آنکه "اسلام منهای روحانیت، خیانت است". هزار سال است منصب آنان در غیبت، "منصب هارون" بوده مقابل "سامری ها".
🔻اما بوده و هستند آحادی در این لباس که چهره "مغاضباً" یونس شدند! به تعبیر امام عزیز، "منبری پرخاشگر" شده اند(۹). کمی از زیّ تواضع و لباس مستضعفین در آمده، شوکت و شاهی پسندیدند! از بار رسالت سنگین "فریاد بر سیری ظالم و گرسنگی مظلوم" ، شانه خالی و بعضا ساخت و پاخت کردند! و...
قرنطینه ی نگاه ها، مکافات و کفاره ی پاک شدن این صنف شریف از آن سلولهای بیمار است. فعال تر شدن بدنه پاک روحانیت در ابتلائات دیروز و امروز مردم، ذوب کردن "نامردمی ها" در بین خودشان به همراه دارد. دیگر او که برای مردم مریض نشود و در تعب نیافتد، روحانی نیست !
اینگونه دوباره مبعوث میشوند؛ کاملتر و بهتر.
.......................
پی نوشت:
۱تا۵.تفسیر برهان ج۴ص۶۶۲و۶۶۳
۶.ر.ک:ادب فنای مقربان ذیل شرح ساسة العباد
۷. تصنیف غررالحکم ۵۰۶۰
۸.اخیرا وزارت دفاع روسیه اعلام کرده: پنتاگون مسئول انتشار ویروس ها با پهباد های حامل حشرات آلوده به ویروس به نقاط هدف است!
📝محسن قنبریان ۹۸/۱۲/۲۱
@kalemat
گاه نگارشهای طلبگی
با سلام 🔴 درباره برنامه زنده #فرمول_یک که دوشنبه از شبکه ملی تلویزیون پخش شد چند سؤال از مسؤولین م
امیرحسین رستمی پس از اظهارات جنجالیاش در برنامه فرمول یک، با پزشکان و کارشناسان وزارت بهداشت به گفتگو نشست و پاسخ سوالاتش را گرفت. این ویدیو قرار بود از برنامه فرمول یک پخش شود که متاسفانه، پخش نشد.
برای مشاهده از این لینک استفاده کنید.
https://cdn.mashreghnews.ir/d/2020/03/19/0/2745523.mp4
@kalemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 یا باب الحوائج
♦️ #نجوای_مردم_ایران به امید رهایی جهان از ابتلاء به بیماری کرونا
▪️همزمان با شب شهادت امام کاظم علیه السلام
💠 در آخرین شب سال 98
✅همراه با توسل به ائمه اطهار علیهم السلام
🕰 پنج شنبه شب ساعت 20
♦️ پشت بام و خانه هر ایرانی
@kalemat
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چرا مردم ايران به فروشگاهها حمله نمیکنند؟
🔸 ممكن است براي شما هم اين سوال پيش امده باشد كه چرا در كشورهاي پيشرفته دنيا مردم اين چنين به فروشگاهها حمله میكنند؟ چرا مواد غذايي در فروشگاهها به سرعت تمام میشود؟ اما در ايران تاكنون با چنين صحنههايی مواجه نشدهايم؟
🔸 اين تفاوت، دلايل زيادی دارد؛ يكی از دلايل مهمش در بند بعدي آمده؛ دليل ديگرش تصوير غلط و بزك شدهای است كه رسانهها براي ما از غرب ساخته اند. اما در اينجا تنها از دو زاويه به اين تفاوت نگاه كرده ايم.
🔰 اول؛ يك دليل ساده اما بسيار معنادار دارد اين تفاوت رفتار كه كمتر به آن توجه شده:
🔸 سيستم غير متمركز، خرده فروشي و مويرگيِ مغازه محور توزيع و فروش كالا در مقابل سيستم متكي بر مال ها، هايپر شاپها و فروشگاههاي زنجيره اي بزرگ!
🔸 وقتي شما سبك و مدل فروش را بر فروشگاههاي بزرگِ همه چيز فروشي متمركز كني و مغازه هاي كوچك و كاسبيهاي خرد صنوف مختلف را از سطح شهر جمع كني، يكي از تبعاتش مي شود همين صحنههايي كه در مواقع بحران در شهرهاي اروپا و امريكا ديده میشود.
🔸 شما در شهرهاي ايران حتي كلان شهري مثل تهران، كافي است از در خانه به سر كوچه بياييد تا در زماني كمتر از پنج دقيقه حداقل به دو مغازه سوپر ماركت برسيد با انواع خوراكيهاي مورد نياز شما.
🔸 طبيعي است در چنين فضايي كه همه مايحتاج روزمره شما از مغازه سر كوچه تامين مي شود، ضرورتي بر حضور در هايپرها نداريد و طبيعتا از تجمع و فشار جمعيت هم در زنجيره اي ها كاسته ميشود. نگراني و دغدغه اي هم براي خريد كالاي مطلوبتان نداريد.
🔸اما همين تفاوت ساده كه سالهاست به عنوان نماد باكلاسي و پيشرفت آن ور آبيها و عقب ماندگي ما اين وريها در مغز ما فرو كرده اند، ناشي از تفاوت نگاه مصرفگرا، سودمحور و سرمايه سالار تمدن غرب به كالا و اقتصاد و مردم و همه چيز است.
🔸 سالهاست بسياري از دلسوزان انقلاب، از تبعات سهمگين فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مال گرايي و رشد قارچ گونه فروشگاههاي زنجيره اي در ايران از دهه هفتاد تا امروز، گلايه كردهاند.
🔸كاري به سهمي كه اين نوع از فروشگاهها در پروار كردن سرمايه دارها، مكيدن خون مستضعفان، مصرفگرا كردن مردم، استثمار كارگران، نابود كردن بقاليهاي سنتي و مغازه داران خرد و ... دارند ندارم؛
🔸 همين تفاوت رفتار مردم ما با مردم شهرهاي مبتني بر فروشگاههاي زنجيرهاي بزرگ در بحران كرونا، شايد جرقهاي باشد كه بعضيها را از خواب غرب پرستي و غربگرايي بيدار كند!
🔸 شايد هيچ وقت فكر نميكرديم تبعات مخرب فرهنگي اجتماعي مصرفگرايي و مال گرايي را بتوانيم اين چنين عيان و عيني نشان دهيم؛ عزت لگدمال شده مردمان ساكن شهرهاي اروپا و آمريكا، جنگ و دعواي بين شهروندان و استرس و هراس در چشمانشان به خاطر گرسنه نماندن، روضه مكشوف همين سيستم سرمايهسالار است.
🔰 دوم؛ يكي از فيلمهايي كه اين روزها در فضاي مجازي از غارت يا هجوم مردم به فروشگاهها در اروپا منتشر شده است را ديدم؛ اولين حسي كه با ديدن زنان و مردان مضطرب و نگران اروپايي به من دست داد، دلسوزي بود! واقعا از اعماق قلبم دلم براي اين مردم سوخت.
🔸 چرا اين انسانهاي در كنار هم، اينچنين با هم غريبه اند؟ چرا براي يك لقمه نان هيچ رحم و مروتي نسبت به بغل دستیشان ندارند؟ انسان مگر حرمت ندارد؟ چرا بايد به اينجا برسد كه مثل موجودات ديگر بر سر نان، جنگ كند؟
🔸 علت العللش يك چيز است؛ جهانبيني و در نهايت سبك زندگي اي كه تمدن غرب برايش به ارمغان اورده، به او گفته است فقط به فكر خودش بايد باشد
و به حاكمانش هم ياد داده به فكر ان باشند كه سودشان در آن است، اين وسط عده اي هم له شوند، به درك!
🔸 دلم برايشان سوخت به خاطر حاكمان بي رحمشان، به خاطر متفكرين بي خدايشان كه اين چنين برايشان ذلت هديه آوردهاند!
🔸 و احساس غرور كردم از عزتي كه مردم ما در سايه حكومت ولايي دارند و البته خيليها قدرش را نمي دانند. إنّ العزّه لله و لرسوله و للمومنين
قدر داشته هايمان را بدانيم!
✍ حسین نقی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
گاه نگارشهای طلبگی
. ♻️ چرا مردم ايران به فروشگاهها حمله نمیکنند؟ 🔸 ممكن است براي شما هم اين سوال پيش امده باشد كه چر
تحلیل بسیار زیبایی است
از چند سال پیش برخی از اندیشمندان اجتماعی از گسترش قارچ گونه فروشگاه های متمرکز با اسم و رسم های مختلف بدلایل اجتماعی اقتصادی و امنیتی اظهار نگرانی میکردند و اکنون دلیل دلواپسی های آنان مشخص شده است. اگر کشور ما نیز تبدیل به مارکت های بزرگ شده بود الان بخشی از مشکلات کشورهای اروپایی را داشتیم
هدایت شده از ۲۰۲۵: خارج بدون فیلتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌درگیری مردم بر سر دستمال توالت در #استرالیا ، یکی از خانم ها می گوید فقط یکی می خواهم و آن یکی که در سبدش چندتا دارد می گوید حتی یکی هم نمی دهم!!! و دخالت مامورین فروشگاه برای برگرداندن بقیه دستمال توالت ها
❌#کرونا هم مثل سایر وقایع اجتماعی اوج #ناکارآمدی_حکومت و #فقر_فرهنگی در #آمریکا #انگلیس و #استرالیا و سایر کشورهای اروپایی را نشان داد.
❌چطور کشورهایی که هنوز مشکل دستمال توالت دارند را برای ما هفت رنگ کرده اند😔
❌شاید روزی هم آن مردم بتوانند حداقل #زندگی کنند بقیه چیزها پیشکش...
🔷️ کانال ۲۰۲۵ را به دوستان خود معرفی کنید تا برای اولین بار خارج را بدون فیلتر ببینند.
@kharej2025