36.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فانوس ۲۸ | بسته بصیرت افزایی سیاسی
🔻 بسته بصیرت افزایی سیاسی "فانوس" به رصد تحولات ایران و جهان می پردازد و به سوالات و شبهات شما در خصوص مسائل روز پاسخ می دهد. این بیست و پنجمین شماره از فانوس است که منتشر میشود.
🔗 دریافت با کیفیت بالاتر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/333760
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷کلیپ سردار سلیمانی🇮🇷
🇮🇷زهره غلامی🇮🇷
🌹پایگاه شهیده فاتحی کرجو🌹
✍️«زنان» بازیچه «سیاسی کاری» جریان اصلاح طلب
🔹روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «چالش پیشرویرئیسی مردی با پیراهن شماره 8» نوشت:«فارغ از موضوعات حساس و مهمی که پیشروی دولت رئیسی است اما مسئله فوتبال و رسیدگی به موضوعاتی که فیفا روی آن حساسیت دارد، میتواند در آیندهای نهچندان دور برای ابراهیم رئیسی دردسرساز شود. واقعیت این است که جانی اینفانتینو، رئیس فیفا در نظر دارد زمستان همین امسال به تهران سفر کند».
🔹این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«رئیس فیفا بهتازگی در دیداری که با رئیس فدراسیون فوتبال ایران داشته دو شرط مهم برای دادن میزبانی به تیم ملی ایران در مسیر انتخابی جام جهانی داشته که اولی نصب تجهیزات VAR است و دومی ورود زنان به ورزشگاه. این دو شرطی است که طرف ایرانی باید تلاش کند تا 20 مهرماه و زمان بازی تیم ملی با کره جنوبی رفع و رجوعش کند».
🔻نکته و نظر:
🔸متاسفانه بخشی از جریان اصلاح طلب به موضوع زنان صرفا به عنوان ابزاری جهت نیل به اهداف سیاسی نگاه می کند. نگاه این طیف به مسئله زنان، نگاهی جنسیت زده و ابزاری است.
🔸اصلاح طلبان تاکید دارند که زنان باید برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه بروند تا «هم فحش بدهند و هم فحش بشوند»!. فعالین اصلاح طلب مدعی هستند که «اگر زنان برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه نروند، دچار بیماری های روحی و روانی می شوند»! آیا این نوع دیدگاه، توهین به بانوان محترم ایرانی نیست؟!
🔸آیا اکنون دغدغه اصلی بانوان کشورمان، حضور به عنوان تماشاچی در بازی مردان است؟! یک سوال؛ جریان اصلاح طلب که از سال 96 تا 1400 شهرداری تهران را در اختیار داشت، در زمینه سرانه اماکن ورزشی بانوان چه اقداماتی انجام داده است؟!
🔸جریان اصلاح طلب که از سال 92 تا 1400 دولت را در اختیار داشت، برای رسیدگی به مطالبات زنان سرپرست خانوار چه اقداماتی انجام داد؟ در حمایت از جوانان نخبه چطور؟ آیا دولتِ اصلاح طلبان در رسیدگی به مطالبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بانوان کشورمان کارنامه موفقی به جا گذاشت؟
🔸واقعیت این است که جریان اصلاح طلب با مطالبات اصلی جامعه فرسنگ ها فاصله دارد.
سلام مدیران محترم کانالهای ثامن شهرستانهای گرمه و جاجرم فردا راس ساعت ۱۰ صبح آمادگی رزمایش ثامن ۱۴ را داشته باشند.
🔹️ همه قهرمانان علی سیرتند/
که در سربلَندی از آن غیرتند ...
💠 به یاد زنده یاد علی لندی، نوجوان ایذهای که برای نجات جان چند انسان، دل به آتش زده و سوخت.
☑ @samtekhoda3
بسم الله الرحمن الرحیم
با صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص)، چهاردهمین رزمایش بصیرتی ثامن را با هدف بصیرت افزایی و روشنگری با عنایت به خداوند متعال و استعانت از اهل بیت علیهم السلام در فضای مجازی آغاز می کنیم.
اجرتان با حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
☘️
🖼#عکس_نوشت(۱)| دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🌺 امام خمینی رحمةالله عليه: ما در جنگ به این نتیجه رسیده ایم که باید روی پای خودمان بایستیم. (۳ اسفند ۶۷)
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
با سلام
لطفا مخاطبین خود را تا حد توان افزایش دهید.
به جز موارد رزمایش هیچ پیام دیگری در کانالهای ثامن قرار ندهید.
سخنواره در صورت ارسال مربوط به خود شماست در کانال ثامن به هیچ وجه قرار ندهید.
موفق باشید یا علی
4.pdf
396.7K
☘️
🌀#یادداشت| نقش کانالهای ثامن در انتقال فرهنگ دفاع مقدس
🍃🌹🍃
✍️ یونس باقرزاده
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
🎥#موشن_گرافیک(۱)| موضوع: بازخوانی نتایج جنگ
🍃🌹🍃
🌺 حضرت امام خمینی (ره): جنگ ما موجب شد که تمامى سردمداران نظامهاى فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند.(۳ اسفند ۶۷)
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🖼#عکس_نوشت(۲)| دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🌺 امام خامنهای مدظلهالعالی: دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین حوادث ملت ایران بود.
(۳۱ شهریور ۹۹)
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
Scan ۲۳ سپتامبر ۲۱ · ۰۷·۵۶·۵۳.pdf
7.34M
🌀#یادداشت_مصور| موضوع: دفاع مقدس؛ سرمایهای تمام نشدنی
🍃🌹🍃
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
🎥#موشن_گرافیک(۲)| اهداف شوم عراق برای حمله به ایران
🍃🌹🍃
🌺 مقام معظم رهبری: هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست. (۲۴ شهریور ۸۸)
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سوال اول
همکاری ما با شانگهای در چه زمینه هایی است؟
💢سوال دوم
"آیا طالبان تغییر کرده است؟ نشانههای این تغییر چیست؟ در هر صورت، تغییر در شیوه مواجهه طالبان با مردم برچه اساسی صورت گرفته است؛ راهبرد است یا تاکتیک؟
طالبان به لحاظ کلامی و اندیشهای تغییر نکرده، اما وهابی و تکفیری هم نیست. تغییر در نوع مواجهه طالبان با مردم و غیرنظامیان در مقایسه با گذشته، به این دلیل است که طالبان پس از سالها تجربه، به این نتیجه رسیده که در دست گرفتن قدرت در افغانستان بدون همراهی مردم امکانپذیر نیست. در عین حال باید توجه داشت که تحولاتی در حداقل دو دهه و نیم گذشته صورت گرفته که عملاً طالبان کنونی را متمایز از طالبان دهه 90 کرده است. مهمترین این عوامل عبارتند از:
1. فقدان رهبری کاریزماتیک: در این زمینه باید به نقش یک رهبر کاریزماتیک مانند ملاعمر اشاره کرد که بعد از مرگ وی، دو رهبر بعدی، هیچکدام نتوانستهاند مأموریت ملاعمر را ادامه دهند. درواقع، رهبران بعد از ملاعمر به لحاظ توانمندی، اعتبار، مرجعیت فکری و قدرت، هنوز نتوانستهاند جای خالی ملاعمر را پر کنند.
2. تداوم تحولات نسلی در جامعه افغانستان: بخش زیادی از اعضای کنونی طالبان جوان هستند و مسلماً نسل جوان حامل تغییرات فرهنگی و اجتماعی است و با نسل پیش از خود متفاوت است. در این وضعیت، طالبان همانند هر گروه دیگری به مرور زمان، متأثر از تحولات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی افغانستان، عملگراتر شدهاند. مثلاً نگاه طالبان در دهه 70 به ایران، شیعیان، هزارهها و اقلیتها منفی بود، اما در دهه گذشته آرام آرام نگاهشان در این زمینه تغییر کرده و متفاوت شده است؛ به این منظور که بتوانند حداقل قدرت خودشان را حفظ کنند. در همین زمینه جالب است که نسل جدید طالبان با توئیتر و رسانههای جدید آشنا هستند. بنابراین، در حالی که در تصور نسل دهه 70 کشور ما (ایران)، طالبان افرادی معتصب و متحجر با رفتارهای غیرعقلایی هستند که فقط میجنگند، اما اکنون وضعیت طالبان فرق کرده و هوشمند شده است؛ الگوهای فکری و سبکهای طالبان در دو دهه گذشته به روزتر و دقیقتر شده است. البته همین امر، سبب ایجاد شکافهایی هم در درون طالبان شده است.
در همین زمینه باید اشاره کرد که چون بخشی از سنتهای درونی طالبان، قومی و پشتونی است، طالبان در این چند دهه گذشته تلاش کرده است تا اندک اندک بعد عمومی و ملی خودش را نیز به عرصه ظهور برساند؛ یعنی طالبان به این نتیجه رسیده که اگر صرفاً بر جایگاه پشتونی خودش تأکید کند، میداند که پشتونها همه افغانستان نیستند و نمیتواند با سایر افغانها در جنگ باشد، لذا به این درک رسیدهاند که حتی یک استاندار را از شیعه یا هزاره انتخاب کنند یا تلاش کردهاند که اعضایی از ترکمنها و تاجیکها هم به عضویت بپذیرند. بنابراین، طالبان اکنون از ماهیت صرفاً قومی خود فاصله گرفته و خود را در چارچوب و گستره سرزمینی و جمعیتی افغانستان تعریف کرده است. هرچند در این زمینه به طور کامل موفق نبوده، اما تلاش برای تغییر رویکرد را آغاز کرده است."
💢 سوال سوم
"- موقعیت شیعیان افغانستان چگونه است؟
1. به لحاظ جغرافیایی، در مناطق مرکزی افغانستان موسوم به «هزارهجات» مستقر هستند که ولایات بامیان و دایکُندی بخشی از این منطقه است و همچنین بیشتر مساحت ولایات میدان، غَزنی، سَر پُل، غور و پَروان را در برمیگیرد.
2. به لحاظ قومی هم هزاره هستند و از نظر جمعیتی در اقلیت هستند(20 درصد).
3. از لحاظ سیاسی حزب وحدت اسلامی و حزب حرکت اسلامی مهمترین تشکلهای سیاسی شیعیان افغانستان هستند که هر دو بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس شدند و در تقویت موقعیت سیاسی شیعیان در افغانستان تأثیر خوبی داشتند.
4. با این حال، شیعیان در همه ادوار تاریخی، به ویژه بعد از تشکیل دولت طالبان و سرنگونی آن، همواره مورد ستم و تجاوز واقع شدهاند. "
💢سوال چهارم
"وضعیت افغانستان از نظر جمعیتی، زبانی، قومی و مذهبی چگونه است؟
پایگاه بصیرت
1. از نظر جمعیتی، افغانستان حدود 39 میلیون نفر جمعیت دارد و سیوهفتمین کشور پرجمعیت جهان است.
2. از نظر قومی، افغانستان متشکل است از قومیتهایی، چون پشتون(40 درصد)، تاجیک(30 درصد)، هزاره(شیعه)(20 درصد) و ازبک(10 درصد).
4. از نظر زبانی، زبان فارسی به عنوان زبان مادری مورد استفاده ۷۷ درصد مردم معرفی شده است. همچنین زبان پشتو ۳۰ درصد، زبان ازبکی ۱۱ درصد، زبان ترکمنی ۳ درصد، زبان پشهای ۱ درصد، زبان نورستانی ۱ درصد و زبان بلوچی ۱ درصد اعلام شدهاست. طبیعی است که مجموع درصدهای ذکر شده از ۱۰۰ بیشتر است؛ زیرا مناطق زیادی در افغانستان دو زبانه هستند.
5. از نظر مذهبی، غالب مردم مسلمان افغانستان از پيروان مذهب حنفي هستند(بين 65 تا 70 درصد). پيروان مذاهب ديگر اهل سنت يا وجود ندارند يا اينكه در خفا هستند و كسي به پيروي از اين گونه مذاهب شهرت نيافته است. دومین مذهب مردم افغانستان، مذهب شیعه است که حدود 20 درصد جمعیت افغانستان را شامل میشود. عمده جمعيت شيعيان افغانستان را هزارهها و سادات تشكيل ميدهند".
💢سوال پنجم
"صنعت هسته ای چه اهمیتی دارد؟
یکی از مهمترین موارد استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای، تولید برق از طریق نیروگاههای اتمی است. در یک راکتور هستهای، سوخت هستهای یا «اورانیوم» شکافته میشود و در اثر این فرآیند انرژی آزاد میشود که این انرژی در نهایت به گرما تبدیل میشود و گرمای تولید شده صرف تولید بخار و به کار انداختن توربین برق میشود. به عنوان مثال نیروگاه اتمی بوشهر درحال حاضر قادر است سالانه هزار و ٢ مگاوات برق تولید کند که در صورت احداث نیروگاههای اتمی دیگر برق مورد نیاز کشور به خوبی تامین خواهد شد. درحال حاضر فرانسه حدود ٨ درصد برق تولیدی خود را از طریق انرژی هستهای به دست میآورد و کشورهایی مانند آمریکا، انگلستان و روسیه و... نیز در این زمینه اقدامات گستردهای انجام دادهاند."
🔴تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به خانواده علی لندی قهرمان نوجوان ایذهای
در تماسی از دفتر رهبر انقلاب اسلامی با خانواده علی لندی نوجوان غیور ایذهای، مراتب تسلیت حضرت آیتالله خامنهای ابلاغ، و با این خانواده داغدیده همدردی شد.
علی لندی قهرمان شجاع و فداکارِ 15 ساله که برای نجات دو تن از همسایگانش، خود را به آتش زده بود روز جمعه بر اثر شدت جراحات ناشی از سوختگی آسمانی شد و نام خود را جاودانه کرد.