فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجایِ جهانی امید جهان
از این غم دوری بگو چه کنم
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲😭
میدان عمل خالیست.....
او در پی سرباز است!!!!!
چون" ما" همه سرباریم
سردار نمی آید....!!!!
#گـروه_منتظـران_ظهـور_❤³¹³
↶【به ما بپیوندید 】↷
🆔@gorohe_montazerane_zohor
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
انتشـار پسـت ثـواب جـاریـه درپـی دارد.🌺
۩گــڕۅه ۚجــہاڍےۖ امام علــےۖ(ع)۩
فعالیت گروه جهادی امام علی(ع) را در شبکه های اجتماعی [ اینستاگرام ،سروش و ایتا ] با همین کانال مـا را دنبال کنید⤵️
@emam_ali_sbr
کـانـال مـا در ایتـا:⤵️
https://eitaa.com/joinchat/3810852919Cafd5ea3b4d
پیام رسان سروش⤵️
https://splus.ir/joingroup/AAkxvEBMr-UZlluCHjktMg
کـانـال مـا در بلـه:⤵️
💠ble.ir/join/MjdmZWYyMT
#جهاد_ادامه_دارد
#جهادی_میمانیم
#جهادی_امام_علی_ع
در آستانه فرا رسیدن عید سعید فطر، دفاتر مراجع عظام تقلید میزان فطریه و کفاره روزه ماه مبارک رمضان در سال ۱۴۰۲ را به شرح زیر اعلام کردند.
دفتر مقام معظم رهبری در قم درباره میزان زکات فطره و کفاره ماه مبارک رمضان با اشاره به آنکه مؤمنان میتوانند قیمت سه کیلو گندم یا برنج و مانند آن را از محل سکونت خود استعلام و آن را بر اساس مقدار شرعی به عنوان زکات فطره پرداخت کنند، اعلام کرد این مبلغ در سال جاری به زودی توسط دفتر معظمله اعلام خواهد شد.
این دفتر همچنین درباره کفاره غیرعمدی روزههای ماه مبارک رمضان نیز اعلام کرد، کفاره باید به صورت طعام پرداخت شود که این مورد در سال جاری بر اساس نظر حضرت آیتالله خامنهای به ازای هر روز ۱۲ هزار تومان است.
نظر آیتالله سیستانی
از آنجا که میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد ۶۰ هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی ۳۶۰ هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، ۱۰۵ هزار تومان تعیین شده است.
دفتر آیت الله سیستانی همچنین میزان کفاره غیرعمدی و عمدی روزههای ماه مبارک رمضان سال جاری را به ترتیب ۱۶ و ۹۶۰ هزار تومان اعلام کرد.
نظر آیت الله وحید خراسانی
میزان فطریه به ازای هر نفر و با قیمت گندم و بدل از آرد ۶۰ هزار تومان و فطریه بدل از برنج ۲۰۰ هزار تومان است.
کفاره غیرعمدی و عمدی روزه نیز برای هر روز، به ترتیب ۱۵ و ۹۰۰ هزار تومان اعلام شد.
نظر آیت الله شبیری زنجانی
شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً ۳ کیلو و ۶۰۰ گرم) از خوراکیهای رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج و …) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.
با توجه به اینکه قیمت گندم و برنج در شهرهای مختلف، ممکن است اندکی متفاوت باشد، لذا مؤمنین میتوانند معادل مقادیر مذکور را بر طبق قیمت محل زندگی خود، محاسبه و پرداخت نمایند.
کفاره افطار غیر عمدی برای هر روز، یک مد طعام (حدود ۹۰۰ گرم بهحساب گندم) است که باید به مسکین (فردی که معیشتش سختتر از فقیر میگذرد) پرداخت شود و در صورت اطمینان میتوان قیمت آن را به مسکین داد تا برای خودش این مقدار طعام بخرد.
دفتر آیتالله شبیری زنجانی، مبلغ ۷۲ هزار تومان را بابت زکات فطره هر نفر (بهحساب قیمت گندم) و مبلغ ۱۸ هزار تومان را برای کفاره افطار عذری دریافت میکند و به مصرف آن میرساند.
نظر آیت الله مکارم شیرازی
بر اساس نظر آیت الله مکارم شیرازی، زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ شصت هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ دویست و چهل هزار تومان اعلام شده است. مؤمنین در انتخاب هر یک از این موارد مخیر هستند.
کفاره روزه غیر عمد مبلغ دوازده هزار تومان است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ هفتصد و بیست هزار تومان است.
نظر آیت الله نوری همدانی
زکات فطره هر فرد باید حدود سه کیلوگرم گندم یا برنج یا نظیر آنکه در رساله عملیه ذکر گردیده و یا قیمت آن را پرداخت نمایند.
بر این اساس، قیمت قوت غالب گندم ۶۰ هزار تومان و قیمت قوت غالب برنج ۲۴۰ هزار تومان میباشد که عزیزان در پرداخت آن مخیرند؛ در ضمن اگر در منطقه محل سکونت اجناس ذکر شده قیمت دیگری دارد باید به قیمت منطقه خود محاسبه نماید.
همچنین کفاره غیر عمد برای هر روز ۱۲ هزار تومان و کفاره عمد برای هر روز ۷۲۰ هزار تومان میباشد.
نظر حضرت آیتالله جوادی آملی
مبلغ فطریه برای هر نفر بر مبنای قوت غالب منطقه، سه کیلو گندم، برنج و مانند آنها و یا معادل قیمت اینها به قیمت روز پرداخت گردد.
همچنین مبلغ مربوط به کفاره غیر عمد، به ازای هر روز ۱۲ هزار تومان و کفاره عمدی روزه به ازای هر روز ۷۲۰ هزار تومان تعیین شده است.
نظر حضرت آیت الله سبحانی
زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ ۶۰ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ ۳۰۰ هزار تومان است.
کفاره روزه غیر عمد مبلغ ۱۸ هزار تومان است، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ یک میلیون و ۸۰ هزار تومان است.
#گـروه_منتظـران_ظهـور_❤³¹³
↶【به ما بپیوندید 】↷
🆔@gorohe_montazerane_zohor
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
انتشـار پسـت ثـواب جـاریـه درپـی دارد.🌺
وظیفه ۲۱ منتظران_1606329057369.mp3
3.7M
#معارف_مهدوی
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت ۲۱ وظایف منتظران
🔵 شناختن نشانه های ظهور امام زمان عج
🎙️#ابراهیم_افشاری
#گـروه_منتظـران_ظهـور_❤³¹³
↶【به ما بپیوندید 】↷
🆔@gorohe_montazerane_zohor
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
انتشـار پسـت ثـواب جـاریـه درپـی دارد.🌺
کـانـال مُـنتَـظـرانِ ظُـღـهـور♥️³¹³
#معارف_مهدوی #وظایف_منتظران 🔴 قسمت ۲۱ وظایف منتظران 🔵 شناختن نشانه های ظهور امام زمان عج 🎙️#ابراه
بسم الله الرحمن الرحیم🍃
#معرفت_افزایی_مهدوی
#وظایف_منتظران— قسمت ۲۱
🎙️آقای افشاری
وظیفه ۲۱: «شناختن نشانه های ظهور امام زمان عج»
💢 یکی از وظایف مهم ما در آخرالزمان، شناختن نشانه های ظهور امام زمان عج است. که در کتاب مکیال با عنوان وظیفه ۲۱ ذکر شده است.
🔴 مزایای شناختن نشانه های ظهور:
1⃣ شناختن نشانه های ظهور یکی از اجزاء مهم شناخت خود امام زمان است. همانطور که شناخت حضرت وظیفه ما هست و باید امام را بشناسیم و چون خود امام زمان در حال حاضر غائب هست و ظهور یکی از فرایندهای مهم در جریان مهدویت است، نشانه های ظهور در این موضوع می تواند رهگشا باشد و شناخت و معرفت ما را در مقوله مهدویت افزایش دهد.
2⃣ در بعضی مواقع در نشانه هایی آمده که وقتی این اتفاقات (نشانه های ظهور) رخ داد شما به سمت امام زمان برو و به امام ملحق شو و امام را دریاب.
در کتاب الغیبه نعمانی به نقل از امام باقر (ع) آمده: «وقتی که ندای آسمانی زده شد، همگی به سوی او بروید هر چند که روی دست و پا باشد. به خدا سوگند گویی او را می بینم که بین رکن و مقام از مردم بیعت می گیرد.» یعنی باید نشانه های ظهور را که معصومین (ع) بر آن تاکید دارند را بشناسیم، که بتوانیم امام حقیقی را پیدا کنیم و به سمت امام برویم.
3⃣ مزیت بسیار مهم شناخت نشانه های ظهور، عدم انحراف از مقوله مهدویت است. اگر نشانه های ظهور را به خوبی بشناسیم در مقوله مهدویت احتمال انحرافمان بسیار بسیار کم است.
امام صادق (ع) فرمودند: « نشانه ها را بشناس، پس هر گاه آن را شناختی پیش افتادن یا تاخیر آن تو را ضرر نرساند»
📚اصول کافی،جلد ۱
نباید تاخیر یا تعجیل در ظهور باعث ایجاد خلل در اعتقادات ما شود و ما با شناختن نشانه ها منحرف نمی شویم.
مثلا: اگر طرفداران جریان انحرافی احمد الحسن، نشانه یمانی را می شناختند، از مقوله مهدویت منحرف نمی شدند. چون با مطابقت دادن نشانه های یمانی با احمدالحسن می دیدند در احمدالحسن تطبیق پیدا نمی کند.(یمانی جزء ۵ نشانه های حتمی ظهور است که در نزدیکی ظهور رخ می دهد و از هر زاویه ای به این موضوع بنگریم می بینیم هیچ مطابقتی با احمدالحسن ندارد) دلیل انحرافات آن مردم، عدم شناخت آن ها با نشانه ها بود.
اگر نشانه ها را نشناسی، احتمال انحراف از مهدویت وجود دارد و چه بسا باعث انحراف دیگران هم بشوی، که این عاقبت به شرّی می آورد و مصیبتی بالاتر از این نیست.
4⃣ از فتن آخرالزمانی نجات پیدا می کنیم. هر چه به ظهور نزدیک تر می شویم، فضای آخرالزمان، بسیار فضای غبارآلود است. فتنه ها در آن زیاد است و در این فضای غبارآلود این نشانه ها به منزله تابلوهایی هستند که مسیر را به ما نشان می دهند.
مثل تابلوهای راهنما در یک جاده ناشناس که باعث میشود راه را درست انتخاب کنین و به آسانی و به سلامت به مقصد برسیم. نشانه های ظهور هم همین حالت را دارند، اگر نشانه ها را خوب نشناسیم، امکان دارد در فتنه های آخرالزمان اسیر شویم.
🔵 در شناخت نشانه های ظهور، باید به چهار نکته توجه ویژه کرد:
⏪ ۱. نکته اول که در شناخت نشانه های ظهور باید به آن توجه کرد این است که: تمامی نشانه هایی که در روایات گفته شده، نشانه های غیر حتمی هستند و تنها ۵ نشانه حتمی است. یعنی امکان دارد تمام این نشانه های ظهور که گفته شده، رخ ندهد اما ظهور اتفاق بیفتد.
ائمه (ع) روی ۵ نشانه حتمی تاکید زیادی دارند، که عبارتند از: خروج سفیانی، خروج یمانی، صیحه آسمانی، قتل نفس زکیه و خسف بیداء که شش ماه منتهی به ظهور رخ می دهد.
⏪ ۲. نکته دوم که در شناخت نشانه های ظهور باید به آن توجه کرد: فقط پنج نشانه در نزدیکی ظهور رخ می دهد و سایر نشانه ها هر چند اگر رخ بدهد دلیل قطعی بر نزدیکی ظهور نیست. پس ما می توانیم منتظر نشانه هایی که در کتب ذکر شده نباشیم و فقط منتظر نشانه های حتمی باشیم.
⏪ ۳. نشانه های حتمی هم قطعی نیستند. بر اساس اصل بداء یا تغییر سرنوشت که خداوند سرنوشت ها را عوض می کند. چه بسا آن نشانه حتمی رخ ندهد و یا در فاصله بسیار کوتاهی نزدیک به ظهور رخ بدهد. مثلا اگر قرار بود همه ی نشانه ها در ۶ ماه منتهی به ظهور رخ بدهند، در ۲ هفته رخ بدهد. پس با اصل بداء نشانه های حتمی هم صد درصدی نیستند و به نوعی نشانه های ۹۰ درصدی هستند. پس ما می توانیم حتی جمعه ی آینده منتظر امر ظهور باشیم. لزومی ندارد نشانه ها در زمان ذکر شده در روایات رخ دهد. پس با اصل بداء می توانیم در زمان کم منتظر امرظهور باشیم.
⏪۴. وقتی نشانه ها را شناختیم در تطبیق یا عدم تطبیق آنها بر حوادث جاری عجله نکنیم، یعنی اگر نشانه ای را شناختیم و موضوعی رخ داد،با قاطعیت آن را تطبیق یا رد نکنیم.چون بعدا اگر خلافش ظاهر شود باعث سرخوردگی میشود
مطالعه کتاب تاملی بر نشانه های حتمی ظهور، در شناخت آن پنج نشانه به شما کمک می کند.
♻️ادامه دارد
💫بر چهره دلربای مهدی عج صلوات
هدایت شده از ۩گــرۅه جــہادے امام علــے(ع)۩
زمان کنار گذاشتن فطریه چه موقع است؟
🔹از غروب شب عید فطر میتواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید بپردازد، ولی اگر نماز عید نمیخواند، میتواند دادن فطریه را تا ظهر به تأخیر بیندازد.
🔹در صورتی که آن را از مال خود جدا کرده و کنار گذاشته، تأخیر در پرداخت چنانچه برای غرض عقلایی باشد و سهل انگاری محسوب نشود، اشکال ندارد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنابراحتیاط واجب ساقط نمیشود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
فعالیت گروه جهادی امام علی(ع) را در شبکه های اجتماعی [ اینستاگرام ،سروش و ایتا ] با همین کانال مـا را دنبال کنید⤵️
@emam_ali_sbr
در شب آخر مـ🌙ـاه رمضان
⬅️ پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:
【إِنَّ للهِ تَعَالَى فِی آخِرِ كُلِّ يَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ عِنْدَ الْإِفْطَارِ أَلْفَ أَلْفِ عَتِيقٍ مِنَ النَّارِ فَإِذَا كَانَتْ لَيْلَةُ الْجُمُعَةِ وَ يَوْمُ الْجُمُعَةِ أَعْتَقَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ مِنْهَا أَلْفَ أَلْفِ عَتِيقٍ مِنَ النَّارِ وَ كُلُّهُمْ قَدِ اسْتَوْجَبَ الْعَذَابَ فَإِذَا كَانَ فِی آخِرِ يَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَعْتَقَ فِی ذَلِکَ الْيَوْمِ بِعَدَدِ مَا أَعْتَقَ مِنْ أَوَّلِ الشَّهْرِ إِلَى آخِرِه】
خداوند در پايان هر روز از ماه رمضان
به هنگام افطار یک میلیون بنده را
از آتش آزاد میكند
و چون شب جمعه و روز جمعه شود
در هر ساعتى از آن یک میلیون نفر را
از آتش آزاد میسازد كه همگى
مستحقّ عذاب میباشند
و چون روز آخر ماه رمضان فرا رسد
خداوند در آن روز به تعداد افرادى كه
از اول تا آخر آن ماه آزاد ساخته
آزاد مینمايد
↲فضائل الأشهر الثلاثة، صفحه۱۲۶،۱۲۷
✧✾════✾✰✾════✾✧
⬅️ حضرت باقر علیهالسلام فرمود:
【إنَّ لِلهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى مَلَائِكَةً مُوَكَّلِينَ بِالصَّائِمِينَ يَسْتَغْفِرُونَ لَهُمْ فِی كُلِّ يَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ إلَى آخِرِهِ وَ يُنَادُونَ الصَّائِمِينَ كُلَّ لَيْلَةٍ عِنْدَ إفْطَارِهِمْ: «أَبْشِرُوا عِبَادَ اللهِ فَقَدْ جُعْتُمْ قَلِيلًا وَ سَتَشْبَعُونَ كَثِيراً بُورِكْتُمْ وَ بُورِكَ فِيكُمْ» حَتَّى إذَا كَانَ آخِرُ لَيْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ نَادَوْهُمْ: «أَبْشِرُوا عِبَادَ اللهِ فَقَدْ غَفَرَ اللهُ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ قَبِلَ تَوْبَتَكُمْ فَانْظُرُوا كَيْفَ تَكُونُونَ فِيمَا تَسْتَأْنِفُونَ】
همانا خداوند تبارک و تعالی ملائکهای
دارد که بر روزه داران موکل شدهاند
این ملائکه در هر روز از ماه رمضان
تا آخرش برای روزه داران استغفار میکنند
این ملائکه هر شب هنگام افطار
روزه داران را ندا میکنند
بر شما بندگان الهی بشارت باد
کمی گرسنگی کشیدید و به زودی به مقدار
زیاد سیر خواهید شد با برکت شدید
و به شما خیر و افزونی داده شده است
تا آنکه شب آخر ماه رمضان فرا میرسد
در این شب این ملائکه ندا میکنند
بر شما بندگان الهی بشارت باد
به تحقیق خداوند گناهان شما را آمرزید
و توبه شما را قبول کرد
پس بنگرید که در آنچه میخواهید
آغاز نمائید چگونه خواهید بود
↲بحارالانوار، جلو۹۶، صفحه۳۶۱
✧✾════✾✰✾════✾✧
⬅️ جابر بن عبدالله انصاری از
رسول خدا ﷺ نقل میکند که فرمود:
【أُعْطِيَتْ أُمَّتِی فِی شَهْرِ رَمَضَانَ خَمْساً لَمْ يُعْطَهُنَّ أُمَّةُ نَبِیِّ قَبْلِی وَ أَمَّا الْخَامِسَةُ فَإذَا كَانَ آخِرُ لَيْلَةٍ غَفَرَ لَهُمْ جَمِيعاً أَلَمْ تَرَ إلَى الْعُمَّالِ إذَا فَرَغُوا مِنْ أَعْمَالِهِمْ وُفُّوا】
در مورد ماه رمضان به امت من
پنج چیز عطا شده است که به هیچ امتی
در قبل از من اعطا نشده است
مورد پنجم آن است که وقتی شب
آخر ماه رمضان فرا میرسد
خداوند گناهان همه ایشان را میآمرزد
آیا نمیبینید که وقتی کارگرانی از کار فارغ
میشوند چگونه دستمزد آنها به طور کامل پرداخت میشود؟!
↲بحارالانوار جلد۹۶، صفحه۳۶۵
✍به نقل از خصال
✧✾════✾✰✾════✾✧
⬅️ حضرت صادق علیهالسلام از
رسول خدا ﷺ نقل میکند که فرمود:
【سُمِّیَ شَهْرُ رَمَضَانَ شَهْرَ الْعِتْقِ لِأَنَّ لِلهِ فِی كُلِّ يَوْمٍ وَ لَيْلَةٍ سِتَّمِائَةِ عَتِيقٍ وَ فِی آخِرِهِ مِثْلَ مَا أَعْتَقَ فِيمَا مَضَى】
ماه رمضان را ماه عِتق نیز نامیدهاند
زیرا خداوند در هر روز و هر شب
ششصد بنده را از آتش جهنم آزاد میکند
و در آخر ماه به تعدادی که در گذشته
آزاد نموده است آزاد مینماید
↲بحارالانوار جلد۹۶، صفحه۳۸۱
✍به نقل از کتاب حسین بن سعید
°❀°▪️°❀°▪️°❀°▪️°❀°
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
╭┅┅┅┅┅❀🍃🌺🍃❀┅┅┅┅┅╮
أَلَا بِذِڪْرِاللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
╰┅┅┅┅┅❀🍃🌺🍃❀┅┅┅┅┅╯
@gorohe_montazerane_zohor
*🌹اعمال شب آخر ماه رمضان🌹*
ً *🌹توصيه حضرت صاحب الزمان عليه السلام براي شب آخر ماه رمضان*
*محمدبن عبدالله حميري در باره وداع ماه رمضان از حضرت صاحب الزمان عليه السلام سوال ميكند و حضرت چنين پاسخ ميدهند :*
*♥️وداع از ماه رمضان در شب آخر انجام مي شود ،اما اگر خوف از آن بود كه ماه سي شب نباشد ، وداع در دو شب انجام شود.*
*📕 وسايل الشيعة ج١٠ ص ۳۶۴*
*به نقل از احتجاج*
*شب آخر ماه؛ شب بسیار مبارکی است و برای این شب چند عمل وارد است:*
🔆1⃣غسل.
🔆 2⃣زیارت امام حسین(علیهالسلام)
🔆3⃣خواندن سورههای «انعام» و «کهف» و «یس»
و گفتن
*«صد مرتبه»:أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ*
.از خدا آمرزش مىجویم و بهسوی او میپویم.
🔆 4⃣این دعا را که شیخ کلینی از امام صادق(علیهالسلام) روایت کرده خوانده شود:
*اللّٰهُمَّ هٰذا شَهْرُ رَمَضانَ الَّذِى أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَقَدْ تَصَرَّمَ، وَأَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ يَا رَبِّ أَنْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِى هٰذِهِ أَوْ يَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضانَ وَلَكَ قِبَلِى تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِى بِهِ يَوْمَ أَلْقاكَ.*
خدایا؛ این است ماه رمضان که قرآن را در آن نازل کردی، اینک در حال گذشتن است و من به ذات بزرگوار و مهماننوازت پناه میآورم از اینکه سپیده این شب طلوع کند یا ماه رمضان بگذرد و نزد تو برایم نتیجه کار ناشایست یا گناهی باشد که بخواهی مرا به سبب آن روزی که ملاقاتت کنم عذاب کنی.
🔆 5⃣بخواند دعای
*يَا مُدَبِّرَ الأُمُورِ، يَا باعِثَ مَنْ فِي القُبُورِ، يَا مُجْرِيَ البُحُورِ، يَا مُلَيِّنَ الحَدِيدِ لِداوُدَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَافْعَلْ بِي* كَذا وَكَذا.
*(و به جاى «کذا و کذا» حاجات خود را بخواه و بگو):*
*اللَّيْلَة اللَّيْلَةَ*
ای تدبیرگر امور، ای برانگیزنده مردههای در گور، ای روان کننده دریاها، ای نرم کننده آهن برای داود، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و با من چنین و چنان کن. (و به جاى «چنین و چنان» حاجات خود را بخواهد و بگوید) امشب، امشب
*و دستهای خود را در وقت خواندن «مُدَبِّر الاُمُور» تا آخر به سوی آسمان بردار و این دعا را در حال رکوع و سجود و ایستاده و نشسته بخوان و آن را تکرار کن و شب آخر ماه رمضان این دعا رابخوان.*
🔆 6⃣سید ابن طاووس از امام صادق(علیهالسلام) روایت کرده: که هرکه در شب آخر ماه رمضان، آن ماه شریف را وداع گفته و بگوید:
*اللّٰهُمَّ لَاتَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ من صِيامِي لِشَهْرِ رَمَضانَ، وَأَعُوذُ بِكَ أَنْ يَطْلُعَ فَجْرُ هٰذِهِ اللَّيْلَةِ إِلّا وَقَدْ غَفَرْتَ لِي*
خدایا، این ماه را آخرین بار روزهام در ماه رمضان قرار مده و به تو پناه میآورم از اینکه سپیده این شب سر زند، مگر اینکه مرا آمرزیده باشی.
پس پیش از آنکه سپیده برآید، حقتعالی او را بیامرزد و توبه و بازگشت نصیب وی کند.*
🔆 7⃣سید ابن طاووس و کفعمی از حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) روایت کردهاند که فرمود:*
هرکه در شب آخر ماه رمضان
ده رکعت نماز به صورت (۵ تا دو رکعت)
، *در هر رکعت سوره «حمد» را «یک بار» و «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» را «ده بار»*
*و در هر یک از رکوع و سجود «ده مرتبه» بگوید:*
*سُبْحانَ اللّٰهِ وَالحَمْدُ للّٰهِ وَلَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَاللّٰهُ أَكْبَرُ*
پاک است خدا و ستایش شایسته اوست و معبودی جز او نیست و خدا بزرگتر از آن است که وصف شود.
و هنگامیکه از ده رکعت فراغت یافت و همه نماز تمام شد «هزار مرتبه» استغفار کند؛*
و پس از استغفار سر به سجده گذارد و در حال سجده بگوید*
*يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ، يَا ذَا الجَلالِ وَالإِكرامِ، يَا رَحْمانَ الدُّنيا وَالآخِرَةِ وَرَحِيمَهُما، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ، يَا إِلٰهَ الأَوَّلِينَ وَالآخِرِينَ، اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا، وَتَقَبَّلْ مِنَّا صَلاتَنا وَصِيامَنا وَقِيامَنا*
.ای زنده به خود،ای پاینده! ای دارای بزرگی و رأفت و محبت، ای بخشنده دنیا و آخرت و ای مهربان در هر دو زمان، ای مهربانترین مهربانان، ای معبود گذشتگان و آیندگان، گناهانمان را بیامرز و نماز و روزه و شببیداریمان را بپذیر
.*سوگند به کسی که مرا بهراستی به پیامبری مبعوث کرد که جبرئیل مرا از اسرافیل خبر داد و اسرافیل از پروردگار خود که سر از سجده برنداشته، خداوند او را بیامرزد و ماه رمضان را از او قبول کند و از گناهان او درگذرد... تا پایان روایت؛*
✨این نماز در شب عید فطر هم روایت شده است، ولی در آن روایت آمده که تسبیحات اربعه را در رکوع و سجود به جای ذکر رکوع و سجود بخواند
و به جای «اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا» تا آخر بگوید:
اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَتَقَبَّلْ صَوْمِي وَصَلوٰتِي وَقِيامِي
.گناهم را بیامرز و روزه و نماز و شبزندهداریام را بپذیر.
🔆8⃣دعاي وداع حضرت سجادع
Sahifeh-Sajjadiyeh_45.pdf
12.88M
فــــــایـــــل پـــی دی اف دعـــای وداع امــام ســجــاد ع بـــا مـــاه رمـــضـــان😭😭
دعــــای 45 صـــحــیـــفــه ســـجـــادیـــه
دعاوداعباماهرمضان۩سماواتی.mp3
21.34M
😭🖐 دعای وداع با ماه مبارک رمضان از امام سجاد ع
دعای 45 صحیفه سجادیه
در وداع با ماه شعبان امید داشتیم هنوز ماه رمضان را در پیش داریم و میتوانیم کم کاری هایمان را جبران کنیم اما پس از ماه رمضان چه کنیم
❇️ ﴿1﴾ اللَّهُمَّ يَا مَنْ لَا يَرْغَبُ فِي الْجَزَاءِ
﴿2﴾ وَ يَا مَنْ لَا يَنْدَمُ عَلَى الْعَطَاءِ......
💠 دعاى امام سجاد (ع) در وداع ماه مبارك رمضان
🎙 با نوای حاج مهدی سماواتی
همراه با روضه بسیار دلنشین 👌
*🌸🌴دعای وداع امام صادق ع با ماه مبارک رمضان🌴🌸*
*🌿🌻از امام صادق علیه السّلام این دعا را براى وداع ماه رمضان روایت کرده است:*
*🌺🌼اللَّهُمَّ إِنَّکَ قُلْتَ فِی کِتَابِکَ الْمُنْزَلِ شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ وَ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ فَأَسْأَلُکَ بِوَجْهِکَ الْکَرِیمِ وَ کَلِمَاتِکَ التَّامَّةِ إِنْ کَانَ بَقِیَ عَلَیَّ ذَنْبٌ لَمْ تَغْفِرْهُ لِی أَوْ تُرِیدُ أَنْ تُعَذِّبَنِی عَلَیْهِ أَوْ تُقَایِسَنِی بِهِ أَنْ لا یَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّیْلَةِ أَوْ یَتَصَرَّمَ هَذَا الشَّهْرُ إِلا وَ قَدْ غَفَرْتَهُ لِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ بِمَحَامِدِکَ کُلِّهَا أَوَّلِهَا وَ آخِرِهَا مَا قُلْتَ لِنَفْسِکَ مِنْهَا وَ مَا قَالَ الْخَلائِقُ الْحَامِدُونَ الْمُجْتَهِدُونَ الْمَعْدُودُونَ [الْمُعَدِّدُونَ]الْمُوَفِّرُونَ [الْمُؤْثِرُونَ]ذِکْرَکَ وَ الشُّکْرَ لَکَ الَّذِینَ أَعَنْتَهُمْ عَلَى أَدَاءِ حَقِّکَ مِنْ أَصْنَافِ خَلْقِکَ مِنَ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبِینَ وَ النَّبِیِّینَ وَ الْمُرْسَلِینَ وَ أَصْنَافِ النَّاطِقِینَ وَ الْمُسَبِّحِینَ لَکَ مِنْ جَمِیعِ الْعَالَمِینَ.*
*🌺🌼عَلَى أَنَّکَ بَلَّغْتَنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ عَلَیْنَا مِنْ نِعَمِکَ وَ عِنْدَنَا مِنْ قِسَمِکَ وَ إِحْسَانِکَ وَ تَظَاهُرِ امْتِنَانِکَ فَبِذَلِکَ لَکَ مُنْتَهَى الْحَمْدِ الْخَالِدِ الدَّائِمِ الرَّاکِدِ الْمُخَلَّدِ السَّرْمَدِ الَّذِی لا یَنْفَدُ طُولَ الْأَبَدِ جَلَّ ثَنَاؤُکَ أَعَنْتَنَا عَلَیْهِ حَتَّى قَضَیْتَ عَنَّا صِیَامَهُ وَ قِیَامَهُ مِنْ صَلاةٍ وَ مَا کَانَ مِنَّا فِیهِ مِنْ بِرٍّ أَوْ شُکْرٍ أَوْ ذِکْرٍ اللَّهُمَّ فَتَقَبَّلْهُ مِنَّا بِأَحْسَنِ قَبُولِکَ وَ تَجَاوُزِکَ وَ عَفْوِکَ وَ صَفْحِکَ وَ غُفْرَانِکَ وَ حَقِیقَةِ رِضْوَانِکَ حَتَّى تُظَفِّرَنَا [تُظْفِرَنَا]فِیهِ بِکُلِّ خَیْرٍ مَطْلُوبٍ وَ جَزِیلِ عَطَاءٍ مَوْهُوبٍ وَ تُوقِیَنَا فِیهِ مِنْ کُلِّ مَرْهُوبٍ أَوْ بَلاءٍ مَجْلُوبٍ أَوْ ذَنْبٍ مَکْسُوبٍ.*
*🌺🌼اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِعَظِیمِ مَا سَأَلَکَ بِهِ أَحَدٌ مِنْ خَلْقِکَ مِنْ کَرِیمِ أَسْمَائِکَ وَ جَمِیلِ ثَنَائِکَ وَ خَاصَّةِ دُعَائِکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَجْعَلَ شَهْرَنَا هَذَا أَعْظَمَ شَهْرِ رَمَضَانَ مَرَّ عَلَیْنَا مُنْذُ أَنْزَلْتَنَا إِلَى الدُّنْیَا بَرَکَةً فِی عِصْمَةِ دِینِی وَ خَلاصِ نَفْسِی وَ قَضَاءِ حَوَائِجِی وَ تُشَفِّعَنِی فِی مَسَائِلِی وَ تَمَامِ النِّعْمَةِ عَلَیَّ وَ صَرْفِ السُّوءِ عَنِّی وَ لِبَاسِ الْعَافِیَةِ لِی فِیهِ وَ أَنْ تَجْعَلَنِی بِرَحْمَتِکَ مِمَّنْ خِرْتَ [خُرْتَ][ادَّخَرْتَ]لَهُ لَیْلَةَ الْقَدْرِ وَ جَعَلْتَهَا لَهُ خَیْرا مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ فِی أَعْظَمِ الْأَجْرِ وَ کَرَائِمِ الذُّخْرِ وَ حُسْنِ الشُّکْرِ وَ طُولِ الْعُمْرِ وَ دَوَامِ الْیُسْرِ اللَّهُمَّ وَ أَسْأَلُکَ بِرَحْمَتِکَ وَ طَوْلِکَ وَ عَفْوِکَ وَ نَعْمَائِکَ وَ جَلالِکَ وَ قَدِیمِ إِحْسَانِکَ وَ امْتِنَانِکَ أَنْ لا تَجْعَلَهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنَّا لِشَهْرِ رَمَضَانَ حَتَّى تُبَلِّغَنَاهُ مِنْ قَابِلٍ عَلَى أَحْسَنِ حَالٍ.*
*🌺🌼وَ تُعَرِّفَنِی هِلالَهُ مَعَ النَّاظِرِینَ إِلَیْهِ وَ الْمُعْتَرِفِینَ [وَ الْمُتَعَرِّفِینَ]لَهُ فِی أَعْفَى عَافِیَتِکَ وَ أَنْعَمِ نِعْمَتِکَ وَ أَوْسَعِ رَحْمَتِکَ وَ أَجْزَلِ قِسَمِکَ یَا رَبِّیَ الَّذِی لَیْسَ لِی رَبٌّ غَیْرُهُ لا یَکُونُ هَذَا الْوَدَاعُ مِنِّی لَهُ وَدَاعَ فَنَاءٍ وَ لا آخِرَ الْعَهْدِ مِنِّی لِلِقَاءٍ حَتَّى تُرِیَنِیهِ مِنْ قَابِلٍ فِی أَوْسَعِ النِّعَمِ وَ أَفْضَلِ الرَّجَاءِ وَ أَنَا لَکَ عَلَى أَحْسَنِ الْوَفَاءِ إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ اللَّهُمَّ اسْمَعْ دُعَائِی وَ ارْحَمْ تَضَرُّعِی وَ تَذَلُّلِی لَکَ وَ اسْتِکَانَتِی وَ تَوَکُّلِی عَلَیْکَ وَ أَنَا لَکَ مُسَلِّمٌ لا أَرْجُو نَجَاحا وَ لا مُعَافَاةً وَ لا تَشْرِیفا وَ لا تَبْلِیغا إِلا بِکَ وَ مِنْکَ وَ امْنُنْ عَلَیَّ جَلَّ ثَنَاؤُکَ وَ تَقَدَّسَتْ أَسْمَاؤُکَ بِتَبْلِیغِی شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَنَا مُعَافًى مِنْ کُلِّ مَکْرُوهٍ وَ مَحْذُورٍ وَ مِنْ جَمِیعِ الْبَوَائِقِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی أَعَانَنَا عَلَى صِیَامِ هَذَا الشَّهْرِ وَ قِیَامِهِ حَتَّى بَلَّغَنِی آخِرَ لَیْلَةٍ مِنْهُ؛ 🌺🌼*
*التماس دعا🙏*
1002_817_1.mp3
2.74M
دعای وداع ماه مبارک رمضان از امام صادق(ع)
اللَّهُمَّ إِنَّکَ قُلْتَ فِی کِتَابِکَ الْمُنْزَلِ شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ وَ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ فَأَسْأَلُکَ بِوَجْهِکَ الْکَرِیمِ
🌷در وقت افطار دعاهای ویژه آن را بخواند،از جمله بگوید:🌷
1️⃣اللَّهُمَّ لَکَ صُمْتُ وَ عَلَی رِزْقِکَ أَفْطَرْتُ وَ عَلَیْکَ تَوَکَّلْتُ
2️⃣بِسْمِ اللَّهِ، اللَّهُمَّ لَکَ صُمْنَا وَ عَلَی رِزْقِکَ أَفْطَرْنَا فَتَقَبَّلْ [فَتَقَبَّلْهُ] مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ
3️⃣در هنگام خوردن لقمه اول بگوید:👇
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ اغْفِرْ لِی
4️⃣خواندن سوره قدر، موقع افطار کردن
5️⃣صدقه دادن موقع افطار
6⃣ دعایی که در لحظه افطار بنده را تا عرش بالا میبرد↙️↙️
🌕 امام صادق علیهالسلام
فرمودند: رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم به امام علی علیهالسلام فرمود: اباالحسن! ماه رمضان نزدیک شده است، قبل از افطار دعا کن،
جبرئیل پیش من آمد و گفت: یا محمد! کسى که در ماه رمضان با این دعا قبل از افطار دعا کند، خداوند دعاى او را مستجاب، نماز و روزه او را قبول و 10 دعاى او را مستجاب مىکند، گناه او را بخشیده، غم و غصه او را از بین برده،
گرفتاریهایش را بر طرف کرده، حاجات او را برآورده کرده، او را به مقصودش رسانیده، عمل او را با عمل پیامبران و صدیقان بالا برده و در روز قیامت چهره او درخشانتر از ماه شب چهارده خواهد بود.
👇👇آن دعا این است:
🔵 اللَّهمَّ ربَّ النُّورِ العَظیم، ورَبَّ الکُرسیِّ الرَّفیع، ورَبَّ البَحرِ المَسجور، ورَبَّ الشَّفعِ الکَبیر، والنُّور العَزیز، ورَبَّ التَّوراهِ والإنجیلِ والزَّبورِ، والفُرقانِ العَظیمِ. أنت إلهٌ مَن فی السَّمواتِ وإلهُ مَن فی الأرضِ لا إلهَ فِیهِما غَیرُکَ، وأنتَ جَبّارُ مِن فی السِّموات وجَبّار مَن فی الإرضِ لا جَبّار فیهِما غَیرُکَ، أنت مَلِکُ مَن فی السَّموات، ومَلِکُ مَن فی الأرضِ، لا مَلِکَ فیهما غَیرُکَ، أسألُکَ بِاسمِکَ الکَبیرِ، و نُور وَجهِکَ المُنیرِ، وبمُلکِکَ القَدیمِ. یا حَیُّ یا قَیِّومُ، یا حَیُّ یا قَیُّوم یا حَیُّ یا قَیّوم، أسألُکَ بِاسمِکَ الّذی أشرَقَ بِهِ کُلِّ شَیءٍ، وبِاسمِکَ الّذی أشرَقَت بِهِ السّمواتُ والأرضُ، وبِاسمِکَ الّذی صَلُحَ بِهِ الأوَّلونَ، وبِهِ یَصلُحُ الاخِرونَ.
◻️یا حَیّاً قَبلَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیّاً بَعدَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیُّ لا إلهَ إلا أنت صَلِّ علی مُحَمّدٍ وآلِ مُحَمَّد، واغفِر لی ذُنُوبی، واجعَل لی مِن أمرِی یُسراً وفَرَجاً قَریباً، وثَبِّتنی علی دینِ مُحَمَّدً وآل محمد و وعلی هُدی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، وعلی سُنَّهِ مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، علیه وعلیهِم السَّلام.
◻️واجعَل عَملِی فی المَرفوعِ المُتَقَبِّلِ، وهَب لی کما وَهَبتَ لأولیائِکِ وأهلِ طاعَتِکَ، فانّی مُۆمِنٌ بِکَ، ومُتَوَکِّلٌ عَلیک، مُنیبٌ الیکَ، مَعَ مَصیری إلیکَ، وَتَجمَع لی ولأهلِی وَلوِلَدَی الخَیرَ کُلَّهُ، وتَصرِف عَنّی وَعَن وَلَدی وأهلِی الشَّرَّ کُلَّهُ. أنتَ الحَنّانُ المَنّانُ بَدیعُ السّمواتِ والأرضِ، تُعطِی الخَیرَ مَن تَشاءُ، وتَصرِفُهُ عَمَّن تَشاءُ، فَامنُن علی بِرَحمَتِکَ یا أرحَمَ الرّاحِمِینَ.
📚 کتاب المراقبات
رمضان_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسما الحسنی....
🌷🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ