عارف بالله حاج محمد ابوالحسنی رحمة الله علیه:
یک بار همشده وضو بگیر ونیت کن ۵ دقیقه با محبت به چهره ی پدر ومادرت نگاه کنی!
امتحان کن
بعد ببین چه اثری دارد!!!
🌴گوهر معرفت 🌴
عارف بالله جناب ابوالحسنی( ره): اولین قدم سالک بیداری از خواب غفلت است
ونشانه ی بیداری از غفلت ،نماز اول وقت و انس داشتن با مسجد است.
🌴گوهر معرفت 🌴
آیت الله ناصری رحمت الله در مراسم تشیع این مرد الهی فرمودند: مطمینم با ظهور ایشان رجعت کرده و بر میگردد
🌴گوهر معرفت 🌴
🔴🔵 به فکر دیگران باشیم تا مورد توجه امام عصر علیه السلام قرار بگیریم
🍁 شیخ زین العابدین مازندرانى از شاگردان صاحب جواهر و شیخ انصارى ساکن کربلا بوده است در مورد سخاوت و انفاق او نوشته اند: تا مى توانست قرض مى کرد و به محتاجان کمک می کرد .
🍁 روزى بینوائى به در خانه او رفت و از او چیزى خواست. شیخ چون پولى در بساط نداشت، بادیه مسى (کاسۀ بزرگ ) منزل را برداشت و به او داد و گفت: این را ببر و بفروش!
🍁 دو سه روز بعد که اهل منزل متوجه شدند که بادیه(کاسه) نیست فریاد کردند که: بادیه را دزد برده است. صداى آنان در کتابخانه به گوش شیخ رسید؛ فریاد برآورد که: دزد را متهم نکنید، بادیه را من برده ام.
🍁 در یکى از سفرها که شیخ به سامرا مى رود، در آنجا سخت بیمار مى شود. میرزاى شیرازى از او عیادت مى کند و او را دلدارى مى دهد. شیخ مى گوید: من هیچگونه نگرانى از موت ندارم ولیکن نگرانى من از این است که بنا به عقیده ما امامیه وقتى که مى میریم روح ما را به امام عصر علیه السلام عرضه مى کنند. اگر امام سئوال بفرمایند: زین العابدین ما به تو بیش از این اعتبار و آبرو داده بودیم که بتوانى قرض کنى و به فقرا بدهى، چرا نکردى؟ من چه جوابى به آن حضرت مى توانم بدهم؟!
🍁 بی توجهی به نیازمندان، یکی از شاخص هایی است که موجب نارضایتی امام عصر از ما میشود. در این شرایط اقتصادی قطعا افرادی هستند که باید بیشتر به آنها رسیدگی شود.
#امام_زمان_عج
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@kanalemahdavi
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯
AUD-20220806-WA0119.mp3
8.5M
🚩 زیارت عاشورا
🔹️با نوای استاد علی فانی
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
💚💚💚💚💚
#امام_زمان_عج
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@kanalemahdavi
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم سلیمانی: داروی درد من شهادت است.
#امام_زمان_عج
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@kanalemahdavi
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯
🔵 شیطان دوهدف عمده دارد
1⃣ دور کردن انسانها از ایمان و دعوت به کفر ...
🔺... اذقال للانسان اکفر..
سوره حشر ۱۶
🔸امر شیطان به انسان کفر ورزیدن به خداست
🔸ایمان رکن اصلی اعتقاد به خداست
آمِنوا بالله ....
2⃣ ایجاد یاس و نا امیدی ...
🔸نا امیدی مقدمه دشمنی با خداست
🔹 انه لاییآس من روح الله الا القوم الکافرین
سوره یوسف آیه ۸۷
یآس مخصوص کافرین است
🔹 ....و ترجون من الله....
شما امید به خدا دارید .. نساء ۱۰۴
♦️ رهبر معظم بر دونکته قرآنی 👇
🔹ایمان
🔹 وامید
که شیطان و شیطان صفت ها را شکست می دهد تاکید کرده اند
🔸 خدایا ایمان و امید ما را به وعده های خودت بیشتر کن
#امام_زمان_عج
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@kanalemahdavi
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯
حرامِ حلال نما.mp3
7.52M
#پادکست_روز
#استاد_شجاعی | #استاد_عالی
💥 یه وقتهایی ما مطمئنیم «لقمه»مون حلاله،
ولی حقیقتِ موضوع این نیست.
ما درگیر لقمه حرام هستیم و نمیدانیم و یا جدی نمیگیریم !
#امام_زمان_عج
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@kanalemahdavi
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯
چرا امام مهدی (عج) در مکه ظهور می کنند⁉️
🖌 پاسخ: علت اصلی و حقیقی آن برای ما روشن نیست؛ ولی توجه به چند نکته باعث می شود، مکه مکان مناسبی برای ظهور باشد:
⬅️مکه و کعبه #قبله_گاه مسلمین بوده و مردم هر روز بارها به سوی آن مکان مقدس توجه پیدا می کنند و در برابر آن سر به خاک می سایند.
⬅️ کعبه و مکه، #مکان_مقدسی است که انبیای بزرگوار الهی از آدم تا خاتم به امر خدا در آنجا حاضر شده و ضمن زیارت و طواف، عبودیت خود را نشان داده اند.
⬅️ مکه زادگاه پیامبر خاتم اسلام و محل بعثت ایشان است. شاید ظهور حضرت ولی عصر در مکه بیانگر آن باشد که ظهور آن بزرگوار در ادامه حرکت همه انبیای الهی و اوصیای او و در راستای رسالت پیامبر اکرم است و او با ظهورش می خواهد قرن ها تلاش و مجاهدت پیامبران را به نتیجه برساند و دین حق را با استقرار کامل عدالت در جهان پیاده کند.
📙 کتاب آفتاب مهر، پرسش ها و پاسخ های مهدوے
#امام_زمان_عج
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@kanalemahdavi
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯