ملاقاتهای مردمی آیتالله علمالهدی از جمله برنامههای ثابت دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی است.
🔸️ هم استانیها و همشهریان عزیز میتوانند جهت هماهنگی دیدار با آیتالله علمالهدی هر روز به دفتر ایشان واقع در خیابان امام رضا (علیهالسلام) ۲۳ مراجعه نمایند.
@KANALEMASJED
هدایت شده از کانالمسجد
Roze Shahadat Hazrat Ghasem.mp3
4.72M
#روضه_شهادت_حضرت_قاسم_بن_الحسن_علیه_السلام
🏴
با صدای شهید :
حاج شيخ احمدكافے
@KANALEMASJED
🔸تکذیب انتصاب آیتالله صفاییبوشهری بهعنوان امام جمعه مشهد
🔹سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: انتشار شایعات دربارۀ انتصاب آیتالله صفاییبوشهری بهعنوان نماينده ولی فقیه در خراسانرضوی و امام جمعه مشهد صحت ندارد.
🔹اخبار مربوط به انتصاب ائمه جمعه از سوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و رسانههای معتبر منتشر میشود.
@KANALEMASJED
🔰 اجرای پروتکل «هانیبال»
✡️ «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی از اوضاع اسفناک نظامیان صهیونیستی مجروح شده در باریکه غزه انتقاد کرد. وی در سخنانی گفت: «از ابتدای جنگ غزه ۹۲۵۴ نظامی آسیبهای مختلف دیدهاند، اما کسی برای ارائه خدمات و مراقبت از آنها وجود ندارد.» با گذشت بیش از ۹ ماه از عملیات طوفانالاقصی در ۱۵ مهر سال گذشته، به مرور جزئیات بیشتری از آن عملیات بینظیر و پر از معما در رسانههای صهیونیستی منتشر میشود. در تازهترین افشاگری، روزنامه «هاآرتص» خبر داد ارتش اسرائیل در آن روز دستور داشته است تا پروتکل «هانیبال» را به اجرا بگذارد. طبق این پروتکل، نیروهای ارتش اسرائیل دستور دارند در صورتی که یک نظامی خودی به اسارت درآمد، همزمان او و نیروی طرف مقابل را هدف قرار دهند؛ اساس این پروتکل بر این است که هزینه اسارت یک نیروی نظامی بسیار کمتر از کشته اوست.
@KANALEMASJED
🔰 اولین اقدام دولت چهاردهم در سیاست خارجی
📍 رئیسجمهور منتخب کشورمان در اولین اقدام خود در سیاست خارجی در پیامی با قدردانی از «سیدحسن نصرالله»، تأکید کرد: «حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت.» در متن پیام «مسعود پزشکیان» آمده است: «جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری(دامظلهالعالی) داشته و با قدرت تداوم خواهد داشت. اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد. از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت میکنم.»
@KANALEMASJED
🔰 مجاهدان روز شنبه خطرناک هستند!
▫️ روزنامه «شرق» در یادداشتی با هشدار نسبت به احتمال برخی ضربات به کمپین مسعود پزشکیان به دلیل برخی سهمخواهیها نوشت: «با عبور از مرحله ابتدایی و انتخاب پزشکیان بهعنوان رئیسجمهور، وارد مرحله دوم، یعنی اداره امور میشویم. اینجا شاخص اصلی برای انتخاب همکاران مسعود پزشکیان هم همانطور که خودش در مناظرهها بارها به آن اشاره کرد، باید تخصصگرایی و عبور از دوگانه مجاهدان جمعه و شنبه باشد.» این روزنامه اصلاحطلب در ادامه با بیان اینکه مجاهدان شنبه کسانی هستند که کنار میایستند و به محض پیروزی سروکله آنها برای گرفتن سهمها پیدا میشود، تصریح کرد: «این یکی از بزرگترین آفتهای رسیدن مردم به مطالباتشان است که نه از یک طرف، بلکه از دو سو ممکن است مسعود پزشکیان را با خطر ناکارآمدی روبهرو کند.» بنا بر تأکید این روزنامه اصلاحطلب، مجاهدان شنبه از آنجا خطرناک هستند.
@KANALEMASJED
🔰 افشاگری فساد با طرح ادعاهای دروغ متفاوت است!
⚖ قوه قضائیه در بیانیهای پیرامون حواشی برخورد با برخی چهرهها در فضای مجازی اعلام کرد: «اخیراً اعضای تشکلی موسوم به «عدالتخواهان» به بهانه اعمال قانون و مجازات در قبال سه فعال توئیتری به نامهای «وحید اشتری»، «صبا آذرپیک» و «یاشار سلطانی» مرقومهای را خطاب به رئیس قوه قضائیه تنظیم و منتشر کردهاند که مصداقِ «کلمة حق یُرادُ بها باطل» است. برخی افراد انتظار دارند، به اسم افشاگری، دهها عمل مجرمانه و متخلفانه و مَلاهی و مَناهی رخ دهد و حریمهای خصوصی دریده شود و گزارههای کذب و جعلی به خورد افکار عمومی داده شود و موجبات بدبینی شهروندان به نظام اسلامی فراهم آید، اما گردی بر پیشانی همقطارانشان ننشیند و قانون در برابر آنان، ناچیز و بیاعتبار باشد. قوه قضائیه از افشاگری فساد با سازوکار قانونی حمایت میکند.»
@KANALEMASJED
🔰 حرف روز
🇮🇷 روسیاهان انتخابات
حماسه بزرگ انتخابات ۱۵ تیرماه که توانست شور انتخاباتی را در پای صندوق رأی ایجاد کند و ۵۰ درصد واجدان شرایط را به میدان بیاورد، رخداد حائز اهمیتی بود که با پیروزی ملت ایران و نظام اسلامی به پایان رسید. در این میان، بازندگانی نیز در معرکه انتخابات سرشان بیکلاه ماند:
1️⃣ بزرگترین روسیاهان این انتخابات را باید منادیان تحریم انتخابات دانست که همواره چشم طمع به انتخابات داشته و تلاش دارند تا کمرنگی و ناکامی انتخابات ایران را ببینند. همانها که مدتهاست خط تحریم انتخابات را در پیش گرفتهاند تا امیدی در جامعه ایران شکل نگیرد و کسی پای صندوق رأی نیاید! آنگاه با اعتبارزدایی از صندوق رأی، مردمان این سرزمین را در خیابان به جان هم بیندازند! بدون شک، ریخته شدن ۵۵ میلیون رأی در فاصله یک هفته در صندوقهای رأی باطلکننده همه شگردهای اغواگری این جریان بود؛ جریانی که به مشارکت ۲۰ تا ۳۰ درصدی دل خوش کرده بود!
2️⃣ دسته دیگر از روسیاهان این انتخابات آنهایی بودند که فتنهافکنی در انتخابات و تبدیل آن به معرکه نزاع و درگیری را دنبال میکردند؛ در این انتخابات آنان نیز سرشان بیکلاه ماند، چرا که انتخابات در آرامش کامل برگزار شد و رقابت انتخاباتی و دوقطبیهای حاصله نیز کنترل شده و با عقلانیت کامل پیش رفت و هیچ گاه به زد و خورد خیابانی بدل نشد و انتخابات ۱۴۰۳ از این لحاظ نمره بیست گرفت!
3️⃣ دسته دیگر از روسیاهان انتخابات بداخلاقانی بودند که تلاش کردند با لجنپراکنی و تخریب، صحنه انتخابات را به نحوی سیاه کنند که چهره انتخابات کشور کریه شود! تلاشهای آنها که با در اختیار داشتن رسانههای مختلف در فضای مجازی و تخریب نامزدهای انتخاباتی و تحریک هواداران دنبال میشد، به لطف خدا بیثمر ماند و انتخابات با آنکه حسابی رقابتی و دوقطبی بود، هیچگاه به توهین و تحقیر و تخریب رقیب نینجامید و سطح منازعه کاملاً کنترل شده و در چارچوب قرار داشت و روسیاهی برای بدخواهان ماند!
4️⃣ دسته دیگر مدعیانی هستند که همواره سلامت انتخابات در کشور را زیر سؤال برده و از عدم سلامت در انتخابات ایران و تقلب در آن سخن میگویند! اوج این فتنهگری آنان در انتخابات سال ۱۳۸۸ نمایان شد که پس از شکست از مردم، تسلیم رأی ایشان نشدند و به اردوکشی خیابانی دست زدند! در این انتخابات هیچ گاه ادعای تقلب مطرح نشد و در نهایت رقبای رئیسجمهور منتخب و هواداران با وجود نزدیکی آرا، نتیجه را پذیرفتند و در همان ساعات اولیه با صدور پیام تبریک نقشه بدخواهان را نقش بر آب کردند!
@KANALEMASJED
🔰 گزارش روز
💠 مهمات پیش روی دولت چهاردهم
با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، شاید بتوان به دو وظیفه اصلی، یکی در حوزه سیاست داخلی و دیگری در حوزه سیاست خارجی را پیش روی دولت چهاردهم دید. رهبر معظم انقلاب با تأکید مداوم بر مکتب حکمرانی که شهید رئیسی اجرا کرد، به طور عمده به دو تکلیف مهم اشاره داشتند. در ترازی که شهید رئیسی در حوزه سیاست خارجی مشخص کرد، صراحت موضع در مقابل بدخواهان جمهوری اسلامی یک اصل لازمالرعایه شناخته میشد. رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با اقشار مردمی در روز عید غدیر به این مهم نیز اشاره فرمودند: «بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.»
از این رو یک اصل مهم برای رئیسجمهور منتخب این است که از تجارب دولتهای گذشته بهره ببرد و ضمن رعایت تعامل و اصل عزتمداری، موضع محکم و شفافی درباره ارتباط با غرب در پیش بگیرد؛ موضعی که تضمینکننده ارزشهای دینی و منافع ملی باشد. شاید بتوان این مسئله را یک اصل کلیدی برشمرد؛ چرا که تکلیف دیگر در حوزه سیاست داخلی نیز وابسته به همین رویکرد و نوع عملکرد است.
لذا در ادامه کلام رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با اقشار مردمی در روز عید غدیر، معظمله فرمودند: «این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفاده از آنها نمیکنند. جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیه به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوه الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند.» از اینرو مسئلهای که تکلیف را در حوزه سیاست داخلی مشخص میکند، استفاده از ظرفیتهای داخلی برای حل مسائل کشور است. چنانکه در دولت شهید رئیسی از ظرفیتهای آبی جنوب کشور برای حل مشکل آب برخی شهرها، از جمله یزد و کرمان بهره برده شد و ضمن تقویت زیرساختهای کشور، با افزایش فروش نفت و ارزآوری برای کشور بدهیهای دولت قبل پرداخت شد. بنابراین، ثمره این مدل سیاستورزی در کارنامه شهید رئیسی، خود گواه بر کارآمدی این مدل حکمرانی است؛ چنانکه رهبر حکیم انقلاب در بیاناتی دیگر فرمودند: «اگر دولت شهید رئیسی تداوم پیدا میکرد بسیاری از مشکلات مردم و عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.» از اینرو دولت آینده میتواند با پیشرو قرار دادن راه شهید رئیسی، تکمیلکننده مسیر او شده و بهتدریج کشور را به سمت آبادانی و امید حرکت دهد.
@KANALEMASJED
🌐 بسته خبری
🔸️ «غلامعلی رجایی» فعال چپ و از چهرههای نزدیک به مرحوم هاشمی به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با پایگاه جماران به یکی از دیدارهای خود با دکتر پزشکیان اشاره کرده و گفته است: «فکر میکنم که اکثریت دولت آقای پزشکیان اصلاحطلبها و معتدلین باشند. من با خود ایشان هم جلسه خصوصی داشتم و پرسیدم که اگر شما در اصولگراها چهره برجسته و شاخصی ببینید، استفاده میکنید؟ گفتند که من حتما این کار را میکنم. گفتم این را به مردم اعلام کنید که دولت شما میتواند مثل دولت آقای هاشمی، «دولت کار» باشد. من در آقای پزشکیان این اعتدال و انصاف را میبینم که به سمت نخبگان، اگرچه سلیقههایشان جور نباشد، توجه داشته باشند.»
🔸️ فرانسه در بیانیهای قانونی کردن پنج شهرک، مجوز ساخت هزاران خانه جدید و اعلام حاکمیت بر هزاران هکتار زمین در دره اردن از سوی دولت رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد. در این بیانیه آمده است: «این اقدامها به علت ایجاد پیامدهایی برای ثبات کرانه باختری و منطقه، «بسیار خطرناک» است.» فرانسه تأکید کرد: «استعمار سرزمینهای فلسطینی از جمله بیتالمقدس شرقی توسط اسرائیل نقض قوانین بینالمللی است.» کابینه رژیم صهیونیستی چند روز پیش برنامههایی را برای «قانونیسازی» کانونهای شهرکسازی جدید در کرانه باختری به همراه مجازاتهایی علیه تشکیلات خودگردان فلسطین تصویب کرد.
🔸️ «حجتالاسلام والمسلمین احمد خاتمی» گفت: «مطلب کذب منتشره در نامه جعلی منتسب و با سربرگ ستاد انتخاباتی یکی از نامزدهای ریاستجمهوری، مبنی بر برنامه مجلس خبرگان جهت تعیین جانشینی رهبری به نقل از اینجانب را به شدت تکذیب میکنم.» عضو مجلس خبرگان از اساس این نامه و مطلب منتشره را ردّ و این رفتار مذبوحانه را از تلاشهای دشمن عنوان کرد که به خیال باطل خود میخواهد از آب گلآلود انتخابات ماهی بگیرد.
🔸️ «نیویورکتایمز» در گزارشی با استناد به یک نظرسنجی ملی جدید، اعلام کرده است: «ترامپ در میان رأیدهندگان احتمالی با شش درصد از بایدن جلوتر است. بهطور کلی، ۷۴ درصد از رأیدهندگان، بایدن را برای این شغل خیلی مسن میدانند که از زمان مناظره این وضعیت افزایش یافته است.» به نوشته این روزنامه آمریکایی نگرانیها از پیر بودن بایدن برای حکومتداری در میان دموکراتها و رأیدهندگان مستقل نیز به اوج جدیدی رسیده است.
🔸️ سخنگو و هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی انتخاب رئیسجمهور جدید ایران با بیان اینکه واشنگتن در حال حاضر تصمیمی برای مذاکره با ایران ندارد، گفت: «باید ببینیم رئیسجمهور جدید ایران چه اقدامی میخواهد انجام دهد.»
@KANALEMASJED
خاطره گفتگو با استاد دانشگاه شریف
زمستان سال گذشته، برای شرکت در یک همایش و البته زیارت ثامن الحجج علیهم السلام به فرودگاه مهرآباد رفته بودم، پرواز به تاخیر خورد، روی صندلی سالن انتظار نشسته بودم که دیدم یک فرد تقریبا مسن با یک کت چهارخانه پشمی گران قیمت کنارم نشست موهای کم پشت و نسبتا بوری داشت، چاق نبود ولی شکمی برآمده داشت وقتی کنارم نشست بی مقدمه با یک لبخند مرموزی گفت: همش تقصیر شما آخوندها است!
لبخندی زدم و پرسیدم چرا مگر ما چه کردیم؟!
گفت:
من همه جا گفته ام روحانیت نباید وارد سیاست می شد!
گفتم: ما روحانی ها دو شان داریم اولا؛ یک شهروند هستیم و مثل بقیه مردم از حقوق شهروندی برخورداریم، ثانیا؛ یک روحانی هستیم، آیا چون لباس روحانیت به تن داریم باید از حقوق شهروندی محروم بشویم؟ گفت: البته که نه!
گفتم: خب! بر اساس قانون فقط چند مسئولیت داریم که حتما صاحب آن باید دانش آموخته حوزه باشد، اولی مسئولیت رهبری است، بعد رئیس قوه قضائیه و فقهای شورای نگهبان و اعضاء مجلس خبرگان رهبری، در مورد وزیر اطلاعات هم چون با آبروی مردم سروکار دارد بهتر است که به مسائل اخلاقی و فقهی و حقوقی اشراف داشته باشد. این موارد محدود هم به دلیل رعایت مسائل دینی است نه صنفی اما حالا اگر یک روحانی دانشگاه رفت و دکتری گرفت آیا نباید در رشته تخصصی خود تدریس کند؟ گفت: چرا که نه!؟
ادامه دادم، یک روحانی از حق شهروندی خود استفاده می کند و در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس، شورای شهر شرکت می کند خب مردم می توانند به او رای بدهند و یا ندهند ولی نمی توان او را بخاطر روحانی بودن از شرکت در انتخابات محروم کرد، در مجلس اول بیش از ۹۰ درصد نمایندگان روحانی بودند و الان تعداد روحانیون از پزشکان عمومی مجلس هم کمتر شده یک زمانی مردم به آنها رای دادند و یک زمانی هم ندادند و این یعنی دموکراسی!
بعد اضافه کردم امروز بسیاری از روحانیون تحصیلات دانشگاهی هم دارند بنده خودم ارشد برنامه ریزی آموزشی هم دارم...
راستی رشته تحصیلی شما چیست؟ گفت من دکترای مهندسی پزشکی دارم و استاد دانشگاه شریف هستم!
گفتم: خوشحالم با یک استاد فرزانه هم کلام هستم، شما یک انتقادی به ما کردید و من پاسخ دادم حالا من حق دارم یک انتقاد کنم؟ گفت بله به گوشم!
گفتم شما مهندسین پزشکی چرا انقدر ساده هستید! چشمانش گرد شد! گفت چرا چنین برداشتی داری!؟
گفتم پزشکان بالاترین دریافتی را دارند در حالی که کیت ها و دستگاه های تشخیص بیماری ها را شماها برایشان می سازید و داروهایشان را شیمی دان ها آنها نه متخصص دستگاه تشخیص هستند و نه حتی محتوای داروها را می شناسند ولی درآمد اصلی را آنها می برند!
با تعجب به من خیره شده بود و به فکر فرو رفته بود! ادامه دادم جالب است بدانید وقتی گفته می شود پزشکی، یعنی یکی از پازل های نظام سرمایه داری! در پزشکی مدرن هیچ دارویی برای ریشه کن کردن هیچ بیماری ای ساخته نمی شود!
پرسید پس برای چه ساخته می شود؟! گفتم برای کنترل بیماری! در نظام پزشکی مدرن بهترین بیمار آن بیماری است که نه بمیرد و نه بهبود یابد! بلکه باید تا آخر عمر دارو مصرف کند و چون عمده داروها عوارض دارند، بعد از مدتی بخاطر مصرف داروها به بیماری های جدیدی مبتلا می شوند و باید داروهای جدیدی مصرف کنند، بالای ۹۰٪ محتوای قرص ها، حجم دهنده و طعم دهنده و رنگ دهنده اند، موادی مثل نیشکر! و شاید ۱۰ درصد آنها عنصر موثره باشد!
پرسید یعنی می توانند دارویی بسازند که بجای کنترل بیماری ها را درمان کند؟! گفتم البته که می توانند! ولی در این صورت نان شرکت های دارو سازی آجر می شود! بعد گفتم به عنوان مثال کدام یک از این بیماری ها را دیده اید که با دارو ریشه کن شده فشار خون؟! دیابت! قند خون! هپاتیت! ام اس! اوتیسم! انواع سرطان ها و...؟ حتی کسی که عضو پیوندی می گیرد تا آخر عمر باید داروهایی را مصرف کند که سیستم امنیتی او در حداقل هشیاری باشد و الا عضو پیوندی را پس می زند!
موضوع برایش جذاب شده بود از اینجا شروع کردم به نقد ساختاری تعارض منافع در سیستم درمان کشور و این که یک صنف تمام اختیارات حاکمیتی را از قانون گذاری تا تعرفه گذاری و نظارت و قضاوت به دست گرفته!
بالاخره هواپیما آماده پرواز شد! به سمت گیت خروجی حرکت کردیم به عنوان آخرین جمله گفت: واقعا من را به فکر فرو بردید من موضوعات پزشکی را هرگز از این زاویه ندیده بودم!
✍علی ارجمند عین الدین
@KANALEMASJED