🇮🇷
📝 نداشتههای براندازان
🍃🌹🍃
🔹۲۵ شهریور و سالروز فوت مهسا امینیـ که از سوی براندازان و تجزیهطلبان ادعا میشد میتواند آغاز التهاب مجدد و احیای اغتشاشات باشد، با ناکامی و عدم اقبال مردم سپری شد. اما بخشی از راز این ناکامی را باید در یک سه ضلعی نداشتههای براندازان جستجو کرد.
1⃣ رهبری: یک ده و صد کدخدا؛ این شاید بهترین تعبیر برای براندازان و تجزیهطلبان است. اولین ضلع در حرکت اعتراضی داشتن رهبر توانمند برای بسیج مردمی است؛ اما آنچه ما در بین براندازان و تجزیهطلبان شاهد هستیم، این است که هر کسی که روزی لگدی به توپ یا لگدی به مملکت زده، ادعای رهبری دارد. این چند سری برای براندازان دردسری بزرگ شده است.
2⃣ ایدئولوژی: هر حرکت اعتراضی باید یک تفکر انسجامدهنده و تحریککننده داشته باشد؛ اما آنچه ما در اغتشاشات سال گذشته شاهد بودیم، وجود بیش از ۱۰ پرچم و ۱۰۰ تفکر بود. از تروریست کوملهای که به دنبال تجزیه ایران به اغتشاشات پا گذاشته بود تا آن کسی که با اندیشههای فمینیستی روانه خیابان شده بود و... . بنابراین، این قوم ۷۲ ملت در پیوستن به همدیگر بیش از آنکه متحد شوند، کارشان به نزاع کف خیابان کشید؛ چرا که نه یک فکر واحد داشتند و نه یک مغز متفکر که بتواند آنها را دور یک میز بنشاند.
3⃣ بدنه اجتماعی: کشاندن مردم به خیابان به عنوان بدنه اجتماعی هر اعتراض اولین وظیفه هر حرکت اعتراضی یا براندازانه است؛ اما مردم در سال گذشته با وجود سختیها و مشکلات اقتصادی آنگونه که براندازان و تجزیهطلبان خواستند به خیابان نیامدند که این دلایل متعددی دارد. مردم مار خوش خط و خال براندازی را شناختهاند و میدانند پشت این سفیدنمایی جز پلشتی و اهداف پلید نیست. مردم به درستی میدانند که براندازی دکانی دونبش شده است که هدفش مردم نیست؛ بلکه هر روز امثال مصیها یکی را تیغ میزنند تا برای معیشت روزمرهشان پولی بچاپند.
🔺نکته آخر اینکه آنچه گفته شد نداشتههای براندازان و تجزیهطلبان بود؛ اما بخش مهمی را باید به داشتههای انقلاب و نظام مربوط دانست؛ رهبری حکیم، مردمی فهیم و بصیر، نهادهای امنیتی توانمند و... زنجیرههایی هستند که مردم را به هم پیوند داده و مانع از هم گسستگی و آشفتگی میشود که باید آن را پاس داشت و محترم شمرد.
✍🏻 یعقوب ربیعی
📸 تصویری از ۲ مأمور نیروی انتظامی شهرستان نهبندان که در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیدند.
#شهید
#شهدا
#مدافع_امنیت
⭕️از خباثتهای #فدراسیون_جهانی_کشتی، همین بس که داوران زن، بالأجبار، دست کشتیگیران شیرمرد شیعهی ما را بالا ببرند تا نه تنها «سکیولاریزم، اسلامستیزی و ایرانیآزاری» محسوب شود بلکه حتّی به اصل «احترام به آزادی باور به ادیان مختلف» نیز عمل نکنند؛
نه فقط در مجامع سیاسی جهانی بلکه حتّی در مجامع جهانی ورزشی نیز، احترامی برای مسلمانان و اسلام قائل نیستند.
لازم به ذکر است، در این مورد خاص، به دلیل آن شرایط ویژهی اضطرار و استیصال و ایضاً عدم قصد ریبه و لذّت، شرعاً گناهی متوجّه کشتیگیران ما نیست و اگر امتناع کنند و به زور مچشان را از دست داوران زن خارج کنند، داوران میتوانند آنها را به دلیل بروز رفتار غیر ورزشی و ناجوانمردانه، عدم تبعیّت از داور و بیاحترامی به داور و فدراسیون جهانی کشتی، دیسکالیفه کرده و کشتیگیر بازنده را برنده اعلام کنند؛
متأسّفانه، به غایت، #ورزش_سیاسی_است.
چرا مردم به غائله١۴٠١ نپیوستند؟ (مهم)
دکتر عبدالله_گنجی
غائله ۱۴۰۱ اگرچه به بهانه فوت حزنانگیز مرحومه مهسا امینی شروع شد، اما همه زر و زور و تزویر ذیل پرچم او خیمه زد تا شاید از این تحریک عواطف ، کلاهی برای خود بدوزد. بهرغم آن حجم از اقدامات رسانهای و تبلیغ و هزینه از ۸۸ میلیون ایرانی در همه پنج ماه حدود ۴۰۰ هزارنفر (با تکراریها) به میدان آمدند و طبیعی بود که برای انقلاب چنین عددی ره به جایی نخواهد برد. وقتی از طرف امثال ما سؤال میشود که چرا مردم نپیوستند، پاسخ داده میشود که شما مردم را میکشتید، زندانی میکردید. ترسیدند و نیامدند. اگر آن حرکت انقلاب و براندازی بود، مگر براندازان توقع دارند حکومت برایشان فرش قرمز پهن کند و بگوید بفرمایید انقلاب کنید؟! خشونت از نظر علمی جزئی از روند انقلابهای کلاسیک در علم سیاست است و جریان انقلابکننده توقع گل و بلبل از حاکمیت مستقر ندارد. البته این پاسخ بیشتر شبیه طنز تلخ است.
اما اینکه چرا مردمی که بخش زیادی از آنان معترض اقتصادی – معیشتی وضع موجود هستند به میدان نیامدند باید درست فهمیده شود. خصوصاً جریان مؤمن به انقلاب اسلامی اگر در فهم علت دچار انحراف شود در ادامه و در فهم معلول نیز دچار اشتباه خواهد شد. ممکن است گفته شود اقدامات امنیتی-انتظامی مانع حضور شد. این حرف نیز باطل است. حرکت انقلابی مانند موجی است که با چنین امکانات و اقداماتی قابل کنترل نیست. این روش نیز بیتأثیر نبود، اما میتوان بهعنوان دلیل حداقلی به آن استناد کرد. اما عمده دلایلی را که باعث شد مردم نپیوندند، میتوان اینگونه خلاصه کرد:
۱- مردمی که مشکل اقتصادی دارند احساس نکردند شعارها و رفتار در راستای حل مسئله آنان است. احساس نکردند پیوستن به این جماعت زندگی آنان را به سامان میرساند و حاضر به کولی دادن به اهداف دیگران نشدند
۲.پیوستگی کمنظیر اپوزیسیون با غرب و ورود شخصیتهای غربی به موضوع حس بیگانهستیزی ایرانیان را زنده کرد و مردم متوجه شدند همه دنیای غرب به میدان آمده و آیا این برای مهساست؟
۳.محوریت شخصیتهای نازل به عنوان رهبران انقلاب دلیلی دیگر بود. کسانیکه نه شخصیت دارند، نه ایده و تئوری و نه سابقهای در سختی کشیدن (از خصایص رهبران انقلابی) محور شده بودند. مردمی که امام، شهید بهشتی، مطهری، مفتح، باهنر و مقام معظم رهبری را در رأس انقلاب دیده بودند، حالا نازنین بنیادی، علینژاد، کریمی و پهلوی را برای دستگرمی انقلاب هم نمیدیدند.
۴- محوریت پول و رسانه سعودی عامل بازدارنده دیگری بود. عظمت ایرانی به خود اجازه نمیداد که یک خانواده بسته بخواهد با پول و رسانه برای ایرانیان آزادی و دموکراسی به ارمغان بیاورد و این حس تحقیر در رأس مسائل بود.
۵- ورود تجزیهطلبان به داستان و اصولاً مطالبه تجزیه، تحریم و جنگ از عوامل بسیار مهمی بود که مردم را از همراهی برحذر داشت. بسیاری از اپوزیسیون نیز وقتی متوجه تجزیهطلبی و تحریم شدند حتی بهصورت موقت کنار جمهوری اسلامی ایستادند و موضع خود را شفاف اعلام کردند. حضور۱۴ پرچم در تجمع برلین و کانادا و ارائه تصویری از ایرانستان باعث انسجام بیشتر ملی شد
۶- دروغسازی و قدرت رسانهای جمهوری اسلامی در برملا کردن آن مؤلفه دیگری بود که اکنون در سالگرد ماجرا خود براندازان به آن اعتراف میکنند. اما بخشهای عمده آن همانند فوت رهبری، فرار مسئولان به ونزوئلا،ضربه مغزی مهسا، نافرمانی نظامیان و کشتهسازی دروغین حدود ۴۰ نفر از این موارد بود
۷ خشن بودن رفتارها به صورتی که حدود ۸۰ نفر به شهادت رسیدند و به خاطر راهبرد «تساهل نظام» ۶۳ نفر از این شهدا فاقد سلاح بودند.
۸- رکیک بودن شعارها که در هیچجایی قابل بازگویی نبوده و نیستند نیز مورد توجه مردم بود. این شعارها شعار مردم نبود و حتی شعار اپوزیسیون داخلی هم نبود، بلکه برساخته از جریان نفاقِ آواره بود
۸- نبود هرگونه چشمانداز آینده نگرانی ملت را دو چندان میکرد، براندازان در تراز آنان نیز نبود که بتوانند چشمانداز ارائه کنند
۹- تهی بودن اپوزیسیون از اخلاق و رو آوردن به کثیفترین روشها و تاکتیک و ادبیات نیز باعث شد کمکم از حیز انتفاع ساقط شوند
۱۰- در داخل نیز یکپارچگی حاکمیت در وحدت رویه و جمعکنندگی عاملی مهم بود. این انسجام در سال ۹۶، ۹۸ و داستان هواپیمایی اوکراین نبود. وحدت نظر و عمل، عامل مهمی در مواجهه با صحنه بود؛ و از همه مهمتر انعطاف و قدرت و ظرفیت نظام جمهوری اسلامی و حد استقامت و تحمل آن باز محک خورد و چشمانداز آینده را قابل قضاوتتر کرد.
🔺️پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
.پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضدانقلاب چطور از اغتشاشات پارسال پول درآورد؟
🔹چهرههای معروف «زن، زندگی، آزادی» نه تنها در ناآرامیها هزینهای ندادند، بلکه از آن پول هم درآوردند. برخی با فروش عطر و چمدانِ زن، زندگی، آزادی و بلیت سخنرانی و برخی با پول گرفتن از مردم و آمریکا! این ویدیو روشهای کاسبی آنهاست.
⭕️امام سید روح الله موسوی خمینی:
"تنها افرادی تا آخر پای ما خواهند ایستاد که طعم فقر، محرومیت و استضعاف را چشیده باشند"
تصویری از منزل #شهید_یاسر_شجاعیان که دیشب توسط تروریست های جنبش زن، زندگی، آزادی به شهادت رسید.
#شهید_امنیت
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 رئیسی: در نیویورک زبان گویای مردم خواهم بود
🍃🌹🍃
🔹دیدار دوجانبه با برخی روسای کشورها در دستور کار ماست. در نیویورک برای تبیین مواضع ایران با اصحاب رسانه هم گفتوگو میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 گاهی شنیدن یک جمله ، جای مطالعه دهها جلد کتاب را می گیرد.
🔸 با رفتارهای دوگانه فریب خوردگان رسانه ای می توانیم کلی مباحث برای ارائه در سمینارها و همایش ها و گروه ها و کانالها داشته باشیم.
🔹کسی که با حقیقت بجنگد ، کسی که در صدد سیاه نمایی به بهانه نقد بوده باشد ، کسی که با ارزشهای الهی و انقلابی که همگی در جهت تعظیم شعائر دینی هستند ، به هر نحو ممکن جنگیده و سنگ اندازی نماید ، کسی که از زمینه های فضای مجازی به جهت آموزش دهی و دانش افزایی ، در جهت انحراف سازی جوانان استفاده کند ، کسی که با انقلاب اسلامی مظلوم مقتدر ، عناد ورزی کند ، کسی که با پیشرفت های ایران عزیز مأیوس گشته و با زخمها و نواقص موجود فرحناک و مبتهج گردد ،
✅ آری چنین شخصی شرم و حیا را قی کرده و مجسمه بی انصافی و بی وجدانی را به منصه ظهور گذاشته و قطعا عاقبت بخیر نخواهد شد. بالاخره روزی تاوان این همه ناراستی را یا از اموال و املاک خویش و یا از اولاد و احفاد خود و یا از آبروی خود پس خواهد داد. حقیقت قابل جنگیدن نیست بلکه باید او را پرستید ، تمجید و تحمید کرد و خدای را سپاس گفت. بنده حقیقتی غیر از انقلاب اسلامی که حاصل خون هزاران شهید و هدایت های داهیانه ولایت فقیه هست ، نمی شناسم.
✍ موسی آقایاری