eitaa logo
وحدت
88 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.4هزار ویدیو
745 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
✨یا بازصادرات کنید، یا آتش بزنید! 🔹سال ۱۳۹۹ را می‌توان سال غلبه تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی بر تحریم‌ها دانست. چه، در شش ماهه نخست امسال تولید لوازم خانگی نسبت به سال گذشته که با شوک تحریم مواجه شدیم، ۵۲.۸ درصد رشد داشت. به نحوی که در نیمه نخست ۹۹ یک میلیون و ۹۶۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع لوازم خانگی تولید شد؛ و این یعنی همان "خنثی‌سازی و بی‌اثرسازی تحریم" که حضرت آقا فرمودند. 🔹در چنین شرایطی، خبر می‌رسد که ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی "بوش" در مسیر قاچاق به کشور توقیف شده است. با این محموله و دیگر کالاهای توقیفی به سه شکل می‌توان برخورد کرد: ۱- بازصادرات(Reexport) آنها ۲- آتش زدن آنها در صورت ناتوانی در بازصادرات یا مرجوع کردن ۳- جریمه قاچاقچی و عرضه در بازار داخلی. بدترین رویکرد، رویکرد سوم است که یک جنایت تمام عیار در حق تولید کننده و کارگر ایرانی و ضربه به ارزش پول ملی است. چرا که اولا ارز این کالاها از آسمان نباریده و برای وارداتشان از بازار کشور ارز جمع‌آوری شده است؛ و این یعنی فشار به منابع ارزی و افزایش قیمت ارز. ثانیا بازار یک ظرفیت محدود دارد و اگر کالای مشابه خارجی در آن عرضه شود، عرصه بر تولید داخلی تنگ می‌شود و زیان تولیدکننده یعنی کاهش تولید و کاهش اشتغال کارگر ایرانی. 🔹رهبر حکیم انقلاب به صراحت فرموده‌اند که واردات کالای مشابه داخلی باید حرام شرعی و قانونی اعلام شود و کالای قاچاق، یا باید بازصادرات شود یا در مقابل دیدگان قاچاقچی آتش زده شود. اگر به همین یک تدبیر عمل شود، بار سنگینی از روی دوش تولیدکننده ایرانی برداشته خواهد شد. قاچاق، نه یک امر ضداخلاقی، که یک جنایت علیه تولید ایرانی است؛ این جنایت، با جریمه قاچاقچی و عرضه کالای قاچاق توسط خود دولت در بازار برطرف نمی‌شود، بلکه تشدید می‌شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲┊  "ڪربلایے" نیستم‌اماتوشاهدباش‌ڪہ هردعایےکردم‌اول"ڪربلا"راخواستم .. اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 🍃الهی به زودی بین الحرمین نصیبتون🍃
⭕️ رضا سراج، کارشناس مسائل سیاسی: 🔹محور غربی-عبری-عربی با بزرگنمایی برخی تحرکات نظامی مشغول ادراک‌سازی حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران است. این عملیات روانی از یک طرف ناظر بر جلوگیری از اقدامات۸ تهاجمی محور مقاومت به ویژه در عراق و از طرف دیگر برای بسترسازی و تسهیل مسیر غربگرایان جهت مذاکره انجام می‌شود.
⭕️ مقام اسرائیلی: ایران درحال تاثیرگذاری بر جامعه ما است 👤 ایلی کوهن، وزیر کابینه رژیم صهیونیستی: 🔹تهران در امر تاثیرگذاری بر افکار عمومی اسرائیل فعال است. 🔹امروز ایرانی‌ها از طریق شبکه‌های اجتماعی موجی از تاثیرگذاری را بر جامعه داخلی ما وارد کرده‌اند. 🔹سرویس‌های اطلاعاتی ایران موفق شده‌اند شماری از شهروندان ما را برای فعالیت‌های اطلاعاتی جذب کنند./ تسنیم
💢مقام‌ معظم 💢مشکلات قابل حل هستند.
🔺سردار سنایی راد مطرح کرد: پاسخ ایران به ماجراجویی آمریکا، پشیمان کننده خواهد بود/ نخبگان آمریکا ترامپ را کنار زده اند این خبر معطوف به جلسه مشورتی ترامپ در کاخ سفید برای حمله به ایران می باشد که عمدتا در فضای رسانه ای مطرح شده است.
💠 لوح | پوستر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|پاسخ عینی به این سوال رئیس جمهور: اگر برجام نه، پس چکار کنیم؟ 🔸چرا تغییر مسیر کشور از «رفع تحریم» به «خنثی‌سازی تحریم‌» لازم است؟! 🔸آیا میتوان با خنثی کردن تحریم های اقتصادی، بهانه را از دشمن و مسئولین کم همت گرفت؟ این کلیپ را مشاهده کنید
11320: ✅ چرا برخی مسئولان ناکارآمد اظهار شرمندگی نمی کنند؟! 👈 اوج نجابت مردم همراه شده با اوج پررویی برخی مسئولان ناکارآمد در وزارتین صمت و کشاورزی که نماد آن نوسان شدید قیمت مرغ است که در فاصله سه روز به ۱۵ هزار تومان رسید. جدای از علت، راهکار حل معضل ناکارآمدی برخی مسئولین و عدم پاسخگویی آنها به ملت چیست؟ 💢 ارتقای فرهنگ سیاسی مردم و انتخاب های هوشمندانه؟ 💢 افزایش اقتدار حاکمیتی در برخورد با کارگزاران ناکارآمد؟ 💢 و یا هر دو؟ ارتقای فرهنگ سیاسی مردم در انتخاب صحیح مجریان، نیازمند جهد بلیغ خواص است و افزایش اقتدار حاکمیتی نیز هماهنگی دستگاه‌ها را می‌طلبد که آن هم به انتخاب مردم باز می گردد. دوباره بر میگردیم به همان جهد و کوشش خواص، هرچند فرمول تکمیلی را خداوند ارائه نموده است که می فرماید: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم" (آیه ۱۱ سوره رعد)
🔺سفر مخفیانه نتانیاهو به عربستان سعودی؛/ دلایل و انگیزه ها 🔺بنا بر این گزارش‌ ها یوسی کوهن، رئیس موساد، سازمان اطلاعات و امنیت اسرائیل، هم در این دیدار حضور داشته است اما بنی گانتز، وزیر دفاع و گابی اشکنازی، وزیر خارجه اسرائیل در جریان این سفر نبوده ‌اند.