✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم : معیارهای کاندیدای اصلح
✏️✏️ الف : معیارهای ایجابی
✏️✏️✏️ ۸ - داشتن قصد خدمت، به جای قصد تصاحب قدرت و اندوختن ثروت
🇮🇷🇮🇷 «کسانى که وارد عرصة انتخابات میشوند، باید یک تقیداتى، تعهداتى داشته باشند. این، خطاب به همة کسانى است که به عنوان نامزد وارد عرصة انتخابات میشوند، و خطاب به همة مردم است. مردم عزیزمان در سراسر کشور این رفتارها را در نامزدهاى انتخابات تفحّص کنند، دنبال کنند، دقت کنند. نامزد انتخابات باید با قصد خدمت وارد شود. اگر با قصد قدرتطلبى و جمعکردن پول و مسائل گوناگون و انگیزههاى ناسالم دیگر وارد شود، به کشور خدمت نمیکند. نامزد انتخابات باید با انگیزة خدمت وارد شود؛ این را باید تشخیص داد، باید فهمید، باید حدس زد.»
🌹🌹🌹🌹🌹
✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم : معیارهای کاندیدای اصلح
✏️✏️ الف : معیارهای ایجابی
✏️✏️✏️ ۳ - صداقت و صمیمیت با مردم و دلسوزی برای مردم
🇮🇷🇮🇷 رییس جمهوری که انتخاب میشود و اعضای شورایی که منتخب مردم هستند باید دلسوز مردم باشند، صادق باشند، صمیمی باشند و بخواهند برای مردم کار کنند. بعضی تظاهر به کار میکنند، اما کار نمیکنند. این، به درد نمیخورد. باید برای مردم کار کرد. صداقت و دلسوزی اشخاصی را که میخواهید انتخاب کنید، تشخیص دهید و بعد او را برگزینید.»🌹🌹🌹🌹🌹
✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم : معیارهای کاندیدای اصلح
✏️✏️ ب : معیارهای سلبی
✏️✏️✏️ ۱ - عدم وابستگی به بیگانگان
🇮🇷🇮🇷 « این کشور، آسان استقلال خود را به دست نیاورده است. مبادا کسانی انتخاب شوندکه گیرنده آنها، منتظر فرستنده قوی امریکا و غرب باشد! مبادا کسانی انتخاب شوند که آنتن هایشان را به آن سمت تنظیم کرده باشند؛ هر چه از آن جا میآید، بگیرند و در داخل به زبان دیگری منتشر و منعکس کنند! همه نگرانی ما از این است.
البته این ملت، بیدار است. عدّه ای خیال نکنند که اگر کسانی لابه لای جمعیت توانستند از حسن ظنّی یا غفلتی استفاده کنند و خودشان را داخل در یک مسولیتی کرده اند دیگر مصونیت پیدا خواهند کرد. هرگز چنین نیست. این ملت آگاه و هشیار و خون داده و رنج کشیده، اگر دیدند عنصر وابسته ای به مسولیتی دست یافته ، دست دراز میکنند و او را از مقام و موقعیت بیرون میاندازند.»🌹🌹🌹🌹🌹
✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای قحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم : معیارهای کاندیدای اصلح
✏️✏️ الف : معیارهای ایجابی
✏️✏️✏️ ۵ - بهرهمندی از فهم و درک سیاسی
🇮🇷🇮🇷« فردی که انتخاب میشود باید دارای فهم و درک سیاسی باشد و مسائل کشور را بفهمد؛ هم مسائل خارجی و توطئه های دشمنان را و هم مسائل داخلی و نیازهای مردم و اولویّتهای کشور را؛ این طور نباشد که بدون رعایت اولویّتها، مسئلهای را مطرح کنند، شعاری بدهند و برای ملت و دولت و کشور مشکل درست کنند. باید احساس دلسوزی و وجدان سیاسی داشته باشد.»
اگر افرادی انتخاب شوند که از مسائل کشور درک لازم را نداشته باشند؛ فاقد هوشمندی، آگاهی، سواد و معرفت لازم باشند، به درد نمیخورند. 🌹🌹🌹🌹🌹
✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم : معیارهای کاندیدای اصلح
✏️✏️الف معیارهای ایجابی
✏️✏️✏️ ۴ شجاع ومومن و انقلابی
🇮🇷🇮🇷 بینید و بفهمید چه کسی را انتخاب میکنید . آن کسی که به عنوان وکیل این ملت انقلابی و مؤمن و شجاع انتخاب میشود باید انقلابی و مؤمن و شجاع باشد. اگر نگوییم شجاعترین و مؤمنترین و انقلابیترین؛ لااقل در سطح این توده عظیم مردم که اینگونه از خود درخشش نشان میدهند، باشد. آن کسی که اسلام را نمیپسندد و مقرّرات اسلامی را قبول نمیکند و برای خاطر دل بیگانگان و خوشامد دیگران، به انقلاب و ارزشهای انقلابی اهانت می کند و یا به خاطر ترس از دیگران، به جای این که به ملت گرایش نشان دهد، به دشمن گرایش نشان میدهد و آن کسی که تقوای لازم را ندارد و اهل معنویّات نیست و اهل دنیاست و فقط برای نام و نشان و استفاده شخصی ، این مسئولیت را میخواهد، او لایق و شایسته این کار نیست. دنبال آدمهای مؤمن و شجاع و انقلابی و کسانی که بتوانند قدرت این ملت را -که در سایه ارزشهای انقلابی است- حفظ کنند،🌹🌹🌹🌹🌹
✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم معیارهای کاندیدای اصله
✏️✏️ ب: معیارهای سلبی
✏️✏️✏️ ۲ : ساده لوح نبودن
🇮🇷🇮🇷 «از طرف دیگر، شخصی که انتخاب مردم میباشد نباید مفتون هم بشود. بعضیها مفتون و فریفته میشوند و دهنشان باز میماند! اینها آدمهای ساده لوحی هستند که راه حلهای خیالی اقتصادی یا سیاسی یا امنیتی ای که با آب و تاب تمام و با رنگ و لعاب گوناگون عرضه میشود، آنها را از خود بیخود میکند! سالها تجربه میکنند؛ اما آخرش خود و دیگران را به خاک سیاه مینشانند! بنابراین، مفتون هم نباید بشوند؛ بلکه به دنبال راه حلّ صحیح، راه حلّ مستقل، راه حلّ برخاسته از شرایط خاص این مردم و این کشور ، و راه حلّ ارائه شده از سوی اسلام باشند. اسلام در همه مسائل، همه راه حلها را داده است؛ ما باید خودمان برویم و پیدا کنیم. اگر ما کج میفهمیم، اگر ما بد میفهمیم، اگر ما دنبالش نمیرویم و نمیرسیم، تقصیر اسلام نیست؛ خودمان را باید اصلاح کنیم.»🌹🌹🌹🌹🌹
✏️ وظایف مردم نسبت به رعایت معیارهای صحیح در انتخابات
📗📗 بخش دوم : معیارهای کاندیدای اصلح
✏️✏️ ب : معیارهای سلبی
✏️✏️✏️ ۳ - وامدار نبودن به مراکز قدرت و ثروت
🇮🇷🇮🇷 «اگر چنانچه نامزدها به مراکز ثروت و قدرت متصل شوند، کار خراب میشود؛ همچنان که امروز در به اصطلاح دموکراسىهاى دنیا، در آمریکا و غیر آمریکا این رسم هست؛ کمپانىها و پولدارها به نامزد انتخابات در ریاست جمهورى یا در انتخابات کنگره پول میدهند، ولى او در مقابل آنها متعهد است. آن رئیس جمهورى که با پول دستگاههاى گوناگون و مراکز ثروت سر کار بیاید، در مقابل آنها متعهد است. آن نمایندة مجلسى که با پول فلان شرکت و فلان کمپانى و فلان ارباب و فلان پولدار توى مجلس بیاید، مجبور است آنجائى که آنها لازم میدانند، قانون جعل کند، قانون بردارد، توسعه و تضییق در قانون بکند. این اشخاص به درد مردم نمیخورند. نه باید به مراکز ثروتهاى شخصى متصل بود، و نه به طریق اولى به ثروتهاى عمومى. کسى بیاید از پول بیتالمال مصرف کند، براى اینکه به مسولیتی برسد؛ این دو برابر اشکال دارد، اشکال مضاعف دارد. اینها را باید مردم مراقب باشند.»🌹🌹🌹🌹🌹
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
💠 #موشن_گرافیک
🛑 گزیده 8 قسمتی /
- انتخابات دارای
چه فایده و کارکردی است⁉️
#قسمت_سوم
🍃🌻🍃
#روشنگری #ثامن #ایران_قوی #انتخابات_1400 #انتخاب_آگاهانه #مشارکت_حداکثری #لبیک_یا_امام
⭕️ پخش زنده هفتمین جلسه از سلسله جلسات وبيناري شبکه روشنگران فرهنگی استان زنجان
👤 با حضور جناب سرهنگ طهماسبی - جانشین محترم سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان
🔰 با موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰
📅 زمان: چهارشنبه ۱۹ خرداد
⏰ ساعت ۱۸
✅مدیریت روشنگری و عملیات روانی معاونت فرهنگی سپاه انصارالمهدی (عج)استان زنجان
☸️ پخش از طريق لينك :
https://rubika.ir/roshana_zanjan
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۷)
🍃🌻🍃
🌀 پیامدهای تکرار؟
🔻 دولت فعلی محصول مشترک اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی است، مرحوم هاشمی و آقای خاتمی؛
🔹 طبعاً هرکس از این دو گروه نامزد شود در راهبردهای اقتصادی تفاوت چندانی با مسئولان فعلی اقتصادی نخواهد داشت.
🔺 چشم دوختن به مذاکره با خارجی ها به جای توجه به ظرفیتهای داخلی، دیپلماسی منفعل به جای دیپلماسی فعال و کم توجهی به دیپلماسی اقتصادی، نگاه به غرب به جای توازن در نگاه به شرق و غرب، واگرایی در داخل به جای همگرایی، رانت سازی برای نوکیسه ها به جای توانمندسازی محرومان، رهاشدگی بازار و قیمتها به جای نظارت و کنترل آنها، و ... ، از پیامدهای تکرار خواهد بود.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
🔴 حلقه گمشده مناظرهها
❌مناظره دوم نامزدهای ریاست جمهوری وسیلهای شد که خوراک مناسب شبکههای معاند برای سالیان متمادی تهیه شود؛ در این مناظره نیز مانند مناظره گذشته فرصتهای دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهای آن به برخی از حملات سیاسی به همدیگر تبدیل شد که هزینه آن را باید نظام اسلامی پرداخت کند. در ذیل به برخی از بداخلاقیهای سیاسی در این مناظره تحت عنوان تاکتیکهای عملیات روانی مناظره کنندگان میپردازیم.
👈🏿گزارههای خبری:
🔸ساختن يك يا چند دشمن فرضي:
ساختن دشمن فرضی همواره یکی از تکنیکهای رسانهها بوده است که با ایجاد جبهههای حق و باطل، رفتارهای خود را بهعنوان طرفدار حق، محق و معتبر جلوه دهند و زمینه را برای هر نوع اقدامی، فراهم آورند. از این شیوه برای متحد کردن و تخریب طرف مقابل استفاده میشود. در دو مناظره اخیر، برخی از مناظره کنندگان اینگونه وانمود میکردند که پنجتن از نامزدها یکی هستند و با این تاکتیک به دنبال مظلومنمایی و ایجاد اعتبار برای ضعفهای دفاعی خود بودند.
🔸پيچيده كردن خبر براي عدم كشف حقيقت:
شکی نیست که هیچ فردی نمیخواهد پشت صحنه رفتارهایش در روز مناظره آشکار شود و برای همین منظور برای پنهان ماندن حقیقت، موضوع آنچنان با اخبار و اطلاعات فراوان و گاهی ضدونقیض، پیچیده بیان میشود که مخاطبان راهکار حل مسئله را فراموش میکنند. در مناظرههای گذشته مشکلات کاهش ارزش پول ملی به مسائل و افرادی مرتبط شد که هیچگونه ارتباطی با اصل مسئله نداشتهاند.
🔸شگرد سیاه نمایی:
با استفاده از این شگرد، تلاش میشود چهره یک فرد یا گروه یا یک نوع تفکر و یا نوعی از حکومت و مهمتر از همه، چهره یک مذهب و دین کاملاً منفی و خشن و ضد انسانی نشان داده شود.
🔸استفاده از عاطفه گيرندگان پيام:
استفاده از حربه تحریک عواطف همواره از تکنیکهای جذب طرفدار بیشتر در انتخابات بوده است. برجسته کردن پیامک به دختران، آببازی و معتادان، برای استفاده از عواطف ملت بیان میشود؛ این در حالی است که دراینبین موضوعات گستردهتری مانند؛ ازدواج جوانان، بیکاری و تورم از سوی برخی نامزدها نادیده گرفته شد. فعالیت رسانهای ممتد بر روی عاطفه مخاطبان سبب میشود که اولویتها جابجا شود و مسائلی که اولویت نیستند با کمک تکنیک برجستهسازی، به دغدغه اولیه مردم تبدیل شود.
💠نکته پایانی:
ارسال سیگنال موج منفی در این انتخابات همان خواسته دشمنان است تا مشارکت در انتخابات را کاهش دهند. نامزدهای محترم همه جریانات باید در زمینه افزایش مشارکت در همراهی با هم قرار گیرند و شور و شوق تلاش و حرکت بهسوی هدف مطلوب را در مخاطبان برانگیزند و عواطف و احساسات و رفتار آنان را در پیشرفت و آبادانی کشور تقویت کنند و مردم را به آیندهای پر امید با تکیه بر ظرفیتهای درونی وعده دهند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
🔸🔸