✅ امام جمعه اردبیل خطاب به مردم جمهوری آذربایجان:
خط قرمز ایران دوام و بقای مرزهای بین المللی است
آیت الله عاملی:
🔹آنچه ایران به آن حساس است به هم ریختن مرزها و بستن راه ایران به طرف اروپاست و حساسیت ایران به این مسئله هیچ ربطی به ارمنستان ندارد و به معنی حمایت از ارمنستان نیست.
🔹متاسفانه دولت شما درصدد برآمده که مرزهای بینالمللی را که خودش چندین بار به آن رای داده به هم بزند و راه ایران را ببندد ، اولین بار دولت آذربایجان در نشست آلماتی در سال ۱۹۹۱ میلادی توافق نامه ای را امضاء کرد که طبق آن جمهوری های داخل شوروی سابق مرزهای موجود را به رسمیت می شناسند.
🔹معاهده آلماتی با حضور سران دولت های آذربایجان ، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، تاجیکستان ، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، ترکمنستان، ازبکستان و اوکراین به امضاء رسید و مهم این است که مجالس و پارلمان های کشورهای عضو از جمله پارلمان آذربایجان این معاهده را به تصویب رساندند.
🔹چند سال بعد اجلاسیه پراگ با حضور امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و شارژ میشل رئیس شورای اروپا ، الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان و نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان برگزار شد و طرفین دوباره توافق کردند به مفاد معاهده آلماتی احترام بگذارند و تمامیت ارضی یکدیگر را به رسمیت بشناسند.
🔹مدتی است که دولت آذربایجان اعلام کرده توافق آلماتی و پراگ را نمیپذیرد و مرزها با ارمنستان نه بر اساس معاهده آلماتی در سال ۱۹۹۱ که بر اساس نقشه ۱۹۱۹ تعیین شود بر اساس این نقشه استان سیونیک یا همان زنگزور ضمیمه آذربایجان می شود و منجر به قطع مرز زمینی ایران و ارمنستان می گردد و ایران یک راه اصلی خود به طرف اروپا را از دست می دهد این ادعای آذربایجان مطابق با قواعد بینالمللی نیست و هیچ کشوری آن را تایید نمیکند.
🔹اگر سوابق تاریخی مبنای مرزها قرار بگیرد کل اوضاع دنیا به هم می ریزد و طبق آن باید بسیاری از کشورهای همسایه ایران از جمله آذربایجان به ایران ملحق شود به همین جهت رجوع به تاریخ قطعاً به نفع آذربایجان نیست و ما هم چنین چیزی را نمی خواهیم.
🔹ما از دولت آذربایجان می خواهیم به تعهدات خود، به امضای خود و به مرزهای بینالمللی احترام بگذارد و آرامش و امنیت منطقه را از بین نبرد.
💢 فرصتی برای تقویت رابطه با خدا
🔹فضاى رمضان، فضاى صفا و معنویّت و صدق و اخلاص است. از این فضا سعى کنیم حدّاکثر استفاده را بکنیم؛ هم در آنچه ارتباط قلبى ما با خدا است، این رابطهى معنوى را، رابطهى شخصى را با خداى متعال در این ایّام تقویت کنیم - که برترین و بزرگترین فایده و نفع براى هر انسانى، تقویت این رابطه است.
#حکیم_انقلاب
#بهار_معنویت
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دستیابی متخصصان کشور به دانش فنی کشت بافت
🔹متخصصان کشور به دانش فنی کشت بافت گل ارکیده دست یافتند، روشی نوین در تولید و تکثیر این گیاه، که می تواند زمینه سازِ صادرات و ارزآوری برای کشور باشد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷|
🔴شرح دعای روز سوم ماه مبارک رمضان
🔻 آیتالله مجتهدی تهرانی در شرح «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ الذِّهْنَ وَالتَّنْبِیهَ وَبَاعِدْنِی فِیهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَ التَّمْوِیهِ» در دعای روز سوم میگوید: خدایا در این ماه رمضان روزی کن که من هوشیار بشوم و حافظه پیدا کنم و از خواب غفلت بیدار بشوم. انسان اگر بیدار بشود خیلی لذت میبرد، نوع انسانها در غفلت هستند؛ بنابراین در ماه رمضان از خدا درخواست کنید که از خواب غفلت بیدار شویم.
🔻یکی از نعمتهای بزرگ خدا ذهن است. در این دعا از خدا درخواست ذهن و حافظه میکنیم، اگر میبینید حافظه ضعیف است و حافظه درست و حسابی نداریم، علت آن گناه است؛ به نامحرم که نگاه کنی حافظه میرود.
🔻شخصی به دانشمندی مراجعه میکند و میگوید؛ من حافظه ندارم. آن دانشمند گفت: گناه نکن و علت آن را هم ذکر کرد و گفت: علم یک نوع فضیلت و برتری است و خدا این برتری را به شخص گناهکار نمیدهد لذا کسی که اهل گناه است مجتهد و ملأ نمیشود و اگر بخواهد ملأ بشود و به درد مردم بخورد باید حافظه داشته باشد و لازمه آن ترک گناه است.
🔻از خدا؛ حافظه بخواهیم و ترک گناه کنیم؛ این دعا را هم بعد از هر نماز بخوانید: « سُبْحَانَ مَنْ لاَ يَعْتَدِي عَلَى أَهْلِ مَمْلَكَتِهِ سُبْحَانَ مَنْ لاَ يَأْخُذُ أَهْلَ الْأَرْضِ بِأَلْوَانِ الْعَذَابِ سُبْحَانَ الرَّءُوفِ الرَّحِيمِ اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِي قَلْبِي نُوراً وَ بَصَراً وَ فَهْماً وَ عِلْماً إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ » که باعث تقویت حافظه میشود؛ قرآن حفظ کنید؛ حافظه زیاد میشود؛ خواندن آیةالکرسی حافظه را زیاد میکند.
🔻در ادامه دعای روز سوم از خدا طلب بیداری از خواب غفلت میکنیم. «وَبَاعِدْنِی فِیهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَالتَّمْوِیهِ» خدایا در این روز مرا از کارهای باطل و سفیهانه دور گردان؛ غیبت نکنم، دروغ نگویم و … سفاهت به معنای؛ کار بیخردانه و بچهگانه است.
🔻«وَاجْعَلْ لِی نَصِیباً مِنْ کُلِّ خَیرٍ تُنْزِلُ فِیهِ» خدایا هر کار خیری که در ماه رمضان نازل کردهای نصیبی از آن کار خیر به من برسان.
🔻یکی از کارهای خیر روزه گرفتن است. از خدا بخواهیم که در ماه رمضان مریض نشویم و توفیق روزهداری داشته باشیم.
🔻یکی از کارهای خیر دیگر صدقه است؛ صدقه دادن هم پشت شیطان را میشکند. «و کَسْرَ ظَهره» و در ادامه آمده است، مواظبت بر عمل صالح، نماز شب و دوستی با خدا و استغفار، ریشه شیطان را قطع میکند. و در آخر حدیث گفته شده است: «و لکلِ شیء زکات وزکاتُ الابدان الصیام» که هر چیزی زکاتی دارد و زکات بدنهای شما روزه است.
🔻 «وَ اجْعَلْ لِی نَصِیباً مِنْ کُلِّ خَیرٍ تُنْزِلُ فِیهِ بِجُودِکَ یا أَجْوَدَ الْأَجْوَدِین» خدایا هر خیری که در ماه رمضان نازل میکنی برای من نصیبی از آن خیر قرار بده به جود و بخشش خودت ای کسی که جود و بخششت از همه بخشندگان بیشتر است.
عضویت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در شبکه فضاهای مجازی جهان اسلام
🔹دانشگاه علوم پزشکی با پذیرش سند عضویت شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، به خانواده بزرگ این سازمان بینالمللی علمی و دانشگاهی پیوست.
🔹این دانشگاه بر پایۀ ارزیابیهای علمی صورت گرفته در نظام رتبهبندی جهانی سایمگو، در زُمره دانشگاههای علوم پزشکی برتر ایران قرار دارد.
🔹گفتنی است، شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یکی از شبکههای وابسته به "کامستک" کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کشورهای همپیمان در سازمان همکاریهای اسلامی است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد.
🔹 این سازمان بینالمللی، پایگاهی سرشار از دانایی و توانایی است که با آرمان دادگری، ژرفایش و پایایی دانش و اندیشه و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی جهان اسلام، در گسترش آموزشعالی همگانی استوار بر فناوری هوشمند میکوشد.
🇮🇷
🎥 نشست تحلیلی و گفتمانی
🍃🌹🍃
✅ موضوع: " اهمیت جهاد تبیین با توجه به شرایط روز- سال نو و امید آفرینی"
🎙 سخنران: دکتر سید جلال الدین حسینی
🔊 زمان: یکشنبه ۶ فروردین ماه ساعت ۲۱
❌ لینک ورود به نشست 👇👇
http://rubika.ir/meyar_pb
💢وزیر بهداشت: شاهد موج هشتم کرونا هستیم
عیناللهی:
🔹شاهد موج هشتم ویروس کرونا در کشور هستیم و این موج باعث افزایش مراجعه به مراکز درمانی شده است.
🔸از ابتدای سال مراجعه به اورژانس مراکز درمانی ۵۸ درصد و اعمال جراحی اورژانسی ۸ درصد افزایش داشته است.
🔹بیماران گوارشی ۴۲ درصد، بیماران قلبی ۲۶ درصد و مصدومان ترومایی ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و اقدامات درمانی لازم برای آنها انجام شده است.
بهرهمندی ۷ هزار مسافر نوروزی از خدمات بشردوستانه هلال احمر زنجان
🔹مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پایان چهارم فروردین ماه ۷ هزار و ۳۸۰ مسافر نوروزی از خدمات بشردوستانه هلال احمر در سطح استان بهرهمند شدهاند.
🔹۹ پست در استان زنجان روزانه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ برای مسافران خدمات بشردوستانه ارائه میدهند.
🔹یک هزار و ۸۴۶ نفر نیز از خدمات و مهارتهای امدادی و بشردوستانه چهار اکیپ سحاب (سفیران حمایت های امدادی – بشردوستانه) بهرهمند شدهاند.