💫 بررسی خواص درمانی سوره مبارکه حمد
🌸 امام صادق علیه السلام:
همانا شیطان دو بار فریاد کشید،اول زمانی که پیامبر به پیامبری مبعوث گردید،و دوم زمانی که سوره حمد نازل گشت.
🌸 امام صادق علیه السلام:
هر کس که بیماری به او رسید،پس در یقه ی خویش هفت مرتبه سوره ی حمد را بخواند اگر آن مریضی زائل نشد، پس هفتاد مرتبه تکرار کند و من ضامن هستم که او عافیت خواهد یافت.
🌸 امام صادق علیه السلام:
همواره رسول خدا صل الله علیه واله زمانی که کسالت به ایشان عارض می شد و یا مورد چشم زخم واقع می شد و یا سر مبارک ایشان درد می گرفت، دستها را باز می کردند و سوره های حمد و ناس و فلق را خوانده و سپس دست بر چهره می کشیدند، محققا انچه که به ایشان رسیده بود بر طرف می شد.
🌸 امام صادق علیه السلام:
کسی که سوره ی حمد او را از بیماری شفا ندهد، چیری برای شفای او کارساز نیست.
🌸 امام صادق علیه السلام:
اگر سوره ی حمد را هفتاد مرتبه بر مرده ای بخوانی و او زنده گشت باعث تعجب نخواهد بود.
🌸 پیامبر صل الله علیه واله:
کسی در خانه اش سوره ی حمدو آیت الکرسی را نمی خواند مگر این که از شر چشم زخم انسان ها و جنیان در امان می شود.
📗 مجمع البیان ج۱ ص۱۸ /دفتر آیت الله تبریزیان
✅ فوائد افطار با آب فاتر
۱-پاک کننده کبد
۲- پاک کننده معده
۳- درمان غلبه بلغم
۴- درمان غلبه سودا
۵- درمان غلبه صفرا
۶-خاموش کننده حرارت معده
۷- خوشبو کننده دهان
۸- خوشبو کننده بدن
۹- تقویت چشم و بینایی
۱۰-تقویتو محکم کننده دندان ها
۱۱- درمان و پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی
۱۲- پاک کننده گناهان قلب
۱۳-درمان سردرد
۱۴-اعتدال مزاج
۱۵-پاکسازی بدن
۱۶-بدون عوارض
آب فاتر= آب جوشیده ولرم
💫 فضیلت فوق العاده ماه رمضان
🌸رسول خدا صلی الله علیه و آله:
هر کس در ماه رمضان هم وزن ذره ای و بالاتر از آن صدقه بدهد، در نزد خداوند سنگین تر از کوههای زمین به وزن طلا است و کسی که در ماه رمضان آیه ای را قرائت کند یا تسبیح گوید، فضیلت او بر دیگران مانند فضیلت من بر امتم میباشد، پس طوبی از آنِ کسی خواهد شد که ماه رمضان را دریابد و خوشا به حال او. کسی که در ماه رمضان دو رکعت نماز بخواند، برای او به اندازه هفتصد هزار رکعت در غیر ماه رمضان به حساب میآید، چراکه اعمال در ماه رمضان چندین برابر میشود.
عرض شد: ای رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله)، اعمال چند برابر میشود؟
حضرت فرمودند: جبرئیل علیه السلام به من خبر داد و گفت: نیکیها هزار هزار برابر(یک میلیون برابر) میشود و هر نیکی از اعمال نیک از کوه احد برتر است و این سخن خداوند است که میفرماید: «وَاللّهُ یُضَاعِفُ لِمَن یَشَاء»، -. بقره / ۲۶۱ - {و خداوند برای هر کس که بخواهد، [آن را] چند برابر میکند. }
📗بحارالانوار ج۹۳ ص۳۴۶
🌼رسول خدا صلی الله علیه و آله:
کسی که در ماه رمضان در هر شب دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت یک بار سوره فاتحه و سه بار سوره توحید را قرائت کند - اگر خواست در ابتدای شب نماز را بخواند و اگر خواست در پایان شب آن را بخواند - سوگند به خداوندی که مرا به حق به پیامبری مبعوث داشت، خداوند عزّ و جلّ در ازای هر رکعت، صد هزار ملائکه را میفرستد که برای او نیکیها بنویسند و بدیها را از او بزدایند و درجات او را بالا ببرند و خداوند پاداش کسی که هفتصد برده را آزاد کرده، به او عطا میکند.
📗بحارالانوار ج۹۳ ص۳۴۶
⚡️ غلبه ایمان بر همه قدرتها
🌹 امام خمینی: آنها در طبس آمدند و گمان كردند كه میتوانند نيرو پياده كنند و میتوانند بيايند و به بهانه خارج كردن گروگانها ايران را قبضه كنند و خداى تبارك و تعالى شنها و بادها را فرستاد و آنها را شكست داد. اينها نمیتوانند بفهمند و نخواهند توانست فهميد كه سربازهاى ايران از نظامى و پاسدار و ساير قواى مسلح، با ايمان است كه دارند پيش میروند. تمام قدرتها يك طرف ايستادند و يك قدرت ايمان هم در مقابل آنها يك طرف و قدرت ايمان بر آنها غلبه كرد و غلبه میكند.
(صحیفه امامج۱۶ص۱۰۵-جماران۶۰/۱۲/۲۴)
🌸 هر که دعا مجیر را در «ایام البیض» (روزهای ۱۳،۱۴،۱۵) ماه رمضان بخواند گناهانش آمرزیده می شود، هرچند به عدد دانه های باران و برگهای درختان و ریگهای بیابان باشد و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بی نیازی و توانگری و رفع و اندوه سودمند است.
👈 این دعا در مفاتیحالجنان موجود است
✅ امروز روز سیزدهم ماه مبارک رمضان است.
❓سوال :
کسی که معذور است (نمیتواند روزه بگیرد) می تواند در مقابل دیگران چیزی بخورد؟
✅پاسخ:
✍🏼 آیت الله خامنه ای: در صورتي که روزه خواري صدق نکند اشکالي ندارد
.
✍🏼 آیت الله مکارم شیرازی: روزه خواری حتی برای افراد معذور در ملا عام قطعا جایز نیست
.
✍🏼 آیت الله سیستانی: اگر هتك ماه مبارك باشد جايز نيست.
✍🏼 آیت الله وحید: از این کار در ملأ عام اجتناب نماید.
✍🏼 آیت الله شبیری : انجام کاری که بی احترامی به ماه رمضان یا معرضیت سوء استفاده دیگران نسبت به روزه خواری شود جایز نیست بنابراین در نوع موارد روزه خواری علنی جایز نیست.
✍🏼 آیت الله فاضل : کسی که معذور از روزه گرفتن است باید از خوردن روزه به صورت علنی نزد دیگران خودداری کند و اگر روزه خواری هرچند با عذر شرعی باشد در مقابل دیگران ایجاد مفسده کند حرام و گناه است.