❌ فعالیت ادارات، دستگاههای اجرایی و بانکها و بیمه های استان از فردا (#خبری)
📌شیشه فروش، مدیر کل مدیریت بحران استانداری:
از روز چهارشنبه تمامی ادارات ، بانکها بیمه ها و دستگاههای اجرائی استان طبق روال قبل به صورت حضوری فعالیت خواهند داشت و مراکز آموزشی ودانشگاهها تا پایان هفته به صورت غیرحضوری فعالیت می نمایند.
▪️طی دو روز اخیر۲۴۵ تیم بازرسی ازفرمانداریها، شهرداریها وشرکت های گاز و توزیع برق بمنظور بررسی رعایت الزامات مرتبط با کاهش مصارف انرژی و اطمینان از خاموش بودن سیستم های گرمایش ادارات واحدهای آموزشی و ..در سطح مناطق شهری اصفهان و شهرستانهای استان نسبت به اعمال نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی در مدیریت مصارف انرژی عمل نمودند و در این رابطه با ابلاغ۳۰۰ اخطار برخورد لازم با موارد تخلف از دستورالعملها صورت پذیرفت.
🔸تمامی بخشهای اجرایی و آموزشی مکلف گردیدند نسبت به خاموش نمودن تاسیسات گرمایشی و روشنایی ساختمانهای زیر مجموعه در روزهای تعطیل ویک ساعت قبل از پایان ساعات اداری اقدام و یک ساعت قبل از شروع زمان فعالیت مجدد سیستم های گرمایشی را روشن نمایند.
📡کانون فرهنگی هنری حضرت بقیه الله الاعظم مسجدالقائم عج راران 👇👇
👉@kanonmasjedolghaemraran
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
@kanonmasjedolghaemraran
:﷽؛
#حديث_روز چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۳
🏷 نیکی بدون انتظار
🔅 #امام_حسن_مجتبی_علیه_السَّلام:
✅أمّا الكَرَمُ فالتَّبرُّعُ بالمَعروفِ و الإعطاءُ قَبلَ السُّؤالِ
❇️ بزرگواری، احسان داوطلبانه و بخشش پیش از درخواست است.
📚 بحارالأنوار: ج۴۴، ص۸۹، ح۲
@kanonmasjedolghaemraran
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌کودکی، جوانی، ازدواج و سیره زندگی فاطمه زهرا(س) الگوست(#خبری)
📌حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف بانوان:
کودکی، جوانی، ازدواج و سیره زندگی فاطمه زهرا (س) الگوست؛ همه اینها برترین الگوهایی هستند که نشان دهنده قله زن مسلمان محسوب میشوند.
▪️اسلام زنان را به سمت این قله دعوت میکند درست است که همه نمیتوانند برسند لاکن میتوانند به آن سمت حرکت کنند.
🇮🇷@kanonmasjedolghaemraran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ همیشه در حال تکرار است ...
#انقلابیون
📡@kanonmasjedolghaemraran
پیشگیری از سرطان روده بزرگ!(#پزشکی)
▫️میوهها، سبزیها، زردچوبه و گوجه فرنگی
▫️مصرف مواد غذایی با فیبر بالاتر
▫️مصرف ۴ تا ۶ وعده غذای کم حجم و کم کالری با میوه و سبزی
👌 اگر سن شما ۵۰ سال و بیشتر است، هر چند وقت یک بار تست غربالگری سرطان روده بزرگ را انجام دهید.
🩺@kanonmasjedolghaemraran
*انّاللّه وانّا الیهِ راجعون*
مراسم هفتمین روز درگذشت مرحوم مغفور
حاج احمدفروغی
(پدر شهیدِوالا مقام محمدرضا فروغی )
روز پنج شنبه مورخ
۲۹/ ۰۹/ ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ الی۱۶ در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام (مسجد بزرگ ) برگزار و سپس بر سر مزار آن مرحوم درامامزاده مختارعلیه السلام (چنگان) به سوگ خواهیم نشست.
▪️هیئت امنا و کانون فرهنگی مسجدالقائم(عج)درگذشت این پدر شهیدگرامی را خدمت خانواده محترم فروغی تسلیت و تعزیت عرض نموده وازخداوند متعال برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت مینماید.
🕌کانون فرهنگی هنری حضرت بقیه الله الاعظم مسجدالقائم عج راران 👇👇
🌷@kanonmasjedolghaemraran
:﷽؛
#حديث_روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳
🏷 نتیجه اِسراف
🔅#امیر_المومنین_علیه_السَّلام
🔥 الإسرافُ يُفنِي الجَزِيلَ
💡اسراف و زیاده روی فراوانی را نابود می سازد.
📚میزان الحکمه، ج 4،باب اسراف
@kanonmasjedolghaemraran