#قطره_ای_از_دریا
💥در ذكر فضائل مولانا اميرالمومنين على عليه السلام
✳️رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) فرمود:
«علی بن ابی طالب (علیه السّلام) جانشین خدا و جانشین من است، حجّت خدا و حجّت من است، باب خدا و باب من است، برگزیده ی خدا و برگزیده ی من است، محبوب خدا و محبوب من است، خلیل خدا و خلیل من است، شمشیر خدا و شمشیر من است.
او برادر من، همراه من، وزیر من و وصیّ من است. دوستدار او دوستدار من است، کینهورز او کینهورز من است، ولایتمدار او ولایتمدار من است، دشمن او دشمن من است.
همسر دختر من است، فرزندانش، فرزندان من است، ستیزهجوی او، ستیزهجوی من است، گفتارش، گفتار من است، فرمانش، فرمان من است؛ او سرور جانشینان و بهترینِ امّتم و سرور فرزندان آدم پس از من است. »
📚مائة منقبة:34
#فقط_حیدر_امیرالمومنینه👌🏻
#ولادت_امام_موسی_بن_جعفر_علیه_السلام
#بشر_حافى
#ثروتمند_پابرهنه
💥صداى ساز و آواز بلند بود. هرکس که از نزدیک آن خانه می گذشت، می توانست حدس بزند که در درون خانه چه خبرهاست؟ بساط عشرت و می گسارى پهن بود و جام «مى» بود که پیاپى نوشیده می شد. کنیزک خدمتکار درون خانه را جاروب زده و خاکروبه ها را در دست گرفته از خانه بیرون آمده بود تا آنها را در کنارى بریزد. در همین لحظه مردى که آثار عبادت زیاد از چهره اش نمایان بود و پیشانی اش از سجده هاى طولانى حکایت می کرد از آنجا می گذشت، از آن کنیزک پرسید:
«صاحب این خانه بنده است یا آزاد؟».
– آزاد.
– معلوم است که آزاد است. اگر بنده می بود پرواى صاحب و مالک و خداوندگار خویش را می داشت و این بساط را پهن نمی کرد.
رد و بدل شدن این سخنان بین کنیزک و آن مرد موجب شد که کنیزک مکث زیادترى در بیرون خانه بکند. هنگامى که به خانه برگشت اربابش پرسید: «چرا این قدر دیگر آمدى؟».
💥کنیزک ماجرا را تعریف کرد و گفت: «مردى با چنین وضع و هیئت می گذشت و چنان پرسشى کرد و من چنین پاسخى دادم.»
شنیدن این ماجرا او را چند لحظه در اندیشه فرو برد. مخصوصا آن جمله (اگر بنده مىبود از صاحب اختیار خود پروا مىکرد) مثل تیر بر قلبش نشست. بى اختیار از جا جست و به خود مهلت کفش پوشیدن نداد. با پاى برهنه به دنبال گوینده سخن رفت. دوید تا خود را به صاحب سخن که جز امام هفتم حضرت موسى بن جعفر علیه السلام نبود رساند. به دست آن حضرت به شرف توبه نائل شد، و دیگر به افتخار آن روز که با پاى برهنه به شرف توبه نائل آمده بود کفش به پا نکرد. او که تا آن روز به «بشربن حارث بن عبد الرحمن مروزى» معروف بود، از آن به بعد لقب «الحافى» یعنى «پابرهنه» یافت و به «بشر حافى» معروف و مشهور گشت. تا زنده بود به پیمان خویش وفادار ماند، دیگر گرد گناه نگشت. تا آن روز در سلک اشراف زادگان و عیاشان بود، از آن به بعد در سلک مردان پرهیزکار و خداپرست درآمد
📚مجموعه آثار استاد شهید مطهرى (داستان راستان)، جلد ۱۸ ،صفحه ۲۸۶
🔴عرض می کنیم آقا جان :
ما هم از این آزادی های چیزی ندیدیم. ما هم دوست داریم بنده باشیم.
💥کسی که بنده بود معراج می رود.
«سُبْحانَ الَّذِی أَسْرى بِعَبْدِهِ لَیْلًا» (آیه ۱ سوره اسراء)
چون بنده بود او را به معراج بردیم.
او چون بنده بود رسول شد. «عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ»
ما هم اگر بنده باشیم ان شاالله به جایگاه های مهمی خواهیم رسید.
#عاشقان_عیدتان_مبارک_باد
#کلام_ولی_فقیه
💥دشمن هرکاری که توانسته کرده اما موفق نشده. چهل سال دوم جمهوری اسلامی قطعاً از چهل سال اول بهتر خواهد بود
♦️رهبرانقلاب، در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: توصیه دیگر «نترسیدن از دشمن» است. برخی اوقات سخنانی را می شنوم که نشانه بیمناک بودن از دشمن است، در حالیکه از دشمن، واقعاً نباید ترسید زیرا این دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته و هر کاری هم که توانسته کرده اما به موفقیت نرسیده است.
🔺آمریکا، اروپا و حتی شوروی سابق در این چهل سال هر اقدامی را که می توانستند علیه جمهوری اسلامی انجام دادند اما به نتیجه نرسیدند. البته آزار و اذیت و زحمت بوجود آورده اند ولی نتوانسته اند مانع از حرکت و پیشرفت نظام اسلامی شوند.
🔺 با توجه به پیشرفتها و تواناییهای جمهوری اسلامی در عرصههای سیاسی، دفاعی و اقتصادی، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند و چهل سال دوم جمهوری اسلامی قطعاً از چهل سال اول، برای ما بهتر و برای دشمنان بدتر خواهد بود.
۹۸/۵/۳۰
#ولایت
#فقاهت
#بصیرت
#لبیک_یاخامنه_ای
🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🍃🌺
🌺
به مناسبت #عیــدغدیـــر و ولادت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام
برنامه سخنرانی استاد فــرزانه عزیــز
┄┅══✼🌺✼══┅┄
🔴 #پنجشنبـه
🔶 پارک بانوان مارلیک
🔹ساعت ۷صبح
🔹مارلیک پارک بانوان
🔶 مسجدامام حسن ع
🔹ساعت 10 صبح
🔹فردیس،خیابان امام حسن ع
🔶 کانون فرهنگی غدیر
🔹ساعت ۱۷عصر
🔹کرج هفت تیر بلوار بلال خ ۱۳آبان پیام ۵
هدایت شده از کانون فرهنگی و خانه قرآنی غدیر
🎊🎈🎊🎈🎊🎈🎊
#جشــنبزرگعیدغدیر😍
#ولادتحضرتموسیبنجعفرع😍
🎈کانون فرهنــگی غدیــر🎈
🔹پنجشنبـــه ۳۱مرداد
🔹ساعت ۱۷ عصر
🔹هفت تیر بلوار بلال ، خ ۱۳ آبان پیام ۵
[Forwarded from کانون فرهنگی و خیریه غدیر]
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
💥امروز ۴۰۵۲۱۱ روز از غیبت بهارانسانیت گذشت😔
#صبــح_مــهـدوی
🔆امام حسین علیه السلام فرمودند:
…وَ هُوَ الإمامُ القائِمِ بِالحَقِّ …لَهُ غَيبَةٌ يَرتَدُّ فيها أقوامٌ وَ يُثبت فيها آخَرونَ فيؤدّونَ وَ يُقالُ لَهُم : مَتي هذا الوَعدُ إن كُنتُم صادِقينَ ، أما إنَّ الصّابِرَ في غَيبَتِهِ عَلَي الأذي وَ التَّكذيبَ بِمَنزِلَةِ المُجاهِدِ بِالسَّيفِ بَينَ يَدَي رَسولِ اللّهِ.
...او امامی است که به حق قیام می کند … او غیبتی دارد که گروهی از مردم در آن دوران از دین روی گردان میشوند ؛
و گروهی بر دین ثابت میمانند ؛ برخی به آنها میگویند:
اگر راست میگویید این وعده چه وقت به وقوع میپیوندد؟
همانا کسی که در دوران غیبت او ، آزار و اذیت و تکذیب کافران را تحمل کند ، جایگاه کسی را دارد که با شمشیر در رکاب رسولخدا جهاد کرده است.
📚بحارالانوار ۱۳۳/۵۱ ح۴
┄┅══✼🌺✼══┅┄┄
#سلاااام_یابن_الزهرا_مولاجاااانم
تقويم را ورق بزن و انتخاب كن
اين جمعه ها براي تو تعطيل مي شود...😢
#اللهمعجللولیڪالفرج🙏🏻
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
💥امروز ۴۰۵۲۱۲ روز از غیبت بهارانسانیت گذشت😔
#صبــح_مــهـدوی
🔆امام صادق علیه السلام فرمودند:
💫«من سره ان یکون من اصحاب القائم فلینتظر ولیعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر فان مات وقام القائم بعد کان له من الاجر مثل اجر من ادرکه فجدوا و انتظروا هنیئا لکم ایتها العصابه المرحومه
💫 هر کس که خوشحال مى شود که از یاران قائم(عج) باشد باید منتظر باشد و با پرهیزگارى و اخلاق نیکو عمل نماید و با چنین حالى منتظر باشد که هرگاه بمیرد و پس از مردنش قائم(عج) به پا خیزد، پاداش او همچون کسى خواهد بود که دوران حکومت آن حضرت را درک کرده باشد، پس بکوشید و منتظر باشید. گوارایتان باد اى گروه رحمت شده!»
📚غیبت نعمانی، ص ۲۰۰، ح.۱۶
┄┅══✼🌺✼══┅┄┄
#سلاااام_یابن_الزهرا_مولاجاااانم
نمردنم ز فراقت ز سخت جانی نیست
امید وصل در این ماجرا گلوگیر است...👌🏻
#اللهمعجللولیڪالفرج🙏🏻
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
#درباره_مباهله
⁉️آیا آیه ی مباهله اثبات امامت حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) است؟
💥شیخ مفید(رحمه الله علیه)در اثبات برترى امام على (علیه السلام) بر همگان به جز رسول خدا (صلی الله علیه و آله)، چند استدلال ذکر مى کند و پیش از هر دلیل دیگرى به سراغ آیه مباهله (آل عمران: ۶۱) مى رود و مى گوید:
✅این آیه مى فهماند که على (علیه السلام) به منزله جان رسول خداست و مى دانیم که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در میان همه انسانها افضل است [پس على افضل از همه انسانها به جز رسول خداست.]
✅در این آیه «ابنائنا» بر حسن و حسین (علیهما السلام) صدق مىکند و منظور از «نساءنا»، فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و مقصود از «انفسنا»، على (علیه السلام) است و منظور از «نفس» چیزى همانند خون و هوا که قوام پیکره مادى انسان بدان مى باشد، نیست و مراد از «انفسنا»، رسولخدا(صلی الله علیه و آله)نیست؛ چرا که درست نیست انسان به سوى خود، نفس خود را فراخواند بلکه مراد کسى است که در عزت، کرامت، محبت، ریاست، ایثار، بزرگى و جلالت در نزد خداوند سبحان جایگاهى چون رسول خدا (صلی الله علیه و آله) داشته باشد و اگر هیچ دلیل دیگرى وجود نمى داشت که حاکى از برترى پیامبر بر على (علیه السلام) باشد.
📚شیخ مفید،رساله تفضیل امیرالمؤمنین(علیه السلام)،ص ۳۵
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
#درباره_مباهله
💥بررسی آیه ی مباهله:
🔆فمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ
🔆هرگاه بعد از علم و دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو:«بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آنگاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
📚(آل عمران/61)
💥خداوند در آیه ی مورد بحث به پیامبر خود دستور میدهد که هر گاه پس از این همه استدلال بر حقانیت اسلام و رد باورهای نادرست مسیحیان، باز کسی دربارهی حضرت عیسی (علیه السلام) با تو به محاجه پرداخت، به او پیشنهاد مباهله کن؛ به این صورت که شما و طرف مقابل هر دو، پسران، زنان و خودتان را حاضر سازید و نفرین کنید که خداوند طرف دروغگو را رسوا سازد.
❌مسأله ی مباهله به این شکل که تا آن زمان در بین عرب سابقه نداشت راه حل نهایی برای تشخیص حق از ناحق است و حکایت از ایمان و صداقت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در دعوت خود می کند؛ زیرا امکان ندارد کسی به تمام معنا به ارتباط خویش با پروردگار ایمان نداشته باشد و وارد چنین میدانی گردد و از مخالفان خود دعوت کند که بیایید با هم از درگاه خدا بخواهیم تا دروغگو را رسوا سازد؟! مسلماً ورود در چنین میدانی بسیار خطرناک است؛ زیرا اگر دعا به اجابت نرسد و اثری از مجازات مخالفان آشکار نشود، نتیجهای جز رسوایی برای دعوت کننده عابد نخواهد شد. و امکان ندارد و آدم عاقل و فهمیده بدون اطمینان به نتیجه، در چنین مرحلهای گام بگذارد.
💥از این جا است که گفته اند دعوت پیامبر به مباهله، یکی از نشانه های صدق دعوت و ایمان قاطع او است، قطع نظر از نتایجی که بعدا از مباهله به دست آمد.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir