#درباره_مباهله
💥بررسی آیه ی مباهله:
🔆فمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ
🔆هرگاه بعد از علم و دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو:«بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آنگاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
📚(آل عمران/61)
💥خداوند در آیه ی مورد بحث به پیامبر خود دستور میدهد که هر گاه پس از این همه استدلال بر حقانیت اسلام و رد باورهای نادرست مسیحیان، باز کسی دربارهی حضرت عیسی (علیه السلام) با تو به محاجه پرداخت، به او پیشنهاد مباهله کن؛ به این صورت که شما و طرف مقابل هر دو، پسران، زنان و خودتان را حاضر سازید و نفرین کنید که خداوند طرف دروغگو را رسوا سازد.
❌مسأله ی مباهله به این شکل که تا آن زمان در بین عرب سابقه نداشت راه حل نهایی برای تشخیص حق از ناحق است و حکایت از ایمان و صداقت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در دعوت خود می کند؛ زیرا امکان ندارد کسی به تمام معنا به ارتباط خویش با پروردگار ایمان نداشته باشد و وارد چنین میدانی گردد و از مخالفان خود دعوت کند که بیایید با هم از درگاه خدا بخواهیم تا دروغگو را رسوا سازد؟! مسلماً ورود در چنین میدانی بسیار خطرناک است؛ زیرا اگر دعا به اجابت نرسد و اثری از مجازات مخالفان آشکار نشود، نتیجهای جز رسوایی برای دعوت کننده عابد نخواهد شد. و امکان ندارد و آدم عاقل و فهمیده بدون اطمینان به نتیجه، در چنین مرحلهای گام بگذارد.
💥از این جا است که گفته اند دعوت پیامبر به مباهله، یکی از نشانه های صدق دعوت و ایمان قاطع او است، قطع نظر از نتایجی که بعدا از مباهله به دست آمد.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
💥امروز ۴۰۵۲۱۳ روز از غیبت بهارانسانیت گذشت😔
#صبــح_مــهـدوی
#متن_آیات_مهدوی 1️⃣
💠«فَتَلَقَّىٰ آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِمَاتٍ فَتَابَ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ»
💠پس آدم از خدای خود کلماتی آموخت و خداوند توبه او را پذیرفت، زیرا خدا بسیار توبه پذیر و مهربان است.
📚سوره بقره، آیه37
🔆«قَالَ الصادق علیه السلام هِیَ الْکَلِمَاتُ الَّتِی تَلَقَّاهَا آدَمُ مِنْ رَبِّهِ فَتَابَ اللَّهُ عَلَیْه» امام این آیه را می خوانند و سپس می گویند حضرت آدم خدا را به حق ″محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین″ می خواند و پیش خدای متعال توبه می کند.
💫راوی می گوید ای فرزند رسول خدا اینکه خدا می گوید «فَأَتَمَّهُنَ» به اتمام رساند آن کلمات را (هُنَ ضمیر مونث است برمی گردد به کلمات که کلمات هم مؤنث است) این تمام کرد آنها را، به چه معناست؟ کلمات را می خوانند، قرائت می کنند تمام می کنند به چه معناست؟ امام صادق (ع) می فرمایند یعنی این کلمات را به اتمام رساند، یعنی ادامه داد تا رسید به قائم که دوازدهمین امام است و نهمین فرزند امام حسین.
📚کمال الدین و تمام النعمه/ ج2، ص358
┄┅══✼🌺✼══┅┄┄
#سلاااام_یابن_الزهرا_مولاجاااانم
آسمان غُبار آلود....
زمین ناخوش احوال...
به گمانم روز مباداست...
ببار
حضرتِ باران....🙏🏻😢
#اللهمعجللولیڪالفرج🙏🏻
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
#درباره_مباهله
⁉️چرا ائمه اطهار (علیه السلام)، فرزندان رسول خدا(صلی الله علیه و آله) محسوب می شوند؟
💥روزی هارون الرشید، امام کاظم (علیه السلام) را به کاخ خویش دعوت کرده و از آن امام می خواهد جواب سوالات خود را بدهد. یکی از سوالات هارون، این بوده است که:
❓چرا با وجود اینکه نسل از پدر منتقل میشود، شما خود را فرزندان رسول خدا مینامید؟ در صورتی که شما از فرزند علی بن ابی طالب (علیه السلام) هستید و نه رسول خدا(صلی الله علیه و آله)؟؟
✅امام کاظم (علیه السلام)، با چند مثال و استدلال برمبنای قرآن کریم، این امر را ثابت میکنند که آنها فرزندان رسول خدا هستند.
از جمله یکی از این استدلال ها، استناد ایشان به آیه مباهله بوده است. و این نکته که کسی ادعا نکرده که جز علی بن ابی طالب (علیه السلام)، حضرت زهرا (سلام الله علیها)، امام حسن و امام حسین (علیهم السلام)، فرد دیگری همراه پیامبر (صلی الله علیه و آله) بوده است.
پس طبق آیه مباهله، علی بن ابی طالب مصداق نفس پیامبر ، حضرت زهرا (سلام الله علیها) مصداق زنان و امام حسن (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام)، مصداق فرزندان پیامبر(صلی الله علیه و آله) هستند.
✳️در نتیجه امامان دیگر نیز که فرزندان امام حسین (علیه السلام) اند، از نسل رسول خدا (صلی الله علیه و آله) محسوب شده و فرزندان رسول خدا هستند.
📚بحارالانوار، علامه مجلسی، ج 48، ص 128
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
#درباره_مباهله
🔴 آیه مباهله، برترین فضیلت امیرالمؤمنین علیه السلام در قرآن کریم
❓روزى مأمون از حضرت رضا علیه السلام سؤال کرد: بزرگترين فضيلت امير المؤمنين عليه السّلام که قرآن بر آن دلالت می کند، چیست؟
✳️حضرت رضا(علیه السلام) فرمود: این فضيلت امیرالمؤمنین علیه السلام (که می گویی) در آيه مباهله است، آن جا كه خداوند مي فرمايد: «هرکس بعد از آنچه از علم برایت آمده است، با تو مخاصمه کند، بگو: بیایید پسرانمان و پسرانتان، زنانمان و زنانتان، خودمان و خودتان را فراخوانیم. سپس مباهله کنیم و لعنت خداوند را بر دروغگویان قرار دهیم» (بر اساس این آیه) رسول خدا صلّی الله علیه و آله، حسن و حسین علیهماالسلام را به عنوان پسرانش، فاطمه عليها السّلام را به عنوان زنانش، و امیرالمؤمنین علیه السلام را به عنوان نفس خود آورد. از آنجا که هیچ یک از مخلوقات خداوند، بالاتر و برتر از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نیست، در نتیجه بنابر حکم خداوند عزّ و جلّ، کسی برتر از نفس رسول خدا صلّی الله علیه و آله نخواهد بود.
📚الفصول المختارة، ص38/ بحار الأنوار، ج49، ص188
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
#روزشمار_مباهله
🗓۱ روز تا سال روز مباهله باقی است!
⬅️مباهله، مباهات خداوند به اهل بیت علیهم السلام است.
برای احیای این فضیلت حضرت امیرالمومنین علیه السلام در جامعه بکوشیم.😇