💠🔹💠🔹💠🔹💠
💥امروز 405294 روز از غیبت بهارانسانیت گذشت😔
#صبــح_مــهـدوی
#مهدویت_در_نگاه_اهل_سنت
#قسمت_دهم
┄┅══✼🌺✼══┅┄
⭕️ شبیه به پیامبر، در سیرت و صورت
♦️ امام مهدی عج كه از نظر ظاهرى شبيه ترين افراد به رسول اکرم ص است، در عمل و سيره رفتارى نيز، شبيه ترين افراد به آن حضرت است. مبارزه با بدعتها، از بين بردن سنت هاى ناپسند و ناروا و برهم زدن برخى عادات و آداب غلط، كه متداول و معمول شده است، بخشى از اين سيره خواهد بود.
💥 پیامبر اکرم میفرمایند: «مردى از خاندان من ظهور میكند كه بر سنت من رفتار خواهد كرد و خداوند، بركت را از آسمان بر وى فرود خواهد آورد.»
📚 مقدسى شافعى، عقد الدرر، باب ١، ص ۴١
┄┅══✼🌺✼══┅┄
#سلاااام_یابن_الزهرا_مولاجاااانم
ای راحت و جان قلب #احمد، #مهدی
ای نعمت تو فیض مؤیَّد ،#مهدی
هرگز نَبُوَد گُلی ز تو زیباتر
در گلشن سرسبز #محمّد، #مهدی😍😇
#اللهمعجللولیڪالفرج🙏🏻
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
@Kanoon_Ghaadir
🔰لطفا ما را در پیامرسان #ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir
ـ🌺🍃🌺🍃🌺🍃
ـ🍃🌺🍃
ـ🌺🍃
ـ🍃
#حضرت_رسول_اعظم_صلی_الله_علیه_و_آله
#ولادت
#غزل
«بلغَ العُلی» نوشتم «کشَفَ الدّجی» عیان شد
چه سُرورها به پا شد، شعفِ خدا عیان شد
به دلِ رسولش انداخت چه رحمتِ وسیعی
که چنین پُر از مودّت شد و با وفا عیان شد
خودِ دلبر است و سرور، شده حضرتِ پیمبر(ص)
شده عالمی معطّر، گلِ أنبیا عیان شد
پدرِ حدیثِ «لولاک» رسید و در حقیقت
هدفِ «خلَقتُ الأفلاک» چه بی ریا عیان شد
چه تکان تکانی افتاد به پیکرِ مدائن
خبرِ ولادتِ قبله و کعبه تا عیان شد
تبِ آتشینِ آتشکده شد ساکت و خاموش
بتِ سجده کرده میگفت خدایِ ما عیان شد
قمر از خودش به شرم آمد و شقّ القمری کرد
شبِ اوّلی که نورِ رخِ مصطفی(ص) عیان شد!
#هفته_وحدت
#عاشقان_عیدتان_مبارکباد
🌺🍃
🍃🌺🍃
🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#شبهات_ایام_ولادت_پیامبر
💢مسلمانان خودشان می گویند پیامبر #بیسواد بوده و معجزه اوست!
چگونه یک فرد بیسواد (اُمی) میتواند مردم جهان را هدایت کند؟
✅امی به کسی گفته می شود که خواندن و نوشتن را نیاموخته باشد. به پیامبر اکرم (ص) نیز از آن جهت امی می گویند که خواندن و نوشتن را از کسی نیاموخته بود.
این مسأله از نظر #تاریخی مسئله ای روشن و قطعی است و برای پیامبر اسلام (ص) کمال محسوب شده، مدح و ستایش ایشان محسوب می گردد و دلیل رسالت و اعجاز آن حضرت است. زیرا اهمیت و ارزش خواندن و #نوشتن به عنوان یک هنر برای آن است که انسان بتواند با استفاده از این ابزار از آراء و اندیشه های دیگران که در آثارشان بر جای مانده بهره جسته، تا بر معلومات خویش بیافزاید. کسی که خداوند علوم اولین و آخرین را یک جا به او آموخته است که تمام مردم از رسیدن به آن عاجزند چه #نیازی به خواندن و نوشتن دارد؟
صفت امّی در میان صفات پیامبر (ص) از نشانه های نبوت و دلیل رسالت آن حضرت است که با این صفت دارای علم اولین و آخرین است، از غیب آسمانی و #زمین خبر می داد و مردم را به راه حق و صراط مستقیم دعوت می کرد.
#اُمی به کسی گفته می شود که خواندن و نوشتن را #نیاموخته باشد. به پیامبر اکرم (ص) نیز از آن جهت امی می گویند که خواندن و نوشتن را از کسی نیاموخته بود.
قرآن کریم برای این #حقیقت علاوه بر واژۀ "اُمی" از #عبارات دیگری نیز استفاده کرده است؛ مانند:
"تو هرگز پیش از این کتابى نمىخواندى، و با دست خود چیزى نمىنوشتى، مبادا کسانى که در صدد (تکذیب و) ابطال #سخنان تو هستند، شک و تردید کنند.
✅این اساس برخی از مفسران گفته اند: صفت امّی در میان صفات پیامبر (ص) از نشانه های #نبوت و دلیل رسالت آن حضرت است که با این صفت دارای علم #اولین و آخرین است، از غیب آسمانی و زمین خبر می داد و مردم را به راه حق و صراط #مستقیم دعوت می کرد.
📚شهید مطهری مجموعه آثار، ج 3، ص 219.
📚کشف الاسرار، ج 1، ص 244.