🔶آخرین یادداشت وبلاگ شهید فخری زاده پیرامون «احیای فلسفه»
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد
دوستان سلام
مدتی این مثنوی تأخیر شد مهلتی بایست تا خون شیر شد
با یاری حق تعالی بر آن شدم که بار دیگر نوشتن مطلب را آغاز کنم. و اگر خدا بخواهد ادامه دهم و با یاری او و شما آهنگ زمانی مشخصی را برای درج مطالب رعایت کنم.
عنوانی که در بالا ذکر شد، شاید شگفتی آور باشد. شاید سؤال شود که مگر فلسفه اسلامی مرده است که نیاز به احیا داشته باشد. و نیز، چه نیازی به احیاء این فلسفه داریم؟
ابتدا به این سؤال می پردازیم که حیات چیست.
از دید این حقیر حیات یعنی قدرت ایجاد تعامل با محیط پیرامون و تأثیر گذاری بر آن و تأثیر پذیری از آن. و حیات متعالی وقتی است که این تعامل منجر به رشد دو طرف تأثیر گذار و تأثیر پذیر شود.
حال قضاوت را به اهل فلسفه می سپارم که پاسخ دهند که آیا فلسفه اسلامی در دوران حاضر با محیط پیرامون خود تعامل دارد؟ در حل کدام مسئله علمی تلاش کرده است؟ هر علمی اعم از علوم انسانی و علوم تجربی؟ اساسا فیلسوفان این عصر تن به رویارویی جدی با مسائل سنگین علمی می دهند؟
چند مقاله داریم که به نقد تفسیرهای فلسفی ناشی از علوم بر اساس مبانی فلسفه اسلامی پرداخته باشد؟ این فلسفه چقدر تأثیر پذیرفته است. روایت فلسفه امروز با روایت ملاصدرا تفاوتی کرده است؟
هنوز مقولات عشر با همان شکل و ترتیب و عناوین نقل می شود. هنوز از عبارات صده های قبل استفاده می شود. فلسفه اکنون همان است که ملای شیرازی می فرمود. شاید بعضی از مثال های آن تغییر یافته باشد.
مقایسه کنیم با فلسفه در مغرب زمین. چه تعامل چدی با علوم دارد. چالش ایجاد می کند و چالش می پذیرد. در پی این چالش ها نحله های مختلف به وجود آمده است. و مدام در حال رشد است. تأثیر جدی بر علوم دارد. و اساسا علاوه بر تأیر بر روند پیشرفت علوم نقش انطباق یافته های این علوم را با نحوه زندگی مردم بر عهده گرفته است.
در رشد علوم هم وضعیت روشن و واضح است. می گویند انشتین بعد از مدتی گفته بود که این نسبیت آن قدر پیشرفت کرده است که من دیگر قادر به فهم آن نیستم.
فکر می کنم تا این جای کار زنده نبودن فلسقه اسلامی را روشن کرده باشیم. و در یاد داشت بعدی به ضرورت احیاء می پردازیم. انشاءالله تا نوشته ای دیگر خدا نگه دار
http://www.mfakhrizadeh.blogfa.com/
《محفل زمانه شناسی》
▫️ لوح | مقام والای شهادت، پاداش الهی تلاشهای علمی ماندگار اوست
🔺️ بخشی از پیام رهبر انقلاب در پی ترور دانشمند هستهای و دفاعی شهید محسن فخری زاده
💻 @Khamenei_ir
📢 ویژه برنامه «جهان آرا»
👈🏻 بررسی ابعاد ترور دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی شهید محسن فخری زاده
👈🏻مهمان برنامه :
🔰 سردار احمد وحیدی وزیر اسبق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
🔰دکتر فریدون عباسی (رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی)
⏰ امشب شنبه ۸ آذر ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق سیما
🆔 @ofogh_tv
#خبر
#محسن_فخری_زاده
💢 به دنبال ترور دانشمند هسته ای کشورمان #شهید_محسن_فخری_زاده
🔶 آیت الله #علی_اکبر_رشاد در آغاز درس خارج امروز صبح عنوان کرد:
🔰 « #دیپلماسی_التماس »، نتیجه ای جز وقاحت دشمن در پی نداشته / خواست اصلی جامعه امروز #انتقام_سخت است
🔻 اینکه دشمنان دانشمندان هستهای ما را مورد حمله قرار می دهند و درصدد نیستند که دیپلماتهای ما را مورد هجوم قرار دهند این نشان می دهد که نقطه ضعف دشمن در این نقطه است و نقطه قوت ما از اینجا فراهم می شود. به هر حال باید تاسف خورد که چنین فجایعی را شاهد هستیم و در عین اقتدار و در اوج اقتدار چنین مظلوم هستیم؛
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/?p=4078
🆔 @Rashad_ir
▫️ سخننگاشت | پیام رهبرانقلاب در پی شهادت دانشمند هستهای و دفاعی کشور آقای محسنفخریزاده؛ عاملان و آمران جنایت مجازات و تلاش علمی و فنی شهید پیگیری شود
🔻 دو موضوع مهم را همهی دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همهی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت.
💻 @Khamenei_ir
🔺مروری بر مجموعه مستندهای شهدای برجسته هسته ای و دفاعی کشور
⏰ هر روز ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق سیما تکرار روز بعد ساعت ۰۳:۳۰ و ۰۸:۰۰
🆔 @ofogh_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار دریادارِ دکتر شمخانی هستند. دبیرِ شورایِ امنیت ملّی کشور.
به هنگامِ سقوط فاو، در کرمانشاه مشغول تعیین لیست برای مجلس بودند و به موقع نفوذ تروریستها در دل پایتخت ایران، سرگرمِ حواشیِ ساخت و ساز بستگان در لواسان ...
و دقت کنید به کلمهی "هییییییچ!"
شهید فخری زادهها، «قهرمانان پیشرفت» این کشور هستند
تاوان این جنایتها، ازاله لکه نجس صهیونیستی از جغرافیای منطقه است
🔰حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در نشست با اعضای شورای فرماندهی و مسئولان مرکز مقاومت بسیج قوه قضائیه:
⬅️ توجه به روحیه بسیجی کارآمدی سیستم قضایی را در اجرای عدالت و احقاق حقوق عامه افزایش میدهد.
🔻 اگر فضای بسیجی در دستگاه قضایی حاکم شود، دیگر کسی جرأت نمیکند از رشوه و پارتی بازی و ناحق کردن حق حرف بزند.
🔸️ رسیدگی به پروندههای معوقه یکی از اولویتهای ماست که نیروهای بسیجی قوه قضائیه میتوانند در این زمینه همکاران دستگاه قضا را یاری دهند.
⚖ اگر شهید فخری زاده در اتاقی دربسته برای خدمت به کشور گام برداشت، همکاران دستگاه قضایی باید با گشاده رویی و رسیدگی به موقع به پروندهها و کار مردم در جهت افزایش کارآمدی نظام قضایی و رضایتمندی مردم گام بردارند.
🌹 شهید فخری زاده با روحیه بسیجی، همچون یک سرباز بی نام و نشان با اتکا به خدا و تسلط بر علم و تکنولوژی توانست زمینه های دفاع از کشور و نظام و منطقه را فراهم کند و نقش مهمی در قدرت آفرینی دفاعی داشت و حقیقتاً سرمایه افتخارآفرین برای کشور بود.
🔹️ دلیل این که شهید فخری زاده مورد خشم و غضب دشمن قرار گرفت، این بود که آمریکا و صهیونیست ها تصور میکردند باید علم و تکنولوژی در انحصار آنها باشد اما او یکی از افرادی بود که این باور آنها را باطل کرد.
♦️ «ترور» و «تحریم» دو لبه یک قیچی هستند که دشمنان برای توقف ملت ایران در دست گرفتهاند.
🔸️ هدف اصلی دشمن، «ترور پیشرفت و اقتدار» ملت ایران است که انشاءالله محقق نخواهد شد.
⚠️ «طراحان و حامیان ترور» که خبیثتر «عاملان» آن هستند، همانهایی هستند که اول «تحریم» میکنند و سپس با کراوات پای میز «مذاکره» آمده و همزمان در خیابان با اسلحه آدم میکشند.
⬅️ همان مدعیان دروغین حقوق بشر در «اروپا و آمریکا» یک روز با ممانعت از رسیدن «دارو» به بیماران جنایت میکنند، یک روز هم در خیابان با «اسلحه» آدم میکشند؛ یک روز حاج قاسم و یک روز شهریاری و علیمحمدی و یک روز هم فخری زاده را ترور میکنند.
🚫 تاوان این جنایتها، ازاله لکه نجس صهیونیستی از جغرافیای منطقه است که بزودی رقم میخورد.
۱۳۹۹/۹/۸
@raisi_org
▪️آقای روحانی زبان دنیا رو یاد گرفتی؟
•┈┈••••✾•🌾🦋🌾•✾•••┈┈•
🦋مثــلِ او...♥️
@mesle_ou
⚡️ بهترين بستر برای تهذيب، جهاد فی سبيل الله است. امام(ره) در ميدان جهاد، توليدِ انبوهِ عارف کرد.
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«بهترين بستر برای تهذيب، جهاد فی سبيل الله است. امام(ره) اين صحنه را مديريت کرد؛ ایشان به رسم عرفای ديگر، افراد را [صرفاً] از طريق ذکر و مراقبه، تربيت نکرد. ايشان میفرمودند: اين شهدا راه صدساله را يکشبه رفتند.
امام(ره) در ميدان جهاد، توليدِ انبوهِ عارف کرد. يعنی جهاد بستر تربيت هم هست. شهادت که پايان جهاد است، فقط به غلبه دنيايی منتهی نمیشود که بگوييد طبقه پُرولتر پيروز میشود! بحث شهادت، بحث فتحالفتوح و رفع حُجُب و موانع است؛ بحث از "بَل اَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون" است...».
☑️ @mirbaqeri_ir