10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر #محمدهادی_همایون، عضو هیأت امنای دانشگاه امام صادق علیهالسلام:
📺 سر و سامان پیدا کردن فضایمجازی، مطالبه و خواستهی جدی مسئولین، مردم و همه دلسوزان #انقلاب_اسلامی است.
📺 در هیچ جای دنیا، مردم اجازه نمیدهند #فضای_مجازی به صورت بینظم و ولنگار در کشورشان ورود پیدا کند.
📺 فضای مجازی فعلی، مناسب با شأن مردم #ایران نیست.
📺 در مقابل هجمهی سنگین رسانهای که کشور ما با آن مواجه است، داشتن #رسانه ویژه انقلاب اسلامی یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
📺 همانگونه که در صنایع موشکی و غیره #استقلال خود را ثابت کردیم، در حوزه رسانه نیز باید به دنبال چنین هدفی باشیم.
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
🔰 زنجیره بدعهدی غرب از مصدق تا دولت دوازدهم
📝 روایت آقای صفار هرندی از دیدار سال ۹۱ اعضای مجمع تشخیص مصلحت با رهبر انقلاب
🔺️حضرت آقا اشاره کردند که عوامل پشت دوربین بیرون بروند. معلوم بود که میخواهند وارد یک موضوع خاصی بشوند و سطح محرمانهبودن آن بهگونهای است که مصلحت نیست بعضی از آقایان باشند. خطاب به آقای هاشمی گفتند این حرفها چیست که این روزها مطرح میکنید. ظاهراً مرحوم هاشمی بهصورت تفصیلی در ضرورت ارتباط با آمریکا مصاحبه کرده بود و حرفهایی زده بود. آقای هاشمی گفت من زمان حضرت امام هم مسائلی که به نظرم میرسید مصلحت است، میگفتم و خیلی وقتها امام هم میپذیرفت. آقا سریع فرمودند که امام رابطهی با آمریکا را نپذیرفتند.
▪️حضرت آقا میخواستند بگویند که لااقل این یک مورد که امام نپذیرفت را شما چه اصراری برای مطرحکردنش دارید. بعد یک رفتوبرگشت کلامی بین حضرت آقا و آقای هاشمی شد. البته آقای هاشمی خیلی محترمانه و مؤدبانه پاسخ میداد و معلوم بود که آقای هاشمی توقع نداشت که حضرت آقا این موضوع را علنی کنند؛ چون من شنیدم که در جلسات خصوصی حضرت آقا به ایشان از این حرفها زده بودند و از این بحثها با هم داشتند؛ امّا این جلسه برای اوّلینبار در منظر جمعی بود و حضرت آقا میخواستند که این جمع شاهد باشند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=48387
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
[In reply to KHAMENEI.IR]
🔰 خطای راهبردی اعتماد به غرب
📝 یادداشتی از دکتر محمد جمشیدی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران
🔺 دکتر محمد جمشیدی در یادداشتی در KHAMENEI.IR به تشریح خطاهای راهبردی دولت دوازدهم در اعتماد به غرب پرداخت:
- اوّلین خطای راهبردی این بود که تعامل با آمریکا اصالت داشت، نه حل مشکلات تحمیلشده به کشور؛ مثل تحریم از طرف آمریکا. به همین دلیل در طی فرآیندهای مذاکراتی ما این جملات را از تیم مذاکرهکننده میشنیدیم که میگفتند «هر توافقی بهتر از عدم توافق است»؛ یعنی فارغ از اینکه چه توافقی شود، اصل توافق با آمریکا برایشان اهمیت داشت. این در حالی بود که طرف آمریکایی (خانم شرمن) صراحتاً اعلام میکرد که «توافقنکردن بهتر از توافق بد است»؛ حتی بعد از اینکه آمریکاییها تعهداتشان را نقض کردند، برخی از مذاکرهکنندگان اعلام کردند که هدف ما از مذاکرات رفع تحریم نبود و برای رفع کامل تحریم باید مذاکراتی فراتر از هستهای داشته باشیم.
- دومین خطای راهبردی، پرهیز از اهرمسازی در مقابل آمریکا و هزینهمندکردن سیاستهای خصمانهی آمریکا بود؛ اهرمسازی یک اصل در سیاست بین کشورهاست و بهمعنی ایجاد ابزارهای قدرت برای وادارکردن طرف دیگر به تصحیح سیاستهای تهاجمیاش است و در اینجا بهمعنی وادارکردن آمریکا به عمل به تعهدات برجامیاش است که البته در دستور کار دولت آقای روحانی اساساً مشاهده نشد. به همین دلیل هنگامی که آمریکا از برجام خارج شد، با واکنش منفعلانهای از طرف دولت مواجه شد. دولت آقای روحانی سیاست صبر راهبردی را اتخاذ کرد و با گامهای ضعیف هستهای که برداشت، سیگنالهای اشتباهی به طرف مقابل فرستاد.
- سومین خطای راهبردی، برجامیشدن سیاست داخلی و خارجی بود؛ یعنی همه چیز به برجام گره خورد و ابزاری برای تغییر معادلات داخلی شد. در حوزهی خارجی هم دستور کار فقط برجام بود و نسبت به مسائل دیگر بیتوجهی شد. اقدامات اندکی هم که انجام شد، در دورهی خروج آمریکا از برجام بود. به همین دلیل تصور آمریکا این شد که ایران راه یا برنامهای غیر از برجام ندارد و میتوانند به ایران فشار بیاورند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48383
🔰 ضرورت آگاهی ملی به کرونای سیاسی «اعتماد به غرب» در ایران معاصر | آسیبشناسی قبلهنمای غربی دولتمردان
🔻ذات انقلاب اسلامی ضدغربی است. نشناختن چنین امری از سوی مدیران ارشد نظام، یعنی برخی دولتمردان در شناخت اصول اوّلیهی انقلاب اسلامی ضعیفاند!
▪️برخی از مدیران ارشد در«تراز» انقلاب اسلامی نیستند. این موضوع نشان میدهد که تاریخ صدر اسلام و نهضت مشروطه ممکن است تکرار شود.
▪️آیا بیاعتمادی به غرب در سطح «استراتژی» است و یا صرفاً «تاکتیک» مقطعی نظام است؟
▪️عبرتگرفتن از بیاعتمادی به غرب در سطح جناحی نباید تاریخ مصرف داشته باشد، چراکه تقلیل آن به جناحهای سیاسی آن را از حالت شاخص و معیار خارج میکند.
#عبرت_آیندگان
✒️ متن کامل یادداشت آقای دکتر موسی نجفی، استاد علوم سیاسی پژوهشگاه علوم انسانی را در لینک زیر بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48379
به همت هسته پژوهشی فقه نظام اجتماعی دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع) و با همکاری مراکز علمی حوزه علمیه قم برگزار میشود:
🔰 اولین مدرسه تابستانی فقه و اجتماع
در دو محور :
1⃣ نظریه های فقه اجتماعی
2⃣ مسائل اجتماعی ایران معاصر
✅ با حضور اساتید و نظریه پردازان برجسته حوزه و دانشگاه
📆 زمان
١٤ و ٢١ مردادماه
٤ ، ١١ و ١٧ شهریورماه
🆔 پیوند ثبت نام
https://formaloo.com/warva
📆 مهلت ثبت نام
تا روز چهارشنبه ١٣ مردادماه
✳️ ارتباط با مسئول ثبت نام
09370146791
@mf_iranmanesh
#مدرسه_تابستانه_فقه_و_اجتماع
#هسته_پژوهشی_فقه_نظام_اجتماعی
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا آقای روحانی نمیدانست که
نمیشود به غرب اعتماد کرد؟!
یا میدانست، ولی ....؟!
➕ فیلم مشاور روحانی: از ابتدا معلوم بود برجام به نتیجه نمیرسد
#عبرت_آیندگان
#تصویری
@Panahian_ir
📸 مروری بر تنفیذهای تاریخ جمهوری اسلامی ایران
🏷 #تنفیذ_سیزدهم
📜 تصویر حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
#تنفیذ_سیزدهم
☑️ @Khamenei_ir
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | حل مشکلات اقتصادی باید مبتنی بر برنامه ریزی باشد و نه با تصمیمات دفعی و روزانه
#تنفیذ_سیزدهم
🔰 بسترها و زمینههای فساد در قوه مجریه تشکیل میشود؛ اصل مبارزه با فساد اینجاست
🔻 رهبر انقلاب: یک جنبه از مردمی بودن، مبارزه با فساد است. اگر به معنای واقعی کلمه ما میخواهیم در کنار مردم باشیم باید با فساد و مفسد بیامان مبارزه کنیم که خوب ایشان (حجتالاسلام رئیسی) در مسئولیت قبلی حرکت مبارزه با فساد را شروع کردند و اقدامات خوبی انجام گرفت لکن اصل قضیه اینجاست.
بسترهای فساد، زمینه های فساد در قوه مجریه تشکیل می شود. اینجا باید با فساد مبارزه کرد؛ این فرارهای مالیاتی، اظهارهای بی دلیل، سوء استفاده از ارز ترجیحی، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه، قاچاق و ... اینها آن فسادهایی است که باید با اینها به معنای واقعی کلمه مواجه شد.
با برنامه، با پیگیری، گاهی یک کاری را با شوق و همت و انگیزه شروع میکنیم منتها در قدم دوم، آن انگیزه قدم اول باقی نیست؛ این فایده ای ندارد. بایستی انگیزه و همتی که برای یک کار انسان خرج میکند و به کار میبرد بایستی ادامه پیدا کند تا وقتی به نتیجه برسد. مبارزه با فساد به این شکل است.
#تنفیذ_سیزدهم