فیزیک و فلسفه اسلامی-94.pdf
5.97M
⚜بخشی از گفتگوهای فلسفه اسلامی و فیزیک در انجمن حکمت و فلسفه ایران دربارهی هویت اتصالی اجسام
⚜دکتر محسنی در این گفتگوها، گویا همان شهید محسن فخری زاده است.
🔴️روزنامه صهیونیستی جروزالمپست:
▪️هویت [شهید]محسن فخریزاده، اولین بار توسط ناظران سازمان ملل در سال ۲۰۰۳ افشا و در اختیار موساد قرار گرفت!
✅ نکته مهم: به آژانس بین المللی انرژی اتمی و سازمان ملل اطمینان کردیم ، عاقبتمان چه شد ، الان در این وضع کرونا به سازمان بهداشت جهانی و نسخه هایش اطمینان نکنید، که عاقبت آن هم پشیمانی است...
🌎نهضت جهانی مقاومت🌍
http://eitaa.com/joinchat/1357578243Cf32533097a
👌 نکته جالب و مشترک هر 5 دانشمند شهید هسته ای کشور
#شهید_محسن_فخری_زاده
🆔 @mashgh626
💠 چنان بر آمریکا و استکبار سیلی زنید که برق آن چشمان استکبار را کور کند.
امروز ایران کربلاست حسینیان آماده باشید (جهزوا انفسکم بالصلاح و السلاح) نهراسید که نمی هراسید کمربندهاتان را محکم کنید.آزادگان و احرار به پا خیزید! قدرت های بزرگ شرق و غرب می خواهند شما را در زیر چکمه ها و چنگال های کثیف و خونین خود خرد کنند که حتی آخ هم نگویید.امروز روز مقاومت است چنان بر صدام و آمریکا و استکبار غرب سیلی زنید که برق آن چشمان استکبار شرق را کور کند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۱۹۵
👈 پیام امام خمینی (ره) به مناسبت انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی
🗓مورخ: ۱۳۶۷/۰۱/۱۱
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
یادداشتی به قلم دکتر مهدی مولایی آرایی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
«مجاهد حقیقی و فخر علمی ایران»
📝مهدی مولائی آرانی
آنچه در این متن کوتاه درباره شهید فخریزاده مینویسم، ناظر به شخصیت علمی ایشان میباشد و اذعان میکنم قلم امثال بنده از توصیف شخصیت والای ایشان ناتوان است. مهمترین ویژگیهای ایشان به عنوان یک «مجاهد حقیقی و فخر علمی ایران» عبارت است از:
1️⃣هدفداری:زندگی ایشان «هدفمند» بود و «علم» را برای هدف والایی میخواست. گرچه علم فینفسه امری ارزشمند است اما هنگامی که با هدفی مقدس که برخاسته از «ایمان» است، پیوند بخورد، ارزش آن دوچندان میشود. «هدفِ» فخریزاده، کسب علم برای عزتمندی جهان اسلام و این هدف است که خار چشم دشمنان میشود. به واقع باید گفت وجه تمایز دانش هستهای و دفاعی از بسیاری از علوم دیگر در کشورمان این است که این دانشها با هدفی والا گره خوردهاند و به همین دلیل دشمنان وطن، تاب و تحمل پیشرفت این علوم را ندارند. در اینجا سوال جدی آن است که علوم انسانی که وظیفه ارتقای ایمان و باور و جهتمندی را بر عهده دارند، تا چه میزان در این مسیر نقش موثری داشتهاند؟
2️⃣استقامت: گرچه انسانهای بسیاری در زندگی و علم خود دارای هدف هستند اما اندکند افرادی که در مسیر تحقق هدف، استقامت میکنند. هر قدر مسیر سختتر و سنگلاخیتر و هدف، «تمدنیتر» باشد، پایداری و استقامت در آن مسیر سختتر است. فخریزاده در مسیر «تمدنسازی نوین اسلامی»، طریق «العلم سلطان» را انتخاب کرد و برای یادگیری دانشهای روز دنیا، استقامت و پایداری نشان داد و خود را به مرز دانش دنیا رساند.
3️⃣پیوند علم با زندگی: اثرگذاری دانش و علمِ فخریزاده در «زندگی عمومی مردم و پیشرفت واقعی کشور» وجه تمایز او با بسیاری از اندیشمندان و دانشمندان است. فخریزاده در کنار وجوه و ابعاد نظری دانش و معرفت، به وجه تکنیکی و ابزاری علم که ساخت ابزار و ملموس کردن آن در زندگی مردم است توجه داشت. این توجه ناشی از دو امر است: 1)ارزشمند بودن شناخت دقیق مسالههای واقعی کشور و مردم و تلاش برای حل آنها 2)باور به اینکه علم و دانش زمانی ارزش واقعی خود را پیدا میکند که در یک چارچوب معرفتی و شناختی والا به ابزار و تکنیک تبدیل شود و تاثیر آن برای عموم مردم قابل درک و یا مشاهده باشد.
4️⃣گمنامی یا فخرفروشی: دانشمندبودن خصوصا در عرصههای علمی حساس و مهم، به سرعت زمینه شهرت و حتی فخرفروشی را برای یک فرد ایجاد میکند. «فخریزاده» اگر میخواست «مشهور» شود یا «فخر بفروشد»، به سادگی و به آسانی امکانپذیر بود و هزاران نفر برای تبلیغ او هزینه میکردند. اما او به عنوان یک «مجاهد علمی»، گمنامی را انتخاب کرد و شهرت و فخرفروشی را دون شان خود دانست. این معاملهای است که انسان مجاهد با خدای تبارک و تعالی میکند تا «شهادت» را نصیب او کند و عنوان «فخر ایران» به او تعلق میگیرد.
5️⃣فخریزادهها؛ میزانی برای شناخت فطرت انسانی و تحقق تمدن نوین اسلامی: نتیجهی دیگر این معامله آن میشود که در غم فقدان او، «آزادیخواهان حقیقی» ناراحت شده و خونخواه او میشوند. به عبارت دیگر میتوان گفت «فخریزادهها» میزانی برای شناخت فطرت پاک انسانها هستند. به هر میزان یک انسان در غم او نگران باشد و به او نزدیک شود، متعلق به فرهنگ «فخریزاده» خواهد بود و به هر میزان یک انسان نسبت به آن بیتوجه بوده و یا در جهت عکس حرکت کند، از فطرت انسانی خود فاصله گرفته است. به نظر میرسد شکلگیری «تمدن نوین اسلامی» از مسیر تکثیر و تجمیع فرهنگ فخریزادهها در حوزههای مختلف که نتیجهی فرهنگ «فطره الله التی فطر الناس علیها» میباشد، تحقق پیدا خواهد کرد.
6️⃣از سراب تا مسیر واقعی پیشرفت: آن چیزی که جامعه امروز ایران از آن خسته شده است، «حرف بدون عمل» است و آن چیزی که فخریزاده انجام داد «عملِ بدون شوی تبلیغاتی و رسانهای» بود. امروزه میبینیم که برخی انسانها و سازمانها برای کوچکترین کار خود یا برای اثبات ولایتمداربودن خود به تکرار سخنان «ولی» روی آوردهاند یا به دنبال انتشار «عکس با ولی» هستند. اما فخریزاده مسیر دیگری را انتخاب کرد، او سخن «ولی» را شنید و برای تحقق آن شب و روز عمل کرد. ایران امروز برای پیشرفت، نیازمند حضور این روحیهی جهادی در بخشهای مختلف بهویژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ است و هر راهی جز این، «سرابی» بیش نخواهد بود.
📢 برنامه «جهان آرا»
👈🏻 بررسی ابعاد سیاسی و رسانه ای ترور دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی شهید محسن فخری زاده
👈🏻مهمان برنامه :
🔰 دکتر سید محمد نبویان
🔰سید مصطفی خوش چشم
⏰ امشب دوشنبه ۱۰ آذر ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق سیما
🆔 @ofogh_tv
سخنرانی جناب آقای دکتر مطیع
با محوریت محکوم کردن ترور ناجوانمردانه دکتر محسن فخری زاده
⏳زمان : سه شنبه/ ۱۱ آذر
🕰 ساعت : ۱۰:۳۰ صبح
برای ورود کافیست بر روی لینک زیر کلیک کرده و در صفحه باز شده گزینه مهمان را وارد کنید، سپس با وارد کردن نام و نام خانوادگیتان در برنامه حضور یابید.
https://www.skyroom.online/ch/isfahanpl1/fborkhar
اگر با لمس لینک نتوانستید وارد اسکای روم شوید.
۱.لینک را کپی کرده و مستقیما در مرورگر کروم پیست کرده و وارد شوید.
۲.مرورگر کروم را بروز رسانی کنید.
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عبدالله آغار کارشناس نظامی و امنيتی:
📍تمام این ترورها و نزاع ها برای توقف برنامه هستهای و موشکی ایران است اما این برنامه ها متوقف نخواهند شد...!
#ترکی
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
بسمه تعالی
دوستان و عزیزان و دوستداران شهیدان لطفا امشب نماز لیله الدفن دانشمند شهید حاج محسن فخری زاده فرزند حسن را بخوانید تا ان شاءالله مشمول شفاعت این شهید غریب و مظلوم بشویم
با سپاس عبدالحسین خسروپناه
🛑 دکتر سیدجواد میری، استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در گفتوگو با ایکنا،
تبلیغات تلویزیونی در کشورمان با ترویج فرهنگ مصرفگرایی، خواسته تفکر #سرمایهداری را تأمین میکنند و تولیدات نمایشی نیز بازنمایی واقعی از زندگی مردم را ندارند.