💠 انقلاب مهدی علیهالسلام، نیازمند زمینۀ مناسب جهانی (۲)
از جنبه بشری، این احساس انسانِ متمدن که دیگر به پایان راه رسیده، عاملی زیربنایی در آفرینش فضای مناسب برای پذیرش رسالت جدید، یعنی رسالت عدالت است.
این احساسِ رسیدن به پایان راه، از رهگذر تجارب گوناگون تمدنی انسان متمدن فراهم میآید که از رفتارهای منفی خود گرانبار گشته و نیاز خود به یاری را دریافته و با فطرتش به جهان غیب یا سویی نامعلوم گراییده است.
از جنبه مادی، شاید وضعیت مادی زندگی جدید، نسبت به وضعیت زندگی کهن در روزگارانی همچون عصر غیبت صغری، برای پیادهسازی آن رسالت در همه جای جهان تواناتر باشد.
این از آن رو است که مسافتها کوتاه گشته و قدرتی بزرگ برای همکنشی میان ملتهای جهان پدید آمده و ابزارهایی فراهم شده که نیاز دستگاه مرکزی برای آگاهیبخشی به ملل جهان و پرورش آنان بر اساس رسالت تازه را برآورده میسازد.
📚 پژوهشی درباره امام مهدی علیهالسلام، ص٨٢
🆔 @shahidsadr
#لوح_ویژه
📌 آیتالله سید محمدباقر صدر، مغز متفکر اسلامی
📌 شهیده بنتالهدی صدر، بانوی تاریخساز شیعه
◼ ۱۹ فروردین| چهلوچهارمین سالگرد شهادت آیتالله سید محمدباقر صدر و شهیده بنتالهدی صدر
🆔️ @shahidsadr
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی:
📍حمله به کنسولگری ایران ضربه بزرگی به قانون بین الملل بود، اسرائیل مضطر است، همچون یک یاغی رفتار میکند و میخواهد به هر قیمت خود را از افتضاحی که در غزه به بار آورده خارج کند
🆔 @Kavoshmedia
🛑 وبینار «توحید هالیوودی»
🔺 هالیوود به جای کشش درونی و فطری به توحید چه چیزی را جایگزین می کند؟
🔺با نقد فیلم های سینمایی:
تماس
انیمیشن فرازمینی ها
بیگانه
پرومتئوس
انیمیشن لویس و آدم فضایی ها
🔺آیا ژول ورن پیشینه هالیوود است؟ آیا سینما چین و روسیه هم نگاه ایدئولوژیک مانند هالیوود دارند؟ فضای فرهنگی ما چقدر با کوشش هالیوود حرکت متناسب داشته است؟
🎙 ارائه دهنده: سید ابوالفضل موسوی
🔹لینک جلسه:
https://gharar.ir/r/97e61e99
🔹زمان: روز جمعه مورخه ۲۴ فرودین
ساعت ۱۷
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینما یعنی «آینده»
ابراهیم فیاض - ۱۳۹۷
هر سال در روزهای پس از جشنواره فیلم فجر بحثها درباره کلیتی به نام "سینمای ایران" بالا میگیرد و جنبه انتقادی این کلنگری برتری دارد.
بر خلاف تصور رایج که گمان میرود؛ سینما در نهایت قرار است واقعیت را یعنی آنچه واقع شده را بنمایاند، ابرهیم فیاض میگوید سینما برای آمریکاییها، ساختن آیندهای است که هنوز واقع نشده و قرار است بیاید. او میگوید: سینما برای امریکاییها از واقعیت جان نمیگیرد، بلکه از رویا و آرمانها، و از ایدهها که هنوز جان نگرفتهاند، میآید.
در برابر اروپا که سالهاست پشت سر ایالات متحده در اقتصاد و سیاست حرکت میکند، گویا آمریکا تنها کشور در جهان جدید است که نیرویی برای این رویاپردازی دارد، و با سینما آن جهان تازه و آینده را تصویر میکند و میسازد.
اگر به این حرف تن دهیم، یا درباره آن جدا بیاندیشیم، در روزهایی که به کلیت سینمای ایران که موجودی بزرگ و وسیع هم هست نگاه میکنیم باید بپرسیم:
سینمای ایران چه اندازه از رویاها نیرو میگیرد؟ آیا بدون آن رویا و آینده میتوانیم سینمایی قدرتمند داشته باشیم؟
فیلم بخشی است از حضور دکتر ابراهیم فیاض در برنامه شبهای سینما در سال ۱۳۹۷.
#سینما #هالیوود #غرب_شناسی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
شهید سید محمدباقر صدر
🔻 در بیان دیگران
به مناسبت چهلوچهارمین سالگرد شهادت شهید صدر و خواهرش بنتالهدی
#نابغهای_که_نمیشناسیم
#شهید_صدر
🆔 @shahidsadr